Assassin's Creed II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A
nyomd fel az egéren a dpi-t, a játékban meg vedd le teljesen az érzékenységet. én ezt megcsináltam és így valamennyivel jobb 😊 mondjuk a dpi-t nemtom minden egéren lehet-e változtatni, nekem g9 van, azon könnyû
Az irányítást még azért szokni kell :-)
Egyébként a Q-t megnyomva, a fegyverválasztó menüben az egérrel lehet csak választani ? Mert nagyon nehezen, sokadik próbálkozásra ugrik át egyik jelrõl a másikra, nem tudom, miért.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
max pc-n lehet hogy könnyitve lett.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
:-) Mondjuk, ha nem ábrával mutatná, hanem kiírná, nem lenne baj. 😊
Olvastam itt, hogy letölthetõek egyéb küldetések.
Ezeket hol találom meg? Az UBISOFT oldalán csak leírást találtam róluk, hiába vagyok bejelentkezve.
A Bioware oldalán a Mass Effect 2 esetében egyértelmûek a letöltési lehetõségek, itt másképp oldották meg ?
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Sharks: Ha ugyanolyanokat generál, mint védelem nélkül akkor sok értelme nincs. Érinteni nem érint, max annyiból, hogy érdekel ez a dolog.
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
(Egyébként meg igen)
Elõbb kell felérni a templom tetejére, mint a haver.
Kapásból versenyezni kéne valakivel abban, ki jut fel elõször a templom tetejére, de egyszerûen nem tudok vele felfelé ugrani.
Nem a space-szel kéne ? (Meg esetleg + iránygombok ?)...
De úgy néz ki eddig semmi kiemelkedõ.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
És most mi ösztönzi õket, most meg azért rosszak meg feltörik. Ugyan már!
Azért írtam amit írtam, mert eddig szinte minden gamenbol volt warez verzio és sose volt semmi hogy megbecsulnék a véásárlokat. Most az UBI megváltoztatta ezt egy gamebol amibol nincs warez verzio megbecsülte a vásárlóit és több ezer forintos ajándékot nyújtott nekik egy hétvégés kiesésért. Ez nagyon helyes volt.
BIZTOS vagyok benne hogy ha feltörhetetlen játékok fognak készülni mint most ez az assa2, akkor a vásárlókat meg fogják becsülni mert õket meg kell.
"Hogy ne legyen idõvel törés, gyakorlatilag kizárt"
Persze csak nem mind1 mikor törik fel, ha két év mulva feltörik az assa2-ot egye fene, akkor már senkit nem fog érdekelni, mert már 2000FT lesz a cdgalaxisban. Szóval csak az a lényeg hogy megjelenéskor és utána egy ideig ne legyen törés, mert akkor viszik mint a cukrot. És ezt most az UBI megvalósította és az hogy ajéndékot is adott, egy nemes gesztus volt és a vásárlók megbecsülése, akik továbbra is fognak DRM-el ellátott játékot venni, mert az UBI nem szívatta õket a DRM-el hanem megbecsülte kárpótolta.
*baszott 😊
1; Hogy ne legyen idõvel törés, gyakorlatilag kizárt. Ha a kód olyan mélyen bele van építve, hogy nem lehet kivenni, akkor is lesz elõbb-utóbb valaki, aki a benti szerverrõl ellopja a programot, ami válaszol a játéknak, másrészt UBI lenyilatkozta, hogy ilyen-olyan okok esetén kiveszi a védelmet. Tehát kivehetõ.
2; Ha mégis elterjed, mert sosem törik fel, az a játékoknak csak árt. Ugyanis akkor mi ösztönzi a kiadókat, hogy normálisra csinálják a játékokat? Ha játszani akarsz, kénytelen vagy megvenni. Demó nincs, kipróbálni nem tudod, a gémer sajtó pedig már most a kiadók kezében van. Ugyan az történik majd, mint konzolon. Játékok egyre rövidebbek, gondolkodás, mint olyan eltûnik a játékokból, "erre van igény" címszóval. (F@szt erre van igény, max így is megveszik)
Tehát, egy törhetetlen védelem pár év alatt megöli a PC-s játékipart. (Lásd pl; PS3 vs X360. PSP vs PSPgo, azon fogynak jobban a játékok, amin van warez, PC nem a warez miatt gyengélkedik, hanem mert nincs a háttérben senki, aki a kiadóknak tejel, mint a konzoloknál M$, és Sony.)
http://www.freetvmaci.info/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nothing is True, Everything is Permitted
Nem hitem h ez a napom ennél is jobb lehet,pedig a bnõm itt volt nálunk de te feltetted az I-re a pontot.köszönöm rolka7XD
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Na, ennél a pontnál mondom azt, hogy nem is érdemled meg, hogy ezzel a játékkal játssz.
Javítva: "Desmond befekszik az Animusba."
Az már más kérdés, hogy olvasni nem tudsz, vagy csak szimplán lusta vagy, és nem látod miért számlálja a napokat az a cuccos...
Ráadásul elõtted vagy 10-en jöttek ebbe a topikba ugyanezzel a problémával.
Húzzatok a warez topikba!! A tök tele van már. Bocs, de ezt muszáj volt megírnom...
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Az a problémám lenne, hogy amikor az elsõ pályában ráfekszik az emberem az "ágyra", akkor a képernyõ tiszta fehér lesz és úgymarad.
Ha valaki tudja, hogy mi lehet a baj az legyenszíves írjon!
Elõre is köszönöm!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
ugyse fogja odaadni senki szal nem is probálkozok