7877
-
#5435 ki kell ugrani a szemközti ablakon majd követned kell a főhős példáját és neked is ugrani kell -
Rodman6 #5434 Most annál a résznél tartok mikor a csontvázak kikeltek a koporsóból és karddal támadtak rám. A térképen látszik a kereszt de sehogysem tudok odamenni. Mászni sem lehet sehol. Itt mit kellene csinálni? -
moon21 #5433 Scárok, nektek nincs olyan hibátok, hogy időközönként hogy befagy a kép és ilyen kerregő hangot ad közben? Csak reset segít. Legújabb nvidia driver van fent. Régebbivel nem fagyott le, csak beakadt a kép... -
#5432 :) -
#5431 Rejtőzködés, elvegyülés... mikor az emberek közé mész és csillogvillog minden...:) -
#5430 amúgy ittvan húsvéti ajándéknak egy ac2 végigjátszás múvi:
-
#5429 talán így -
#5428 jah csak hülyültem...:)
tudom mire gondolsz, mikor magyarázza hogy mit hogy csinálj. -
#5427 nem bug -
#5426 jah ez a bug így vágom már...:) -
#5425 mosse vágom...:) -
johny85 #5424 hy. nagyon kösz. megpróbálom! üdv! -
#5423 Nem tudtad valamikor nemrég, hogy mi az a blend... na ez az... -
#5422 nem csak múltkor nem tudtad mi az a blend -
#5421 mire gondolsz? a hibáról amikor nem fogadja el? -
#5420 az a blend tutorial amiről nem tudtad h mi -
#5419 igen kell menni 1 kört körbe, én először a háztetőn mentem és úgy bezavarodott a gép, és a csaj nem fogadta el.
Ezért bujkálva kell körbe követni majd ha visszaértél, akkor a jobbra és ballra lévő csajoktól kell lopkodni pénzt, ez piti misszió. -
#5418 hy kövesd a picsát úgy hogy ne vegyenek észre, aztán lopjá 5 embertől... "üssek le 5 embert" lol:D -
johny85 #5417 hy a 2.pályán vagyok az akasztófás küld utánn 1 picsa felfogadott hogy kövessem a tömegbe és üssek le 5embert,itt mit kellene csinálni? -
#5416 jah én nem próbáltam még, kb-ra tippeltem. :) -
#5415 nemaz de az hogy a visszaszámláló miatt venné meg bárkiis? :D
ha eddig várt, akkor a warez topic-ot figyelte az illető, ez a számláló ott nem látszik....:D -
#5414 Dehogy 15perc... kitömörít, majd 4 kattintás és megy. -
#5413 Hát te nem vagy komplett:) Az a jó, ha megveszik:) -
#5412 miért próbáltad a warezt már? több mint 15perc? -
#5411 megint félrebeszélsz -
#5410 ez mind attól függ mien szemszögből nézzük, aki szereti a 2 gombos kattintással való indítást, az jobban jár az eredetivel.
de ez nem szarakodás ami a wareban van, legalábbis aki már régóta játszik pc-n kb 15perces telepités. -
#5409 nah ezt azért ugye egy viccnek szántad, nem? azért ennyire ne túlozzunk...:) -
#5408 jobban járnak vele mint ezzel a szenvedéssel ahogy most megy a warez -
Rodman6 #5407 Azért zavar mert megtéveszti a warezosokat és inkább megveszik -
#5406 mind1 tökéletes megoldás akkor sincs még :) -
#5405 Az nem hiszem, hogy ki fog jönni, eltüntetni nem tudják a védelmet, csak megkerülni:) -
#5404 van jól működő, minden gond nélkül 100%ig végigjátszható warez? nincs!
ezért van még ott a számláló... kijön az első reloaded vagy razor le lesz véve megnyugodhatsz warezpistikém -
#5403 Nincs még 100%-os megoldás. Egyébként meg miért zavar?:) -
Rodman6 #5402 Az órát nem akarjátok már levenni a banner-ről? Egy éve van krekk ez meg számol a végtelenségig. -
balika16 #5401 Köszi! -
#5400 Nem igazán érdekel, csak röhögni járok ide a "huszárokon". -
#5399 szánalom -
#5398 Lesz "crack" nem kell félni lassan befejezik! -
syberia2 #5397 figy
végig nyomd a jobklikket, és mikor ütne, space-el ugorj hátra, és balklikkel utána üss vissza! -
#5396 tartsd nyomva azt a gombot....kb 6-8mp-ig