24218
Modern Warfare 2
  • PunkZoli
    nem
  • Takc
    Hali!
    A CoD MW2 és a MW elindul Windows7-en?
  • boomsly
    Amúgy kaprunk mást is az új frissítésben: eldobom a füstgránátot, hogy kérjem a care p., erre eltűnik a füst és a doboz se érkezik meg.
    HC rico-ban pedig a gránát/semtex már nem üt vissza az eldobójára.

Így elhiszem, hogy megint hozzányúltak a sebzéshez és a fegyverekhez.
  • BaLeeX
    Most jövök egy játékból ahol egy ilyen roadrunner 4 embert késelt le szép egymásután a nagy kavarodásban és nem lámákat.

Részemről kivenném a commandot (nevetséges, hogy 5m-ről késelhet és megdöglesz) meg kivenném, hogy egy szúrással öljön. Öljön csak kettővel, ha lesből vagy hátulról támadsz úgy is lesz időd kétszer megbökni mielőtt felfogja mi van, elvileg ez lenne az értelme.
    Ezt az egészet a fejlesztők is csak akkor nem veszik észre ha nem akarják, de most már szánalmas, hogy minden kibaszott játékban van minimum 2 ilyen.
  • Gabe18
    Ezzel semmit se tudsz csinálni.Illetve de.Te is roadrunner akimbo commandós leszel,és visszavágsz.És a végén a játék 12 egymást irreális sebességgel kergető játékos rohangálása lesz...
    Amúgy semmi.Papiron jól hangzik ez a rakj le claymore-t fordítva és egyéb trükkök.Talán húszból egyszer be is jön...
  • KlinikaHUN
    pont ugyanígy vagyok vele én is.
  • boomsly
    Igazból az egész játék azoknak kedvez, akiket hónapokig szidtunk.
    Nem tudom milyen csapat stratégia válhat be a roadrunner, akimbo vagy minden más szutyok ellen.
    Hiába fedezi a társam a lépcsőt, egyszerűen felrohan a az idióta, lekéseli, majd engem is.
    Lelőni szinte lehetetlen.

Csak nekem ez az agyatlan mentalitás nem tetszik.
  • boomsly
    Nálam egész délután "server connection timed out" van.
    Egy HC HQ sem tudok befejezni.
  • Gabe18
    Ez a baj hogy lassan oda jutok hogy már fel se idegesít.Ja de,tegnap felidegesített a pont-vonal nevű emberek,mert már megint egy újabb ügyeskedési forma.Legalábbis én más hasznát nem látom...
    A többi csalót úgysem lehet bizonyítani,csak ha még a csaláshoz is hülye.
    De ugye régebben GL,Akimbo 1887,ilyenek,felidegelték az embert.Ma már?Beírni se érdemes semmit.Egyrészt kiröhög.Másrészt 99% hogy a te csapatodban is lesz vagy 2-3 ember aki ilyen cuccokat használ,akkor én most milyen jogon szidjam a másik felet?Marathon-Lw ugyanez.
    Az IW mindent eldöntött amikor úgy csinálta meg hogy semmit sem lehet a "szerveren" beállítani.Úgymond a játékosok kezébe adta a játékot,hogy úgy használja azt ahogy neki tetszik.Hát ezt sikerült belőle kihozni...
    Tényleg igazatok van,ezen már felesleges idegeskedni.
  • Shodan
    miért mindig a meccs kibebaszott utolsó 1 másodpercében adja a carepackegben a jó dologkat
  • Frank99
    ugyanígy gondolom én is, van benne igazság, már én sem foglalkozom a cslókkal különösebben, csak játszom, ha véletlenül ráérek.
  • Jacek

