Másolásvédelemmel jön a PC-s GTA IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudok neten játszani a játékkal, pedig amikor kreáltam új live profilt, akkor rádobbott az xbox.com ra, valamiféle bejelentkezésre. Ezt megcsináltam és még a bejelentkezés alatti windos live on is regisztráltam és mióta megvan a játék, még mindig nem jelentkezik be valamiféle region hibával.
Ez nagyon bosszantó! A gta sa meg megy neten, ez mér nem ha, zsír új a játék???
UI.: EZÉRT VETTEM MEG EREDETIBEN!!!
Ülök othon, a szemétdombom, tetején, énekelek én.
Menteni meg csak abban az esetben tudsz, ha csinálsz egy offline profilt.
1,Hogy lehet az options be beállitani a vezérlést mert gamepadra van és én billel szeretnék játszani(mellékesen nekem a game paddal meg sem mozdul a jatek.
2,Menteni hogy lehet a jatekban mert hiaba vagyok a kecoba és fekszem le nem ment el semmi kéri a social szarságot.
És a RAZOR 911 verzió van meg.
Segítséget elõre is köszi.
Ez életem;elsõ eredeti játéka😊
Az viszont nekem nagyon fura, hogy rá van írva, hogy games for windows és a játékban nem bírok eggyetlen mini játékot se játszani, mert lehetetlenül kezeli az egeret. Többet is kipróbáltam, de az asztal keresztben nem volt elég, hogy felhúzza maxra a lövés erejét.Próbáltam beállítani a joypadomat, de nem ismeri fel a logitech vezérlõmet a játék. Ezért ideges vagyok, már mióta megjelent.
Valaki mondja már el nekem, hogy mért nem lehet irányítani ezt a ..... játékot, ha rá van írva, hogy game for windows.
Írjak levelet a rockstarnak, hogy küldjenek nekem driver patchet a joypadomhoz, hogy tudjak mindent normálisan használni a játékban?
Legalább olcsóbb lett volna, ha ilyen félig kamu szöveg van rajta, mert nem akarják visszavenni a boltban, arra a problémámra, hogy nem lehet iránytani minden funkciót benne normálisan.
Tuti írok levelet a rockstarnak!
gta iv: pc másolásvédelem
élt: 2 napot.
rip
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
Commodore Plus4 forever!
Ahelyett, hogy inkább optimalizálással, bugok kiküszöbölésével foglalkoztak volna, ilyen hülyeségekkel veszik el a kedvüket azoknak akik meg szeretnék venni. Kész vicc az egész.
Minnél több időt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.
Mert a Steam-en megvásárolt letölthetõ változat nem tartalmazza! A SecuROM és a Rockstar Social Club (mely szerintem amúgy is Steam alapú) helyett egy kötelezõ, és only Steam-es változat kellett volna, olyan DVD-s telepítõvel, mint pl. a HL2-é!
<#falbav>#falbav>
1ébbként én Steam-en vettem meg, és a legális Steam-es letöltés 15,6GB!
Emlékezzetek csak, amikor a Valve elkezdte törölgetni a warezoló Steam accocat a HL2 miatt... <#eplus2>#eplus2>
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
a 3-as védelme elég korrekt volt. Törten játszottam végig, többször is, nagyon jó az SA.
Utólag megvettem steam-rõl, de azóta nem játszottam vele, csak megvettem, mert benne volt a rockstar pack-ban.
és igen a mostani verzio csak beetetés, bugos is meg minden, és patchelni kell, ahogy a 3-ast is 😊 igen, a védelem része. Amúgy ha majd féláron nyomják, szerintem mindenki (45-50%) simán megveszi, mert ez már akkora játék, amiért érdemes fizetni. Nem szar, három páláy lövöldözõs basz.
Commodore Plus4 forever!
A kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét.
https://hotshu.wordpress.com/
Ez is a másolásvédelem része? 😛
Ezen minden kiadó elgondolkodhatna, mert csakazértse látják be, hogy mennyire hibás úton járnak.
A kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét.
HP+
Aztán játszom vele vidáman 😊 Ha meg lesz majd crack, akkor... sincs semmi, mert már meglesz 😊
Mondanátok tippeket, hogy milyen videokártyát szerezzek be? Halottam hogy bizonyos típusokat nem szeret a program....
Ki mit ajánl?
PSN ID.: Beegabor
Aha... szóval még fizessenek pluszba a zseniális programozóknak és grafikusoknak, hogy te ingyen letölthesd... értem.
Az más kérdés, hogy szélmalom harc, de legalább had próbálják védeni a tulajdonukat.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Egyrészt mert 3e forint volt a tescóban, másrészt megérdemelte. Amúgy, ami nagyon tetszik, azt amúgy is letöltöm, és meg is veszem, de soha nem szedem le a fóliát róla, mert úgy a fasza! Tudod mit adnának ma az én eredeti, bontatlan maniac manson 2:day of the tentacle dobozos játékomért? 😉
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Igen draga lenne, ha valami olyasmit akarnal raeroltetni arra a kulcsra ami hardveresen reszt vesz a szamitasban (mint mondjuk egy 3D kartya). Ha csak a kod egy bizonyos reszlete lenne ott, akkor meg ugyanugy le lehetne lopni a kulcsrol mint barmi mast - amihez a user processzora hozzafer (marpedig futas kozben a kulcson levo adatokhoz hozza kell fernie), ahhoz hozzafer a cracker is, innentol kezdve ugy szedi ki a kulcsbol es azt csinal vele amit akar.
PSN ID.: Beegabor
BTW azon kevesek közé tartozom, akik még azért IS megveszik, mert kurvára nincs kedvem letöltögetni... Kínlódás napokig, ha nem megy állandóan a gép.
púúúúú
Ezt már valahol írtam itt, de át kéne alakulni a játékiparnak. Nemkell lehúzós kiadó... csináljanak neki hype-ot...rakják fel a rockstar.com-ra egy ilyen gombbal mellette, fizess érte annyit amennyit jónak látsz. Kb 100X többet keresnének vele. (A fan gazdag gyûjtöknek, meg lennd limited speckó díszdoboz😄)
Másik, egy gyökeresen más szemlélet, milenne ha csinálnának egy USB kulcsot, ami csatlakoztatása nélkül nem menne a géjm... Tudom ezt már kitalálták, és fel is törték elég gyorsan. ITt a lényeg az lenne, hogy a kulcsbban lenne egy mikrochip, és aktívan résztvenne a futásban. NEmcsak az indító key lenne a kulcson...hanem pl a motor egy apró része amit a kulcs számolna ki a mûködéshez. Ezáltal nemlehetne "elfogni" infókat belõle, vagy feltörni magát a játékot, mert soha nem kapjuk meg a teljes gémet. Azért egy spéci usb kulcsból amibe bele vanna égetve az adatok, nehezebb kiszedni mondjuk a grafikus motor részeit... vagy újra kéne írni... ami sok idõ! és a cracker sem arra született hogy grafikus engine-t írogasson. (persze nem adok ötleteket 😛)
Ami annyit tesz, hogy azon kívül, hogy securom lesz a steames változatban is, még a valve védelme is jelen lehet... (additional code)
Háború a nemzet ellen: http://docler.hu/video/160355 - http://docler.hu/video/160384 - http://docler.hu/video/160291 - http://docler.hu/video/160315
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
meg amúgy is ezt s játékot vinni fogják a boltokból mint a cukrot