7877
  • strebacom
    Kellene, egy kis segitség.....

• enlightened
    Fura, hogy ezek az assassinok milyen rendesek az áldozataikkal. Mindenkit akit megöl, mond valami jó szót neki. I'm sorry that it come to this. Meg Be free of your fear now. Viszont az tetszik, hogy szinte mindneki valós személy a sztoriban. Wikian rákerestem az emberkékre és ott leírják, hogy a valóságban mit csináltak és mi történt velük. Például valóságban Stefano de Bagnonet is lelógatták a palazzo della signoriárol nem csak francesco-t. Mondjuk francesconak fel is vágták a hasát és lógtak ki a belei. Kemény a történelem!!! Akit érdekelnek a valóságban a dolgok wikian utánaolvashat.
  • mike01010101
    Szerintem eleg konnyen jon a penz, gyorsan fel lehet ujitani a villat es utana mar elkolteni sem tudod. A bank felujitasa nagyon megdobja az erteket.
    En vettem mindenhol kincses terkepeket es igy szepen jott a penz. Azota meg a villa termeli.
  • Seth
    Később annyi pénzed lesz, hogy el sem tudod költeni, mindent fel tudsz fejleszteni,mindent meg tudsz venni
  • MerlinW
    Ahogy jólesik. Ha kedvezményt szeretnél a kovácsnál, akkor azt építed újra előbb, ha a dokinál akkor azt, ha sok pénzt szeretnél akkor a várost építed. Ahogy jólesik.
  • arty
    windows látja a gamepadot?
  • ALEXLONG
    Hali aki tudja: a villában az emeleten lévő embernél aki egy makett táblánál áll, ott egy idő után mindent meg lehet-e venni?,vagy van valami taktikai sorrendje van benne doki,festő,lakatos, katonai részleg....,azt már látom hogy x%-ba jön a zsé köszi előre is
  • gematta
    Hy
    lenne egy kis gondom mivel
    ujrahuztam a gépemet azóta nem akarja az x360 vezérlőmet felismerni a játék
    pedig ujraraktam már a játékot meg át is dugtam más portba a gamepadot
    sőt át is neveztem a vezérlőt amire kell de igy se
    más játékkal jo
    pls ha tudnátok rá megoldást
  • enlightened
    Papó? Valamilyen Lorenzo? Te se sokat fogtál fel a sztoriból. Nagy kár, hogy egyesek csak mennek és ölnek mint egy robot. Közben nem fogják fel, hogy miért is. És frankón mondom az ilyen emberek képesek úgy végignyomni akár egy trilógiát is, hogy azt se tudják miről szólt! Egyébként érdekes lenne ha azt a tekercset Lorenzonak kéne elvinni, azok tudják miért akik már voltak ott:D.

Egyébként van megoldás a problémádra. Pénzzel meg lehet oldani.
  • white0517
    na végig vittem nagyon jó a vége tényleg:) jól értem hogy lesz 3.ik része?
  • Rage47
    csináltam is feliratot hozzá anno
    link
    többi rész is megtalálható az accomon
  • MerlinW
    "warez topik kattint ide"
  • white0517
    http://imagerz.com/QFdCDQoEBlI

ezt hogy csináljam meg sztem jól raktam ki de ha ellépek a képtől akkor kietszi h menjek vissza mi nem jó szerintettek?
  • kapika
    4. sequence után, mikor a papóval kell beszélni, és ad egy tekercset, utána nem ad újabb questet sehol. a beszélgetés után fehér lesz minden és bejön középre egy jel, ami az élére állított négyszög és benne egy felkiáltójel villog. És utána nincs több quest, elvileg elkéne vinni vmilyen lorenzonak! Valaki tud erre egy megoldást?
  • MerlinW
    Erre annyit tudok írni: Hát Nos...
  • Atkamon
    He-he:D Hát ja, még megjelenés előtt adták ki novemberben... Akit most kezd érdekelni a játék, az nem biztos, hogy tud róla:D
  • Nos
    Biztos sokan tudják, de gondolom sokan nem:

VAN FILM: Lineage a címe.

Számomra ez ma derült ki.

• MerlinW
    A DirectX-et a Microsoft fejleszti. A játékfejlesztők meg használják. DX9 és 11 között hatalmas fejlődés van, az más kérdés, hogy a játékfejlesztők ezt még nem használják ki.

Vegyük figyelembe viszont, hogy:
    1. nvidia-nak még nincs DX11-es kártyája kereskedelmi forgalomban
    2. Még csak fél éves a DX11.

Még annyit, hogy a DX olyan mint egy műhely. Szerszámokkal van tele. Attól hogy verziószámot váltanak, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy több szerszám lesz benne inkább azt, hogy azokat könyebben lehet használni. A DirectX nem a játékosok játékszere, hanem a programozóké.
  • johny85
    Nem fussa,valamiből etetni kell a ménest.:)
  • Atkamon
    Vedd meg a játékot és jó lesz:)

Vagy menj át a warez topicba
  • johny85
    hy a codexek összeszedésénél akadtam el firence nevű városba fölmászok a egyes viewpoint-okra és nem deríti fel a térképet még kettő kellene,
    valakinek nincs ötlete hogy lehetne felderítenni?
  • Cat 02 #5815
    Miért mit csináljanak vele ?
  • dark night
    éppen azért írom h nem bírnak már mit csinálni a fejlesztők ezért továbbfejlesztik a dx9-et és dx11 nevet adnak neki de ez már nem ide tartozik másik fórumba!!
  • elitehun
    Miaz hogy a DX9-ben is rejlik szépség?? Legfeljebb annyi a különbség dx9 és dx10 között hogy dx10-ben fodrosabbak a felhők meg szebb a víz
  • dark night
    mert mondom olyan jól néz ki de akkor a dx9 ben is rejlik szépség!!
  • elitehun
    Villa. A bejárat után balra az első ajtó aztán jobbra az ajtó
  • tommygear
    dx9 alapból
  • 38tibi38
    Nekem az a baj hpgy megszereztem a fekete ruhát és vettem egy másik válvédőt és most ujra fehér ruhám van :SS Hogy lehet lecserélni a ruhát? plz help
  • dark night
    cső
    a játék az dx 10-es alapból vagy lehet valahol állítani??
  • Atkamon
    Akkor az Ezio's Family szól.
  • MerlinW
    Vagy az Earth, vagy az Ezio's Family. Az első 3 track gyakorlatilag ugyanaz. Egyik a toronyban szól, másik az akasztáskor, harmadik a credits alatt.
  • berczely
    Tudja valaki melyik szám szól akkor amikor kiírják hogy Assa II. amikor felmásztok a haverral a magaslatra.?

Soundtrack-ban mi a címe?
  • tommygear
    nemtudom mi nehéz bennük főleg hogy jelöli a térkép mindet még viewpoint mászás nélkül is
  • MerlinW
    Lent következő, majd előző.
  • MerlinW
    Tuscany-ban is van igen.
  • tommygear
    nálam is :O
  • bigapó
    nálam széthullott a topik, nem látom a beirásaim sem.
  • white0517
    köszi a tippet akkor mászogatok :)
  • Atkamon
    Van San Gimignano-ban is... és nem kell a térkép, hogy lást őket a map-en, én már jóval azelőtt a küldetés előtt megszereztem őket, amiben kellenek.
  • MerlinW
    Ha végigjátszottad a főszálat, kaptál egy térképet Mario-tól. Ergo az összeset látod a térképen... viewpoint nélkül is. Eléggé elüt a színük a többitől (szürke). Flori, Velence, Florence-ben vannak.