Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
az a fílíng a hedszett....😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

FSpofon
visszaolvashatnál féloldalt, be van számolva errõl rendszeresen.

Arab money

goodgamer
legjobb 0,187
átlag 0,213

2.teszt 31

Játékban: Anrael Kill or be killed!!!

elitehun
Azokban a játékmódokban amikkel én játszom (TDM, Demolition, headquarters) nem láttam még csitert régebben viszont Ground War-oztam (ez random bead egy játékmódot) és ott elég sokkal találkoztam. Az iwnet még mindig idegesítõ de (nálam legalábbis) nem laggol csak nagyon ritkán és mostanában nem is szokott kivágni csak egyszer kétszer.
attiGT
Értem, viszont ha valamelyikõtöket megkérhetném, legyen szíves számoljon be a jelenlegi helyzetrõl multi terén.

elitehun
Nekem megérte anno megvenni de kinek a pap kinek a paplak
gagax
legjobb 0.21 átlag 0.29999999 és 30 pont... ez mind elsõre

attiGT
Skacok, megéri megvennem ezt a játékot vagy még mindig olyan ingatag és megbízhatatlan a multi része? gondolok itt a cheaterekre, hogy nem lehet csatlakozni, stb...

RoyalPredator
Második próba 1.vel:
Legjobb: 0.19
Átlag: 0.20900000000000003

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

elitehun
Az elsõben a legjobb 0,28 lett
A másodikban 36
RoyalPredator
Miután visszaraktam az egeret normál DPre, mert most látom h elkurtam:
39

RoyalPredator
Ha valakit érdekel, csalás nélkül:
Legjobb: 0.206
Átlag: 0.21399999999999999

2.: 31

Szega87
40 lett a második teszt

armageddon666
0,26
37

@

Elsõre

Reakciós : 0,278
Poziciónális sebesség teszt : 32 pont 😊

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

0.187 több óra tanulás után 😊 csak az a baj ha most felmennek jatszani tuti szetlõnék a seggem.

attiGT
Skacok, megéri megvennem ezt a játékot vagy még mindig olyan ingatag és megbízhatatlan a multi része? (cheaterek, nem lehet csatlakozni, stb...)

jetblack
Elsõre

Legjobb reakcióidõ : 0.203
Átlag reakcióidõ : 0.2434

A másik testen 32 pont

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Szega87
átlag 2.03 elsõre

Jaffa 2843
elsõ nekifutásra
0.26
másik teszt: 40

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

steam, origin: ACE_hun

Frank99
mi pedig nem értünk téged, csaló patkány vagy, ennyi.
és még büszke is vagy rá, le a kalappal.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

ozimak
szvsz
F E R I
Na hardcore team deathmatch-ben sikerült összehoznom az elsõ nuke-om (ground warban már többször is sikerült)összekempeltem az elejét 😊 és harrier után a chopper-ral sikerült lerendeznem a többit 😄 persze egybõl jött a sok csíterezõs 😄

Csirkemell nélkül nincs élet!

Frank99
azért egyezzünk meg abban- és ez már 1000x volt - hogy IGENIS elõnyben vannak a LVL csalók, mert IGENIS elõbb használnak JOBB fegyvereket, mint az aki betartja szabályokat, innentõl pedig ugyanolyan tetû cheater az összes....

a moderálással szemben meg nem érdekel, ki mit mond...
szól ez az új csirkéknek....

