Modern Warfare 2
-
foxxi #7434 Figyi már öcsi, ne kiáltsd már ki magad itt kiskirálynak mert egy ugyanolyan fórumozó senki vagy a számomra mint a többi ismeretlen.
1.) ne szólj már bele hogy hova, mikor, mennyit és mit írok mert semmi közöd hozzá. A fórum a véleménynyilvánítás platformja amit nem te írányítasz és igy belepofázási alapod sincs. Térjél már észhez.
És a gyerek jelzőt a magam 30 évével kikérem magamnak. Kiváncsi lennék mennyi észt sikerült összekaparnod 30-35 év alatt.. látom semennyit.
A másik, nem kell orrba-szájba védeni ezt a játékot ha egyszer nem az aminek el akarták adni. Én vagyok olyan hülye állampolgár hogy eredeti játékokkal játszom ( miután valóban meggyőződtem róla hogy ez hosszútávon is élményt fog nekem nyújtani. A sok nagypofájú aki pont azt szajkózza hogy igy az eredeti ugy, meg suttyomba tolja a törtet. Na én nem követtem el ezt a hibát mivel a single részét játszottam végig, ami aszem ugyanugy a játék szerves része, és arról alkottam véleményt. A multiról meg annyit hogy már csak a paraméterei alapján is szarabb mint az előző rész + ez a sok baszakodás, mellémagyarázás, lag, bug, hax, csak a gyártót/fejlesztőt "dicséri".
Legközelebb ha valakivel nyers és paraszt akarsz lenni, keress a környezetedbe egy 13 éves vérpistiti és neki magyarázd a kemény érveidet hogy ez mennyire jó...
És NE reagálj erre légy oly kedves.