Modern Warfare 2
  • ajem kisa
    Igazad van, én külföldön élek, én a codmw2-t nemkicsit drágán vettem, mert itt ennyi sajna mint a steam-en, ráadásul amikor nov.10.-én kértem pc-re a játékot, rendesen megvolt lepődve az eladó, hogy nem konzolra kérem!
    Jah, és a 2 eladóbol csak az egyik volt képben, hogy kaptak pc-s verziot kb 10-et...(ez egy gamer bolt volt egy 60.000 fős városban!!!)!
    Az emberek nemfejlesztgetik a gépüket, legalábbis nemmernek belenyulni, nemértenek hozzá, az itteni számtekes boltosok pedig nemkicsit márkafanok, az atilla hádés verziok alázása után is zöld vga-t akartak rámsózni...
    Szoval megvan ez a "kis" konzolra minden látszat, az itteni játékboltok felében sem lehet pc-re kapni gémet sajna!
    Mindegy, lényeg az, hogy pár napja a cod6 szerverre bejutni több idő nekem, mint maga a játék, és abszolut nemolyen, mint az első napokban sajna, pedig az ellenkezője miatt vettem meg ezt a játékot, mert azthittem, hogy...

Tényleg jolenne egy valaki, aki rendet tenne ebben a topikban, mert az utobbi 150 hsz.-t mégcsakcsak végigsem olvastam!
    Akik csak kötekedni járnak ide, menjenek már le a játszóra, vagy keressenek barátnőt, vagy bármi, de nőjjenek már fel kicsit agyban!

És jolenne egy FAQ is!