7877
-
#5515 Warezpistik, lehet visszamenni a topicotokba.
A számláló gondolom addig lesz fenn, amíg nincs olyan "törés" (ja igen, mert ez nem is törés, amit ti használtok:) ), amivel minden rendesen megy.
De annyira lol amúgy, hogy 2 óránként átjön valaki a wareztopicból, hogy megmondja, hogy "van ám törés!!!!!", és a "számlálót mostmár igazán levehetnétek!!!!"... Mivan, addig nem tudtok aludni, amíg a számláló fenn van?:D -
#5514 OFF: Akkor kitenni is felesleges volt, mert aki megvette meg azzal villog, h neki megvan és már játszik mert anyuci megvette. Tisztelet a kivételnek, aki meg is dolgozott érte. -
crossfirex #5513 http://merlinw.org/data/ac2/ folyamatos frisités 30 percenként es javitás jó hogy nem adtam ki erte 8000- ft -
janika1972 #5512 Mennyi kárörvendő van itt! Szégyelhetik magukat! Van aki fizetett a játékért,és becsületes volt hogy megvette,az ő nevükben is kikérem magamnak hogy a töréssel villogjanak itt a topikban.A számlálót nem kell levenni,jó helyen van ott,inkább azokat kell büntetni,akik ezen gúnyolódnak -
#5511 Felesleges beírnod megmagyarázzák hogy nincs! -
#5510 Bizony van törés és lassan már bug mentes a fő küldetéseket már meglehet csinálni és már lassan az összes mellékküldetést is ugy h most már igazán levehetnétek azt a számlálót :D -
SchmiedPeter #5509 már 3 napja fölöslegesen számoltok itt xP...igen mee van warez...hihhetetlen azt a törhetetlen védelmet feltörték... -
tomvader60 #5508 Tényleg sokkal jobb lett az első résznél. Tetszik, hogy a tutorialt nem rágja a számba, hanem bele van szőve a sztoriba. -
moon21 #5507 Megnézem majd, köszi. -
#5506 a villában a fegyverszobában megtalálod -
moon21 #5505 Egy olyan kérdésem lenne, hogy volt egy jó kis kardom, de vettem egy másik fegyvert, talán egy baltát, és most az a fegyverem. Nem lehet valahogy a kardot kiválasztani alapértelmezettnek? -
#5504 nemhiszem mivel a játék a folytatása -
crossfirex #5503 hello nem tudjátok Assassin Creed lineage film nem nem lesz folytatása? -
Cat 02 #5502 Ez most, hogy is kapcsolódik a filmhez ? Mert börtönre nem emlékszem :o -
#5501 Szerintem meg a mi kis humorbugyorunk alregje:) -
#5500 Nem is tudtam hogy eredetibe be kell másolni value fájl-t:D. Szerintem topikot tévesztettél. -
johny85 #5499 akkor lehet prog hiba,de most nézem hogy pont sec 5-nél vagyok és nem másoltam be a valune filet,majd holnap meglessem.hy -
#5498 A falon át tudsz mászni, és a zárt ajtó mellett van a kar. -
johny85 #5497 Hogy is kellene kinyitni nem találtam semmi kart vagy kapazkodót? -
fakereszt #5496 Az van h abba szobába nem enged be ahol a kódexek vannak ,+ leonárdo sincs sehol.
addig nem enged be a szobába amíg + nem lesz az az1 kódex -
#5495 Nincs az inventory-ban sem? A villában nem tudod lefordíttatni Leonardo-val? Nem történik semmi, ha fel akarnád rakni a kódex falra? -
fakereszt #5494 Az összes view pointra felmásztam és még mindig semmi közbe +néztem h a 6. tekercs hiányzik de a térkép nem mutatja.
Lehet h kezdek 1 újat. -
#5493 Öh, menj a zárt kapuhoz és nyisd ki... nem sokat próbálkoztál, mi?-.- -
johny85 #5492 Egy csatornába vagyok 1 létra van meg egy zárt kapu,valaki tudna segítenni hogy itt mit kell csinálni? -
#5491 Mert még mindig nem teljes a warezváltozat,ergó működő van csak nem JÓL működő:) -
#5490 A warez óra miért számol? Haverom azt mondta kitolta a game warez verzióját. Ezek szerint működő! -
#5489 Hát, amikor megkapod azt, hogy szerezd meg mind a 30-at, akkor már az összes városrész meg van nyitva, úgyhogy csak attól függ, hogy látod-e a térképen, hogy felmásztál-e az öszes view pointra... ha azokból mind megvan, akkor biztos, hogy megjelenik a térképen... -
kr1szmester #5488 Nekem 29 volt, és mikor megkaptam azt hogy 30at szerezz be, Velencébe elutaztam és meg is jelent a térképen(egy újonnan feloldott városrészben) -
fakereszt #5487 Az összes felkijáltójeles küldit + csináltam.
A következő az lenne h a villába ki kellene raknom a kódex darabjait csak addig nem enged be a szobába amíg a 30 db nincs +. -
#5486 csináld a küldiket majd megkapod -
#5485 Szerintem azt az utolsó küldetésben kapod meg. -
fakereszt #5484 Helló
Valaki+ tudná nekem magyarázni h mért nem találom sehol a 30. kódexet a térképen?
Pedig az összes helyen kerestem de nem találom.
Valami 5 let?? -
#5483 Ennel a jateknal tok mindegy.
bfcb2-hoz a 4 magossal.
-
#5482 mármint ac2. -
#5481 sziasztok.
milyen procival járnék jobban egy négymagos q8300 vagy kétmagos e8400? 5770-hez kéne bfcb2höz.thy -
#5480 mizu vérpisti -
#5479 igen. -
Rodman6 #5478 Neked is kocka beütésed van -
Cat 02 #5477 Ha oldalt van ilyen kocka vagyvalami, aminek rombusz beütése van, akkor ment épp ? -
#5476 Felmászol arra a "platform"-ra, hidden blade kiválaszt, kijelölöd a bábut, platform szélére állsz, és klikk.
Amelyik az erkélyen van, annál meg kapaszkodj az erkély korlátján, és onnan klikk. Akkor leszúrja, és átrántja a korláton.
Szénakazalosnál meg be a szénakazalba, és onnan klikk.