Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kBagyula
Maga a játék/pályák tetszenek, de ha olyan haverral akarsz normál módban játszani (nem stimulus), aki nem vette meg a dlc-t, azt nem engedi a lobbyhoz csatlakozni és visszafelé sem mûködik, én sem tudok hozzá csatlakozni. Egyenlõre a hócipõm ki van ezzel a problémával. Remélem megoldják hamarosan.

Az OTP 3775 ft-ot von le a számláról, ha megvásároljátok.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

bigapó
ha ócsóbb lesz akkor lezúzom én is, addig nem amíg ennyibe fáj. érdekel, de ennyit már nem ér meg nekem.

The Matrix has you...

morphologu
nektek hogy tetszik a dlc, nekem bejön jó zúzós. <#violent>

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

robotnyk
noob vagyok, nem lennék tétel :p

amúgy haver unszolására megvettem a BFBC2t is, de már bánom egy kicsit, ha nem lenne ilyen macerás, lehet már meghírdettem volna eladásra.
bigapó
ezt a pontot sokan sokszor taposták már sáros bakkancsal, kicsit meguntam 😊 egy békeháború még lehet belõle, csak engedd hogy szétlõjjem a segged 😄

The Matrix has you...

robotnyk
ejh de érzékeny valaki...
bigapó
most mondjam azt, hogy a tiédet?

még viccbõl sem szeretem, ne haragudj meg érte, ha többet nem szólok hozzád...

The Matrix has you...

bigapó
Hali!

Örülök, hogy benéztél. mindenféle kötekedés nélkül, a BFBC2-vel is megvannak a gondok? ahogy hallom, olvasom nálatok sem túl rózsás a helyzet. legutóbbi infom az, hogy ráfért volna erre is, hogy késõbb adják ki, meg persze ott is vannak csalók, hiába van PB.

szal, mi a helyzet a fronton?

The Matrix has you...

robotnyk
hekkelsz te is, valld be <#idiota>
amúgy igaz hogy mennyire nem foglalkoznak ezzel a játékkal...

szánalmas sajnos<#shakehead>

bigapó
inkább a 20% a levelhack, mert többek között nekem is és más, általam is ismert jó pár másik játékosnak is megvan a tisztelettel és böcsülettel kiizzadt Terminator-koponya. Mi azok közé tartozunk akik megvetik és nevetve szarrá lövik még a wh-sokat is 😄

ennyi idõ után már rengeteg játékosnak megvan a prestige 10, most már csak ha nagyon béna és figyeled sokáig akkor tudod megmondani, hogy csalt-e vagy sem, néha még akkor sem. nekem is sok olyan headshot van amit nem tudom, hogy hogy lõttem. mindez köszönhetõ a lagg-nak, többek közt.

The Matrix has you...

bigapó
Szeva!

Elõször néztem is, hogy mivan, most nekem írtak vagy sem 😊
Az az SS szándékos? 😉

amúgy hackelt szerón voltál, mert 40-rõl 7-re dupla xp-vel sem ugrasz. tegnap játszottam pár órát és még így is "csak" kb 10-et léptem elõre. az tuti, hogy könnyebb, de jön a free hétvége, úgyhogy megint tele leszünk levelhackesekkel, meg aimosokkal és wh-sokkal is. Én szerencsére el tudom magam foglalni mással is, úgyhogy annyira nem zavar. inkább az, hogy nem tesznek ellenük semmit. mert tudnának, hiszen beállították a dupla xp-t is, szóval bele tudnak nyúlni ahogy csak akarják. akkor csalókra is lehetne kicsit figyelni, faszom...

The Matrix has you...

goodgamer
Az biztos, hogy ütni fog, csak nem biztos, hogy háborús fps lesz mert elvileg az iw már rég akar csinálni egy sci-fi játékot de az activision nem engedte nekik mert a cod-ba volt a biztos pénz! Azt még meglátjuk milyen játékkal jönnek ki de ha háborús lesz akkor nem lesz gond vele mert ez a csapat tudja a legjobban mi kell ezen a téren a népnek.<#eljen>

Játékban: Anrael Kill or be killed!!!

Nem a dupla XP miatt ugrottál 40rõl 70re. A host (nincsenek szerverek) volt hekkel!

F E R I
Amikor meccs elõtt látom, hogy van vagy 3-4 koponyás emberke, akkor tuti lelépek, mert tapasztalataim alapján kijelenthetem, hogy 80 %-uk aimboter... fõleg ha ilyen steam által értelmezhetetlen karakterekkel van megcsinálva a nevük...

Csirkemell nélkül nincs élet!

Szasztok!
Megáldottak lettek a szerverek. Tegnap 4 órát nyomtam régi pályákon. Láttam aimbotosokat és wallhackosakat is szép számmal. De ami betett a jókedvemnek, az a "level hack". Lehet én vagyok mazochista, de szeretem az xp gyûjtögetõsdit. Erre 2 fejlövést megeresztek egyik szerveren azt örömmel értesítettek, hogy "extra xp weekend" van. Mit ád Isten? 40rõl egybõl 70re ugrottam. :/
Qrvára nem csodálkoznék, ha még ki is bannolnának ...
Na most ment el a kedvem egésztõl...
Arról nem is beszélve, hogy nem tudom végignyomni singlet, mert a nagy végfináléban mindig lefagy az EREDETI progi. Már a tököm teli van a motorcsónakázással.

