Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

okkki 😊

robotnyk
igaz, ezzel nyit a steam update news is. volt pár hete is, én azután vettem meg. szal csak óvatosan. <#zavart1>
bocs már öreg, de én nem vettem meg, azért akarom kipróbálni, hogy megérné e megvenni...

kBagyula
Nono. <#ejnye1><#nezze>

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

értsd:

NEM JÁTSZOL KIS FASZKALAP, TE AKI SÚLYOS PÉNZÉRT MEGVETTED EREDETIBEN, A SOK CSALÓ KÖCSÖGTÕL A TÚLTERHELT HASZNÁLHATATLAN STEAMEN...

hurrá...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

csáó!

srácok ez tényleg igaz? O.o le kell szedni XD

Itt szuperül le van írva minden.

http://www.totalsteam.hu/gyik/vasarlas_a_steam-en_magunknak
Ez igaz, de pl ha én csak TDM-et vagy FFA-t szeretnék játszani akkor velem basznak ki, mert lki be léphetek ha nem olyan játékmódot akarok amit besorsol.
pisztácia
Vki mondja el hogy tudom a dlc-t megszerezni. Hogy kell kifizetni?

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

elitehun
Sztem meg még jó hogy nem keverték a többi map közé mert akik nem vették meg akkor azokat kidobja vagy mi. érted
Jaja sajna már túl sok a camper pálya :-(,
A Crashnek örülök, mert ez volt az egyik kedvenc pályám Cod4-ben.
Frank99
ok, köszi

egyet játszottam a ...grown, jó kis kemper pálya :-)))

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

lehet tudni hogy mit takar ez az új frissítés?

Privátban én se látom, de van két új játékmód ott tudsz rajtuk játszani.
Az azért érdekes hogy nem keverték be a többi pálya közé.
Frank99
A frissítés után nem kellene látni az új pályákat?

privátban keresem õket, és nem lehet kiválasztani....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Köszönöm Srácok a válaszokat, amint kicsit lecsendesedett a "roham" és/vagy nem lesz ennyire terhelt aSteam megpróbálom.

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

bigapó
nem kell félni tõle. ezzel ez erõvel hamis pénzt is kaphatsz a boltban visszajáróként, esély meg van rá.

The Matrix has you...

morphologu
Erre az esetre találták ki a külön internetes vásárlásra szolgáló kártyát, de a Steam 100% megbízható.

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

elitehun
Konkrétan ezt dobja fel de az internet kapcsolattal minden rendben.
elitehun
Mért nem akar belépni a steambe??
De az a legmegbízhatóbb, ha webkártyát, Internet kártyát használsz. Normálisabb bankban ingyenes, és egy elkülönített számla van mögötte, amit csak akkor töltesz fel, ha épp vásárolni akarsz. Így akár a netre is kirakhatod a kártyaszámot (persze nem ez a cél) nem fog érni vele senki semmit... De ezek a vásárló oldalak általában egy bankkal vannak kapcsolatban így csak õk ismerik a kártyaszámot, Õk meg nem rögzítik.

steam, origin: ACE_hun

kBagyula
Rengetegszer vásároltam neten. Próbáld ki. A steam ebbõl a szempontból teljesen megbízható (100%).
Legyen egy rendes e-mail címed, amit olvasol és amire küldik majd a számlát és a dánlód linket.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Sziasztok,

Valóban csak a Steam -en keresztül lehet megvásárolni a DLC -t?
Nincs túl nagy bizodalmam neten, kártyáról vásárolni játékot...

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Frissítés nekem megvolt, de sajna nem látom az új pályákat,az emailben rámentem a mappack elfogadására, ott azt írja hogy már felhasználtam.
Nocsak nekem csak most frissített!

Srácok nekem nem rakta fel a mappacket. Mit kell ilynekor csinálni?
Doom 4
Váltanám a szervert de alapból be se jött a bejelentkezõ képe a steam-nek. Tudod olyan volt amikor elindítod és alapból tölt egy frissítést, és az állt. Azt ctrl+alt+del-el leállítottam a steamot azt utána lett csak jó.

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

kBagyula
Nálam megy mindegyik, kivéve az MW2-t. 😞

FSpofon
váltogasd a download servereket, lehetõleg vmi olyan területre ahol nincs most csúcsidõ, tehát ne európaira meg amerikaira.

nekem tavaly l4d dlc jött hong kongból vagy honnan 1.5mbyte/seccel

Arab money

Doom 4
Sírok mert nem azért vettem meg hogy ne játsszak vele de ha nem is ezzel de mondjuk az L4D2-el akarnék játszani azzal sem tudnék mert nem csinál semmit a steam. Újra indítottam kiírja hogy frissíteni akar és áll és nem csinál semmit. Akkor legalább valami jelet adjon magáról hogy él és csinál valamit és ne egy üres töltõ csík lebegjen a szemem elõtt...

FSpofon
sírjmég, nincs game 2 órán át 2x egy évben amikor dlc-t adnak ki a legnépszerûbb játékhoz és a fél net tölti. mi lesz velünk?????

Arab money

Doom 4
Na jó az is biztos hogy nem veszek soha többet cod játékot!

Szerintetek hogy müködik majd ez a map pack? Haverokkal csatlakozunk egy játékhoz és amelyiknek nincs meg a mappack azt kidobja vagy mi?
ozimak
áhhá most viszont már engem se enged vissza 😊
ozimak
És nekem 6-tól egészen mostanáig ment. Viszont még nem frissített...
ozimak
Most nyomtam kb. 2 órája veled egy-két meccset,ha jól emlékszem...
Doom 4
Most mi a faxom van???? Az oké hogy leterheltek a szerverek a dlc miatt de aki nem vett meg a DLC-t az se tud játszani?!?! És most más steam játékkal se tok játszani?

ha egyszer megy ki ne lépjetek abban a hiszemben,hogy megy majd megint,
nem fog <#idiota>

Antal99
köszönöm

duplán jó lenne,...ha menne

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

XP, amit kapsz ölésért meg minden másért.

nálam szünetel

AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun

Antal99
mik azok a tapasztalati pontok??
segítsetek

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

Na de a sebesség 14.2 KB/s. Mikorra szedi lehet. Ha kikapcsolom a gépet onnan folytatja ahol kikapcsoltam, vagy kezdi elõrõl?

nalam minden megy

kBagyula
Az azért lehet, mert van akinek még nincs a gépén az új verzió.

Grove4
Nekem már a menübe belép mármint a multi menübe,de ahogy betöltene egy pályát kiírja,hogy Patch_mf.ff diferent from the server,vagy vmi ilyesmi,pffffffffff okádék ez a rendszer.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
Steamet újraindítod és húzza.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Elkell inditani hozá a játékot vagy megy magától?
Grove4
Azzal nincs gond,már lehúzta,de utánna sem jó ...

kBagyula
Patch: 146MB a multihoz, 142MB a szinglihez. Ezt letölti mindenkinek kivétel nélkül.