Ugyan ez minek ezt verkomolyan venni, ez a tomegeknek(nooboknak) keszult:)
    En jelen pillanatban fejlodni akarok csak meg jot szorakozni, berakom a AC/DC discografy-at es ugy tolom szarok en ra hogy mit nem hallok meg:) de pupalja az adrenalint:D
  • Shodan
    én is észre vettem mintha szarabb lenne az M4
  • newszepiking
    nem ő az egyetlen. én is itt vagyok.
    azt hiszem, tudom miért nem egyezik a véleményem veletek, miért nincs bajom se csalókkal, se IW-vel, se vac-al.
    napi 1/2-3/4-1 órát játszom.
    40 éves vagyok, középszerű játékos . ha megy a játék, akkor kurvára nem érdekel hogy hanyadik lettem, van úgy hogy alig nézem meg az eredményt a végén. ha érzem hogy most aztán nagyon jó voltam, akkor érdekel persze, és rohadt büszke vagyok ha első lettem.
    ha szarul megy, abbahagyom.
    ha úgy érzem valaki olyannal találkozom, aki sokkal jobb nálam, egyszerűen nem érdekel, ha mindenki jobb nálam, otthagyom az adott játékot, mert szopni nem szeretek, megyek máshová. ha úgy érzem valami nincs rendben, mert olyan mintha mindenki gyorsabban reagálna mint én, akkor szintén odébbállok, mert talán laggol.
    ha úgy érzem is, hogy jé, lehet hogy xy csal, mert annyira durván jó, lehet hogy beszólok, de még soha nem fordult elő az, hogy nekiálljak utánajárni, hogy tényleg csal-e.
    mivel nem járok utána, és nem lehetek biztos benne, ha megkérdezitek, azt mondom, hogy nem találkoztam csalóval.
    ezek a dolgok nem jelentik azt, hogy én nemtörődöm, vagy igénytelen lennék, megvettem, noha nem sok eredeti játékom van, nem szarok tehát bele hogy milyen.
    de egész egyszerűen nem vagyok kocka.
    ez egy játék.élvezetes, klassz, de csak játék.
    azért is ennyire sikeres, azért is veszik még mindig, mert sokan ugyanúgy nem veszik véresen, mint én.

a hibái ellen nem sok mindent tehettek, mi a szarért nem próbáljátok meg élvezni?
    ha nem megy, töröljétek le a francba, és adjátok el.

annyit sírtok, meg "üvöltöztök", hogy lassan nem érdemes olvasni a fórumot.
    (na persze, természetesen mindenki azt ír amit akar, max nem kell elolvasni)
  • Daell Drow
    szerintem nincs koze, nalam mindig megy az xfire es nem dobot ki.
  • Skyline
    Nállam nem fut és nincs is felrakva még xfire,mégis folyamatos lobby close,could not migrate host és egyéb nyalánkásgok főleg ha partyval próbálunk menni...
    Nem Xfire hiba.
  • OMEGA RED
    nekem esetleg lenne egy elképzelésem a sok lobby close-és stb-ről. tegnap visszatértem kicsit cod4-hez és mikor mentem mw2-özni megnyitva maradt a xfire. folyamatosan folyamatosan kidobált a lobby-ba. aztán ki is léptem. majd kis idő múlva visszatértem de bezártam addigra már az xfiret. és utána nem dobált ki. De ez csak TIPP. esetleg teszteljétek mi valóban van-e köze hozzá...
  • ACE
    Na, én is vagyok így párszor, hogy a kill után már számítok rá hogy beírja valaki hogy cheater noob...
  • csuripi
    már többször is
  • Skyline
    ACE: Jelen állás szerint te vagy az egyetlen aki nem volt lagos szerón (kétlem) és te vagy aki még talán csalót se látott (vagy csak nem vett észre)...

