Modern Warfare 2
-
na a mai nap eseményei:
- beraktam megint kicsit poénkodni a nuke-ot, le is dobtunk egyet demolition-ben.
- lehet ünnepelni! úgy lenerfelték a terminator shotit, hogy elsőre azt hittem csítel akit lövök, mert semmit se sebződött.
- aztán köv meccseken csak csalókba botlottam. aimos hülyegyerekek párban, sniperrel puffogtatva sprintelve...
- majd a hab a tortán, cp füstgránáttal rohangáló bugger majom.
ja meg a legjobb, rögtön azután, hogy felmentem játszani. a haverokkal pont kitettünk egy csapatot, mindig sabotage-t tolunk, most kivételesen demolition lett. össze is kerültünk vmi magyarokkal, voltak vagy 4-5en, klánnév nélkül, de ilyen egyforma piros-fekete-piros sablon, prestige 4-5ös is némelyik. még lobbyban rájuk köszönünk, erre a válasz: kussolsz
aztán játékban így izmoznak, hogy majd figyeljük a prestiget, meg a szokásos low-ozós szánalom duma. map másik végéből fejbe nyomom az egyiket rpd-vel félig falon át, erre: spayer low...
úgy tűnik ilyen esek-kelek taktikát alkalmaztak, mert 2 nyert kör után úgy léptek ki, hogy még az eredménykijelzőt se várták meg...
később egy másik meccsen egy arc beszólt egy vkinek, talán nem is angolul. válasz: kussss.
szánalmas az egész, faszért nem tud viselkedni ez a sok Ifj Vér István, tegyen lakatot a pofájára, aztán játsszon