Modern Warfare 2
  • Skyline
    Beast: Nah az ilyeneknek van ebben is akimbo heartbeat némafutás 8métereskéselési távú perk p90 gl....Kíváncsi lennék a 8millió emberből aki játszik mennyi volt seregben valóságban...Szerintem jó ha a 2-3százezret eléri ez a szám (de szerintem még annyit sem).
    De végülis lehet a dundzsi gyerek hivatásos elitkatona amit tankok megállítására képeztek ki/repttéren is a felszálló vadászrepülő első tengelye becsuklana ha nekimenne

Darksector: Mi pont egy ilyen csapat ellen kezdtük el berakni 1 custombe a scarra a gl-t + másdolagos fegyónak is gl-t...Emberenként az 4 gránát,szépen mind a 6-an ellőjük kezdésből a kezdőjükre a gránátot,24 granyót nemigen él túl senki...Szépen kilépnek agyilag jól fel is zaklatja őket a dolog aztán jönnek nomrális emberkék akikkel lehet értelmesen játszani.:)

Gabe: Ez van,én csak rakosgatom IW fórumra az adatokat,hogy banolják-e utánnanéznek-e passz...Csak reménykedni lehet...Tegnap HQHC-n énis összefutottam AIM-ossal,legalább annyi esze lett volna hogy mivel nincs visszajátszás ne fejremenjen feltünően és ne nagytávolságokban lőjje az ellent egymásután...De nem volt. Nagy havaspályán 3-an futottunk kb 50 méteres távolságokba egymástól és kb 1 mp alatt barrettel lelőtt minket...3 lövés (hallásra: BA-BA-BAMM) 3 fej....
    Lemon névvel volt ment is adatostul statostul screenshotostul a dórumra.