Mindenesetre én hetek óta nem voltam olyan játékban ahol legalább 2-3 embernek ne 3 csíkos pingje legyen (tehát utánhúz--> lagol),és nincs olyan nap amikor nem futok össze: Rankhackerekkel,Wh-sokkal.
    Aimosok ritkábbak mert könnyen kiszúrhatóak,de előfordulnak heti 2-3ba ígyis belefutok,igen az 1.0.175 óta is már találkoztam az állatfajjal.
    Wh? Nem szokásom wh-t kiáltani mert valaki beugrik elém lelő,vagy mert tudja hol vagyok...De amikor kb a csalókból adódóan kb 200 halálom is van úgy,hogy falon keresztül be vagyok célozva kioldalaz és lelő (halálpontosan odacélozva végig ahol vagyok akár a pálya másik felén) na az mi..:)
    Vagy amikor a csapattársam él már csak B-nél nézi a falat A felé egyszercsak elindul de folyamatosan nem maga elé néz hanem átlósan falat felfut lépcsőn néz átlóba lefelé a padlón majd amikor beér a lerakóra pont ott van az ellenfél ahova addig nézett: a sarokban..
    Vagy amikor barlangban fexem,a paraszt becéloz egy követ ACR-el,elkezd lőni közben kioldalaz a kő mögül,persze esélyem sincs..:)
    Ezek biztos nem WH-k és Gabe18 meg az összes ember aki kezdi megunni a játékot a sok csalót meg a pc szutyadék szar hazudozó supportját nomeg az IW hazugságait (Siker a játék--> persze konzolon,pc-n gyakorlatilag pedig bukás de erről néma csend van) az hülye.:)

Javaslom ha kijön a DLC támogasd a készítőket és azt is vedd meg,hálából amiért ennyire csodálatosan foglalkoznak a pc-s vevőkkel:)
  • ProGabe #13636
    nagyon sáznalmas lett már ez az egész kicseszett játék

tényleg arra ment rá az IW, hogy a legbalf*szabb, legbénább, félkezű-félszemű, 50 iq-s vérpistikének is legyen 10 killje

egy másik fórumon csodálkozott valaki, hogy killstreakek nélkül nem lehet elérni a nuke-ot. hát ezért! sőt, 10-ből 9-szer a chopperig is camperkedésen (vagy játékmódtól függően, pl. hq esetében tdm-ezésen) át vezet az út, különben megöl az első ls-es kis pöcs, esetleg kapsz egy rakétát a hátadba

vagy az is szép volt, amikor a tök utolsó emberke, hardline (talán ez a neve, amikor -1 kell a ks-hez) perkkel összehozott egy AC-ét

értem én, hogy nekik is kell sikerélmény, de akkor legyenek külön ilyen szerverek

na majd a Blizzard megmutatja, hogy is kell ezt csinálni az Sc2-vel (azért hoztam fel ezt példának, mert ott is hasonló lesz a matchmaking rendszer, csak ugye Blizzard-színvonalon)
  • tommygear
    néha énis magamról azt gondolom h csítelek olyanokat megcsinálok :D
  • Gabe18
    Tudod mit?Lehet.
    Csak hogy ez nem az én hibám.Nem engem kell elővenni,meg a többi embert aki most már mindenkire csalót kiált aki egy gyanúsat is lő.Hanem vedd elő a csalókat meg Level Hackereket.Mert ha nem lenne egy se,vagy minimális mennyiség,egyből másképp állna hozzá mindenki.De mivel csak tegnap 2 100% aim-osal futottam össze én,a Level-es meg kb. 10-15 darab volt,akkor nem biztos hogy még én vagyok a hülye is.
  • tommygear
    nekem olyan volt hogy nem dobtak le semmit, fel nem akadhatott sehova mert nem volt semmi felettem egyszerűen eltűnt
  • boomsly
    Jhaj! és még valami: jártatok már úgy, hogy a care packeg-ben semmi sem volt?
  • boomsly
    Az új frissítésben tényleg csak az alább felsoroltak vannak benne?

Én M4+FMJ-vel játszok többet, de ezt is lecseréltem már tegnap.
    Egyszerűen szar!
    Fut felém a gyerek és közvetlen közelről célozva, nem csípőből, ráhúzok és...1-2-3-4!!! és az 5.-ik találat után arrébb ugrik és leszed.
    Ma ugyanez SCAR-al és szintén FMJ-vel.
    Ezekkel eddig szépen hoztam a killstreak-eket minden fordulóban, most viszont semmi.
    A gl pedig mintha jobb lenne. Fél pályáról nagyon minimális ív vesztéssel, kb. mint egy rakéta hasít át.

