Assassin's Creed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Ahogy a játékok 80%-a nem megy, de a dobozos sem. Steam-tõl függetlenül.

[merlinw.org]

Skynet
"Akkor majd fejleszt helyettük a Skidrow... és átportolják PC-re is a drága konzolos játékokat..."
Az!!!...

Olyan sötét vagy mint Anettka amikor bekormányozza a Mir3-at a feketelyukba...<#idiota>
MerlinW
Gondolom ott voltak a legelégedetlenebbek és miután ott északon több a vásárló, mint a warezhuszár, célszerû volt meglépni ezt a dolgot. Ok nélkül senki sem pisál széllel szemben😊

[merlinw.org]

Igaz, nyugatabbra 1000 eurót keresnek, az aprópénz mint itt 1000 forintból 50.
Emipre: Total War multi része nem megy a warez verzióban, MW2-é szintén nem.

Nem nagyon éri meg 50 euróért
MerlinW
19 napja nincs warez, csak vásárlók. Az elégedetlenkedõknek is csak a szájuk jár, mikor éppen nem köpködnek, akkor játszanak. Semmi oka Ubinak hogy kikapcsolja. Max majd akkor lesz, ha tuti törés (mehjelenéskor mûködõ) készül.

Egyébként, ha továbbgondoljuk a DRM hátterét, ugye minden szerveroldalon van. Ergo, ha készül is egy törés, Ubi a rést nagy valószínûséggel a nappaliból be tudja majd foltozni.

[merlinw.org]

naah, az angolok kapják be :d menjenek inkább teázni
tommygear
jaha...
értelmes
MerlinW
Írták, hogy csak az angol (Brit) Steam-rõl.

[merlinw.org]

tommygear
levették a játékokat ja

tommygear
arra várhattok sztem
MerlinW
Multi-s dolog a Steam-en kívül sincs másként. Fõleg, ahol Live és egyéb szerveroldali megoldások vannak. Borderlands-ben pl nincs védelem, tört steam-es borderrel is lehet multizni. Tehát ez elsõsorban a fejlesztõk dolga. Ha van normális auth, akkor nincs multi warezzal. Max tört szerverekkel, vagy LAN-on. Tehát ehhez sok köze nincs a Steam-nek.
Steam nem üzemeltet játékszervereket, õ csak értékesít. Még a Valve játékok multijának sincs semmi köze a Steam-hez.

Gamestar nem szerepel rossz helyen, néha olvasom is, ha nincs jobb dolgom, de ha informácira van szükségem, akkor a külföldi nagyokat keresem fel elõször.

[merlinw.org]

Hajrá Skid vesszen a (b)ubi!
Akkor majd fejleszt helyettük a Skidrow... és átportolják PC-re is a drága konzolos játékokat...
ember úgy magyarázod a dolgokat, mintha piackutató lennél vagy tudjafaxom mi.... steam beépített embere vagy?
De igen, mert a 'kissebb bevétel' és a 'semmi bevétel' közül a kissebb bevétel a logikus választás.

Ez így nem pontos, mert a Steames játékok törése nem teljeskörû. Ugyanis a feltört steames játékokban a multiplayer egyáltalán nem mûködik, még a LAN se.(ugyebár ezek normál esetben a steam rendszeren keresztül bonyolódnak)

Én szerintem a magyar gameroldalak között a gamestar nem szerepel rossz helyen, pontosan a mögöttük álló lap miatt.

MerlinW
Mi is, csak nem a hazainak, hanem a helyinek😊 Mármint az ottani helyinek, ami még ferdítés nélkül közöl, hivatalos forrásokból, és nem a Kis Jani honlapjáról közli a kacsákat😊

Lásd pl a kamu feltört Ubi weboldal képét, amit az nfohump-ról csent le.

[merlinw.org]

Hát lehet hogy te a helyi zöldségesnek hiszel, szíved joga, de én a témában mûködõ sajtónak, ha nem haragszol.

Ha valahogy kikényszerítik a warezosok az Ubisoftot, hogy szedje le a DRM-et az AC2-rõl akkor tuti nem fog kiadni több játékot PC-re.

MerlinW
Eleinte feltételeztem én is. De aztán egy ideig vásároltam a magazinjukat, olvastam a weboldalát, és erõsen Blikk érzésem támadt. Emellett rendszeres a pletykaalapú hírezés náluk, ami nem igazán tesz jót a renoménak, ugye😊

PCGuru sem a régi már, nem is tudok mondani olyan magyar játékos magaint, aminek adnék a szavára.

