24218
Modern Warfare 2
  • Lunatic83
    nem, nem, nem az összes challenge, csak az utolsó 2ő maradt meg, vagyis a többi nullázodott...

Veteran - ölés
    Master - headshot

ez a kettő amit kaptunk pre1nél, végül is 2x ad egy dologért xp-t
    a "sima" ökés és headshot challenge nullázódott...
  • Prince23
    Na igen... azt én is furcsálom, már tucatnyi heliket és repcsiket szedtem le így. és semmi:(
  • Skyline
    Challange-ek...Minden szarra kapok challange-et,még arra is ha pajzsról lepattanó skuló embert öl vagy leugruk 30 méterről és meghalok....
    Ma predator rakétával ellőttem egy Harriert arra bezzeg lófaxt se kaptam...:DDD
  • Skyline
    Cheat. Statból sosem ítélek,néha énis borzalmasat csinálok cheat nélkül.
    Killcam. Csak AIM-ot lehet belőle kivenni és nem azt kell nézni fejre ugrik-e a cél,hanem pl lekövetés,célok közti ugrás. Aim röccenés nélkül lekövet és meghóóósz:), aim nem= csakfejlövés...Hanem aim= automatikus célzás.
    Killcamból wh....Gyanút adhat de killcamból nem lehet megmondani,mivel killcam 4-5 mp és nemláthattad mizajlott elötte,azislehet régóta követ/néz és számít rá honnanjössz.
    WH-t lebuktatni főleg úgy lehet ha nézed hogy játszik a gyerek...Saját csapatban van meghalsz gyorsan és nézed mit csinál...Ott ugyanazt hallod/látod amit ő,de ez is necces tud lenni,mert lehet hogy csak kismerte az ellenfél mozgását/körök óta ugyanarra jön valaki. Viszont itt egyértelműen látszik ha a fal felé nézeget és kioldalaz/kimegy valami mögül és nini pont ott az ellenfél ahova néz és semmi pillanat alatt le is lövi...
  • Prince23
    LOL má a fegyver challangek megmaradnak pre2-nél? ez komoly? mert akkor bátram befogom nyomni :D
  • Lunatic83
    délután elkezdtem a pre2-t, a stat nullázódott, kivéve a prestige challenge-k és a pre1ben megkapott fegyver challengek(Veteran, Master)
    maradt a 6 db saját fegyverbeállítási lehetőség...
  • norbi56
    Persze nem a stat alapján volt egy csapatban voltunk nekem 24/1 volt csak a map végén berakott egy linket ahol a hack van.
  • madmanic
    TDM et kizárólag FMJ+stopping power kombóval..

