24218
Modern Warfare 2
  • Grifidos
    Nagyobb sebzés + átviszi a falat.
  • mascarun
    nem vettem észre! xD
  • tommygear
    nagyobbat sebez
  • mascarun
    Ez az FMJ lőszer ez mit tud?
    Vagy keressek egy szótárat?
  • Grifidos
    Úgy tünik meg volt az eredménye hogy jelentve lett a köcsög...
    A köcsög
  • madmanic
    leTKztad, mi..?
  • Szega87
  • Szega87
    ilyenkor ajánlott kilépni minnél-előbb
  • madmanic
    itt lehet feljelentgetni :)
  • Sadist
    Ha valaki tudja hol kell jelenteni a csalókat akkor itt van még egy pondró:
    http://steamcommunity.com/profiles/76561198016026327

10-ből 9-szer fejessel ölt, a 10. meg GL.
    Scrapyardon hangár két fala plusz az épület falán keresztül olyan fejeseket lőtt, hogy öröm volt nézni.
  • Frank99
    minek idegesíted magad?
    lépj ki és ennyi.

én ha meglátok egy terminátorkoponyát, megvárom az indulást, beírom neki, hogy lvl hack cheater noob, aztán kilépek.

akit idegesít hogy kilépek, lépjen ki ő is...
    ha meg szívesen játszik csíterrel, akkor játsszon....

amúgy ált. látszik az eredményükön is, a lista végén van egy jó részük ált.
  • Shadow DooM
    ittvan még egy gyépés köcsög ezt is beküldhetnétek az iw fórumra,ja meg a klántársait is!
    http://steamcommunity.com/profiles/76561198015578642
  • Garou
    Igazándiból nem tudom, minek írom le, úgyse tud senki segíteni...

Amióta megvettem, még sosem találkoztam pofátlan csíterekkel. De ma igen. Ground War, az ellenfélnél volt az előbb egy d'Uck nevű rohadék, aki 125 killel, ebből kb 100 fejlövés, és 5 halállal vitte a meccset. Mindezt az M240-el. Volt olyan "jó fej" és nem rakta be a Nuke-ot, de az AC 130-at igen, egyszer le is kaptam Stingerrel, szerencsére pont a 2-ik rakéta után lőttek ki, egyből respawn, és küldtem rá a harmadikat. Sovány vigasz, ment az anyázás mindenkitől ezerrel, a seggfej meg simán bevállalta, közölte, hogy kapjuk be, ő csítel és mindenkinek nyazsgem. Csak úgy zuhogtak a fejlövések, ráadásul level hackes is volt, ha jól figyeltem, legalábbis 21-ik szinten nem lehetne olyan fegyvere. Fasza, ilyenkor kicsit elmegy a kedvem...

Ezeket szerintem sosem fogják teljesen leírtani. De minek kockáztatja a bannt, ennyire muszáj neki a csít?
  • Neoncsoves
    nem cheat, bug. nekem is néha az van, hogy elkezdek tölteni, aztán gyorsan átváltok kp-ra még gyorsabban vissza a fegyóra és be van töltve :D nem mindig működik, jól kell időzíteni. cod2ben is jelen volt ez a probléma
  • Prince23
    Valaki megmondaná nekem, hogy van az, amikor egy RPD-t töltenek, meglát az ellen, és rögtön abbahagyja, és lelő, újratöltött