Bigapó: ezek szerint nem csak én küzdök PeterSSonként 😄
bigapó
érdekes amit mondasz, mert Én átállítottam a mérõmûszert és - elvileg - 100 ms alatti pingem nincs és mégsem szaggat a kép, azaz ez a normális, mindenkinek 100-150 körüli vagy e feletti. nagyon ritka, hogy ez alá bemegyek. úgy néz ki változnak az idõk 😊 bár szerintem rossz irányba, de hát ezen már nincs mit csodálkozni, az emberek is rossz irányba fejlõdnek, szal...

The Matrix has you...

bigapó
szerintem a Respawn Entertainment játékát kell megvárnunk, az lesz - remélhetõleg - egy nagy pofon és visszavágás amiben megmutatják, hogy nem mindenki úgy táncol ahogy fütyülnek...szerintem egy modern warfare 3-at alázó játék lesz 😄

The Matrix has you...

ozimak
ozimak
Nekem nincs,és nem is lesz meg a dlc és minden rendben mûködik a tegnap esti frissítés után is! Kb. 20-30 pályát nyomtunk le most,még csak lagg se nagyon volt.
Antal99
1.1.195

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

Antal99
nekem az alap van
ugyanúgy megy mint máskor
keres talál aztán lelõnek 😊

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

Frank99
valóban, régi pályán próbáltam TDM, halál.
az újak meg TELE vannak 70-es terminator buzikkal...
bocsánat, mert van aki itt végigvitte, de egy pályán 2-3 az azért sok......

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

mascarun
okok!
De nekem volt egy rendszer újratelepítésem és most még a játékot sem tudom feltelepíteni!<#boxer>

Nekem is csak az új pályák mennek.
mascarun
Garatra nyelheti a STEAM!

Megint nem lehet vele semmit sem kezdeni!

Na, megy már

Én nem vettem meg, de én sem tudok játszani sehol. Visszaviszem a boltba ezt a szart, hogy basszák meg.

megvettem és utána akkor nem enged az alap játékmódokra felengedni , csak keres keres de nem csinál semmi mást... a stimulus módra meg felenged :S HELP ME

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

Frank99
3658 Ft

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

FSpofon
Menj el a bankod weboldalára és tekintsd meg a deviza árfolyamok menüpontot.

Arab money

Megvetted a DLC-t? Mert a Stimulus arra van, jól tudom?

a Stimulus game részbe nekem talál játékost , de a simában nem... sztem vmilyen bug amit majd kijavítanak

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

Mi az isten van már? 20 perce próbálkozom, és nem talál egyetlen játékost sem. Ez hihetetlen.Vissza kéne kérni a pénzt amit ezért a szarért kiadtam.

Hali Srácok,

Aki megvette már a DLC -t annak pontosan hány forintocskát vontak le a szla -járól?
Nem APEH felmérés😊
Érdekel "hogyé" számolják az eurót?

Köszi

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

tescodr
sziasztok le akartam preloadolni de hiába megyek a preloadra,csak a jték oldalára dob be,ez miért van?

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb

elitehun
Szerencsére csak elég volt kilépni a játékból és vissza 😄
pisztácia
Köszi szépen.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

kipróbálom a 7végén és majd kiderül, hogy mi lesz... sztem a legjobb lenne ha visszajönne a régi dedikált szerveres megoldás.

probald ki a hétvégén es döntsd el tetszik-e.
teny hogy van csaló bõven meg szar az egesz iwnet, de arra bõven jó hogy napi par kört lenyomj, de arra hogy versenyszerûen vagy csak orakig jatsz arra egy kalap sz*r.
amennyit eddig jatszottam vele nekem megerte megvenni csak csalodott vagyok mert egy ekkora névtõl és kasszasikertõl egy kicsit többet várna az ember.

morphologu
Szerintem semmi gond vele kezdetek óta meg van 1x láttam csalót ha nagyon laggol keresel másikat (vagy úgyis hostol és utána jó) ha nem enged fel keresel másikat ez elõfordul. Szerintem nagyon is jó gém. De ez az én véleményem, mindenki maga döntsön.

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

Szega87
cirka 13 forintra jön ki nekem a játék ára osztva a játszott órákkal, ennyit simán megért eddig, meg még mennyit meg is fog 😊

morphologu
indisid újra Steamet

NE vedd meg...

nem tudsz játszani, rengeteg csaló, lagg, vagy fel sem enged, kidobál...

lehet én is eladom, hetek óta nem játszottam..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

elitehun
Látom az iwnet még mindig fos. play-re nyomok és a connecting to iwnet megy a végtelenségbe
J i GS a W
nekem azt írja hogy a játék jelenleg nem érhetõ el probáljam meg késõbb ez mitõl van?????

hat ez tök jó...

Sziasztok!

Eladó COD6 MW2 ! Steam fiókkal, 6000 pénzért, Érdiek jelentkezését várom! Érdeklõdni priviben!

Köszi!

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Doom 4
A mostani patchnak mi a verziója?

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."