7877
  • Sharks
    Már kitalálták-> Test Drive Unlimited. Tökéletes megoldás volt, csak másolni kéne. A mai napig működik. Super játék lett, a single részét ugyan lehetett warezolni, de aki multiban akart vele játszani, annak meg kellett vennie, mert csak úgy ment. Érdekes módon (mivel nagyon jó játékról volt szó és a multi része is igényesen ki lett dolgozva) nagyon sok játékos vette meg (olyanok is, akik előtte warezzal kezdték el, mert megérte a multi része miatt). Persze a megvételre már sok esetben akkor került sor, mikor elérhetővé vált a magyar átlag életszínvonalhoz képest, vagyis 4-5 eFt-os áron, ezért a statisztikában valószínűleg kevésbé látszik az eladás, de számomra a mai napig ez a tökéletesen kidolgozott eladási stratégia mintapéldája a pc-játékok körében. Az, h az Ubi, meg még jó pár cég vak és nem látja, h van már tökéletes megoldás, az egyéni probléma lenne (így viszont a játékosok problémája is, h belekényszerítik őket ebbe a sz-ba). A cikk végén lévő részt ajánlom a büszke AC2-tulajoknak is... kicsi a mellébeszélés
  • xido
    #4...Arra kíváncsi lennék,hogy míg egy terméket gyártanak és van belőle és később leárazzák..az a bevétel is hozzá adódik-e a sikeresen kitermelt profithoz,vagy csak a premiertől számított néhány hét-hónap...

és akkor azért továbbra is megnézném a pc megjelenés előtt 1 héttel kint lévő konzol-warez forgalmat is,ami minden drm-től függetlenül kikerül mindig..
  • syberia2
    Remélhetőleg ez csak az első próba, nyilván ha ezt kitalálták, a következő játékok ugyanolyan feltörhetetlenek maradnak, de a net hanyagolható lesz...
  • Atkamon
    Hát igen, elég nagy hátrány valóban a folyamatos netkapcsolat igénye, mondjuk nekem is összesen egyszer volt olyan, hogy nem tudtam belépni, akkor is csak kb egy órára, aztán utána ment minden rendesen. De ja, elég szar lehet annak, akinek nincs internet, valami mást kéne erre kitalálni.
  • syberia2
    Hát annak tényleg cumi akinem nincs nete-hálistennek nekem van, nem is szakad meg, és már végigvittem bármilyen hiba nélkül
  • Sharks
    Örülök, h ennyire elégedett vagy ezzel a csodálatos találmánnyal, de ajánlom a következő cikket a figyelmedbe: Miért jó ez nekünk? És milyen alapon köteleznek arra, ha játszani akarsz, h legyen interneted, mikor még multiplayer része sincs a játéknak!? De egyébként ezektől eltekintve valóban jó...
  • white0517
    nyugodj meg a bugyidba lesz törés csak várni kell de lesz
  • syberia2
    Én semmit nem vettem észre a drmmel, bár minden játék ilyen lenne
    1.: Nem kell mentéssel vacakolni
    2.: UPlay-pont(Ez nem tudom, mennyire függ a DRMtől...)
    3.: Én akkor, mikor a szerverek "összeomlottak", nagyban játszottam, de semmi nem zavart meg...
    4.: Végre egy játék, amit nem törnek fel=lesz bevétel=a fejlesztő meg fogja csinálni a folytatást
  • Kandurex
    nem igazán, egyszerűen általánosítottam
  • xido
    Ja,hogy ebből már azt is levágtad,hogy csak warezos lehetek,mert nem jöttem ide egyből,hogy megvettem bibiiii?:))
  • Kandurex
    jól van :) de nálam a "bölöm" az amolyan jelző na :))
  • Kandurex
    Szórakoztató látni mi, ahogy a warezos próbálja kitekerni a mondani valót :) Egyébként igen, ez lenne a mondanivaló.
  • Kandurex
    Nálam a törve azt jelenti, hogy a játék elérhető warez verzióban. Nálad mint jelent? Hogy bejutsz a menübe? Vagy működik az első pálya? Ez elég relatív.
  • Sharks
    Úgy gondolta, hogy megérte megvenni, ahelyett, h le akarná tölteni vki, mert még mindig nem lehet letölteni (értelmes, játszható formában).
  • xido
    Öööö...lehet csak kitekerem a mondatodat,de nehogy már azért legyen értelme megvennem egy játékot,mert hosszabb ideig nem tudják feltörni:)
  • Sharks
    Hát, ezt azért számláló nélkül is lehet tudni . De szenvedtek az eredeti tulajok is eleget... (DRM-nek hála), persze a 3 tombbal most mindenki örül, mint majom a farkának.
  • DarkSector
    bár nekem mindegy, mert konzolon már kinyomtam a játékot, csak azért szubjektíven kell nézni a dolgokat, nem %-ban meg hogy egyenértékű lesz-e egy törés az eredetivel.
  • DarkSector
    ha nem lenne feltörve, akkor a menüig se jutnánk be...
  • DarkSector
    vegyük batllefield-et...feltörték, és mennyit tudsz belőle használni? :)
  • Kandurex
    A számláló tulajdonképpen azoknak szól akik megvették, hogy lássák volt értelme, mert warezba csak szenvedtek volna.
  • Sharks
    Nem is rád gondoltam kifejezetten, csak, h ekkora téma mostanában ez a számláló, de ugyanúgy érthetetlen számomra, h ha (azt hiszik, h) feltörték a védelmet, minek jönnek ide örülni a warezolósok, ahelyett, h a élveznék a játékot (vagy legalább egy részét).
  • Atkamon
    Én nem örülök, szimplán tényeket közlök:) Érdekel, hogy meddig fog tartani ez a Szent Grál védelem.
  • Kandurex
    dehogy van feltörve,
  • Sharks
    Látván, h a warezolós közönség mennyit szenved (és még így sem tud normálisan játszani), nem értem, h akinek megvan a játék, az miért azzal foglalkozik és annak örül, h másnak nem megy a tört. (Talán mert magyarok vagyunk!?).
  • Atkamon
    Ja feltörték, csak a játékélmény 80%-át nem tudod át élni... huh és akkor?:D
  • DarkSector
    már rég feltörték, annyi hogy a missionok nem indultak még el....huh és akkor?
    annyi hogy a mentés az netes dolog, vagyis ez olyan mint ha online fps-nél például egy netes szervert törnének fel és ott multiznál, ezt azért gondolhattuk hogy nem fog menni tiszta úton. csak helyettesítve. mint pl a cod4 multinál a warez szerverek.
    ezt vegyétek úgy hogy ez a multi része, és single-ben már rég ment, vagyis hogy tudtál mászkálni benne.
    ennyi.

mien kis kárörvendőek lettünk....:D
  • Atkamon
    Hát egy még nem teljesen működő szerver emulátor azért mág nem törés:D
  • Narxis
    de
  • BaLeeX
    Látom gyűjtöd a -eket. Vagy banra pályázol?
  • BIZ0906
    Amúgy ok :)
  • BIZ0906
    Nem ártott volna a warez topikba nem?
  • MerlinW
    upsz, még időben - benéztem, bocs:)
  • rage
    Csak nem biztos, hogy akkor próbál belépni a warez topicba, mikor pont be van jelentkezve.
    Főleg, ha ritkán írogat.
  • tommygear
    ha ide írd akkor be van jelentkezve ember...
  • eddie
    Jelentkezz be, akkor működni fog a warez topik!
  • Jim Morrison
    :D
  • tommygear
    hol egy értelmes relese, hol egy videó, hogy hogy működik vagy valami? hol egy komment hogy végigvihető teljesen??
    na látod, hogy nem :)
  • janika1972
    de
  • simon007
    Hello!

Megsúgnád, merre van az az odaát?
    Telepítéskor cd-key-nél mindig elakadok.
    / Egyébként warez topik nekem sosem működik /
  • tommygear
    nem