Majdnem olyan mint a HC.. rengeteg ember agyára mentem már vele
  • Prince23
    Nemrég ma játszottam ellenetek:D
    kb 20 perce
  • a178
    Én pl. szeretem a Ground War-t, és a TDM-et. VAgy a FFA-t. Esetleg egy kis SD. De a legtöbben sima TDM-en játszanak a Steam szerint. MA pl. 40006 emberből 12000(lefelé kerekítve) játszott TDM-et.
  • Ley Roland
    Persze én is :D
    Én 1x a cod4 be láttam 1 lövést, elkezdtem lőni a plafont és kinyírtam valakit.
    És nem csitereztek le ;) :D (persze nem is csiteltem)
  • madmanic
    HC
  • a178
    Sky ez egy jó ötlet Tőled. Ma épp 6 lvl hackessel játszottam, ebből 5 volt az ellenben... Mit mondjak nagyon jó volt, főleg hogy majdnem mindegyik akimboval nyomta a termisotit. Ki is léptem a francba.
    Más. Ma du alig találtam szerót 130 ping alatt, tegnap ugyanakkor az időben meg 60-70 közt mindig beugrott egy. Ez mitől van? IW egy rakás szar? Jah, és még valami. Ma elindítottam volna a single kampányt is(hogy ne csak a multival játsszak), de a Steam kiírta, hogy várjak, míg feloldja a fájlokat. Aztán nem történt semmi. Újra kéne tennem??? :-(
  • proway
    srácok, ti melyik multimódban nyomjátok? mer nem nagyon találok magyarokat... :D
  • aricsi
    Nekem is volt már ilyen arányú statom és nem vagyok csaló.
  • Madmano
    A P90-es géppityu jónak számít?Az a rövidcsövű.
  • madmanic
    én is cod1 óta tolom, viszonylag ritkán csiterezek le valakit, de azért el lehet dönteni spectben h aim e.. az a könnyebb.. a wh már necces, én is arra fordulok ha hallok valaimit egy fal túloldalán
  • csuszi
    ez is akkora tévhit hogy az aimos csak fejest lő. elárulom minden kedves fórumozónak, hogy ha akarja az aim-os, egy darab headet se lő. ugyanis állítható, hogy hány százalékban adjon fejest. úgyhogy csak ugorjatok a sok fejesre, csak semmi értelme.
  • Marci0115
    gondolom nem minden egyes embert csítereznek le , de ha össze vissza rángat a fegyvere és minden lövése headshot akkor jogosan csiterezik le
  • osan
    Szívemből szólsz csuszi!
    Nem értem, hogy pár nap, vagy pár év játék után, miért nem tudja ennyi ember elfogadni, hogy vannak jobbak! Megesik, hogy jobb játékossal kerülsz össze, ennyi!
    Engem ha lelőnek mint a xart, akkor kb annyit írok, hogy gj, pedig ezer éve tolok ilyen játékokat (öreg vagyok), és képviseltem is hazánkat nemzetközi bajnokságokon. (nem cod-ban az igaz)
    Próbálj meg ésszel játszani, és tanulni a hibáidból. Tanulni, Tanulni, Tanulni!

pisz
  • Marci0115
    nah énis összefutottam egy aimossal, csak ugy adta a fejeseket

• csuszi
    azért én itt is elmondom nem csak a régi codoknál, nem stat alapján kell cheatert kiáltani.
    néha nagyon elkaphatja az ember a fonalat, 72/6 volt a stattom tegnap záró pályán, és magamról azért tudom hogy nem csalok. és ráadásul azt se mondanám, hogy túl jó vagyok ebben a codban.
    még a killcam se bizonyít semmit, max ha spectelsz.
    de ezt már párszor leírtam...rengeteg ok lehet ami killcamből nem jön le, és te azt hiszed csal, közben nem. ts, 11 secnél látott, megérzés, mindenhová úgy megy mintha ott lennél max nem vagy, előző körökben megfigyelte a mozgásod, és sorolhatnám estig.
  • norbi56
    Úgy hogy ugye meghalt egyszer és mindezt elérte 2-3 perc alatt
  • Ace12234
    cs
    mindenkinél szar a szerver vagy csak nálam?
  • norbi56
    Tegnap találkoztam egy hackerrel...38 kill 1 halál ez még nem is vészes de mikor berakta az atomot 38 ölésnél az már feltűnő volt:D
  • Skyline
    ACE: Meglátjuk,de több mint a semmi és várni.:)

Az a baj videót kéne csinálni az összes gyanúsról ami a record-al lenne a legegyszerübb de az ugye nincs,mert konzol sincs....
    Lvl hack pedig egyértelmű.
  • Skyline
    Cheatet killcamból csak aim-ot nézek,wh maximum gyanús lehet....WH-hoz megbézni az-e inkább meghalokm körelején és nézem mitmável a saját csapatban az ember ha sokan pampognak,így erősen lejöhet:)
    Tegnap az egyik azon bukott el fennvoltunk 6 klántársammal...2 a másik csapatban volt. Uccsó saját emberünk a pálya legszélés felment egy konténerre és ott állt teljes takarásban...Közben mondta az ellenséges csapatban lévő társ mitcsinál az övéké...: Nézi a konténert...Megy felé...Nézi oldalazva célratart mögé....Majd amint meglátta az embert lőtt....
    Kapásból vágta mindenki mi volt a gyerek elkezdte írni hogy ő látta hogy ott van..lA gond csak az hogy a klántársam kört eleje óta nézte mit csinál,nem láthatta mert a csapattárs meccs eleje óta ott bújt..

