7877
  • RYO21
    feltörték?
  • tommygear
    majd ha végigvittetek warezba minden küldit :)
    mert eddig 2-3 küldetésig bírja
  • Rodman6
    Lassan meg fog állni az óra barátaim.
  • Sharks
    loooooooooooooooooooooooool... hát igen, vhogy rémlett, h az egy madár, csak nem a kötekedésre ment ki a játék, de h így belinkelted, nem bírom ki röhögés nélkül...
    ez egy "top10-es mondat by kandurex" lesz nálam, úgy érzem
  • Sharks
    Nem neked írtam... csak vmi félre sikerült, olvass tovább :D
  • tommygear
    jeee
  • syberia2
    2. a toplistán:P:P
    Mindenki írjon valamit gyorsan
  • bgabor
    ha elkap a bölömbika nagyságú, egyáltalán nem aranyos, se nem kedves cukrász mester

Ez aranyos!
    Hát nem történne túl nagy baja tőle:

Bölömbika
  • tmisi
    "Lol... van egy érzésem, h ki fognak banolni innen..."
    Az nem lenne jó, mert ha megveszem a játékot, nem lesz hova írnom a kérdéseimet.
  • screener
    Véleményem:
    A városok szépek, a küldetések jobbak az elöző részhez képest. De minden más frusztrálóan szar, idegesítő, az AI maradt ugyanolyan gyökér, a mászás is szar maradt. Ezért kár volt pénzt kiadnom, végig se vittem. Nem is fogom.
  • tommygear
    pc-re nem is volt más
  • robotnyk
    pcre eleve csak ez jött ki úgy emlékszem.
  • Sharks
    Az mondjuk rendezői változat, amit te mondasz.
  • Sharks
    Ez nem jó hír, mivel én is azt várom, h kicsit még lemenjen az ára. Ok, tudom, h már nem olyan drága (külföldön), de nekem magyarítás, multiplayer nélkül nem ér meg 5 eFt-ot sem. A zavvi-ról meg egyelőre nem is tudom beszerezni kártya nélkül. Ha legalább lenne magyarítás, már máshogy nézne ki a dolog, mert nagyon tetszik videók, leírás alapján.
  • tommygear
    onnan hogy az első rész még mindig 4-5000 körül van 2 év után
  • janika1972
    Akkor még várok vele karácsonyig!
  • robotnyk
    az ubisoft játékai nálunk általában olcsóbban kezdenek mint az átlag (8000), viszont marha lassan esik az áruk. az AC 1 még mindig majdnem 5000 forint.
  • Sharks
    Bocs, de ezt honnan veszed? Sok jó játék került már 2000 Ft-ba (v. 1990-be), pl. crysis is...
  • tommygear
    eleve 8000-ről indult most pedig már megveheted 5000ért
  • janika1972
    Nálam ez nem igaz,mert megvárom míg egy játék elfogadható áron lesz,és akkor veszem meg.A Gta4-et is most vettem meg,képzeld el,pedig játszottam a warezzel is.
  • janika1972
    Azért nem adok ki közel 10000 ft-ot,mert fél év múlva már fele annyiba fog kerülni! Hülyének már ne nézzenek!
  • tommygear
    2000ft alá nem fog leesni... nyilván csak azért írtad most ezt

de most is bebizonyosodott az, hogy ha egy játék olcsó 4-5000 ft, a warezpistik ugyanúgy leszarják
  • janika1972
    Én megveszem a játékot,majd ha leesik 2000ft alá! Ki mondta,hogy nem lesz eredeti játékom?
  • enlightened
    Király akkor át is mehettek oda és végre csak azok maradnak, akik megvették és értelmesen szeretnének beszélgetni a game-ről.
  • Atkamon
    Ja, amikor legutóbb olvastam, akkor addig volt jó, amíg Giovanni adja nekünk a leveleket, hogy vigyül el őket... Gondolom mennek végig a küldetéseken a "crackerek", és szép lassan (mondjuk így tényleg jó lassan) majd a végére érnek.
  • nagypite
    10 küldit tudtok játszani a 200-ból - hajrá
  • tommygear
    meg amúgyis vmi második seq-ig jó... hát lol
  • Sharks
    Most indulhat a számláló a warez topic-ban, h mióta van játszható warez
  • tommygear
    épkézláb release még mindig nincs, addig marad
  • Sharks
    Ok... lehet, h kicsit túloztam, csak hogy mindenki értse. De nyilván az embereknek szüksége van szórakozásra és azért a számítógép és hozzá kapcsolódó dolgok sztem nem feltétlen kellene, h luxusnak számítsanak. Részemről mondjuk az a vélemény, h sokkal jobb volt régen, mikor még aktívabb volt a társasági élet és az emberek egymással foglalkoztak, nem a tv, pc, konzol stb. nyújtotta nekik a kikapcsolódást 90%-ban. De azért a szegény embernek is lehet pc-je és nyújthatja az a kikapcsolódást a számára. Régen a római colosseumot sem a gazdagok töltötték meg... (ha már így korokkal is példálóztunk)
  • BIZ0906
    Hát tényleg nincs sok értelme már bár....
  • janika1972
    Na,törölhetitek a számlálót,most nézem odaát már örömujjongás van!
  • Atkamon
    LOL, azért ne hasonlíts már egy warezoló játékost egy éhezőhöz:D Itt kb az a helyzet, hogy valaki imádja a Gucci-t, de nincs rá pénze, és elfogad egy lopott Gucci táskát mondjuk:D
  • zola2000
    erre a válasz: nem kötelezö pcn maradni...
  • Sharks
    Ja, ez janika1972-nek ment, nem timsinek. Hiba a mátrixban...
  • janika1972
    Tudod mi a magyar mentalítás? Az hogy hülyének nézik a jó népet! Ott nyúlnak le mindenkit ahol tudnak!Nehogy már ne tudjak szórakozni,mert félhavi rezsibe kerül egy játék.Ha nem tudjuk megfizetni a szórakozást,akkor pláne hogy mindenki keresi a kiutat.
  • Sharks
    Most is a játékhoz kapcsolódó dologról beszélünk, csak egy globálisabb körben. Attól még, ha vmi konkrétabbat vagy más jellegűt szeretnél megosztani az AC2-ről, ugyanúgy meg tudod tenni. Nem értem, miért baj, ha más megközelítésben nézzük, mint amire te gondolsz... Engem konkrétan az nem érdekel, h füstbombával vagy méreggel nyírsz ki 5 embert az x. résznél, de attól még nem zavar, ha más erről ír és nem lesz rosszabb a fórum.
  • janika1972
    Na még egy okos pisti!
  • Sharks
    Lol... van egy érzésem, h ki fognak banolni innen...
  • tommygear
    pontosan konzolra egyszerűbb játékot fejleszteni de mind1 :)