24218
Modern Warfare 2
  • danny94
    ok thx mind2töknek...
  • Unreal1942
    nem
  • danny94
    és akkor már valamivel gyorsabban fejlődünk?
  • csuripi
    igen
  • danny94
    mert te már úgy kezdted a játékot, h mindent tudtál ugye?
    nem bírtad volna ki, h nem írod ide ezt a mondatot?
    de nem is baj, mert kárt tett volna benned, ha benned marad...
  • Hurkans
    Úristen ember te nagyon hülye vagy
  • Marci0115
    pontosan
  • danny94
    azigen, ezt nem is tudtam, akkor, h 10-es prestige jelvényed legyen, 10x el kell jutni a 70-es szintig?
  • mNzJean
  • csuripi
    Az igaz, csak minden prestignél 1 szintről indulsz, nem csak 70 szintü prestigek vannak a képen.
  • danny94
    és neked 56-osan hogyan van 3-as prestige jelvényed, tudtommal csak 70-esen lehet belépni prestige módba...
  • ACE
    Vagy csak Te vagy hülye hogy minden jó játékost csalónak látsz...
  • Gabe18

Ime Mr.Pontocska és Mr.Vonalacska.
    Ez a nagy trükk.Mr.Pontocskának ennyire telik 5. Prestige-ben.
    Rosszul vagyok már ezektől "mindegy hogy de egy kis előnyt kicsikarok magamnak" emberektől...
    A mai WH-s,Aim-os kalandokat már nem részletezem.Szerintem unalmas is már.Az egész játék tömve van csalókkal,a kérdés csak az elég hülye-e hozzá hogy olyan csalást és/vagy úgy használja hogy észre lehet venni vagy sem...
  • tommygear
    sokat ért megint a patch :D előző verzióval ugyanúgy megy a warez
  • Jacek
    Azert mert az oskolaban csunyan megverik a nagyfiuk.
  • RatBaG #13601
    na a mai nap eseményei:
    - beraktam megint kicsit poénkodni a nuke-ot, le is dobtunk egyet demolition-ben.
    - lehet ünnepelni! úgy lenerfelték a terminator shotit, hogy elsőre azt hittem csítel akit lövök, mert semmit se sebződött.
    - aztán köv meccseken csak csalókba botlottam. aimos hülyegyerekek párban, sniperrel puffogtatva sprintelve...
    - majd a hab a tortán, cp füstgránáttal rohangáló bugger majom.

ja meg a legjobb, rögtön azután, hogy felmentem játszani. a haverokkal pont kitettünk egy csapatot, mindig sabotage-t tolunk, most kivételesen demolition lett. össze is kerültünk vmi magyarokkal, voltak vagy 4-5en, klánnév nélkül, de ilyen egyforma piros-fekete-piros sablon, prestige 4-5ös is némelyik. még lobbyban rájuk köszönünk, erre a válasz: kussolsz
    aztán játékban így izmoznak, hogy majd figyeljük a prestiget, meg a szokásos low-ozós szánalom duma. map másik végéből fejbe nyomom az egyiket rpd-vel félig falon át, erre: spayer low...
    úgy tűnik ilyen esek-kelek taktikát alkalmaztak, mert 2 nyert kör után úgy léptek ki, hogy még az eredménykijelzőt se várták meg...

később egy másik meccsen egy arc beszólt egy vkinek, talán nem is angolul. válasz: kussss.

szánalmas az egész, faszért nem tud viselkedni ez a sok Ifj Vér István, tegyen lakatot a pofájára, aztán játsszon
  • tommygear
  • Gabe18
    Elképesztő amik itt már mennek.Ha csak minden 20. gyanús dolog csalás,már az is sok lenne...

Ja legújabb őrület.Névnek nem ír be semmit.Igy ha ráhúzod a célkeresztet,nem ír ki semmit vörösen.Cold Blood Pro...ugyan már... megoldjuk házilag.
    Vagy beír egy darab pontot,na most amennyi abból látszik...
    Ok hogy nem ez alapján kéne az ellenfelet beazonosítani,de akkor is van mikor zavaró.
  • Jacek
  • ProGabe #13597
    :O

• AC2
    Ez már megin' mi a szar?

