73
-
#33 Te mi a frászkarikáról beszélsz? Hol írt ilyet, hogy ő már tölti ? Nem lehet, hogy inkább rólad beszélt? XD -
n3whous3 #32 -.-
szöveg értelmezés rulz -
#31 komolyan írtál egy cikket arról, hogy te már töltöd? de nem vagy biztos benne, hogy jó lesz-e a crack? hát gratulálok, sg színvonal -
n3whous3 #30 Ez rossz érzéssel tölt el, mert akkor mi a faszomat vettem meg a gamet, ha hamissal játszok? :)
BTW azon kevesek közé tartozom, akik még azért IS megveszik, mert kurvára nincs kedvem letöltögetni... Kínlódás napokig, ha nem megy állandóan a gép. -
n3whous3 #29 Örülj neki, nálam az is 1 perc kínlódás legalább. -
Ahoy #28 Áh...ezt a hülyeséget... Úgyis feltörik másnap...ez világos. Ezt a pénzt, amit a erre SekuritateRomára költöttek, én szétosztanám a zseniális programozók, és grafikusok között akik készítették a GTA4-et.
Ezt már valahol írtam itt, de át kéne alakulni a játékiparnak. Nemkell lehúzós kiadó... csináljanak neki hype-ot...rakják fel a rockstar.com-ra egy ilyen gombbal mellette, fizess érte annyit amennyit jónak látsz. Kb 100X többet keresnének vele. (A fan gazdag gyűjtöknek, meg lennd limited speckó díszdoboz:D)
Másik, egy gyökeresen más szemlélet, milenne ha csinálnának egy USB kulcsot, ami csatlakoztatása nélkül nem menne a géjm... Tudom ezt már kitalálták, és fel is törték elég gyorsan. ITt a lényeg az lenne, hogy a kulcsbban lenne egy mikrochip, és aktívan résztvenne a futásban. NEmcsak az indító key lenne a kulcson...hanem pl a motor egy apró része amit a kulcs számolna ki a működéshez. Ezáltal nemlehetne "elfogni" infókat belőle, vagy feltörni magát a játékot, mert soha nem kapjuk meg a teljes gémet. Azért egy spéci usb kulcsból amibe bele vanna égetve az adatok, nehezebb kiszedni mondjuk a grafikus motor részeit... vagy újra kéne írni... ami sok idő! és a cracker sem arra született hogy grafikus engine-t írogasson. (persze nem adok ötleteket :P) -
#27 "Rockstar: All versions of the game will use SecuROM for Product Activation. Downloadable versions of the game will have additional code if the vendor requires it, such as Valve's Steam program. "
Ami annyit tesz, hogy azon kívül, hogy securom lesz a steames változatban is, még a valve védelme is jelen lehet... (additional code) -
#26 Hasonló a helyzet nálam is WoWval. Letölthető netről is, és neten is regisztrálhatok accot, meg upgradelhetem a kiegészítőket, de valahogy jobb a polcon látni azt a gyönyörű díszes dombornyomott díszdobozt amiben van. :D -
#25 teljesen felesleges volt a másolásvédelemre költeni. eddig még nem jelent meg feltörhetetlen játék...
meg amúgy is ezt s játékot vinni fogják a boltokból mint a cukrot -
xido #24 leírta más is..az érzés miatt..aki gyűjtő,az tudja...van amit szeret a polcon látni eredeti borítóval,szitázással..aztán én is nocd-t használok hozzá,mert a fene se akarja agyonpörgetni a lejátszóban -
#23 én berakom a lemezt (TDU) és pár másodperc múlva indul is! valszeg nálad van a hiba! -
smaczylaci #22 hehe :D:D:D megjelenés után pár nappal már megvolt a spore :P de az eddigi legnagyobb poén az uj AC/DC albumnál volt: megjelenés elött egy héttel!!!
DRM - you'r FUCKED! -
wolruf #21 Én meg fogom venni :)
SecuRom ide vagy oda. Annó a TDU-t is megvettem, nem is volt vele gondom. Volt itt kérdés, hogy miért vesz valaki meg játékot eredetiben, ha megvan törtben is. Csak :) Mert jó érzés. Pont olyan proginál volt ez, ami Microsoft termék (azóta az egész gépem jogtiszta). Ma már olcsón lehet eredeti jó progikat is venni. Mázlista vagyok, egyik másolásvédelmi izével sem volt gondom (még? :) ). -
#20 72 óránál semmivel sem lessz több szerintem! -
szily3 #19 SECUROM!!! Juppí!!!:)):))
Lehet fogadni, hogy a megjelenes utan hany oraval lesz feltorve. En olyan 53óra 23percre tippelek. Na mérem stopperrel! Kérem tegyék meg tétjeiket!
Na ezt neked Rockstar, jól összehoztad !!! -
nnnnnn3 #18 Remélem nem csapták össze, csak azért hogy az ünnepek előtt kiadhassák. -
#17 Micsoda meglepetés hogy másolásvédelem van... Végülis a játékok 99%-án van. És a SECUROM se egy nagy csoda. -
#16 Ha törttel játszik akkor meg minek veszi meg? Ha meg az eredeti szar akkor meg pláne nem veszem meg! Miért fizessek olyan termékért amit nem tudok rendesen használni? Ezzel nem a warezt éltetem hanem általánosságban mondom ezt. -
#15 Hűűűhaaa, de kellemetlen, a csuda mindenit! Na sebaj, majd erre is a RELOADED kulcsszóval keresek rá torrenten mint a Spore-ra anno ...! -
bakagaijin #14 Az szokott a megoldás lenni, hogy az ember megveszi, felrakja a polcra és utána tört verzióval játszik. A kiadó megkapja a pénzt, a júzer pedig mentesül a szenvedéstől.
Más fórumokon is ezt a módszert szokták ajánlani, működő modell.
-
#13 TDU is játszható MINI Imagel, nem pörgetem én sem a lemezt. A GTA4 miatt pedig nem aggódom, biztosan feltörik, és, ha arra érdemes lesz akkor megveszem. -
n3whous3 #12 istenuccse írok nekik egy valagszétrúgó levelet, ha nem lesz jó, most rendeltem meg bazz :-| -
#11 Vegyétek meg STEAM-en keresztül. Úgy tudom hogy ott nem lesz ilyen másolásvédelem rajta. Meg szopatás. -
#10 Ennyire nem sikerült a játék, hogy megint másolásvédelmet erősítik hogy el tudják adni, vagy csak optimalizálni nem sikerült?
Ez tényleg kész, aktiválni kell, multiplayerje windows live-es lesz ha jól tudom, a videószerkesztőjéhez regelni kell a mittudomén hova. Mi lesz így a játék és PC iparral? -
#9 Mikor is jelent meg konzolokra? Április környékén? -
#8 ez volt az év beszólása! -
dartois83 #7 Eddig úgy voltam vele, hogy megveszem eredetiben, mivel az "megbízhatóbb"...most úgy tűnik pálfordulás lesz a vége, és beszerzem máshogy, mert ott már nem kell a fentiekkel szenvednem. -
aneurysm #6 Ha ennyire félnek a wareztől akkor adják ki először PS3-ra, majd 1 év múlva XBox+PC. -
#5 remélem bejön nekik, kicsit nonszensz amikor kalóz hamarabb van a neten mint az eredeti játék a boltban
crackerek is hibásak, simán adhatnának egy hetet minden játéknak
az a gond hogy a warezban nincs etika, nincsenek íratlan szabályok -
WinG #4 én a spore-it is egy másolt dvd-ről játszottam végig... -
#3 Így gyűjtik a vásárlókat. 1 szekaromos játékot vettem eddig, a tdu-t, többet nem fogok. Kurvára felbasz amikor néha 1 perc dvd basztatás után kiírja, hogy "sajnos nem sikerült a dvd-t azonosítani, helyezze be az eredeti lemezt" BAZMEG
ilyenkor ki a lemezt, majd be és már csak 30 sec kell, hogy végre megelégedjen vele.
De ha elindul, akkor is legalább 20 sec-et szarakodik. crackel meg milyen jó volt a katt az ikonra és már indul is... kár hogy úgy nem ment online. -
lammaer #2 Hat nem tudom, mire hozzam eljut egy jatek, addigra valahogy a securom eltunik rola :P Az az egesz maslasvedelem iskolapelaja annak, hogyan szivassuk a legalis usereket... -
#1 tényleg ?
1 nap és eu megjelenés