24218
Modern Warfare 2
  • Neoncsoves
    jó mind1,nem érted:D

MoW-val gyötrődtem, ja. 10euroért megérte, többet nem szívesen adtam volna érte, bár lehet. :D
  • m1garand
    csak a mow-val annyit gyötrődtél, hogy megvagyok döbbenve erre nem számítottam
    ezt a lakás lakhelyt nem értem, a kettő nem ugyan az?
  • Gabe18
    Az velem is megesett egyszer.Pedig én odébb álltam,de a sarkán elpattant aztán oldalról telibe vert...
  • Neoncsoves
    :D
    Nem ez az első játék amit megveszek :D
    Tudod amikor összejön a pénz, nem piát veszek, vagy lakásra gyűjtök, hanem megrendelem a netkávézóból a játékot, ha lesz lakásom meg lakhelyem akkor legyen mivel elfoglalnom magam!
  • Neoncsoves
    simán kivárom, annyira nem izgat a játék, csak jó lesz végre eredetis haverokkal játszani
  • m1garand
    hi, csöves végre megvettél egy játékot
    nehéz elhatározás volt?
  • ACE
    Vajon sikerül? :D
  • Rage47
    akkor nekem is szerencsém van:D

mellesleg a 3% csak UK-ra értendő úgy tudom
  • Grove4
    Én most rendeltem meg a CD galaxisnál.
  • newszepiking
    nem lesz könnyű, de megéri.:)
  • Neoncsoves
    Megkaptam a csomagindítási emailt, ott van h 11k a végösszeg. mostmár csak a holnapot kell kivárnom
  • newszepiking
  • Neoncsoves
    XD

eh

inkább arra akartam célozni, hogy remélem csak 11ezer lesz, nem 14ért hozzák ki
  • DarkSector
    jah de elméletben akkor leszögezhetjük, hogy beteszed a játékot egy steam profilba, akkor ennyi.
    átvinni nem tudod gondolom másikba...
  • Grifidos
    ?
    Mailben elküldik a kivonatot és az oldalon is ki van írva a végösszeg rendeléskor, mi ez a gondolom?!?
  • newszepiking
    nem, a futárt nem tarthatod meg.
  • Neoncsoves
    tegnap adtam le CDGalaxisnak a rendelést, holnap hozzák ki, gondolom 11ezer lesz futárral együtt...
  • newszepiking
    ja, a pályák pedig szerintem épp annyira megunhatók, mint bármely más játékban.ha tetszik a játék nem unod, ha nem tetszik, unod.

csak éppen egyik bajod épül a másikra, és már a szar is ízetlen.
  • newszepiking
    "1.VAC lófaszt sem ér."
    én nem tudom, páran egyfolytában a csíterekről beszélnek. én valahogy egyetlen egyértelművel sem találkoztam még. biztosan nekem van szerencsém.

"2. 2 hét alatt meguntam ezt az óvodás publikolást (low perkekkel/no promod) ahhoz képest hogy 6an játszunk egy partyban/klánban + Mumble."
    a public nem tudom miért óvodás, lehet hogy valaki a dekibaszottsokatgyakorolokkibaszottulkomolyanveszemmagam klánosdit tartja annak. ez a te fő bajod egyébként, nem tudsz olyan egyszerűen warozni mint eddig, és nem tudod úgy alakítani a játékot, ahogy akarod.
    menjél cod4ezni. ja, hogy az régebbi, meg tán unod azt is? kellemetlen.

"4.AZ IWNET a világ legnagyobb fail-je, kb 10 perc mire össze tudunk hozni egy partyt mert vagy kidobál, vagy a host kerséssel baszakodik a rendszer.. Nem is szólva a fejenkénti 100-150es pingekről, laggokról.."
    erre is van aki panaszkodik, nem tudom, nekem istenigazából nincs vele bajom, se lagg, se túl sok keresgélés, se host probléma...
    biztosan szerencsém van.

"Konzolos kis pöcs pubheroknak lett ez a játék kitalálva. Mondjuk az is elmond sok mindent a játék árkádos/xboxos mivoltáról hogy azt hiszem 2-3%-a PC eladások részesedése a 8 millió eladott darabból...Kb. lefossa az I.Ward a pc-seket..."

hát barátom, hagyjuk ezt a fröcsögést.
    a baj az , hogy mást vártál. egészen mást. nem kaptad meg, és most minden bajod van.
    azt azért figyelmedbe ajánlanám, hogy hány ember van oda tőle.Ők velem együtt konzolos kis pöcs pubherok. nyilván.
    hogy hányan vették meg csak magyarországon.ami nem egy megszokott dolog, ebben megegyezhetünk.

játsszál mással.
    szerintem.

• Gabe18
    Szerintem sokkal több ebben a jó pálya mint a 4-ben volt (már az alap pályákat nézve).Eleve azzal hogy sokkal több a tereptárgy a pályákon,érdekesebb lett az egész.

Valóban jobb lenne rendes szerveren,saját beállítások alapján,de nem lehet egyelőre,úgyhogy ez van.És ez se olyan rossz szerintem.
  • Grifidos
    Az imént részese voltam egy szerintem oltári poénnak.
    Agyonütött a saját air droppom.
  • Rundstedt17
    "Mondjuk az is elmond sok mindent a játék árkádos/xboxos mivoltáról hogy azt hiszem 2-3%-a PC eladások részesedése a 8 millió eladott darabból...Kb. lefossa az I.Ward a pc-seket..."

Elfelejted hogy ebből a részből egy hét alatt több kelt el pc-n mint a cod4 ből összeségében.....

"Annak tökéletes aki csak fel akar ugrani, nyomni egyedül vagy a haverjával egy pörgős értelmetlen hentet."
    Szerintem a Cod 4 is hasonló szinten volt...

"AZ IWNET a világ legnagyobb fail-je, kb 10 perc mire össze tudunk hozni egy partyt mert vagy kidobál, vagy a host kerséssel baszakodik a rendszer.. Nem is szólva a fejenkénti 100-150es pingekről, laggokról.."

Az Iwnet maximális siker a warezolók panaszkodnak a leginkább.

"3.Könnyen megunható pályák (én pl.: 2 év CoD4 után még a mai napig is valahogy jobban élvezek egy 5v5 Vacant/Crash wart mint ezt a KinderCodot..."

Megszokás kérdése,és mint már írtam az elődje is elég kinder volt,nem éppen egy háborús szimulátor,hanem agyatlan hent arcade,ebből a szempontból rengeteget fejlődött :D....
  • ACE
    Azért jelszóelfelejtéshez is van megoldás...
  • Dj Xyberpunk
    Ide is beszúrnám a véleményem annak aki esetleg vásárlás előtt, vagy után van. Várom az egyetértő vagy ellentmondó reakciókat :)

Mellékesen én pl. megbántam hogy megvettem, mert az egy dolog hogy nincs dedikált szerver vagy moddolási lehetőség, de:

1.VAC lófaszt sem ér.
    2. 2 hét alatt meguntam ezt az óvodás publikolást (low perkekkel/no promod) ahhoz képest hogy 6an játszunk egy partyban/klánban + Mumble.
    3.Könnyen megunható pályák (én pl.: 2 év CoD4 után még a mai napig is valahogy jobban élvezek egy 5v5 Vacant/Crash wart mint ezt a KinderCodot...
    4.AZ IWNET a világ legnagyobb fail-je, kb 10 perc mire össze tudunk hozni egy partyt mert vagy kidobál, vagy a host kerséssel baszakodik a rendszer.. Nem is szólva a fejenkénti 100-150es pingekről, laggokról..

Szvsz (egyelőre patch nélkül) UNDORíTÓ az egész úgy ahogy van. Konzolos kis pöcs pubheroknak lett ez a játék kitalálva. Mondjuk az is elmond sok mindent a játék árkádos/xboxos mivoltáról hogy azt hiszem 2-3%-a PC eladások részesedése a 8 millió eladott darabból...Kb. lefossa az I.Ward a pc-seket...

Pozitívumként a grafikát hoznám fel, és a hangokat. Mondjuk a gránát hangja egy trágyadomb.. Röviden ennyit a szeretett CoD:MW2-ről...

Annak tökéletes aki csak fel akar ugrani, nyomni egyedül vagy a haverjával egy pörgős értelmetlen hentet.
  • Gabe18
    Semmivel se lesz nehezebb Prestige-ben.Hacsak abban nem hogy addigra beállsz valami megszokott fegyver-perk kombinációra,és ugye azt elveszted,megint mindent a nulláról kell összeszedni,tehát újra át kell állni más fegyverekre-perkekre egy darabig.
    Én is most a Ninja-t egy idő óta használom,hogy nem kelljen mindig lehajolni hogy csendben menjek,na most ha újra kezdem megint minden lépésnél csörömpölni fogok mint egy vásáros kocsi,arra visszaállni nem lesz könnyű.
    A full 10-es emberkék meg egyértelműen bénák az esetek nagy százalékában.Ezek gondolom úgy kezdik,játék megvesz,net feltúr az összes létező cheat-ért,de minimum amivel vagánynak látszik ("nem fogok én itt xaros kis 15-ös szinten szaladáglni"),aztán jönnek.
  • Grove4
    THX köszi!!
  • Snexi
    nem elírás
  • DarkSector
    igen 1- max 2 nap alatt kimegy...
  • Grove4
    Már holnapra ki tudják szállítani a CD Galaxis nál,az nagyon jó.Jól tudom,vagy csak elírás?
  • darki81
    ha 70 után átlépek a prestigébe vagy mi, csak a fegyverek úsznak el? a többi megmarad? mi ? mi? :D
  • DarkSector
    uh jahh ez igaz.
    és ha elfelejted a jelszót akkor bukik 10000ft?
    :D
  • Grove4
    Sziasztok,ha megrendelem,kb mikorra szálítják ki Miskolcra?
  • RatBaG #9437
    10 killstreak with no killstreaks equipped
  • Driss
    haliag eredetivel tojátok ?
  • ACE
    Ja, főleg hogy az új acc-hoz már nem tudod hozzárendelni a játék eredeti kulcsát :D
  • Dark Geo
    Nem tudom, de én a második presztízsnél kb 32 fele járok, de nem éreztem, hogy nehezebben ölök, inkább csak azt, hogy lassabban fejlődök, de ez betudható annak, hogy kialakultak a szokások/stílusok és nem használok mindent, illetve nem húzom az összes fegyvert, ezáltal kevesebb xp-t kapok.
  • DarkSector
    hallod...én is ezt mondtam sokkal nehezebb full prestige-el, legalábbis cod5-ben is ez van, elérsz egy 65-ös szintet, és utána jön a prestige.
    ha elindulsz, ua végig, megint 65ig, DE sokkal nehezebb lesz, a fegyók kezelése meg minden, pontossan nem értem a szisztémát, de haverom is cod5-ben mikor alap rangos volt, akkor full ment neki, a prestigben meg alig tudott ölni.

ezért van pl hogy akár alap 1-es szinttel is könnyedén leölhető egy full prestige-es.
  • Dark Geo
    A legszebb az egészben, hogy sok ilyen 10es presztízses arc van, de mind annyira ért a játékhoz, mint vak tetőfedő a villanyszereléshez. A végső statisztikán mindig jól látszik, hogy mennyire bénák...
  • DarkSector
    na barátom...

player mappában vannak ugye fájlok, meg a steam a userdata mappában.
    ezeket ha kitörlöd, akkor fejlödhetsz megint, de monnyuk azt nem néztem hogy ha visszateszed, akkor megmaradnak-e a régi mentések, de gondolom igen...

így ha profilokat nem is lehet csinálni, de váltogatni a mentéseket, már igen...:D

mert az nekem nagyon durva let volna, hogy azért másik steam accountot, hogy 2 mentésem legyen, és megint összes havert bejelölgetni.
  • tommygear
    érdekes az a Leyor nevezetű 10es prestige-el