Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az OTP 3775 ft-ot von le a számláról, ha megvásároljátok.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
The Matrix has you...
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
amúgy haver unszolására megvettem a BFBC2t is, de már bánom egy kicsit, ha nem lenne ilyen macerás, lehet már meghírdettem volna eladásra.
The Matrix has you...
még viccbõl sem szeretem, ne haragudj meg érte, ha többet nem szólok hozzád...
The Matrix has you...
Örülök, hogy benéztél. mindenféle kötekedés nélkül, a BFBC2-vel is megvannak a gondok? ahogy hallom, olvasom nálatok sem túl rózsás a helyzet. legutóbbi infom az, hogy ráfért volna erre is, hogy késõbb adják ki, meg persze ott is vannak csalók, hiába van PB.
szal, mi a helyzet a fronton?
The Matrix has you...
szánalmas sajnos<#shakehead>#shakehead>
ennyi idõ után már rengeteg játékosnak megvan a prestige 10, most már csak ha nagyon béna és figyeled sokáig akkor tudod megmondani, hogy csalt-e vagy sem, néha még akkor sem. nekem is sok olyan headshot van amit nem tudom, hogy hogy lõttem. mindez köszönhetõ a lagg-nak, többek közt.
The Matrix has you...
Elõször néztem is, hogy mivan, most nekem írtak vagy sem 😊
Az az SS szándékos? 😉
amúgy hackelt szerón voltál, mert 40-rõl 7-re dupla xp-vel sem ugrasz. tegnap játszottam pár órát és még így is "csak" kb 10-et léptem elõre. az tuti, hogy könnyebb, de jön a free hétvége, úgyhogy megint tele leszünk levelhackesekkel, meg aimosokkal és wh-sokkal is. Én szerencsére el tudom magam foglalni mással is, úgyhogy annyira nem zavar. inkább az, hogy nem tesznek ellenük semmit. mert tudnának, hiszen beállították a dupla xp-t is, szóval bele tudnak nyúlni ahogy csak akarják. akkor csalókra is lehetne kicsit figyelni, faszom...
The Matrix has you...
Játékban: Anrael Kill or be killed!!!
Csirkemell nélkül nincs élet!
Megáldottak lettek a szerverek. Tegnap 4 órát nyomtam régi pályákon. Láttam aimbotosokat és wallhackosakat is szép számmal. De ami betett a jókedvemnek, az a "level hack". Lehet én vagyok mazochista, de szeretem az xp gyûjtögetõsdit. Erre 2 fejlövést megeresztek egyik szerveren azt örömmel értesítettek, hogy "extra xp weekend" van. Mit ád Isten? 40rõl egybõl 70re ugrottam. :/
Qrvára nem csodálkoznék, ha még ki is bannolnának ...
Na most ment el a kedvem egésztõl...
Arról nem is beszélve, hogy nem tudom végignyomni singlet, mert a nagy végfináléban mindig lefagy az EREDETI progi. Már a tököm teli van a motorcsónakázással.
Bigapó: ezek szerint nem csak én küzdök PeterSSonként 😄
The Matrix has you...
The Matrix has you...
ugyanúgy megy mint máskor
keres talál aztán lelõnek 😊
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
az újak meg TELE vannak 70-es terminator buzikkal...
bocsánat, mert van aki itt végigvitte, de egy pályán 2-3 az azért sok......
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
De nekem volt egy rendszer újratelepítésem és most még a játékot sem tudom feltelepíteni!<#boxer>#boxer>
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
Aki megvette már a DLC -t annak pontosan hány forintocskát vontak le a szla -járól?
Nem APEH felmérés😊
Érdekel "hogyé" számolják az eurót?
Köszi
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
teny hogy van csaló bõven meg szar az egesz iwnet, de arra bõven jó hogy napi par kört lenyomj, de arra hogy versenyszerûen vagy csak orakig jatsz arra egy kalap sz*r.
amennyit eddig jatszottam vele nekem megerte megvenni csak csalodott vagyok mert egy ekkora névtõl és kasszasikertõl egy kicsit többet várna az ember.
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
nem tudsz játszani, rengeteg csaló, lagg, vagy fel sem enged, kidobál...
lehet én is eladom, hetek óta nem játszottam..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Eladó COD6 MW2 ! Steam fiókkal, 6000 pénzért, Érdiek jelentkezését várom! Érdeklõdni priviben!
Köszi!
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |