24218
Modern Warfare 2
  • foxxi
    Látom csak te vagy a király. Meg kell magyaráznod azt amit nem kéne...
  • csuszi
    legközelebb olvass is ne csak írj.

"és nem kell megsértődni, leszarom ha ezután is írsz, ezután is játszol, csak akkor az előző hozzászólással egy kis ellentmondást vélek felfedezni."
    semmi attack nem volt benne, gratulálok. és ismét egy logikai bukfenc, de ne sértődj meg:

"1.) ne szólj már bele hogy hova, mikor, mennyit és mit írok mert semmi közöd hozzá. A fórum a véleménynyilvánítás platformja amit nem te írányítasz és igy belepofázási alapod sincs. Térjél már észhez." <--> "És NE reagálj erre légy oly kedves."

szép napot:)
  • csuszi
    nem is vettem, normális emberke vagy, emlékszem rád.
  • foxxi
    Figyi már öcsi, ne kiáltsd már ki magad itt kiskirálynak mert egy ugyanolyan fórumozó senki vagy a számomra mint a többi ismeretlen.

1.) ne szólj már bele hogy hova, mikor, mennyit és mit írok mert semmi közöd hozzá. A fórum a véleménynyilvánítás platformja amit nem te írányítasz és igy belepofázási alapod sincs. Térjél már észhez.

És a gyerek jelzőt a magam 30 évével kikérem magamnak. Kiváncsi lennék mennyi észt sikerült összekaparnod 30-35 év alatt.. látom semennyit.

A másik, nem kell orrba-szájba védeni ezt a játékot ha egyszer nem az aminek el akarták adni. Én vagyok olyan hülye állampolgár hogy eredeti játékokkal játszom ( miután valóban meggyőződtem róla hogy ez hosszútávon is élményt fog nekem nyújtani. A sok nagypofájú aki pont azt szajkózza hogy igy az eredeti ugy, meg suttyomba tolja a törtet. Na én nem követtem el ezt a hibát mivel a single részét játszottam végig, ami aszem ugyanugy a játék szerves része, és arról alkottam véleményt. A multiról meg annyit hogy már csak a paraméterei alapján is szarabb mint az előző rész + ez a sok baszakodás, mellémagyarázás, lag, bug, hax, csak a gyártót/fejlesztőt "dicséri".

Legközelebb ha valakivel nyers és paraszt akarsz lenni, keress a környezetedbe egy 13 éves vérpistiti és neki magyarázd a kemény érveidet hogy ez mennyire jó...

És NE reagálj erre légy oly kedves.
  • csuszi
    utolsó hsz.
    cod2 pb nélkül volt fél évig!!! ott is azt hallgatta mindig mindenki milyen szar az 1-höz képest. sose szeretik az utódot az előző szerelmesei. de tudod a cod1 halott, ezen ne is vitatkozzunk. az uo is. cod2:
    -szar a pb, kivág random embereket, össze vissza hasraütésszerűen, kurva jól esik cb waron 3-4 kört elbasz az egyik oldalnak.
    - írta valaki, hogy eredeti szerveren nincs chet:D:D:D kell pb shot? cb-adminnal leveleztem 3hónapig, a gyerek azóa is játszik, tolja több klánban, jó a rendszer. pb-nek is írtam, azok is leszarták. gv-nek is. szintén. egymáshoz küldözgettek.
    - haldoklik... ezen vitatkozhatunk, de így van.
    - ott is megér egy misét a fegyverrendszer a hihetetlen randomsebzéssel, a sniper közelharci fegyver is, a shotgun jobb távolra mint közelre dolgokkal:)
    cod4
    mindent kivettek az előző codokból ami jó volt, és a promod-dal kiherélték a játék "fun" részét, a perkekkel, streak-ekkel. lassan csúnyább mint a 2, szép teljesítmény, örülök hogy le lehet feküdni, mert ha a cs spanokon múlna már célzás se lenne benne, lásd sniper.
    maradt egy elbaszott fegyverzetű nulla skill játék, minden móka nélkül.
    cod6
    nulla skill game, DE LEGALÁBB FUN. kiabszott élvezetes a public. nem versenyjáték és? a többi dolog mind hanta, ahogy lentebb skyline egyszer végigvette egy hozzászólásban.
  • KM
    Hm...
    Ne vedd magadra.
    Egyszerűen visszafejlődés a multi minden szinten. Remélem, hogy a többi játék nem követi el ezt a hibát.
    Eredeti játékom van, de 10 percet nem tudtam még normálisan játszani...
  • madmanic
    uraim, éjjel kell játszani...

nincs lag, nincsenek csalók, mikibe ordító 8 évesek stb..

tegnap éjjel 2 v 2 be nyomtunk HQ t óriási feeling volt.. meg kurva hosszú :)

de fordítottunk és nyertünk
  • csuszi
    ízlések és pofonok. nekem tetszik. cod4-nél mérföldekkel jobb, neked az se tetszett. ott a cod2, told azt. van kb 10000 játék ami nem tetszik nekem, pont leszarom azokat. ha ez se tetszene, nem lenne fav-ban a topic, nem írnék ide, nem lenne meg, nem warezolnám le, nem level hack-elnék (amúgy se), nem játszanék vele. drága az idő, egyre kevesebb van, ti dolgotok mire pazaroljátok, biztos én vagyok elbaszott...
  • csuszi
    akkor ha minden igaz, ez volt itt az utolsó hozzászólásod, és a játékot se tolod tovább. "elvileg"

és nem kell megsértődni, leszarom ha ezután is írsz, ezután is játszol, csak akkor az előző hozzászólással egy kis ellentmondást vélek felfedezni.

level hack-hez még csak annyit, hogy a sok nagyeszű még véletlen se gondolt arra, hogy a 700-as szintlépéssel a játék egy jelentős élményét vonta meg magától. ízlések és pofonok, amikor nekem a cod2 egy CB!!! waron véletlen tankok nélkül töltött be, és "átláttam" rajtuk, nem arra gondoltam milyen fasza is most nekem, hanem reload. ha véletlen 700-asra ugranék bug miatt, azért írnék support-nak levelet, hogy csinálják vissza, mert ez így kibaszás nekem.

gyanítom, hogy a fórumon 5% ha hasonlóan gondolkodik mint én, a többinek van egy rövid üzenetem: szánalmas buta emberek/gyerekek.
  • KM
    Akármit mondasz ez a fajta multi megoldás tragédia...
  • csuszi
    pont ugyanolyan ez a topic, mint amilyenek a szerverek, mióta megjelentek a warezos kretének, előtte egy flame nem volt, azóta szinte mindig.
    a level hack nem csalás, akkor mi a faszom?
    warez:
    1. egy imserős warezolt játék megvétele előtt, laggolt mint az állat. azóta nem. nem tudom igaz-e, nem tudom miért, de ezt s nyugodtan bekalkulálhatják a kretének.
    2. kibaszott szar a játék, hetek óta ez megy, még meg se jelent, de szar az egész, kijött, még mindig szar, mióta van warez (ne szarjatok be csak egy darabig) azóta az összes fasz a szervereken lóg (nekem nem fáj, csak ne csaljanak-ugassanak - de teszik), és órákat tol ezzel a "szarral". lehet visszamenni cod4 ezni, vagy bármi más, de itt lógtok a topicban, a játékban, pedig kurva tré a game. érdekes...
  • foxxi
    Nem értem hogy tudtak a COD 4-nél sokkal gyengébb, herélt szart kiadni?

A nagy hipe ellenére ez egy nagyon rosszul összerakott valami.. Az eladások meg azt tükrözik hogy elvakultan várták, majd vették, majd koppantak...

Marad a 4 :)
  • koschwarz
    én szeretnék személyeskedni egy kicsit: ez a darksector egy viselkedészavaros droid, de még elnézhető lenne, ha mondjuk 14-15 éves, de most hogy kiderült, hogy 28...
  • priluki
    Hi.. nemtom irtátok e de azota 200hsz volt. Multiplayer profilt hova menti a játék??
  • ajem kisa
    Igazad van, én külföldön élek, én a codmw2-t nemkicsit drágán vettem, mert itt ennyi sajna mint a steam-en, ráadásul amikor nov.10.-én kértem pc-re a játékot, rendesen megvolt lepődve az eladó, hogy nem konzolra kérem!
    Jah, és a 2 eladóbol csak az egyik volt képben, hogy kaptak pc-s verziot kb 10-et...(ez egy gamer bolt volt egy 60.000 fős városban!!!)!
    Az emberek nemfejlesztgetik a gépüket, legalábbis nemmernek belenyulni, nemértenek hozzá, az itteni számtekes boltosok pedig nemkicsit márkafanok, az atilla hádés verziok alázása után is zöld vga-t akartak rámsózni...
    Szoval megvan ez a "kis" konzolra minden látszat, az itteni játékboltok felében sem lehet pc-re kapni gémet sajna!
    Mindegy, lényeg az, hogy pár napja a cod6 szerverre bejutni több idő nekem, mint maga a játék, és abszolut nemolyen, mint az első napokban sajna, pedig az ellenkezője miatt vettem meg ezt a játékot, mert azthittem, hogy...

Tényleg jolenne egy valaki, aki rendet tenne ebben a topikban, mert az utobbi 150 hsz.-t mégcsakcsak végigsem olvastam!
    Akik csak kötekedni járnak ide, menjenek már le a játszóra, vagy keressenek barátnőt, vagy bármi, de nőjjenek már fel kicsit agyban!

És jolenne egy FAQ is!
  • simonl #7422
    Remélem azért másnak is ismerős volt a Gulag pályán, "zuhanyzós rész" a Szikla című filmből:)
  • simonl #7421
    Sziasztok,

Ma reggel átgondoltam a legutóbbi hozzászólásaimat, valóban nem kellett volna és nem is szabad személyeskednem.
    Ezúton kérek elnézést mindenkitől ha valakit "ilyenmód" megbántottam.
    Ellenben hagy várjam el, hogy ez a fórum maradjon meg a játék kedvelőinek, és főleg vásárlóinak.

Szép napot mindenkinek.....
  • Zs0lt1
    A játékfejlesztők rákényszeritették az embereket, hogy ne pc-n játszanak, hanem konzolon, mert oda több játék készül, hamarabb jön ki stb.
    De az emberek nagy része továbbra sem fog fizetni játékokért, szóval konzolon is a törttel játszik. Tehát ha átcsábították a népet konzolra ne csodálkozzanak ha ott van a sok warezes ember.

A másik hozzászólásodra válaszolva, meg lehet oldani törttel az invitálást.
  • Zs0lt1
    Bazzeg tényleg! Tudtam hogy ismerős :D
  • Zs0lt1
    Akkor nem jól csinálod:
  • madmanic
    De a brecourtot felismertétek cod1 ből? (Alagutas-sövényes)

Óriási az a map

• madmanic
    ffa módban benne vam asszem..

és shipment, igen :)
  • Csirke4
    "mint más cégek is már a játékiparban"

Mondj egy igazán nagy céget.
  • sickb
    NEM MŰKÖDIK!
  • Cat 02 #7413
    CoD2,CoD4 alatt megoldották, nem hinném h most nem menne.
  • SL
    milyen cd kulcsot? Azt a kulcsot amit beregeltél a steambe azzal már szart se érsz!
  • Munszu
    wrz-vel úgyse tudnak egy csapatba lenni, és invitálni egymást a játékba, úgy meg elég szar szerintem^^.
  • Munszu
    Na , szóval úgyis fejlesztenek majd pc-re ,mert ez az egyik legnagyobb húzó cím, wrz-t meg úgyis kiszűrik, ahogy más steames játéknál.
    Főkép hogy a wrz-sek nem használnak cd kulcsot, így azért nem lesz túl nehéz.
    Erieskrisz féle emberek meg nyugodtan elmehetnének már innen...
    Berlinboy-ról nem is beszélve EZ NEM WAREZ TOPIK!!!!!!
    Érdekes módon más fórum résznél ezt meg lehetet oldani.
    Vannak emberek akik engem nem zavarnak már -> Darksector, mert ő nem provokálva írja meg a dolgait. És amúgyis ZÁRJUK MÁR LE ezt a WRZ témát, nekem ez van az van. Őszintén magas ívbe leszarom hogy wrz-vel játszol ,legyél büszke magadra, főkép akkor ha csalásal kapcsolatos dolgokat kihasználod. És ha ilyen szintű kérdésed van, keress olyan topikot ami ezzel foglalkozik, voálá és a probléma megoldva :D.
  • EnZsolt
    "biztosan Te is, meg az összes pereputtyod abból a segélyből él amit én és más dolgozó emberek fizetnek be adóforintként."

