7877
-
bgabor #5756 Viszont sikerült végre rájönnöm, miért igértek a kiegészítőhöz fullra bejárható Rómát és Rodrigo Borgiát, mint főellenfelet.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Merthogy ugye itt az alapjátékban Rómának, azon belül is a Vatikánnak csak egy apró részét lehet bejárni(ami gyakorlatilag folyosó jellegű), és Rodrigo sem hal meg a végén. -
Nos #5755 Ezzel vitatkoznék. Mármint a művészi elemek hiányával. Az épületek (és nem csak az ismertek), a ruhák, a képek, igen a zene.
Még a "rendezésben" is lehet találni pár érdekességet. Beraktak szófordulatokat a venetói nyelvből, pár közelkép a harcban is lehet jól eltalált. A tornyok kipipálása, bár persze a tizediknél ez már nem újság.
Azért látszik, hogy ezt a játékot a profitvágy mellett sok utánajárással, nagy gondossággal és valószínűleg sokan élvezettel készítették. -
#5754 Destiny Trailer :)
-
#5753 -
#5752 -
#5751 A játék legszebb pillanata, mikor Eizo és Federico a toronyban vannak... Azt nagyon eltalálták, zenével, beállítással, mindennel. Sajna a művészi elemek itt el is fogytak a játékban:) A zenét kivéve természetesen.
Ezio: "Its a good life we live, and may it never change"'
Federico: "And may it never change us."
-
#5750 Keress még 10-et:) Kicsit unalmas, de a ami utána jön bőven kárpótol érte:) -
#5749 Menj és keress többet... -
#5748 mit csináljak akkor ha 20 codex-em van csak ? -
#5747 1000-1500 pénzt adnak, ha leölöd őket. A piros zsákos ikonnal rendelkező a tolvaj, megöléséért nincs bünti, az ikon nélküli tolvajért jár bünti. Illetve van a szemtanú, ami eltörli a körözési szint 75%-át. -
#5746 ottvan a lepel a hátadon :D -
#5745 Hát ja, csak feljebb megy a notoriety-d, és én nem szeretem amikor tele van poszterekkel a mini-map xD -
#5744 1től nem halnak meg -
Cat 02 #5743 Akkor kiírja, hogy Ezio did not kill citizens! -
#5742 elég ledobni őket dobókéssel :) -
#5741 Mind a kettő ad pénzt, ha elkapod őket a shift-el. Az Assassination küldetések meg végesek, nem termelődnek újra. -
Cat 02 #5740 Elvileg ő valami üzenethordózó a másik meg sima tolvaj. De mintha mind2 adna pénzt. -
tomvader60 #5739 Hali!
Néha látok az utcán pickpocket-os csávót, elkapom ahogy kell és utána nem kell kinyírni vagy valami? A másik, hogy láttam más fazonú csávót is, ő feltűnően reneszánsz ruciban volt, de őt is el akarták kapni. Elkaptam, de nem történt semmi. Na Ő mi célt szolgál? Mert ikonnal nem jelzik a térképen. Még annyi, hogy hallottam olyat, hogy egyes missziók újratermelődnek. Ez igaz? smile.gif . Mert az assassination küldik zseniálisak? van bennük kihívás rendesen biggrin.gif . -
bgabor #5738 Hát én megvettem eredetiben(pont ma sikerült a végére érnem), de a DRM, és az ubisoft hozzáállása engem is felháborít.
Egész jó játék volt így összességében, a történet tényleg remek volt, csak az irányítás volt sokszor gázos, meg volt néhány kifejezetten idegesítő küldetés. Reméljük ezeket a hibákat is kijavítják majd a befejező részre. -
#5737 Van valami olyan magyar oldal ami összefoglalja az 1-2 rész történetét? -
#5736 Már rég kapnod kellett volna pár pontot a pofátlan warezolgatásod miatt a játékosba. nem beszélve a viselkedésedről. Most pótlom a hiányt. -
#5735 ahogy én észrevettem a DRM-en az van felháborodva aki emiatt nem tudja lewarezolni. Azok akik megvették, lehet az elején szívtak vele, de azóta nem hiszem h problémájuk lenne vele :) -
#5734 és több gépen is használhatod, nem kell a mentéseket cipelned magaddal -
#5733 Én március 28-án vettem meg, azóta játszok vele.
Valószínű, már jókor vehettem meg, mert a DRM-el kapcsolatban a világon semmi gondom nem volt egyszer sem. Igazából, észre sem lehet venni, sőt, az meg kifejezetten jó, hogy így nem kell játék közben a lemez. (vagy a mini image :-) -
#5732 legnagyobb warezpisti sg-n ez a rodman, rá kell hagyni a hülyeségét -
#5731 Miért is ne ? Egy szar játékról lenne szó azt mondom oké, de lehetne benne annyi tisztelet a fejlesztők iránt, hogy megveszi a játékot .Benned meg pláne... -
Rodman6 #5730 Ne vedd meg. -
#5729 Vedd meg. -
Lorant999 #5728 Heló én is velencénél járok de verekedni kell
a 2 sima ember lejön a 3. dik nem a páncélos
nem original van meg asszem dvd 9 -es
szval mit csináljak HELP!!! -
BIZ0906 #5727 Hát, elég szarügy :S -
#5726 Van Warez verzió? Ennyi volt a DRM? 45 nap kb és feltörték? A fene:( -
#5725 #5694 -
Cat 02 #5724 Mögéjük mész és Space (steal) -
Laci82 #5723 Sziasztok.
Az arany maszkért hajtok a velencei karneválon.
25 szalagot kéne megszereznem de azt nem tudom,hogy kell.
Valaki segítene? -
#5722 Na végigvittem másodszor is, most minden tollal, treasure chest-el, mindennel. -
#5721 értem :-) hát akkor ha a boltból megjön a PC-s eredeti is akkor uccu neki :-) -
#5720 Benne vannak a DLC-k a történetben, az utolsó előtti, meg az azelőtti fejezet a két DLC. -
#5719 Sziasztok! A DLC-ket csak a játék végigjátszása után lehet végigvinni ? Boxon már végigtoltam a játékot, úgyis neki esek majd megint PC-n csak érdekelne, hogy lehet-e külön is játszani a DLC-ket :) -
#5718 meg persze senki nem öregedett -
#5717 Igen, az elég érdekes valóban:D Sajnos nem túl júl mutatták be az idő múlását, csak éppen a vége felé kezdték el mondogatni, hogy "jaj már 10 éve", meg "jaj már 22 éve"... De a játék közben meg teljesen olyan volt, mintha pár hónap lett volna. Szegény Claudia is 22 éven keresztül ült az asztal mögött:D