Én is faszagyerek akarok lenni, mondjátok már el, hogyan kell kivenni a nindzsát?
  • xxxpaulxxx
    legjobb amikor úgy kérik, hogy "háhh majd beesik a tetőablakon és az betörik..." erre meg az ablak peremére esik és nem esik beXD
  • HD JOHNNIE
    én stingerrel szedek mindent, choppert , AC-t mindetn. csipognia kellene annak. asszem a chopperhez kell 2 lövés az AC-hoz meg 3.
  • ProGabe #13593
    valamelyik seggbarom kérte úgy az emergency-t egyszer, hogy kettő csomag bentre esett, kettő kerítésen kívülre

belső kettő: counter uav
    kinti kettő: chopper + harrier

elérhetetlen chopper meg már szinte természetes -.- nem igaz, hogy erre sem bírnak figyelni páran
  • csuripi
    Köszi!
  • Szega87
    1,2,3
  • csuripi
    Tudom hülye kérdés, de mivel váltasz fegyvert az AC 130-on?
  • Frank99
    én az előbb próbáltam, 4x fogtam be a choppert, és nem csipogott, illetve 1x csippant, aztán többet nem, és más nem állította rá... Stingerrel próbáltam. Bár itt volt legalább 1 csaló (inkább 2) az egyik mindig látta mere megyek, miután írtam, hogy wallhack, egymásra vadásztunk :-))) level 70-es, 1 prtg. Bejelnetettem, tuti ami tuti.

hogyan lehet, hogy nem tudom bemérni a choppert????
    ez a 70-es hívta 2x, egyszer sem tudta leszedni senki sem?
  • BaLeeX
    Steam tárolja a profilodat szerintem szóval bárhol belépsz saját accodról onnan folytatod ahol abbahagytad.
  • Gabe18
    Ja azt irja "Killed by" és alá a saját Call Sign-ed.
  • ACE
    Itt amikor leesel alul mit ír? Killed by? Akkor nem leestél, hanem megöltek, nem? Vagy azt is írja hogy killed by saját magad? Ezt eddig észre sem vettem...
  • nemethpityu
    hello a profilom hol található? mint a COD4-be vagy az 5-be mert ki szeretném menteni pendrivéra
  • Gabe18
    Nem ügyeskedett az ilyenekkel,kinézett az ablakon,majd simán kiugrott.Már csak azért kérdezem,mert SD-ben meghaltam,és mivel velem volt a jóember őt néztem.És ilyen csodákat tudott...
  • armageddon666
    Igen ezt észrevettem... Nekem volt egy Anti Aircraft classom, csak aztán lecseréltem egy ilyen "tápoljuk a maradék perkeket és fegyvereket" változó classra, így eltűnt...

Cold Blooded és Stingerrel gyorsan leszedhetők ezek.
  • BEAST #13582
    Nem tudom, de a te modszered viccesebb. :d
  • Gabe18
    Ellenféltől is függ.Tapasztaltabb csapat amint bejelentik hogy jön a heli,AC130,stb,már megy is valami fedett helyre,aztán gyakorlatilag senkit se lehet vele kilőni.
    Kezdőbb játékosok hősi halált halnak a mezőn-utcán-stb...
  • Lunatic83
    jobb oldalt van valami "légkondi" szerű doboz, lehet h előbb arra ugrott, s csak onnan ugrott a vízbe....s az az 1-2 méter különbség pont elég h ne haljon meg...
  • Gabe18
    Valaki árulja már el nekem hogy Rundown pályán az alábbi ablakból hogy lehet úgy beesni a folyómederbe Sitrep perk-el (tehát nem Commando),hogy kb. annyit sérült az ember hogy egyet sóhajtott,és már ment is tovább?
    Mert nekem csak az alábbi módon sikerül:

• armageddon666
    Ezt csináltam, de valahogy mégsem tudtam vele megfelelően darálni :D De lehet hogy a map miatt... Highrise?

Chopperrel jobban megy a dolog :S
  • Lunatic83
    még jó h nem egy emergency airdrop volt...

elérnél egy dobozt, abban lenne lőszer, az EMP és egyéb társai meg fennakadnának :P