Modern Warfare 2
-
Ide is beszúrnám a véleményem annak aki esetleg vásárlás előtt, vagy után van. Várom az egyetértő vagy ellentmondó reakciókat :)
Mellékesen én pl. megbántam hogy megvettem, mert az egy dolog hogy nincs dedikált szerver vagy moddolási lehetőség, de:
1.VAC lófaszt sem ér.
2. 2 hét alatt meguntam ezt az óvodás publikolást (low perkekkel/no promod) ahhoz képest hogy 6an játszunk egy partyban/klánban + Mumble.
3.Könnyen megunható pályák (én pl.: 2 év CoD4 után még a mai napig is valahogy jobban élvezek egy 5v5 Vacant/Crash wart mint ezt a KinderCodot...
4.AZ IWNET a világ legnagyobb fail-je, kb 10 perc mire össze tudunk hozni egy partyt mert vagy kidobál, vagy a host kerséssel baszakodik a rendszer.. Nem is szólva a fejenkénti 100-150es pingekről, laggokról..
Szvsz (egyelőre patch nélkül) UNDORíTÓ az egész úgy ahogy van. Konzolos kis pöcs pubheroknak lett ez a játék kitalálva. Mondjuk az is elmond sok mindent a játék árkádos/xboxos mivoltáról hogy azt hiszem 2-3%-a PC eladások részesedése a 8 millió eladott darabból...Kb. lefossa az I.Ward a pc-seket...
Pozitívumként a grafikát hoznám fel, és a hangokat. Mondjuk a gránát hangja egy trágyadomb.. Röviden ennyit a szeretett CoD:MW2-ről...
Annak tökéletes aki csak fel akar ugrani, nyomni egyedül vagy a haverjával egy pörgős értelmetlen hentet.