Assassin's Creed II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A
[merlinw.org]
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Azért remélem, idõvel majd letölthetõvé teszik valami formán.
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Fórumon amúgy azt írták, hogy aki dobozosat vett, az kapta a 3 bonus map-et, és aki digitálisan vette, az kapott ingyen játékot. Ez mondjuk így elég érdekes, mert aki Black Edition-t vett, az így nem kapott semmit... Pedig õk még többet is fizettek a játékért😄 Ubisoftnak azért a logika megint ott van rendesen.
Vártam a kódot hogy le tudja tölteni a dolgokat de csak most jöttem rá hogy más e-mail címmel regisztráltam drm-re mert azt nem engedte 😄 Most megnézem a leveleimet és ott van a kód amivel letölthetem a cuccokat 😄
Hangzatos jól csengõ "magyar" szavak. 😄
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Koszi.
Ettol mar csak a "kivittem" a jatekot tini beszolasok borzolnak fel jobban.
Kivinni a kutyat lehet setaltatni nem hiszem, hogy a jatekkal szoktatok setalni menni 😊
szerintem