Assassin's Creed II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
én nem szoktam megjegyezni, csak akkor addig figyelek amíg éppen játszok vele.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
AMD Athlon 6000 3.01 Ghz ; 2GB RAM; GeForce GTS 250; HDD 250 GB ; WIN 7 ; SA:MP ; Rig\'n\'Roll
miért te minden kis apró szir szarra emlékszel minden játékból?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Nothing is True, Everything is Permitted
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
az hogy szar az AI?
Akkor mi a lópéniszt csinálsz itt még mindig???
Azon kívül persze, hogy hülyének tetteted magad.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Majd lesz AC3, de elõtte ott lesz június környékén az új PoP, reméljük az is szuper játék lesz!
Kurva jóó volt tényleg jobb volt mint az 1
Remélem lesz 3 hamar
Am a vége után mit lehet csinálni?
A 2 DLC hol van a gémben?
Készítettem egy Vatikános/Rodrigo Borgiás videót.
Látod nem magam miatt kértem, én csak segítek ahol tudok<#vigyor0>#vigyor0>