Assassin's Creed II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Mert fõküldetésnél még ok, de ezeknél ha esetleg félre lehetne tenni késõbbre, az jó lenne.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
de egyébként tök legális, rajta van hogy made in india, stb.
#4904: Postagalambbal kapsz Assassination küldetéseket, azok között ez az egyik küldetés Firenzében.
Van ez az oldal: https://www.direct2drive.co.uk
Regeltem magam ide.Hungary -val ,freemail-el.
Rendelésnél ki kell választani milyen régióban vagyok. UK vagy EU.Ezt én átverhetem úgy hogy adok fake UK címet ?? Mert EU-s az drágább sajnos !
Next PC upgrade: 2022
every damn day
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
every damn day
Nothing is True, Everything is Permitted
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Közel 100 dolgot rendeltünk már ismerõseinkkel ebayról, legtöbb dolgot kínából, mégsem veszett el egy sem. Sõt közel ennyit postázgattam a magyar postával itt sem veszett még el semmim. Én is faluban laktam.
De megsúgom neked, ha te megrendelted és valahogy mégis elkeveredik (nem fog...) azt meg fogod kapni késõbb, mivel írsz a boltnak, hogy nem kaptad meg õk utánakérdeznek a postánál vagy a futárszolgálatnál és ha tényleg elkeverték akkor küldenek neked egy újat mivel õk megkapják az árát. Szóval ha elkeveredik amit te kifizettél az nem a te felelõsséged csak onnantól miután aláírtad hogy átvetted.
Velem egyetlen egyszer volt olyan eset amikor egy drága fényképezõgépet vártam USÁból és akkor volt a egy nagy hurrikán Floridánál. Nem jött a csomag, írtam nekik, utánanéztek, nem tudtak választ adni, nekik is azt mondták, hogy nagy a felfordulás várjunk pár hetet, erre õk inkább küldtek még1 gépet (60 ezres tételrõl beszélünk nem egy szaros játékról) és írták, ha megkapom akkor majd az õ költségükön visszajuttatom majd küldenek érte futárt...
Végül nem kaptam meg amit elõször küldtek csak amit újra feladtak.
Tudom, hogy így sem fogod megvenni, mert ez csak egy kifogás volt. <#buck>#buck>
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
EZT hogy lehet megcsinálni ? 10 nekifutásra egyelõre esélytelennek tûnik .
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Nem azt mondtad, hogy a MOD-al megugrik a játékélmény, mert nehezebb lesz?
Nekem nagyonnagyon tetszik, de valszeg ezzel nem fogok annyit játszani, mint amennyit az 1el játszottam, nem tudom miért... Valami hiányzik belõle, ami az 1ben megvolt, de nem tudom, hogy pontosan mi... Egy-két küldetést nagyon összecsapottnak érzem, egyátalán nem érzem magam "assassin"-nak, lopakodós módszerrel alig lehet egy-két ellenséget megölni... Pl ez a Restricted Area dolog minden fõküldetésnél elég hülyeség... Nem csinálok semmit, de már rögtön felismernek... Ezio karaktere nekem mondjuk tetszik, csak az a kár, hogy nem lehet érezni az idõ múlását a játékban... Olyan gyorsan történik minden... Egyszer megemlíti a játékban, hogy "Már 10 éve, hogy végignéztem, ahogy megölik a családom stb" mondom "mii??", kb olyan volt, mintha fél év sem telt volna el a történetben. Túl sok újítást akartak ebbe a játékba belerakni az 1 után, és a szûk határidõ miatt egy kicsit összecsapott lett. Pl nyáron még úgy volt, hogy lesz benne difficulty level, de aztán azt nem tudták befejezni... Na, befogtam😄
Az 1 mindenképpen favorit marad nekem, de a kettõ is.
Na most kb röviden ennyi.
vagyis nem kötelezõ, így minek húzza vele az idõt az ember
játékidõ 70%-ban meg minden szar gyüjtögetése meg persze kell
Arab money
[merlinw.org]