Assassin's Creed II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Nem Rodman vagy véletlenül fake acc-al? XDD
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Amd athlon x64 x2 dual core processor 5200+ 2.70Ghz 9500 GT 1gb Kingmax ddr2 800Mhz 4gb
De kis naív vagyok!
Már azt hittem,hogy rendes emberek is vannak!Én pénz nélkül odadnám a kódot bárkinek,de lehet,hogy csak én vagyok ilyen hozzáálással!!!
Mindezt köszönöm szépen,de még mindig nem írtad le a kódot😄
Az accountom már megvan.
Az a nagy probléma,hogy a kiskutyám megette a dobozt😄
És a gépemet újra kellet tenni,mert csak próbaverziós a windows-om.
Mennyibõl tart neked leírni a kódot?Jó barátok leszünk ígérem!
Atis8410-nek:
Mindenképpen kell egy Ubisoft accountot csinálnod és ez után fogja kérni a kódot ha jól tudom.
A játék fõmenüjében (alapértelmezésben) az E betû megnyomásával meg be lehet regisztrálni az UPlay-re. Ha majd játszol akkor kapsz UPlay pontokat és azokat extra cuccokra cserélheted be.
Mondjuk nekem NEM MÛKÖDIK az Uplay a játék alól, hibát ír ki hogy a szerver nem elérhetõ. Ez valami bug, az Ubisoft support fórumán rengeteg visszajelzés van ezzel kapcsolatban nemcsak PC-s, de konzolos felhasználók részérõl is. Reméljük nálad nem lesz ilyen hiba.
Van akinél ez probléma?
Érezd át egy picit a helyzetem!Szabadnapom van,és unatkozom.Ez a játék megvan,de nem tudok vele játszani.Légyszi!!!
Regisztrációs kód?
Valaki más?
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Már ne is haragudj ember, de én pont azt élvezem az eredeti játékokban(a játékokon kívûl), hogy napokig tudom nézegetni a tokot beleszagolni, érezni azt az új illatot, olvasni a kézikönyvet, remegõ kézzel kibontani a kartondobozt amiben a tok rejlik, stb.
Szóval a doboz nem ódivatú. Bill Geci meg elmehet a f*szomba.
Bill Gates kitalálta, már mozdulni se kell a számítógép elõl 😄
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
MÉG. Egyre több készítõ fog ráállni a különbözõ védelmekre az online játékoknál,és onnantól szevasz warez multi..😊
BFBC2 jól megmutatja túl nagy védelem online játéknál nem is kell...Elég egy account és elég hozzá hivatalos bérelhetõ szerver...Nincs lan,nincsenek server oldali fájlok,szevasz warezmulti.
[merlinw.org]
Mert az õ országukban úgy döntött a Valve, hogy Steam-en nem értékesíti ezt a szoftvert?
Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB
Ellenpéldák vannak mindkét oldalon, én az általánosságokról beszéltem. Steames játékoknál szokott ez gondot okozni, a többiekkel semmilyen gond nem szokott lenni multi téren. LAN-ban szinte mindegyik megy törten is, Hamachival pedig bárki csinálhat virtuális LAN-t az interneten kerszetül.
Szóval gond nélkül lehet õket multiban tolni, függetlenül a warez származásuktól.
De, már délután háromkor is ott volt.
[merlinw.org]