Modern Warfare 2
  • Skyline
    ACE: Jelen állás szerint te vagy az egyetlen aki nem volt lagos szerón (kétlem) és te vagy aki még talán csalót se látott (vagy csak nem vett észre)...

Mindenesetre én hetek óta nem voltam olyan játékban ahol legalább 2-3 embernek ne 3 csíkos pingje legyen (tehát utánhúz--> lagol),és nincs olyan nap amikor nem futok össze: Rankhackerekkel,Wh-sokkal.
    Aimosok ritkábbak mert könnyen kiszúrhatóak,de előfordulnak heti 2-3ba ígyis belefutok,igen az 1.0.175 óta is már találkoztam az állatfajjal.
    Wh? Nem szokásom wh-t kiáltani mert valaki beugrik elém lelő,vagy mert tudja hol vagyok...De amikor kb a csalókból adódóan kb 200 halálom is van úgy,hogy falon keresztül be vagyok célozva kioldalaz és lelő (halálpontosan odacélozva végig ahol vagyok akár a pálya másik felén) na az mi..:)
    Vagy amikor a csapattársam él már csak B-nél nézi a falat A felé egyszercsak elindul de folyamatosan nem maga elé néz hanem átlósan falat felfut lépcsőn néz átlóba lefelé a padlón majd amikor beér a lerakóra pont ott van az ellenfél ahova addig nézett: a sarokban..
    Vagy amikor barlangban fexem,a paraszt becéloz egy követ ACR-el,elkezd lőni közben kioldalaz a kő mögül,persze esélyem sincs..:)
    Ezek biztos nem WH-k és Gabe18 meg az összes ember aki kezdi megunni a játékot a sok csalót meg a pc szutyadék szar hazudozó supportját nomeg az IW hazugságait (Siker a játék--> persze konzolon,pc-n gyakorlatilag pedig bukás de erről néma csend van) az hülye.:)

Javaslom ha kijön a DLC támogasd a készítőket és azt is vedd meg,hálából amiért ennyire csodálatosan foglalkoznak a pc-s vevőkkel:)