7877
  • Atkamon
    Warezpistik, lehet visszamenni a topicotokba.

A számláló gondolom addig lesz fenn, amíg nincs olyan "törés" (ja igen, mert ez nem is törés, amit ti használtok:) ), amivel minden rendesen megy.

De annyira lol amúgy, hogy 2 óránként átjön valaki a wareztopicból, hogy megmondja, hogy "van ám törés!!!!!", és a "számlálót mostmár igazán levehetnétek!!!!"... Mivan, addig nem tudtok aludni, amíg a számláló fenn van?:D
  • rvn
    OFF: Akkor kitenni is felesleges volt, mert aki megvette meg azzal villog, h neki megvan és már játszik mert anyuci megvette. Tisztelet a kivételnek, aki meg is dolgozott érte.
  • crossfirex
    http://merlinw.org/data/ac2/ folyamatos frisités 30 percenként es javitás jó hogy nem adtam ki erte 8000- ft
  • janika1972
    Mennyi kárörvendő van itt! Szégyelhetik magukat! Van aki fizetett a játékért,és becsületes volt hogy megvette,az ő nevükben is kikérem magamnak hogy a töréssel villogjanak itt a topikban.A számlálót nem kell levenni,jó helyen van ott,inkább azokat kell büntetni,akik ezen gúnyolódnak
  • grebber
    Felesleges beírnod megmagyarázzák hogy nincs!
  • white0517
    Bizony van törés és lassan már bug mentes a fő küldetéseket már meglehet csinálni és már lassan az összes mellékküldetést is ugy h most már igazán levehetnétek azt a számlálót :D
  • SchmiedPeter
    már 3 napja fölöslegesen számoltok itt xP...igen mee van warez...hihhetetlen azt a törhetetlen védelmet feltörték...
  • tomvader60
    Tényleg sokkal jobb lett az első résznél. Tetszik, hogy a tutorialt nem rágja a számba, hanem bele van szőve a sztoriba.
  • moon21
    Megnézem majd, köszi.
  • tommygear
    a villában a fegyverszobában megtalálod
  • moon21
    Egy olyan kérdésem lenne, hogy volt egy jó kis kardom, de vettem egy másik fegyvert, talán egy baltát, és most az a fegyverem. Nem lehet valahogy a kardot kiválasztani alapértelmezettnek?
  • tommygear
    nemhiszem mivel a játék a folytatása
  • crossfirex
    hello nem tudjátok Assassin Creed lineage film nem nem lesz folytatása?
  • Cat 02 #5502
    Ez most, hogy is kapcsolódik a filmhez ? Mert börtönre nem emlékszem :o
  • Atkamon
    Szerintem meg a mi kis humorbugyorunk alregje:)
  • enlightened
    Nem is tudtam hogy eredetibe be kell másolni value fájl-t:D. Szerintem topikot tévesztettél.
  • johny85
    akkor lehet prog hiba,de most nézem hogy pont sec 5-nél vagyok és nem másoltam be a valune filet,majd holnap meglessem.hy
  • Atkamon
    A falon át tudsz mászni, és a zárt ajtó mellett van a kar.
  • johny85
    Hogy is kellene kinyitni nem találtam semmi kart vagy kapazkodót?
  • fakereszt
    Az van h abba szobába nem enged be ahol a kódexek vannak ,+ leonárdo sincs sehol.
    addig nem enged be a szobába amíg + nem lesz az az1 kódex
  • Atkamon
    Nincs az inventory-ban sem? A villában nem tudod lefordíttatni Leonardo-val? Nem történik semmi, ha fel akarnád rakni a kódex falra?
  • fakereszt
    Az összes view pointra felmásztam és még mindig semmi közbe +néztem h a 6. tekercs hiányzik de a térkép nem mutatja.
    Lehet h kezdek 1 újat.
  • Atkamon
    Öh, menj a zárt kapuhoz és nyisd ki... nem sokat próbálkoztál, mi?-.-
  • johny85
    Egy csatornába vagyok 1 létra van meg egy zárt kapu,valaki tudna segítenni hogy itt mit kell csinálni?
  • Skynet
    Mert még mindig nem teljes a warezváltozat,ergó működő van csak nem JÓL működő:)
  • enlightened
    A warez óra miért számol? Haverom azt mondta kitolta a game warez verzióját. Ezek szerint működő!
  • Atkamon
    Hát, amikor megkapod azt, hogy szerezd meg mind a 30-at, akkor már az összes városrész meg van nyitva, úgyhogy csak attól függ, hogy látod-e a térképen, hogy felmásztál-e az öszes view pointra... ha azokból mind megvan, akkor biztos, hogy megjelenik a térképen...
  • kr1szmester
    Nekem 29 volt, és mikor megkaptam azt hogy 30at szerezz be, Velencébe elutaztam és meg is jelent a térképen(egy újonnan feloldott városrészben)
  • fakereszt
    Az összes felkijáltójeles küldit + csináltam.
    A következő az lenne h a villába ki kellene raknom a kódex darabjait csak addig nem enged be a szobába amíg a 30 db nincs +.
  • tommygear
    csináld a küldiket majd megkapod
  • Atkamon
    Szerintem azt az utolsó küldetésben kapod meg.
  • fakereszt
    Helló
    Valaki+ tudná nekem magyarázni h mért nem találom sehol a 30. kódexet a térképen?
    Pedig az összes helyen kerestem de nem találom.
    Valami 5 let??
  • alma2
    Ennel a jateknal tok mindegy.
    bfcb2-hoz a 4 magossal.
  • Ngeri
    mármint ac2.
  • Ngeri
    sziasztok.
    milyen procival járnék jobban egy négymagos q8300 vagy kétmagos e8400? 5770-hez kéne bfcb2höz.thy
  • tommygear
    mizu vérpisti
  • robotnyk
    igen.
  • Rodman6
    Neked is kocka beütésed van
  • Cat 02 #5477
    Ha oldalt van ilyen kocka vagyvalami, aminek rombusz beütése van, akkor ment épp ?
  • Atkamon
    Felmászol arra a "platform"-ra, hidden blade kiválaszt, kijelölöd a bábut, platform szélére állsz, és klikk.
    Amelyik az erkélyen van, annál meg kapaszkodj az erkély korlátján, és onnan klikk. Akkor leszúrja, és átrántja a korláton.
    Szénakazalosnál meg be a szénakazalba, és onnan klikk.