Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Legjobb: 0.19
Átlag: 0.20900000000000003
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
39
Legjobb: 0.206
Átlag: 0.21399999999999999
2.: 31
Reakciós : 0,278
Poziciónális sebesség teszt : 32 pont 😊
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
Legjobb reakcióidõ : 0.203
Átlag reakcióidõ : 0.2434
A másik testen 32 pont
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
0.26
másik teszt: 40
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
steam, origin: ACE_hun
és még büszke is vagy rá, le a kalappal.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Csirkemell nélkül nincs élet!
a moderálással szemben meg nem érdekel, ki mit mond...
szól ez az új csirkéknek....
Ez a szintlépegetes sztem jo, most ha megallsz lvl70nél es jatszol tovabb ugyan ugy kapsz expt csak az a semmibe megy igy legalabb van egy kis valtozatossag, de vannak persze emberek akik nem szeretik hogy eltunnek a fegyverek es szerezhetik meg ujra.
Sõt mostanában egyre több olyan lvl 70-essel találkozok aki a meccs végére 5-700 ponttal a sor végén kullog...
én ha csitet látok vagy g18, vagy shotit, már tudom hogy a lista meik végén landolok majd....nem is idegesitem magam....
a sok trükk, meg a commando perk, ez durva télleg, és akkro nem beszélve hogy örülhet az ember ha nincs lagg a meccsen.
de én hallgatok zenét meg ha felmegyek soha nem egyedül, és akkor eldumálunk és minden happy...😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
A wh-sokat meg aimosokat én is utálom de az hogy valaki lvl hackel az szerintem teljesen elfogadható, mert ez 1 FPS és nem RPG. ha RPG-vel akarok játszani akkor megyek ME2-ni. Most az oké hogy vannak szintek meg elérhetõ cuccok de én pl ismerek olyan embert aki elvitte 70-ig aztán szart bele az egészbe mert tök fölös szerinte is meg szerintem is újra kezdeni. Ha valaki nagyon xp-t akar gyûjteni az mennyen wowozni !szerintem!.
Amúgy meg én is lvl hackel mentem fel addig a bizonyos "terminátor fej"ig, elvittem 70-ig de már 60 után is untam a szintezgetést.
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Amúgy szerintem a legnagyobb gond a játékkal,hogy sok a wh-s akiket nehezebb felfedezni! Ugyebár nem aimbot-ol,tehát nem fejbe lõ. Viszont tudja ha valaki közel van hozzá és fel tud készülni,jó irányból indul neki az ellennek. Ezeket nehéz kiszúrni mert nem biztos hogy sokat öl,fõleg ha tûrtõzteti magát és "okosan" használja. Viszont jó átlagot produkál,én a késsel rohangálós meg a g18-akimbo-s,és hasonló emberkéket szoktam figyelni mert azok azért néha erõs mit mûvelnek 😞 Én pl. esélytelen vagyok a késelésre,az egeremen a bal oldalsó gomb a melee,de még így is csak 5 az 1-hez arányban késelek még akkor is ha én vagyok a host. Azt bírom a legjobban amikor tényleg elõbb késelek mint õ,de én már csak a respawn után késelek egyet 😊)) kicsit késik a drága 😊 na olyankor bepipulok picit 😊 Pedig tényleg nem rossz a reakcióidõm :S csak hát ez a fránya ping,meg lagg,meg képkésés,meg én így látom de a visszajátszásban már azt kell,hogy lássam,hogy õ hamarabb észrevett,holott nálam nem így volt... pedig 2010 van azthinné az ember ilyen már nem történik egy mai játékban a mai netek sebességével... annak idején swat 4-ben még elment az ilyesmi de itt nagyon idegesít 😞
Csirkemell nélkül nincs élet!
OK?
szerintem neked kéne.
megnézhetem, de ettõl még semmi köze nincs hozzá 😊 ez demagógia...szerintem.
on:
The Matrix has you...
De ez tényleg nem az a topik.
Arab money
Bár ha a 2. teljesûlne akkor még talán a jelenlegi áron is megvenném.
csak most áttértem...
remélem rendbeszedik a játékot hamarosan, aztán visszatérek<#violent>#violent>
talán a legjobb megoldás a dedikált szerver lenne
mindenesetre reménykedek...
akkor megyek mást csinálni és késõbb megint visszatérek, mert mindentõl függetlenül legjobb játék 😊
BC2-õt kipróbáltam, single 2. pályáig jutottam és unalmas volt. multit csak demoban próbáltam, de nekem az sem jött be. teljesen más a játékmenet, nekem nem fekszik.
The Matrix has you...
persze vannak a BC2-nek is hibái, én sokat nyomtam a codot és tetszik is nagyon csak leálltam vele mert valld be te is ez így nem igazán nyerõ.
nulla támogatás a játékhoz, én csak ezt sajnálom...
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU