Másolásvédelemmel jön a PC-s GTA IV
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hehe 😄😄😄 megjelenés után pár nappal már megvolt a spore 😛 de az eddigi legnagyobb poén az uj AC/DC albumnál volt: megjelenés elött egy héttel!!!
DRM - you'r FUCKED!
DRM - you'r FUCKED!
Én meg fogom venni 😊
SecuRom ide vagy oda. Annó a TDU-t is megvettem, nem is volt vele gondom. Volt itt kérdés, hogy miért vesz valaki meg játékot eredetiben, ha megvan törtben is. Csak 😊 Mert jó érzés. Pont olyan proginál volt ez, ami Microsoft termék (azóta az egész gépem jogtiszta). Ma már olcsón lehet eredeti jó progikat is venni. Mázlista vagyok, egyik másolásvédelmi izével sem volt gondom (még? 😊 ).
SecuRom ide vagy oda. Annó a TDU-t is megvettem, nem is volt vele gondom. Volt itt kérdés, hogy miért vesz valaki meg játékot eredetiben, ha megvan törtben is. Csak 😊 Mert jó érzés. Pont olyan proginál volt ez, ami Microsoft termék (azóta az egész gépem jogtiszta). Ma már olcsón lehet eredeti jó progikat is venni. Mázlista vagyok, egyik másolásvédelmi izével sem volt gondom (még? 😊 ).
72 óránál semmivel sem lessz több szerintem!<#bee1>#bee1>
Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!
SECUROM!!! Juppí!!!😊)😊)
Lehet fogadni, hogy a megjelenes utan hany oraval lesz feltorve. En olyan 53óra 23percre tippelek<#mf1>#mf1>. Na mérem stopperrel! Kérem tegyék meg tétjeiket!
Na ezt neked Rockstar, jól összehoztad <#banplz>#banplz><#action>#action>!!!
Lehet fogadni, hogy a megjelenes utan hany oraval lesz feltorve. En olyan 53óra 23percre tippelek<#mf1>#mf1>. Na mérem stopperrel! Kérem tegyék meg tétjeiket!
Na ezt neked Rockstar, jól összehoztad <#banplz>#banplz><#action>#action>!!!
Mondd, hogy nincs igazam :P http://www.hackthat.net/df/ddos/61410/index.hack
Remélem nem csapták össze, csak azért hogy az ünnepek elõtt kiadhassák.
Micsoda meglepetés hogy másolásvédelem van... Végülis a játékok 99%-án van. És a SECUROM se egy nagy csoda.
Ha törttel játszik akkor meg minek veszi meg? Ha meg az eredeti szar akkor meg pláne nem veszem meg! Miért fizessek olyan termékért amit nem tudok rendesen használni? Ezzel nem a warezt éltetem hanem általánosságban mondom ezt.
Hûûûhaaa, de kellemetlen, a csuda mindenit! Na sebaj, majd erre is a RELOADED kulcsszóval keresek rá torrenten mint a Spore-ra anno ...! <#mf1>#mf1><#wilting>#wilting><#taps>#taps><#banplz>#banplz>
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Az szokott a megoldás lenni, hogy az ember megveszi, felrakja a polcra és utána tört verzióval játszik. A kiadó megkapja a pénzt, a júzer pedig mentesül a szenvedéstõl.
Más fórumokon is ezt a módszert szokták ajánlani, mûködõ modell.
Más fórumokon is ezt a módszert szokták ajánlani, mûködõ modell.
TDU is játszható MINI Imagel, nem pörgetem én sem a lemezt. A GTA4 miatt pedig nem aggódom, biztosan feltörik, és, ha arra érdemes lesz akkor megveszem.
http://goo.gl/gd6Zi5
istenuccse írok nekik egy valagszétrúgó levelet, ha nem lesz jó, most rendeltem meg bazz :-|
púúúúú
Vegyétek meg STEAM-en keresztül. Úgy tudom hogy ott nem lesz ilyen másolásvédelem rajta. Meg szopatás.
Ennyire nem sikerült a játék, hogy megint másolásvédelmet erõsítik hogy el tudják adni, vagy csak optimalizálni nem sikerült?
Ez tényleg kész, aktiválni kell, multiplayerje windows live-es lesz ha jól tudom, a videószerkesztõjéhez regelni kell a mittudomén hova. Mi lesz így a játék és PC iparral?
Ez tényleg kész, aktiválni kell, multiplayerje windows live-es lesz ha jól tudom, a videószerkesztõjéhez regelni kell a mittudomén hova. Mi lesz így a játék és PC iparral?
Mikor is jelent meg konzolokra? Április környékén?
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
ez volt az év beszólása!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Eddig úgy voltam vele, hogy megveszem eredetiben, mivel az "megbízhatóbb"...most úgy tûnik pálfordulás lesz a vége, és beszerzem máshogy, mert ott már nem kell a fentiekkel szenvednem.
Ha ennyire félnek a wareztõl akkor adják ki elõször PS3-ra, majd 1 év múlva XBox+PC.
remélem bejön nekik, kicsit nonszensz amikor kalóz hamarabb van a neten mint az eredeti játék a boltban
crackerek is hibásak, simán adhatnának egy hetet minden játéknak
az a gond hogy a warezban nincs etika, nincsenek íratlan szabályok
crackerek is hibásak, simán adhatnának egy hetet minden játéknak
az a gond hogy a warezban nincs etika, nincsenek íratlan szabályok
én a spore-it is egy másolt dvd-rõl játszottam végig...
Így gyûjtik a vásárlókat. 1 szekaromos játékot vettem eddig, a tdu-t, többet nem fogok. Kurvára felbasz amikor néha 1 perc dvd basztatás után kiírja, hogy "sajnos nem sikerült a dvd-t azonosítani, helyezze be az eredeti lemezt" BAZMEG
ilyenkor ki a lemezt, majd be és már csak 30 sec kell, hogy végre megelégedjen vele.
De ha elindul, akkor is legalább 20 sec-et szarakodik. crackel meg milyen jó volt a katt az ikonra és már indul is... kár hogy úgy nem ment online.
ilyenkor ki a lemezt, majd be és már csak 30 sec kell, hogy végre megelégedjen vele.
De ha elindul, akkor is legalább 20 sec-et szarakodik. crackel meg milyen jó volt a katt az ikonra és már indul is... kár hogy úgy nem ment online.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Hat nem tudom, mire hozzam eljut egy jatek, addigra valahogy a securom eltunik rola 😛 Az az egesz maslasvedelem iskolapelaja annak, hogyan szivassuk a legalis usereket...
← ElőzőOldal 2 / 2