Modern Warfare 2
  • newszepiking
    nem ő az egyetlen. én is itt vagyok.
    azt hiszem, tudom miért nem egyezik a véleményem veletek, miért nincs bajom se csalókkal, se IW-vel, se vac-al.
    napi 1/2-3/4-1 órát játszom.
    40 éves vagyok, középszerű játékos . ha megy a játék, akkor kurvára nem érdekel hogy hanyadik lettem, van úgy hogy alig nézem meg az eredményt a végén. ha érzem hogy most aztán nagyon jó voltam, akkor érdekel persze, és rohadt büszke vagyok ha első lettem.
    ha szarul megy, abbahagyom.
    ha úgy érzem valaki olyannal találkozom, aki sokkal jobb nálam, egyszerűen nem érdekel, ha mindenki jobb nálam, otthagyom az adott játékot, mert szopni nem szeretek, megyek máshová. ha úgy érzem valami nincs rendben, mert olyan mintha mindenki gyorsabban reagálna mint én, akkor szintén odébbállok, mert talán laggol.
    ha úgy érzem is, hogy jé, lehet hogy xy csal, mert annyira durván jó, lehet hogy beszólok, de még soha nem fordult elő az, hogy nekiálljak utánajárni, hogy tényleg csal-e.
    mivel nem járok utána, és nem lehetek biztos benne, ha megkérdezitek, azt mondom, hogy nem találkoztam csalóval.
    ezek a dolgok nem jelentik azt, hogy én nemtörődöm, vagy igénytelen lennék, megvettem, noha nem sok eredeti játékom van, nem szarok tehát bele hogy milyen.
    de egész egyszerűen nem vagyok kocka.
    ez egy játék.élvezetes, klassz, de csak játék.
    azért is ennyire sikeres, azért is veszik még mindig, mert sokan ugyanúgy nem veszik véresen, mint én.

a hibái ellen nem sok mindent tehettek, mi a szarért nem próbáljátok meg élvezni?
    ha nem megy, töröljétek le a francba, és adjátok el.

annyit sírtok, meg "üvöltöztök", hogy lassan nem érdemes olvasni a fórumot.
    (na persze, természetesen mindenki azt ír amit akar, max nem kell elolvasni)