Assassin's Creed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
Nekem is volt szerencsem.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Én meg már jártam ott személyesen is!

MerlinW
Nem egy Liberty City, de nem kicsi ez sem😊

[merlinw.org]

Atkamon
Még mindig el tudok csodálkozni azon, hogy milyen rohadt nagy Velence...

robotnyk
de ezt nem lehetett átugrani sem. -.-
MerlinW
Tutorial? Ugyanmár.. az emberek 90%-a még a controls menüpontot sem nézi át😊

[merlinw.org]

robotnyk
még jó, hogy a blending tutorial a végigjátszás szerves része.
tommygear
ez a játék egyik fõ eleme, mellesleg benne volt az 1be is
DarkSector
jah de én, aztse tudom tegnap mi volt...😄
én nem szoktam megjegyezni, csak akkor addig figyelek amíg éppen játszok vele.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rage47
milyen munkával?😄 szted egy bérgyilkos mit dolgozik?😄
Atkamon
Nem minden apró szir-szarra (bár az Assassin's Creed-bõl minden szir-szarra emlékszek😄) de azért a fõ játékelemeket meg szoktam jegyezni😄

lehet pénzt szerezni munkával? (bunyó nélkül, max menekülés)

AMD Athlon 6000 3.01 Ghz ; 2GB RAM; GeForce GTS 250; HDD 250 GB ; WIN 7 ; SA:MP ; Rig\'n\'Roll

DarkSector
hát fogtam és végigszaadtam.
miért te minden kis apró szir szarra emlékszel minden játékból?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

elitehun
És közben imádkozik? <#idiota>
Renjike
csá valahol van már crack? 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

JethroHUN
Kell rá patch az már igaz.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Kongy
Ja és csukott szemmel. 😄 Kb így: <#duma>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

tommygear
<#idiota>
MerlinW
Ösztönökkkel <#idiota>

[merlinw.org]

tommygear
istenem te hogy játszottad végig ezt a játékot? <#wow3><#wow3><#wow3><#szomoru1>
CroftManor
nekem olyan volt h menekültem az õrök elõl, egy kanyar után leültem egy padra, utánam eredtek, ott nézelõdtek jobbra balra a pad elõtt, aztán hirtelen rám támadtak, és a két emberke aki mellettem ült felállt és elrohant. (de lehet h ez az egyben történt)

Nothing is True, Everything is Permitted

Magiszter
Nekem meg pont fordítva bugzott, hogy olyankor is megláttak mikor nem lett volna szabad, meg csak úgy nekem rontottak mikor sétáltam az utcán békésen (nem voltam "notorius").

JethroHUN
Az amikor, tömegben elrejtõzöl, vagyis 3-4 együtt mozgó npc közé beállsz, befehéredik a talaj, az õrök számára láthatatlan leszel, vagy ha leülsz egy padra 😄

DarkSector
az mi a blend.

Kongy
Nem az AI a szar, a játék buggzik. 😄 Pontosabban a blend. Én is kipróbáltam, túl könnyûvé teszi a játékot. 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

DarkSector
mi is ebben a videóban a poén?
az hogy szar az AI?

BaLeeX
Ejjha. Kb. 10 napja jártam erre akkor éppen a warez topicba írtad, hogy téged már nem is érdekel ez a játék, mert nincs normális crack.

Akkor mi a lópéniszt csinálsz itt még mindig???
Azon kívül persze, hogy hülyének tetteted magad.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

CroftManor

tommygear
meg most jön minnyá a 2 gta kiegészítõ <#crazya><#crazya>
tommygear
már megcsináltad õket ha végigvitted 😄
CroftManor
nem fizetem a liveot. van silver meg van gold elõfizetés, csak a goldért kell fizetni, vagy ha leakarsz szedni egy dlct. videókért és demókért nem kell fizetni ugyanúgy mint pcn.

Szerintem is nagyon király a játék, van ebben minden ami egy TPS-be kell. Meg a zenék is nagyon tetszenek amik benne vannak, de én még nem akasztottam ki, most értem csak Velencébe.

Majd lesz AC3, de elõtte ott lesz június környékén az új PoP, reméljük az is szuper játék lesz!
RETROB0Y
Huh nah végigtoltam XD

Kurva jóó volt tényleg jobb volt mint az 1

Remélem lesz 3 hamar

Am a vége után mit lehet csinálni?

A 2 DLC hol van a gémben?

triplet
Tudom, csak hát nehéz megállni hogy ne pofázzak be valakinek aki felidegesít😄

Atkamon
Te meg ne húzd fel magad, mert pont az a célja😊

Rage47
best of szánalom
JethroHUN
Rodman sztem SG's best be fog kerülni hamarosan. Mindjárt megelõzi Tirexit 😄

triplet
Fúúú ember geci idegesítõ kezdesz lenni. Nem érted hogy nem tudnak adni még ha akarnak is? Mert hiába írod be oda ahova kell, nem fog jó lenni, mert egy serialt csak egyszer lehet felhasználni. ajándékba meg senki nem fogja megvenni neked. Kérd születésnapodra, vagy menjél el locsolkodni húsvétkor aztán meglesz az a 8k. nem olyan sok az.

tommygear
vedd meg
Felhasználói név is kellene, meg a jelszó amit megadtál hiszen azt írja ki hogy ez már használatban van!
Azért elég otromba dolog, hogy ti itt csámcsogtok a játékon hogy így meg úgy, más meg játszani sem tud vele mert kifehéredik a kép. Ne kamu serialt írjatok hanem ami mûxik is. Hol van itt a felebaráti szeretet? <#rinya>
JethroHUN
És fizeted a livot 😛

Solid Snake
<#nezze>
Kongy

Kongy
No, végigjátszottam másodjára is, és ugyanúgy élveztem. 😊 Nagyon jó game, tuti lesz 3adik végigjátszás is, majd nyáron esetleg. 😊

Készítettem egy Vatikános/Rodrigo Borgiás videót.

CroftManor
én még ha akarnék se tudnék adni, mert az xboxos verzióban nincs kód 😊 csak betolod a gépbe és játszol.

Rage47
csináltam egy kis gameplayt, story spoiler nincs benne
JethroHUN
Rodman, gyere szereztem neked keyt. Nem kell megköszönnöd.
Látod nem magam miatt kértem, én csak segítek ahol tudok<#vigyor0>

Atkamon
Tess: ACW-FT7D-CLLT-FF3R-9LJM 😊

JethroHUN
Akkor mi tart vissza tõle h beírd? <#vigyor1>