na ez egy jó nagy faszság volt.

"NEM fog PC re fejleszteni." Ok, akkor mégis ki a lófütty játszott a megjelenés előtt vele? Csak nem XBoxos verziókkal volt tele a youtube?

Tényleg idegesítő már ez a sok warez téma.

Mindenesetre én még mindig türelmesen ülök a seggemen, és gyűjtögetek ^^
  • simonl #7408
    Na figyelj te 28 éves ám nem nagyon iskolázott barátom, az IW nem fog sokáig "harcolni" a warez -al ahogy te fogalmaztál.
    Készít egy felmérést egy adott időszakról és a legegyszerűbb döntést fogja hozni (mint más cégek is már a játékiparban) NEM fog PC re fejleszteni.

Mindig azt hozzátok fel érvnek, (warezhuszárok)hogy látatlanban nem vesztek meg egy játékot....majd kiderül, hogy a COD 4 megvásárlásán is csak most "gondolkodtok".

Értsd meg, hogy másokon élősködtök.....biztosan Te is, meg az összes pereputtyod abból a segélyből él amit én és más dolgozó emberek fizetnek be adóforintként.

Akinek inge vegye magára.......
  • DarkSector
    ennyire azért nem laggolnak a szerverek, lehet vissza kéne szedned a grafból, vagy a gépedet letisztitani, illetve a feltöltésedet upgradelni...:D
  • Skyline
    Mókás,felidegesíteni nem tudsz,magadból viszont nyugodtan csinálj fasznoobot..Mentem alvadni,te is verd a melled a multiwarezra;)
  • erieskrisz
    Egyébként ez akor is faxság had válasszak már én hogy hol és kivel akarok játszani ne egy játék mondja már meg hogy ide mész és kész
  • erieskrisz
    Akkor te is kocka vagy??
  • erieskrisz
    ÖÖÖ izé Skidrowos verziot hogy kell telepiteni???Ehhh megint rossz totyik
  • Skyline
    Ember amikor megvettem (első nap első óra) kb 3-4 nappal elötte már lehetett tudni hogy ez a rendszer lesz benne dedikált helyett,és csak reménykedni lehet hogy majd át térnek dedikáltra.
    Ahány köcsög lewarezolja világszerte a játékot pc-én (a játékosok bő 70-80%a ha csak azt nézem hányan tdm-eztek az első nap és hányan tdm-eznek a warezmulti óta) nem fogok csodálkozni ha az IW magas ívben le fogja szarni a cod fanatikusok dedikált (vagy bármi más) kéréseit.
  • erieskrisz
    Ha megveszek 1 játékot föleg multi miat mert 90%azért vette meg legaláb had én válaszak már hogy kivel-kikkell játszok
  • erieskrisz
    Ember mikor megvetted te sem erre számitottál hogy majd ott játszol ahova a játék ill IW-net rak ugye??
  • erieskrisz
    Warez -forever -
  • Skyline
    Sosem volt olyan rossz pingem (a 120-as beállítás óta pedig lagot is csak 1szer láttam) mennyél és verd a melled a warezra miközben lehúztad a játékot és megnyugtattad magad hogy dejóhogy nemvetted meg kiv lennék 2-3 hét mulva hány óra játékidő lesz a multidban...