Egyébként a Steam nemhogy a leghatékonyabb másolásvédelem, de a leggyorsabban törhetõ is😄 Na ezt az ellemondást bogózd ki😄

[merlinw.org]

Az a lényeg, hogy a jelenlegi helyzetük fenntarthatatlan, mert a játékeladások erõs visszaeséséhez vezet(hiszen kiesik a Steam és vele az online értékesítés). Ebben a helyzetben az egyetlen logikus lépés a DRM védelmi rendszer levétele, és felváltása valami sokkal enyhébbel.

Kandurex
Nem.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Hát ha egyszer õk az egyik legnagyobb hazai(és nemzetközi, ugyebár külföldi cég) gamer lap, akkor feltételezhetünk róluk némi kompetenciát, nem?

MerlinW
Gamstar Yeeey!<#banplz>

Ööö.. IGN, Gamespot hír mondjuk hiteles lenne.

[merlinw.org]

ehh szarom én le, de nem fog nekik beinteni.... azért mert volt egy 2 órás szerverleállás beint nekik... szerinted akik steamen megvették a BC2 -t, mit szólnak a baszakodásokhoz?
Hát ha tudod hogy övék a steam, és a steam a jelenlegi leghatékonyabb warezellenes rendszer, akkor miért írod hogy a Valve a warez oldalán van?

Szerintem te egy kicsit belezavarodtál ebbe a témába.

Tényleg nem érted hogy a játékeladások jó részét(30%-40%?Több?) a Steamen keresztül bonyolítják? Ha a Valve meg a Steam beint nekik a DRM miatt, szerinted a kicsiknél ez meddig fog tartani?

egészen pontosan mennyi ideig tartott az a szerverleállás?
nem kúrtak el semmit
tudom, h övék a steam... de te meg a fasznak szólogatsz be ember... te is tájékozódj, h mit jelent ez ---> 😄
Persze hogy ott. Te az ubisoft helyében mit mondanál ilyen égés után? Hogy "elkúrtuk, nem kicsit, nagyon"? <#hehe>

Valve a warez oldalán?
Bazzeg, õk üzemeltetik a Steamet, az egyik leghatékonyabb másolásvédelmi rendszert. Kevés kiadó van jobban a warez ellen, mint õk.

Tájékozódsz te egyáltalán mielõtt beszélni kezdenél?

az akkor volt, most meg 2010 van, innentõl kezdve a drm re fognak alapozni, mert az (egyenlõre 1 játéknál) elég jól szerepelt...
Ezen látszik, hogy ez a probléma egyáltalán nem ilyen egyszerû.

Feltörhetetlen védelem egyébként volt már korábban is, a Starforce elsõ verziói, amiket a GTRhez meg Flaming Cliffshez ragasztottak. Azóta a Starforce is eltûnt a süllyesztõben.

valve szerint sem jó ötlet a DRM, ezzel arra utaltak, h a Valve a warez oldalán van 😄
nem használ az egész világ steamet.... én 1 játékot nem fogok steamrõl rendelni, mert egy foskupac az egész
ott az UPDATE : " A Ubisoft szerint nem a DRM miatt tûntek el a játékok az angol Steamrõl, hanem a két cég között valamiféle üzleti megbeszélés zajlik, és az eltünés csak átmeneti."
Én szívesen támogatnám a Skidrow hacker csapatot pénzzel. Nem lehet?
Biztos olcsóbb lenne ez a megoldás mint az Ubisoft játékok ára.
de istenem, minden szaros játékgyártó azzal nyavajog, h "mert feltörik a játékokat, és alig jön profit" DRM ezt pont megakadályozza, szerintem jó... aki eddig vette az ubisoft játékokat, innentõl kezdve is venni fogja
Úgy tûnik rosszul tudtad.

pff, nagyon nem errõl van szó... szimplán arról, h ha én már megvettem, akkor nehogymár ba*dmeg õk ingyen játszanak vele....
Ha nem tudják eladni a DRM miatt, az csak elég jó indok a DRM levételére, nem gondolod? Olvasd csak el a #4334-et%

Kandurex
Gamestar, mint hírforrás? Basszus azt hittem az a portál még warezos közökben is a legalja.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

EZ a forrás elég hiteles lesz neked, vagy a New York Timestól szeretnéd hallani?

mert buták és csak az van amit õk elképzelni sok besávosodott gyökérkocka
biztos, h nem fogom magam hülyén érezni... nekem megérte megvenni kész.
nem fogják levenni a drm et... ez tuuuuuuuuuuuti, mert végre elérték, h ne tudják feltörni
Láthatod hogy sokan vannak itt a fórumon is, akiket nemhogy nem zavar a DRM, de egyenesen örülnek annak hogy mások nem tudnak játszani a játékkal.
Érted, az okoz örömet nekik hogy a másik nem játszhat.

Hogy ezeknek milyen rothadt, torz lelkük lehet tõlem ne kérdezd, ez olyan "dögöljön meg a szomszéd tehene" féle mentalitás.