Há hogy van ez bazze? ez már volt a cod 4-be is
    mien cheat ez???
  • Szega87
    ha mondjuk HC HQ-t tolsz, elfoglalják a HQ-t és te meg sorba lövöd az egykupacban levőket akkor már annyira nem is nehéz, szerintem sok challange csak "játékmód" függő
  • morphologu
    az elég kemény
  • Szega87
    az első döntetlenem :D most már elhiiszem, hogy van ilyen is
  • Szega87
    lehet rosszul emlékszem, de nekem vlmi öld meg az ellenség egész csapatát 10 sec alatt
  • Szega87
    elárulom minnél lowabb a grafika annál életlenebb a füst, ergo egy nagy szürke felhő lesz, ha részletesebb a grafika akkor nem egy paca, hanem dinamikusan mozgó füst lesz amin hol itt hol ott átlehet látni
  • morphologu
    Wargasm" Challenge ez mi és hol van?
  • Neoncsoves
    WA2000 sebzését visszakéne venni, olyan gyengére mint a barretét... ACR is ilyen "norecoil" fegyó. van itt még mit balancolni :\
  • Skyline
    Mivel a cfg fájlba benyúlni nemlehet a menüből rommmábutított grafika meg cod4-ben sem adott semmi előnyt több fps-en kívül így hacsak nem csítelt a füst ott volt,az már más kérdés hogy a füstben is előjön a te nemlátsz semmi visszajátszásban meg gyakorlatilag csak a nagylábujjad nemlátszódott...:D
  • ACE
    Az a kérdés, ha nála full low grafikán van, a régebben megbeszélt előnyösség miatt, akkor ott van-e egyáltalán az a füst? Vagy azért van ott füst Low-on is, csak olyan gagyi hogy épp csak nem látsz tőle, de meg nem mondanád, hogy az valójában füst?
  • Skyline
    Killcam nem videófelvétel,csak az emberek mozgását próbálja visszaadni néha aztis szarul,egyébként: Killcam elött kitört ablak (pl ablakból lövöd el az ellent és akkor törik az ablak ellen meghal) killcamban már ki van törve. Falrafröccsenő vér killcamban már a lelövés elött ottvan,Stbstb....Még az eseményt is néha szarul mutatja..:)

Ezek a killcam bugok még haggyán lennének,sokkal idegesítőbb,legelső Codok óta jelenlévő hiba amikor te egy fejtetőt/lábfejet/könyököt látsz valami fedezék mögött az emberből,nem tudod ellőni killcamban meg egyértelműen látszik hogy a fejteteje/könyöke/térde téged tökéletes premier plánba látott és lőtt le...
    Vagy amikor nagyba fedezékből kilősz aztgondolod hudejó fedezék mert teljesen mögöttevagy a nézeted szerint...Meghalsz és killcamban láthatod hogy kb a bal nagylábujjadon kívül minden kinnvolt a fedezék mögül...:D
  • Skyline
    Beast: Nah az ilyeneknek van ebben is akimbo heartbeat némafutás 8métereskéselési távú perk p90 gl....Kíváncsi lennék a 8millió emberből aki játszik mennyi volt seregben valóságban...Szerintem jó ha a 2-3százezret eléri ez a szám (de szerintem még annyit sem).
    De végülis lehet a dundzsi gyerek hivatásos elitkatona amit tankok megállítására képeztek ki/repttéren is a felszálló vadászrepülő első tengelye becsuklana ha nekimenne

Darksector: Mi pont egy ilyen csapat ellen kezdtük el berakni 1 custombe a scarra a gl-t + másdolagos fegyónak is gl-t...Emberenként az 4 gránát,szépen mind a 6-an ellőjük kezdésből a kezdőjükre a gránátot,24 granyót nemigen él túl senki...Szépen kilépnek agyilag jól fel is zaklatja őket a dolog aztán jönnek nomrális emberkék akikkel lehet értelmesen játszani.:)

Gabe: Ez van,én csak rakosgatom IW fórumra az adatokat,hogy banolják-e utánnanéznek-e passz...Csak reménykedni lehet...Tegnap HQHC-n énis összefutottam AIM-ossal,legalább annyi esze lett volna hogy mivel nincs visszajátszás ne fejremenjen feltünően és ne nagytávolságokban lőjje az ellent egymásután...De nem volt. Nagy havaspályán 3-an futottunk kb 50 méteres távolságokba egymástól és kb 1 mp alatt barrettel lelőtt minket...3 lövés (hallásra: BA-BA-BAMM) 3 fej....
    Lemon névvel volt ment is adatostul statostul screenshotostul a dórumra.
  • Szega87
  • Szega87
    ha lefekszel a földre , akkor pár másodpercenként írányt vált a füst és akkor tökéletesen átlátni, másfelöl a killcam néha torzít, nem tom ti láttátok e de csomoszor tapasztaltam hogy ami játék közbe kitört ablak, az killcambe nincs kitörve, meg pár hasonló furcsaság van még :O
  • DarkSector
    hali.
    tegnap este bemegyek játszani, bejött 4 gyerek, ellenségnek, haverok voltak, mert volt klánjelük a nevük előtt...oks mondom nemgond, mert lv hack még nem nagy dolog...