Csalók és jó játékosok?
    Ak és 1887 akimbo über-király!
    Főleg, amikor kill camben nézem, hogy az AK veszettül rángat, de a red dot meg se mozdul a célon. A lövedékek vonalszerűen egy pontba csapódnak.
  • Kicsikiraly
    más: vajon akik az OGC-t kitalálták h ez legyen a neve, utánanéztek annak hogy ezt mire szokták használni? (tipp: döntsd meg a fejed és nézd úgy ahogy a szmájlikat szokás)
  • Kicsikiraly
    igazából az a probléma hogy mindenki a KDR-re megy, meg hogy menőzhessen a haveroknak. azt felejtik el hogy a játékot élvezni kell, és én bőven élvezem a játékot akkor is ha 3/12es statom van, nem akarok én a legjobb lenni.
  • ChaosTeam
    Mivel akarsz Multiban játszani? MW2-vel vagy a Zero Gear-el?
  • atinq
    Sziasztok. Segítene valaki? Hogyan tudok multiban játszani? A zero gear-es verziót már próbáltam de egy idő után kidobott. Nagyon megköszönném ha valaki megmondaná mi a megoldás.
  • bazsi83vp
    Örülök a tegnapi napnak, este játszottam 5 mapon és kétszer aimossal rakott össze. Természetesen ki is léptem. De lehet, csak az epilepszia rángatta a 2 debilnél az egeret. Így aztán picit eluntam, és kapott egy uninstallt. Remélem az alant említett MS2 és Bio2 hozza az elődei színvonalát. Esetleg még a Metro 2033 ami nekem tetszik. Multiban természetesen a bc2 is meg lesz nézve. De ha más nem, akkor legfeljebb még többet fogok az asszonnyal huncutkodni P.
  • Frank99
    hát, ha megjön a Mass Effect 2,(na meg majd Bioshock 2...) sztem én is.... addig majd beér a gyerek, már 46-os szintű, nincs messze a 67-től (elvileg, bár morog, hogy egyre több pontot XP-t kell szerezni, hát igen a magasabb szintért meg kell szenvedni)
    Amúgy egyedül az 1887 nem egy nagy eresztés, az akimbo es FMJ nélkül nem sokat ér.... tegnap mérgemben visszaraktam a kimaxolt Rangert :-)))
  • Lunatic83
    gondoltam kicsit szüneteltetem az mw2-t, elvégre lassan jön a bc2, készülni kéne rá... egy jó pár hónapja nem is játszottam vele
    nagyon ledöbbentett mennyire elszoktam tőle, mennyire más az irányítás , a játékmód...
    még ha futok is, olyan érzésem van, mintha egy 10 tonnás márványkockát kéne húznom magam után....
  • Frank99
    személyeskedést kéretik befejezni.
    köszike
  • csuripi
    Az a helyzet, h sokan vannak ilyenek, de sajnos szinte minden nap találkozok olyannal aki 10000000000000000000 százalékra aim-al nyomja, és ezt nem a stat alapján mondom, hanem killcamból simán meglehet állapítani, és akkor még nem beszélek arról akibe nem elég 1 tár telibe UMP45-ből, v RPD-ből, mert azt naívan ráírom a szokásos lagg számlájára.
  • Hurkans
    kérdezed*
    U.i.:bocs a dupla postért
  • Hurkans
    Ha nem ilyen hülyén kérdezett én sem szólok...
  • xxxpaulxxx
    nah igen... én ne tudd meg mennyi csalót találok játék közben:S:P
  • csuripi
    minimálisan, mivel pr1-nél bejönnek újabb pr kihívások, és a fegyvereknél még plusz számol 500-1000-2500-s ölés határokat 10000 pontokér, de nem lesz sokkal gyorsabb.
  • Rundstedt17
    Amúgy ebben is van igazság manapság a legtöbb játékosnak akkora az egoja ha kinyirják akkor csak is cheater lehetett az ellenfél,képtelen elfogadni hogy vannak jobbak és csak úgy képes feldologzni ha csalót kiállt.