Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Mi a User neved?elitehun nekem a BAttlefield heroes ból ismerõs,de lehet, hogy az MW-ben is összefutottunk.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
A hátránya hogy egyszerre csak egy képet lehet feltölteni (gondolom ha regisztrálsz akkor többet is)
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
jelenlegi statom
egy igen szép K/D
😛
Halkan megjegyzem hogy a level hack is csalás de én inkább játszanék level hackes ellen mint aimbotos vagy wallhackes ellen. Amúgymeg ha level hackes úgyis lelövöm a gec*be 😄
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
Fõleg azok, akik le is írják, hogy a levelhack nem csalás.....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Amúgy én is kipróbáltam a BC2-t és kb egy óráig volt fent a gépemen. Ennek ellenére biztos jó játék, én nem fogom szidni, csak nem az én stílusom.
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Meg hogy el is veszítsem a drága AKmat... Na ne.
Szega, mirõl beszélsz kedvesem?
Leszólom azt ami szar, gratulálok annak ami jó.
De nagyképûségnek látod ha azt mondom, pro vagyok, pedighát esetek 99%ában igazad is lenne. Én vagyok a kivétel <#violent>#violent>
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
steam, origin: ACE_hun
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
A GL-el nekem sincs bajom, de hozhatnának egy olyan szabályt, hogy a Scavangeres vérpisti, ne jusson a lelõtt enemy csomagjából GL utánpótláshoz. Ezért van az, hogy tube-val rohangásznak a pályán észnélkül.
jáccanak a retkek 1más ellen,felháborító amit mûvelnek,csít,lvlhack,gl,p90,claymore
minden ami undormány
most jáccottam fél órát és többek között ezek miatt a szarházik miatt nem fogok jáccani megint vagy 1 hónapig
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"