Társa nem volt aki súgott volna,mindenki wh-zta a gyereket.

Wh általában a falon előre becélzás kioldalazás és lövésen bukik:)
  • rexsimus
    Azért az se mindegy, hogy ezt csak egyszer csinálja, vagy folyton :D
  • Denes888
    OFF:
    Van egy eredeti cd kulcsom COD:MW2-höz. Most kaptam, de már korábban megvettem az MM-ben, szóval eladó.
    Onlinekeystorenál vettem 2 napja. Ezeket elvileg már nem bannolják.
    Ha mégis, a pénzt visszautalom, vagy szerzek új keyt tőlük.
    ára: 8k
    ON:
  • Snexi
    aimos köcsög...
  • madmanic
    a tetőről én rendszeresen kilövöm a gép farkában kempelőket..

csíter e vagyok..?
  • Gabe18
    Na majd figyelek,főleg Rank Hackeseket.
    Cheat kicsit necces.Pl. éjjel volt egy esetem ami elsőre full cheat-nek mondtam volna,de jobban meggondolva...
    Repülőteres pályán indul a kör.Támadóként elmegyek jobbra,ugye oda jutok ahol a repülön a beszálló rész van.Az a csőfolyosó szerű akármi,rosseb tudja hogy hívják.Sniper-al figyelem jön-e ott valaki.Jön is,egy shield-es (fujj) emberke.Ugye sniper-al lőhetném reggelig.Azért rajta tartom,közben tipegek előre,majd csak lesz valami.Ő csak áll ugye,tipikus pajzsos állapot,nem csinál semmit csak várja hogy mi lesz,úgyis sérthetetlen.Bedobok egy semtex-et,persze mint halottnak a csók,jó hogy nem röhög rajta.Beérek én is a csőfolyosóba,ő a végén vár.Na itt már lövök párat,hátha kimozdul a holtpontról,de semmi,épp arra gondolok egy flash gránátot hogy kéne odadobni,erre lövések meghaltam...
    Killcam: pálya másik oldalán a várótetem mellett a tetőn a sniper gyerek legjobb sniperel gyorsan lövi a beszálló folyosó falát és úgy talál el.Tehát csak a falat lövi.Cheat?
    Elsőre azt mondanám igen.De mi van ha mikor én lőttem bent azt látta a radaron és arra gondolva hogy akkor ott van valaki elkezdte lőni a folyosót?Vagy,mi van ha mikrofonon beszélt a pajzsos figurával aki bemondta neki hogy itt áll tőlem öt méterre a folyosón valaki,erre megsorozta a folyosót?
  • DarkSector
    akkor most fos az iw vagy nem?
  • Szega87
    felveszik friendsbe rájoinolnak meglesik és banhammer, bá lehet hogy friends nélkül is letrackelik :)
  • ACE
    És micsinálnak velük azon a fórumon? Aligha hiszem hogy egy bejelentés alapján bannolnák őket...
  • Jaffa 2843
    köszi. küldözgetem majd a kis rohadékokat
  • Skyline
    Játék közben behozod a steamet shitf tabbal,és ott PLAYERS gomb. Kiírja akikkel épp játszol rákatty és bejön a steam id-je...
  • Jaffa 2843
    hogy lehet kinyerni az IDt?
  • Skyline
    Megint csitribe botlottam siránkozott az ellenfél gyorsan meghaltam kör elején és néztem mitcsinál. Prestige 4-5ön lévő emberke és keményen wh....Falracélzás kioldalazás lövés, falonátlekövetés...

[GRA]SolidSnake
    http://steamcommunity.com/profiles/76561198016747332

Ment ő is IW fórumra....
  • Gabe18
    Az igazi profik Akimbo Nuke-al fogják tolni.Ülsz egy irodában,előtted 2 piros gomb (egér jobb-ball gomb),aztán mikor elérkezettnek látod az időt "katt,katt",és kész a világ...