7877
  • Atkamon
    Jaj azért nem olyan iszonyatos szenvedés összeszedni őket... ha megmásztad az összes viewpointot, akkor simán látni őket a térképen...
  • enlightened
    Disarmnál arra kell figyelni, hogy pontosan akkor nyomd a countert amikor elérne a penge. Sima kardos counternél már nyomhatod akkor is ha elindul az ellenfél támadása. Disarmnál akkor kell nyomni amikor már elinditotta az utést és elérne a penge, tehát kicsit pontsabbnak kell lenni. Ha disarmoltad utána egybol nyomd az utást és ki is végzi a csávot. Nagy darabokat ugy szokta hogy beléjuk vágja a baltát, aztán amig szédul a behemót, lazán egy ujjal eldönti. Általában a baltát meg lándzsát benne is szokta hagyni az ellenfélben.
  • white0517
    áá ki készítenek ezek a kódexek 24 meg van a többi vel meggyüllik a bajom alig találom őket :(
  • MerlinW
    Being Chuck Norris:)
  • Atkamon
    Az az adott küldetést abbahagyja, és majd kezdheted elölről, amikor akarod.
  • MerlinW
    Törli a mentésedet a karakteredet, a játékot, majd az operációs rendszeredet is. Ezután kicsavarozza a HDD-t, majd két lábon ugrál rajta, a szétroncsolt maradékot pedig "kitolja" a szemetesig. Mert ilyen házias ez a menüpont, és a Mi érdekeinket szolgálja.
  • Cat 02 #5790
    Úgy ahogy a countert, csak ököllel menj.
  • tobias88
    Disarmot hogy kell csinálni? mert ahogy a játék írja, úgy nem megy!
  • bigapó
    tényleg az abort memory mit csinál? teljesen törli az egész mentést vagy csak az éppen adott küldetést lehet vele elölről kezdeni?
  • Cat 02 #5787
    Oda ahova nullázni meg pörgetni tudod :p
  • bigapó
    kösz a tippet, ezt a csillingelő hangot nem figyeltem még. azt szoktam észrevenni ahogy felette csinálja ezt a fehér kockás dolgot. az feltűnő messziről is.

Azt is nemrég tudtam meg, hogy ahol galambok vannak, ott lehet ugrálni a tetőről, de érdekes módon nem mindig adja be, ott is figyelni kell hova ugrasz. meg néha ha verseny van, akkor leugrik, az meg nem vicces :)
  • MerlinW
    Hova lehet "kitolni"?
  • enlightened
    Hidd el abbahagyható! Amikor megvan az összes és az elég hamar van mert a térkép jelöli a kincsesládákat szóval haamr össze lehet összeszedni. Featherek nehezebbek, de ha fülelsz akkor a featherek közelében van egy ilyen csilingelős hang mint a ládáknál és így megtalálhatóak + eagle vision ki is emeli. Jó a game, de 30 óra alatt 100%-ra ki lehet tolni.
  • enlightened
    Én is rájöttem ezekre, jó nem egyből, de ha nézegeted egy ideig akkor bejön shaun a képbe és lehet kérni, hogy segítsen és az nem számít csalásnak benne van a gameben és onnantól, meg lehet oldani bármelyiket pikk pakkra szóval ezért elég sokan meg tudják ezeket oldani.
  • Knabb
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Igen a szögesre még éppen rájöttem, csak arra nem, hogy melyik mit jelent :D
  • bigapó
    fúú, köszi. most majdnem kijelöltem, de magam akarom megfejteni. ehheehehe :D
  • Atkamon
    Hát ja basszus az utolsó pár rejtvény elég nehézre sikeredett... Nem értem, hogy jönnek rá egyesek maguktól, hogy.... najó, ezt inkább spoilerben írom:D
    Szóval nem értem, hogy jönnek rá egyesek, hogy azt kell megszámolni, hogy hányszor hajlik el élesen egy-egy szimbólum, és azalapján lehet megtudni a sorrendet... De az utolsó képforgatósat sikerült egyedül is, bár szenvedtem egy negyed órát vele :D
  • bigapó
    az egy helyre az a való világban értendő, nem a játékban :D kicsit kocka vagyok mán :D
  • bigapó
    ÁÁ, azok a Puzzle-ok a kedvenceim:) irtó jó, mert változatos tőle a játék. sokkal jobb, mint az egy volt szerintem. itt is ugye ugyanazt csinálod mindig, de ez sokkal változatosabb szerintem. Tegnap is még a Villa kincsesládáit gyűjtögettem és már mennem kellett volna egy helyre, de még mondom egyet megkeresek:) aztán még kettőt, mert közel voltak :D Egyszerűen abbahagyhatatlan.
  • Knabb
    Nekem az utolsó három rejtvénynél elfüstölt az agyam :D a többi viszont jó volt
  • Atkamon
    Valami irtóhülye okból kifolyólag nem lehet levenni az armorokat, csak cserélgetni őket... Pedig ezerszer jobban néz ki Ezio szerintem armor nélkül...
  • Cat 02 #5775
    Hú, jó, hogy írod, gyors megnéztem Youtube-on. Picit durva, mondjuk nekem mindegyik Puzzle-nél ilyen érzésem volt, mikor mindenhol ott volt 1 alma :D
  • bigapó
    tök izgi ez a játék. ez a The Truth már régóta bizgatja a fantáziám, most hogy kapom sorba a képeket csak még jobban érdekel. nagyon tudnak ezek a srácok :)
    neke irányitással vannak gondok néha, főleg mikor időre kell menni valahova, 20 centire van az a kötél ami két tető között van, erre rittig mellé lép és leesik...persze megkapaszkodik, de akkor is időveszteségem van. szóval nagyon kell figyelni, mert kicsi hülyeségeken múlik sokszor a dolog.
  • Nos
    Velük kb a játék 5 százalékában kell csak beszélni
    más
    Hogy kell teljesen levenni a vértet???
  • enlightened
    Ez a zene nagyon kemény, nem bírom abbahagyni a hallgatását. Mindig eszembe jut, ahogy Ezioék ott állnak a torony tetején és azt hiszik, hogy minden rendben lesz és aztán kiderül, hogy sajnos az assassinok élete mindig kemény lesz.
  • enlightened
    Az a baj ha olaszra állítod, akkor lucy meg desmond is olaszul tolja ők meg nem olaszok, szóval nem olyan jó az.
  • kreknorbert
    az elején, amikor ezio anyja leonardohoz kísér és kijött leonardo ott mit kell csinálni? megjelenik egy láda az ajtó előtt de akrmit nyomok nem töri fel meg semmi
    Help please!
  • Nos
    És nagyon ott van, ha olaszul beszél . . .