Mi ment egész végig?
    nah mi?

1887 akimbo ....mind a 4 gyerek, az 5.társuk meg lesből sniperezett...egy élmény volt...
  • Forrest Gump
    Zsír.
    Csak alátámasztani tudom.
    Nem szoktam itt ríni, de ma éjjel rohadt sok, tudásánál jobban játszó szartartállyal találkoztam.
    Ha nem találnak ki erre vmit, kivégzik ezt a gamet, jóval a MW3 premierje előtt.
  • BEAST #10456
    Fuck yeah! :d

• Barrett 50 Cal
    Hello.
    Tegnap akartunk nyomni private match-t,de az istennek nem jöttünk rá,h kell.Rámentem az Invite-re,mert azzal elvileg meghívom őt,de a haver nem kapott semmi üzenetet.Vki légyszi mondja meg h kell
  • madmanic
    Igázzuk le a világot..
  • morphologu
    Tovább döcög az Activision és a Modern Warfare 2 marketingszekere. A neves kiadó boldogan tette közzé új számadatait, miszerint szervezetlen, képzetlen, de legalább fegyverrel rohangáló "katonáinak" a száma elérte a nyolcmilliót, és folyamatosan emelkedik. Lássuk, mire elég ez ma!
    *Kétszer annyi, mint a 28 tagú NATO 3.9 millió katonája
    *Több mint háromszor annyi, mint a Kínai Népköztársaság 2.3 millió katonája
    *Több mint ötször annyi, mint amennyi katonai személy összesen van az amerikai United States Army, Navy, Marine Corps és Air Force alakulatoknál (1.4 millió)
    *Hatszor nagyobb, mint India 1.3 milliós hadereje
    *Hétszer több, mint Észak-Korea 1.1 milliós hadserege
    *És végül nyolszor annyi, mint az Oroszországi Föderáció egymillió katonája.
  • Gabe18
    My Computer nevű Level Hack ember ma visszatért.Múlt éjjel még csak 3-5,1-5,2-2-6 meccs eredményeket tudott.Ma éjjelre már kivirágzott a tudása,aztán 3 SD meccsen keresztül csak 10+os köröket csinált,legjobb volt a 13-0 egyik pályán.
    Utána engem egyszer Scrapyar pálya másik végéből automata fegyverből első lövésre fejen lőtt,ez is érdekes volt,de utána az egyik bombalerakónál lévő égő roncs tüzén-füstjén keresztül lőtt széjjel,mikor éppen csak kipillantottam egy fél másodpercre a hangár ajtaján.Én a killcam-ba még az ajtót se láttam a füsttől,nem hogy ha ott valaki éppen kinéz...
    Mondhatni mára már a szintjéhez méltó volt a teljesítmény is.
  • Lunatic83
    optimista vagyok, s reménykedek h ilyenkor nem homárokkal játszok ;)
  • Skyline
    Lunatic: Honnan tudod hogy nem csak simán búzák?:D
    //A klánunkban is 2 hölgy vanik,meg ismerek párat akik codokon nevelkedtek:D

Unreal1942: Maradt maradt...Csak azis kicsit ellett butítva...Csak akkor lő olyan pontosan mint régen ha rajtavan a hangtompító...hangtompító nélkül felhord a pics*ba.
  • Lunatic83
    biztos mindenki játszott már női játékos ellen, persze nem mind hirdeti a nevében, h "girl" , mert akkor mindenki rászállna... de ha a callsign túl rózsaszín és az embléma is valami virág, akkor már az gyanús ;)

női klán pl.: Team Foxy
  • rexsimus
    Nekem a G36C hiányzik, kénytelen vagyok beérni az UMP45-tel helyette.
  • Shadow DooM
    Ti láttatok már női cod játékost?:D,amúgy jó lenne valami cod6-os klán aki tud ilyent ahol tgf van szóljon!