ozimak
Mi is mindíg ketten megyünk bratyóval,egyedül nagyon ritkán játszok. Ráadásul céges elõfizetésünk van és ingyen beszélünk telón 😊 Bluetooth headset be a fülbe azt megyünk 😊 Most is megyünk 7-kor. Így könnyebb elviselni 😊 Bratyót tisztelem mert egy 2.8-as cerka,1 giga ram,és egy 15-ös monitoron nyomja 😊 Szegénykém néha kap is :S azon a kis monitoron nem szúrod ki az apró részleteket :S fõleg 1024x768-ban 😊 De még így is néha ostromolja a 2000-es álomhatárt 😊 Múltkor felhívott,hogy 3100 pontja lett képzeljem el 😊))
alapvetõen azert elõítéletes majdnem midnenki a prestige 10. lvl70es koponyas emberekkel mert a jatek elindulasakor eleg sokan voltak akik csalással elérték a max szintet amit mindenki leszar a baj az hogy 10 ilyen szintcsalobol 8 mas csalást is hajlando volt hasznalni.
Ez a szintlépegetes sztem jo, most ha megallsz lvl70nél es jatszol tovabb ugyan ugy kapsz expt csak az a semmibe megy igy legalabb van egy kis valtozatossag, de vannak persze emberek akik nem szeretik hogy eltunnek a fegyverek es szerezhetik meg ujra.

ozimak
Mondjuk ezzel én is így vagyok,a lvl 70 engem nem zavar,sõt még annak idején(mivel nem tudtuk meddig lesz jó😊 warezben mi is használtuk,hogy megnézhessük a fegyókat. Most éppen nem használom mert eredeti van és nem is akarom kockáztatni,de szvsz nem túl nagy elõny a lvl 70... legalábbis ellenem eddig nem volt olyan ember aki emiatt nyert volna 😊 Tõlem nyugodtan használják,inkább mint wh meg aimbot...na annak már semmi értelme az nem õ hanem egy gép. Nem is értem mi abban az élvezet!?
Sõt mostanában egyre több olyan lvl 70-essel találkozok aki a meccs végére 5-700 ponttal a sor végén kullog...
DarkSector
rengeteg sok probléma van a világban, és sokszor nyelnünk kell (nem gecit...😄)
én ha csitet látok vagy g18, vagy shotit, már tudom hogy a lista meik végén landolok majd....nem is idegesitem magam....

a sok trükk, meg a commando perk, ez durva télleg, és akkro nem beszélve hogy örülhet az ember ha nincs lagg a meccsen.

de én hallgatok zenét meg ha felmegyek soha nem egyedül, és akkor eldumálunk és minden happy...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Doom 4
Na ilyen nekem is mennyi van hogy lelövöm erre én halok meg...

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Doom 4
Én nem értelek titeket.
A wh-sokat meg aimosokat én is utálom de az hogy valaki lvl hackel az szerintem teljesen elfogadható, mert ez 1 FPS és nem RPG. ha RPG-vel akarok játszani akkor megyek ME2-ni. Most az oké hogy vannak szintek meg elérhetõ cuccok de én pl ismerek olyan embert aki elvitte 70-ig aztán szart bele az egészbe mert tök fölös szerinte is meg szerintem is újra kezdeni. Ha valaki nagyon xp-t akar gyûjteni az mennyen wowozni !szerintem!.

Amúgy meg én is lvl hackel mentem fel addig a bizonyos "terminátor fej"ig, elvittem 70-ig de már 60 után is untam a szintezgetést.

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

ozimak
Épp a feje tetejére kellene állítani ezt az országot!
Amúgy szerintem a legnagyobb gond a játékkal,hogy sok a wh-s akiket nehezebb felfedezni! Ugyebár nem aimbot-ol,tehát nem fejbe lõ. Viszont tudja ha valaki közel van hozzá és fel tud készülni,jó irányból indul neki az ellennek. Ezeket nehéz kiszúrni mert nem biztos hogy sokat öl,fõleg ha tûrtõzteti magát és "okosan" használja. Viszont jó átlagot produkál,én a késsel rohangálós meg a g18-akimbo-s,és hasonló emberkéket szoktam figyelni mert azok azért néha erõs mit mûvelnek 😞 Én pl. esélytelen vagyok a késelésre,az egeremen a bal oldalsó gomb a melee,de még így is csak 5 az 1-hez arányban késelek még akkor is ha én vagyok a host. Azt bírom a legjobban amikor tényleg elõbb késelek mint õ,de én már csak a respawn után késelek egyet 😊)) kicsit késik a drága 😊 na olyankor bepipulok picit 😊 Pedig tényleg nem rossz a reakcióidõm :S csak hát ez a fránya ping,meg lagg,meg képkésés,meg én így látom de a visszajátszásban már azt kell,hogy lássam,hogy õ hamarabb észrevett,holott nálam nem így volt... pedig 2010 van azthinné az ember ilyen már nem történik egy mai játékban a mai netek sebességével... annak idején swat 4-ben még elment az ilyesmi de itt nagyon idegesít 😞
elitehun
Mondjuk Ground Warban én is sok csitert láttam éppen ezért nem szoktam ground warazni
F E R I
Vannak koponyás kivételek mint mindenben, de legtöbbször ground war-ban nyomulok és a killcam alapján egyértelmûen el tudom dönteni, hogy melyik a cheater és sajnos ott a többségük az... 😞