Sokkal hangulatosabb
  • rage
    Köszi, tényleg, még a játék betöltése előtti opciókban benne van
    Király :)
  • bigapó
    menüben lehet kiválasztani a beszélt nyelvet, tegnapelőtt én is átállitottam, szóval működik. tök jó :)
  • rage
    Utólag (reinstall nélkül) be lehet állítani, hogy a beszéd nyelve olasz legyen, a felirat angol ?
  • bigapó
    áá, nekem az amikor a papot öli meg, erre azt mondja: végre meglátom melyik oldalnak volt igaza :)) ez akkora poén :D
    amit az elején irnak, hogy ezt a játékot sokféle vallású és nemzetiségű ember csinálta, na ez a pont az I-re :)
  • MerlinW
    1. Állítsd be hogy offline mentsen
    2. A mentés könyvtárban van egy temp könyvtár. Abban minden egyes mentéspontról (gyémánt ikon) van biztonsági mentés.
  • enlightened
    Nekem az a kedvencem:

Amikor belovagol Jacopo a városba nagy mellénnyel és ledobják a francesco hulláját fellógatva
  • Atkamon
    Hát igen, azokat én is hiányolom, kb 2 olyan van, amikben jót mondanak, pl amikor mondja a pasi, hogy "I'm not ready!" és Ezio meg, "We rarely are..." az pl kurva jó:D Meg a végén a "Show mercy please!" "I have..." :D
    Kb ez a két emlékezetes "halál előtti" párbeszéd van benne...
  • enlightened
    Egyetértek. Amikor először toltam ott én is azt hittem, hogy király lesz ha ilyen pillanatok lesznek benne. De később nem lettek, egyszerűen nincs akkora jelentősége, hogy megölsz valakit, mint a 1-ben volt. Ott legalább pár dolgot elmondtak. Itt meg kb annyit hogy It's over aztán Ezio tolja a szokásos olasz szöveget.
  • Lobsterman
    Azért mondom az nem panaszkodik akinek minden tökéletesen megy.
    De azért jó internet vagy rossz volt már olyan hogy a net tökéletesen ment mégis ledobált.
  • Atkamon
    Hát, nem jó az interneted akkor:S Nekem soha semmi bajom nem volt vele.
  • Sharks
    Hát, én meg úgy fogalmaznám meg, hogy csak az nincs felháborodva, aki nem lát tovább az orránál.
  • Lobsterman
    Én is fel voltam háborodva a DRM-en mielőtt megvettem, most mégjobban mert eddig vagy 10* kidobott, és egyszer a mentésem is elrontotta úgyhogy 1 óra játékot is újra kellett csinálnom. Különösen idegesítő tud ám lenni amikor az ember komplett video végigjátszást próbál csinálni, és csak a hibák tömkelege jön az arcába.
    Én inkább úgy fogalmaznám meg hogy az nincs felháborodva csak a DRM-en, akinek még semmi gondja nem akadt vele.