Modern Warfare 2
-
Gabe18 #10293 Na majd figyelek,főleg Rank Hackeseket.
Cheat kicsit necces.Pl. éjjel volt egy esetem ami elsőre full cheat-nek mondtam volna,de jobban meggondolva...
Repülőteres pályán indul a kör.Támadóként elmegyek jobbra,ugye oda jutok ahol a repülön a beszálló rész van.Az a csőfolyosó szerű akármi,rosseb tudja hogy hívják.Sniper-al figyelem jön-e ott valaki.Jön is,egy shield-es (fujj) emberke.Ugye sniper-al lőhetném reggelig.Azért rajta tartom,közben tipegek előre,majd csak lesz valami.Ő csak áll ugye,tipikus pajzsos állapot,nem csinál semmit csak várja hogy mi lesz,úgyis sérthetetlen.Bedobok egy semtex-et,persze mint halottnak a csók,jó hogy nem röhög rajta.Beérek én is a csőfolyosóba,ő a végén vár.Na itt már lövök párat,hátha kimozdul a holtpontról,de semmi,épp arra gondolok egy flash gránátot hogy kéne odadobni,erre lövések meghaltam...
Killcam: pálya másik oldalán a várótetem mellett a tetőn a sniper gyerek legjobb sniperel gyorsan lövi a beszálló folyosó falát és úgy talál el.Tehát csak a falat lövi.Cheat?
Elsőre azt mondanám igen.De mi van ha mikor én lőttem bent azt látta a radaron és arra gondolva hogy akkor ott van valaki elkezdte lőni a folyosót?Vagy,mi van ha mikrofonon beszélt a pajzsos figurával aki bemondta neki hogy itt áll tőlem öt méterre a folyosón valaki,erre megsorozta a folyosót?