Csirkemell nélkül nincs élet!

Frank99
be lehet fejezni, legszívesebben én is írnék, de abból flame lenne hamar, úgyhogy nyugodtan lehet beszélni a JÁTÉKRÓL.
OK?

robotnyk
lawl.
szerintem neked kéne.
bigapó
Youtube -> beírod, hogy MW2 stimulus vagy DLC és kidob egy csomó videót.

The Matrix has you...

gagax
Valaki aki beruházott a Stimulusra azt dobna pár képet vagy valamit a mappokról?😄

bigapó
off:

megnézhetem, de ettõl még semmi köze nincs hozzá 😊 ez demagógia...szerintem.

on:

The Matrix has you...

elitehun
Megjegyzem 98-ban M.O. a fejlõdésben az elsõ vagy a második volt európában de már tényleg nem offoljunk
Az árfolyam akkor fog javulni, ha ez a birka nép végre fel ébred, és az elmúlt 20 év politikai szereplõinek, és baráti körének a nyakába akaszt egy bizonyos dolgot, és nem engedi, hogy leérjen a lábuk.
De ez tényleg nem az a topik.

Jacek
<#nemtudom> jelen pillanatban maszop kormany van😄 de ha korulneznel a nagyvilagban rajonnel miert is van ez.. minden europai valuta(keleti) zuhan mint a szar... sajna

FSpofon
én megnéznék a helyedben egy 98-02 közti grafikont az ügyben.

Arab money

bigapó
nincs köze egymáshoz a kettõnek, de ez nem az a topik 😉

The Matrix has you...

FSpofon
egyik se fog teljesülni, a 2. soha, az elsõ meg majd akkor ha nem fidesz kormány lesz és javulni fog a huf-eur árfolyam 😊

Arab money

Nekem is szándékomban áll megvenni a DLC-t, amint kettõ apró feltétel teljesûl. 1. az ára lemegy 1000 max 2000 HUF-ra. 2. dedikált szerverek.
Bár ha a 2. teljesûlne akkor még talán a jelenlegi áron is megvenném.

így voltam vele én is😊

csak most áttértem...

remélem rendbeszedik a játékot hamarosan, aztán visszatérek<#violent>

talán a legjobb megoldás a dedikált szerver lenne
mindenesetre reménykedek...

bigapó
az a baj, hogy nem tudok leállni vele 😊 amikor otthon vagyok mindig játszok vele egy darabig, amíg annyira fel nem idegel, hogy kettéharapom a bill-t 😊
akkor megyek mást csinálni és késõbb megint visszatérek, mert mindentõl függetlenül legjobb játék 😊

BC2-õt kipróbáltam, single 2. pályáig jutottam és unalmas volt. multit csak demoban próbáltam, de nekem az sem jött be. teljesen más a játékmenet, nekem nem fekszik.

The Matrix has you...

nincs semmi különös...

persze vannak a BC2-nek is hibái, én sokat nyomtam a codot és tetszik is nagyon csak leálltam vele mert valld be te is ez így nem igazán nyerõ.

nulla támogatás a játékhoz, én csak ezt sajnálom...

jetblack
Szerintem se ér annyit a DLC inkább akkor hozzácsapok még pár hufocskát és megveszem ezt

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU