Modern Warfare 2
  • newszepiking
    "1.VAC lófaszt sem ér."
    én nem tudom, páran egyfolytában a csíterekről beszélnek. én valahogy egyetlen egyértelművel sem találkoztam még. biztosan nekem van szerencsém.

"2. 2 hét alatt meguntam ezt az óvodás publikolást (low perkekkel/no promod) ahhoz képest hogy 6an játszunk egy partyban/klánban + Mumble."
    a public nem tudom miért óvodás, lehet hogy valaki a dekibaszottsokatgyakorolokkibaszottulkomolyanveszemmagam klánosdit tartja annak. ez a te fő bajod egyébként, nem tudsz olyan egyszerűen warozni mint eddig, és nem tudod úgy alakítani a játékot, ahogy akarod.
    menjél cod4ezni. ja, hogy az régebbi, meg tán unod azt is? kellemetlen.

"4.AZ IWNET a világ legnagyobb fail-je, kb 10 perc mire össze tudunk hozni egy partyt mert vagy kidobál, vagy a host kerséssel baszakodik a rendszer.. Nem is szólva a fejenkénti 100-150es pingekről, laggokról.."
    erre is van aki panaszkodik, nem tudom, nekem istenigazából nincs vele bajom, se lagg, se túl sok keresgélés, se host probléma...
    biztosan szerencsém van.

"Konzolos kis pöcs pubheroknak lett ez a játék kitalálva. Mondjuk az is elmond sok mindent a játék árkádos/xboxos mivoltáról hogy azt hiszem 2-3%-a PC eladások részesedése a 8 millió eladott darabból...Kb. lefossa az I.Ward a pc-seket..."

hát barátom, hagyjuk ezt a fröcsögést.
    a baj az , hogy mást vártál. egészen mást. nem kaptad meg, és most minden bajod van.
    azt azért figyelmedbe ajánlanám, hogy hány ember van oda tőle.Ők velem együtt konzolos kis pöcs pubherok. nyilván.
    hogy hányan vették meg csak magyarországon.ami nem egy megszokott dolog, ebben megegyezhetünk.

játsszál mással.
    szerintem.