Assassin's Creed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommygear
elveszik is mivan? max újrarendeled
Figyi, én Gyulán lakom ami szintén jó lent van khmm tanyán 😄. Ponos címet megadsz, nem hiszem, hogy baj lehet. Tényleg ennyiért már jó üzlet fõleg, hogy nincs egy hónapos a játék( a PC-s verzió mármint).
zola2000
Na igen, kinek a papp... én meg csak úgy vagyok vele, hogy mihez mi a jobb, az ubi cuccaihoz amig pcs voltam gamepadot használtam (már nincs olyan pcm, de a konzolos topicban nincs ac2 téma, azért nézegetem ezt, a játék ugyanaz).

A

MerlinW
Van egy pécs melletti városkában élõ ismerõsöm aki évek óta rendszeresen (havonta többször) rendel ezt-azt e-bay, amazon, egyéb oldalakról, eddig mindig megkapta.

[merlinw.org]

triplet
ha cdgalaxisból rendeled "csak" 4000 ezer forintal drágább, de akkor biztos oda ér😊

Atkamon
Rohadt drága Steam-en, nem éri az meg senkinek sem...

rage
Esetleg letöltött verzió ? (Steam vagy ilyesmi)

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

tommygear
kontroller úgy alapból
utálom, maradok a bill+egérnél 😄
JackSparrow88
Egy ideig nekem is felmerült a lehetõség h megveszem.(Igaz még most sem mondtam le teljesen errõl a módról) Csak az a legfõbb baj h én falun lakok ezért pl. a külföldrõl való rendelés nem biztos h jó ötlet.(ráadásul az ország DK-i részén élek ami megint csak nem nyerõ ha pl Közép Európából jönne a cucc) Egyrészt ugye aki városban lakik annak hamarabb megjön illetve biztos h megkapja. Másrészt viszont mire ideérne, nos sztem ide sem érne, valszeg elkajlódna útközben a sok átszállítás közben.(legalábbis nagy esély van erre-ismerve a magyar postát) Szal én egyenlõre még várok egy warezra aztán meglátjuk...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

zola2000
Mi a gamepadok, vagy csak a nonamek? 😊

A

tommygear
kapott szinte mindenki a topikból is, ne vergõdj itt 😄
Na megrendeltem végre 😄. Nehéz lesz kivárni mire megérkezik XD.
JethroHUN
Ne is várjátok sztem, ez csak egy "pofon a szarnak" szokás mondani, propaganda, kap pár ember amcsiban akinek naon járt a szája, hogy jó fényben tüntesse fel az Ubi-t

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

tommygear
semmit
rage
Én az elõbb írtam az UBI supportnak egy mailt, kíváncsi vagyok, mit válaszolnak majd 😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

balee4
Én is akkor vettem, szívtam is vele rendesen, de nem kaptam semmit. 😞

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

rage
Ok, ez így egyértelmû. 😊
Azért remélem, idõvel majd letölthetõvé teszik valami formán.

Lobsterman
Helló van egy kis problémám a játékkal. Tökéletesen fut normál esetben, 30-40 fps-el, de idõnként pár másodpercre rendesen megzuhannak a frame-ek, 10 alá, és beszaggat a játék. Aztán rendesen megy tovább. Tapasztalt valaki ilyet? Van rá megoldás? Azon túl hogy vegyek jobb gépet persze 😄

tommygear
MerlinW
Szerinem csak akkor kapsz, ha megjelenés, azaz a szerverproblémák idején vetted.

[merlinw.org]

rage
Engem érdekelne, milyen levelet küldtek a 3 Tomb letöltéséhez, mivel én megvettem a játékot, regisztráltam is, de nem kaptam semmilyen kódot extra tartalmakhoz.

Sharks
Nem haragszom... <#vigyor5>

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

balee4
Írtam nekik a fórumon, majd meglátjuk, vmit csak böffentenek.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Atkamon
Jaa, nem kell, köszi, nekem Black Edition-m van, úgyhogy én azokat már rég végigvittem😄

elitehun
Azért ne haragudj de amikor az iwnet baszakodott CoD6 multiban (ami sokkal tovább is tartott) le se szartak minket
Sharks
Jó az az Ubi, ingyen ajándékot ad a népnek meg minden...<#hehe>

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

elitehun
Azért mert ott pontosan leírja a +3 bonus tomb-ot
elitehun
Ha érdekel berakhatom a mailt amit kaptam tõlük
Atkamon
Nem tom, én sem kaptam, mondjuk én megjelenés után egy héttel vettem meg.

Fórumon amúgy azt írták, hogy aki dobozosat vett, az kapta a 3 bonus map-et, és aki digitálisan vette, az kapott ingyen játékot. Ez mondjuk így elég érdekes, mert aki Black Edition-t vett, az így nem kapott semmit... Pedig õk még többet is fizettek a játékért😄 Ubisoftnak azért a logika megint ott van rendesen.

elitehun
Nemtom én is szinte rögtön megvettem
balee4
Ez mitõl függ hogy vki kap?, megjelenés napján mát toltam a játékot, és jó párszor, néha órákra szívtam vele. Vagy írni kell Ubi-nak ez ügyben?

elitehun
Megjegyzem 3 küldetést kaptam
elitehun
Hogy én milyen hülye vagyok!!!
Vártam a kódot hogy le tudja tölteni a dolgokat de csak most jöttem rá hogy más e-mail címmel regisztráltam drm-re mert azt nem engedte 😄 Most megnézem a leveleimet és ott van a kód amivel letölthetem a cuccokat 😄
tommygear
kódot kapnak email-ben az érintettek
Sharks
Fizessél Ubinak, aztán letöltheted tõlük..., h meglegyen a 100% <#hehe>

A három Tomb az automatikusan letöltõdik a játékhoz, vagy valahonnan manuálisan kell letöltenünk ?
tommygear
kell a 100 tol a 100%hoz?
mert már csak az hiányzik nekem és 98%nál vagyok
Akkor legyen "Nerf" meg "Buff". 😊
Hangzatos jól csengõ "magyar" szavak. 😄

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Atkamon
Nem megfelelõ szó a mod, azért nem azt használtam... Egy mod a játék fáljait módosítja, egy "trainer" vagy nem tom minek hívjam akkor meg a játék futása közben módosítja a játékot, ezért kell, hogy megnyitva legyen játék alatt.

Darabonként kb 8-10 perc.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Shep
Akkor a Splinternél majd várok, hátha az is leviszik 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wesker24
Jah mostanába vitték le mert alapból asszem 27 font volt a játék utána levitték 23 fontra most pedig levitték 16 fontra !
alma2
Ez a harom "tomb" mennyi plusz jatekidot, teret eredmenyez kb ?

szerintem

Shep
Kösz. Itt már a kezdetektõl ennyi volt, vagy mostanában vitték le az árát?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

tommygear
Shep
Hát a mod szerintem jóval megfelelõbb szó ez esetben. Egyébként hol 5e Ft a játék?

tommygear
akkor te milyen szót használsz rá?
am ez nem most terjedt el, gta3ba is már volt trainer
alma2
Lehet, hogy nem toled szarmazik, de a trainer szo teljesen masra hasznaljak a jatekok vilagaban. Ne terjedjen mar el egy ujabb szo aminek semmi koze az altala lefedett temahoz.
Koszi.
Ettol mar csak a "kivittem" a jatekot tini beszolasok borzolnak fel jobban.
Kivinni a kutyat lehet setaltatni nem hiszem, hogy a jatekkal szoktatok setalni menni 😊

szerintem

tommygear
fúj
Errõl lemaradtam. Mit rontottak el az egéren az AC2-ben?