7877
-
johny85 #5475 hy valaki nem tudja milyen billentyűzet kombinációt kell használni a air assasin támadáshoz 3 bábút kéne levernem valahogy? -
#5474 Nem fogod megbánni:) -
tomvader60 #5473 Na akkor még éppen időben vettem meg 5000Ft-ért onnan, most érkezett meg. Végre nem lesz fehér halálom. -
#5472 Igen onnan 2.95 de viszont ha 5 játékot rendelsz még akkor is csak 2.95 nem sokszorozódik.
Zavvinál 5 game az 5*1 font. -
#5471 na megjott a jatek, biztos kalandos utat tett meg, mert multhet hetfon rendeltem meg, a zavvi-tol, bar ugye az unnepek kozbe szoltak.
Viszont ahogy Grebber is irta, 1 font a posta, rank nem igaz a "free delivery for everything."
A game.co.uk-rol viszont, ha jol emlekszem majd 3 font volt a kiszallitas.
osszesen 5100-ba kerult igy.
-
#5470 -
#5469 Vak vagy?? Az a digitális letöltésre vonatkozik ami mindig drágább sokkal!
Felette lévő árat sasold!
Még így is csak 6000FT! -
#5468 26,99>22,95... -
#5467 Így most akkor itt a legolcsobb pár fonntal Game.co.uk -
#5466 Úgy néz ki, itt is visszatolták az ára... -
#5465 Hát igen, nekem is 16:10-es monitorom van, úgyhogy csak két kicsi csík van, de akinek nem widescreen, annak azért szar. Az elsőben volt egy progi, amit egy játékos csinált, azzal el lehetett tüntetni, majd biztos lesz ehhez is. -
johny85 #5464 Szóval minden játékindításkor letölti a mentést kiléppéskor meg törli,hát ez zsír a kérdés hogy hová menti le?
-
#5463 én fellököm öket, igy elejtik a lantot:D -
#5462 nem neked való ez a játék, mennyél WoWozni -
Rodman6 #5461 Faszom se fog nekik pénzt szórni. Egy az hogy kell kalapácsra, kettő: mikor szedik fel akkor is útban vannak, ráadásul a parasztok is odacsődülnek amitől aztán végleg felmegy az agyvizem. -
#5460 pénzt el kell szórni te elmebeteg -
Rodman6 #5459 Szaros Benkő Dánieleket nem értem miért rakták bele a lantjaikkal. Nem győzöm őket felpofozni. Faszom ki van már velük küldetésen kívül is és akkor is amikor követni kell valakit aztán nem tudom miattuk. -
BIZ0906 #5458 Igen az lehet de azt a sok tüzes szart volt nehéz elkapni, hogy el is érjek oda :)
Meg engem nem mozgat ez az olasz mánia. -
felegyi #5457 Nekem bejön, amúgy meg widescreen monitoron nincs ilyen problemo... de tudtommal valami trükkel az 1-ben letudták szedni! -
#5456 Hali! Jó ez az Emu-s törés. Már csak arra lennék kíváncsi hol a mentése a játéknak. Mert szerencsére még az elején voltam, de egyszer már sikerült kitörölöm, mert ugye SPACE-re tölti be, Egér kattintásra meg töröl. Szóval szertetném kimenteni a jelenlegit a biztonság kedvéért. Merre találom? Kösz. -
#5455 Sajnos nem... az 1ben sem lehetett, nem értem, hogy miért ilyen a 2ben is. -
#5454 Nem lehet valahogy eltüntetni a "szélesvásznú" két fekete csíkot a játékból? -
moon21 #5453 Már hogyne lenne. Elvégre Az 1470-es évek Olaszországában már szárnyalt ez a technológia. -
Rodman6 #5452 Pedig én lovas sereget akartam kergetni egy APACHE helikopterrel. Aztán kiereszteni rájuk egykét rakétát. -
#5451 Ilyenek nincsenek benne, de Monteriggioni-ban a pincében áll egy narancssárga Pagani Zonda. Márió elvisz 1 körre. :D -
#5450 14??? Az észjárása alapján legalább egy hetessel kevesebbnek tűnt...Jó nevelés. -
#5449 AZok nincsenek, de Star Wars-os lépegető van benne, meg a Halálcsillag a végén -
Rodman6 #5448 Valami AH Apache, Cobra, BlackHawk, vagy KA-52 jó lenne bele. -
#5447 lol megvagy te kajak 14 éves vagy -
Rodman6 #5446 Helikopter nincs? -
#5445 Tudnád, ezért van az online szinkronizálás. Nem kell neked lementened a mentéseidet, bárhol vagy letölti őket, amikor indítod a játékot. -
johny85 #5444 mentést hogy lehet fellellni?
c:\Documents and Settings\felhasználónév\Application Data\Ubisoft\Assassin's Creed 2\
ez lene az,ha esetleg újra raknám a wint akkor tudnám folyatatni a gamet?
előer is kösz. -
#5443 Ehh, végülis csak a legfeltűnőbb és leghíresebb épülethez mész Velencében:D -
BIZ0906 #5442 Azt a rohadt repcsis feladatot volt nehéz vagyis egy jó párszor neki ugrottam aztán rájöttem merre kell és az is frankó lett :D -
#5441 nekem másodjára sikerült, mi nehéz azon? kerülöd a tüzet és kész -
BIZ0906 #5440 Templomnál van a falnak támaszta a bokorban megy egy RPG rejtőzik xD -
Rodman6 #5439 Motorbiciklit honann lehet szerezni a játékban? -
strebacom #5438 Hali!!
Van ez a szekér üldözéses rész, mikor tüzes nyilak, meg minden van....olyan fax vagyok nem tudom megcsinálni, most kezdtem el 31-szer, és nem sikerül túl gyorsan megy a szekér, van valami trükkre, adna valaki egy mentést ez után, aki erre jár....béna vagyok én az ilyenhez, meg türelmetlen is...
-
BIZ0906 #5437 Tedd újra a launcher-t hátha segit. -
Ákos12 #5436 Üdv!
Megvan eredetiben a játék, egy ideig tudtam játszani is vele.... de tegnap óta ez a kép fogad:
Mitől lehet ez?