Assassin's Creed II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
igaz hogy néhányan megveszik, (mert az süket duma hogy az összes warezos megveszi ienkor) de egyben a védelem is megszomorítja az emberek életét, én is a cod6-al....megvan eredetiben, de steamfüggõ, ami alapon gáz, ezekután több steam-es játékot tutira nem veszek, max 1-2 classikust párszáz forintért, aminek nem baj ha lába kél.
De hogy megvegyek egy assassin-t egy singleplayer cuccot, ami netfüggõ, és bárhová megyek nem biztos hogy tudok vele játszani, vagy éppen szerverhiba miatt kibasz a jó részeknél, illetve a mentéseimet rábízni egy szerverre, hát a tökömet!!!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ugyanis a top10-be SE sok helyen került be a játék.... DRM ide, vagy oda...
http://www.freetvmaci.info/
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Én Ubi helyében maradnék a DRM mellett még egy ideig és betennék a kulcs-csereberébe egy normális kétoldalú titkosítást, így minden játékosgépen más kulcspárok lennének.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
[merlinw.org]
De azért elég ciki UBI-ra nézve, hogy noname Iván megunta a dolgot, csinál egy végigjátszást, lementi a szerver által küldött kulcsokat, bepakolja egy mappába, majd azt mondja egy szerver-emulátornak, hogy onnan válaszoljon a játéknak, és kész, a "feltörhetetlen" védelem bukta.
Mert a nagy csapatok ugye nem ezt csinálják, õk szétszedik az exe-t, és kiveszik belõle a védelmet, ami úgy tûnik, most elég nehézkes. Így az nem annyira ciki. Vagy csak kivárnak a nagy csapatok? Ki tudja.
de ezek alapján net nélkül a warez se menne.
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
De akkor mi kerül rajta annyiba, mint a TDU-n? (tisztában vagyok vele, hogy a fejlesztési költségek azonosak nagyságrendileg, de például, ha olyan játékot veszel alapul, amiben nincs DRM, akkor nem kell szervert mûködtetni... Magyarán a TDU-val 1 óra játék 20 forint, ezzel 400 forint, ha egy átlagos usert veszünk alapul. Ez azért HATALMAS különbség ám...
30 óra? <#vigyor5>#vigyor5> Mondok neked másik pl.-t. Swat4. Nem mai játék, de iszonyat jó a multi része (persze bugok vannak, de alapvetõen jól el van találva, számomra a legjobb multis játék, amit eddig csináltak, persze vmilyen szinten kapcsolódik a játékhoz ez, mert egy kommandós játéknál vmivel könnyebb ezt megvalósítani) és a mai napig ugyanúgy (mikor már magyar viszonyoknak megfelelõ áron volt) rengeteg játékos megvette, annak ellenére, h a multi részét is lehetett warezolni! A mai napig (4-5 éves a játék kb.) számos játékos 1000 óra fölött játszott (és még folytatja) vele. Nyugodtan add hozzá még a pár óra császkálást ahhoz a 30-hoz, majd szorozd be 5-el (évek száma) és hasonlítsd össze a kettõt.
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Aztán vannak azok a játékok, amik multira vannak kihegyezve, pl nekem a Team Fortress 2 még mindig az egyik legnagyobb kedvencem, azt még mostanában is pár havonta elõveszem, és egy csomót játszok vele. Több idõt lehet vele eltölteni, de nekem mégis nagyobb élményt tud nyújtani egy AC2 meg egy MAss Effect 2.
Tehát ez van a te gépeden:
0010000001000000000091307d000000000091308e
Ezt tölti le hozzá a szerverrõl:
0012000002000000000091307400000000009130770003
Ez volt egy küldetés, ennyi a védelem... A srácok okosan debugolták/logolták a http adatforgalmat, így gyakorlatilag miközben játszanak az eredeti verzióval, az ölükbe hullanak a kulcspárok.
[merlinw.org]
Multit meg mit lehetne ebbe tenni?..Sok kis yamakasi egymást dobálná le a tetõrõl?😊
Mondjuk AC2 játékideje 30 óra. (Nem tudom, nem is lényeges.) mégis, ugyan annyiba kerül, mint az a TDU, amivel több száz órát el lehet lenni, gond nélkül. Persze, az is ott van, hogy nem feltétlen játszik vele az ember több száz órát, és akinek AC2 bejön, az is sok idõt el tud "ökörködni" benne...
De, ettõl függetlenül szerintem, azért a két játék ár/érték aránya közel sem azonos... (Lehet bármelyik single játék AC2 helyében, azért azt írtam,mert ez az a topik.)
igaz hogy single játék, csakhogy bizonyos adatok, monnyuk úgy szerverinfók online tárolódnak, vagyis egy része online.
ez hasonlóképpen megy mint amit írtam, hogy pl cod4.
eredeti szerverekre nem tudsz felmenni, de MEGKERÜLHETÕ.
csináltak warez szerókat és ennyi, itt is ha jól tudom ezen alapszik a dolog, vagyis létrehoztak az ubi kiszolgálóhoz hasonló dolgot, ami helyettesíti az eredetit.
csak ott gondolom elõre letárolt infók vannak.
de lehet rosszul vettem le, bár másképpen kizárt dolognak tartom, hiszen ennyi erõvel az összes online játékot képessek lennének már feltörni hogy eredeti szervereket használhasson egy tört játék.
abban egyetértünk hogy ez már önmagában is egy érdekes téma, hogy ezt hogy tudták megoldani.
én elõször csak annyit gondoltam hogy csinálnak egy progit hogy lehessen benne menteni azt ennyi.
AC2-nek is a single részét ugyan lehet majd warezolni, de multi nincs benne😊 Azért nem ugyanaz😊
Én mondjuk csak ezért foglalkoztat az Ac2, illetve a warez része, mert érdekel a technika, illetve a téma. Maga a játék már nem annyira.
Egyébként ijesztõ, hogy az emberek elakadnak olyan dolgoknál, mint rejtett fájlok, text fájl módosítás, illetve paranccsorba való egysorosok esetében. Tudom, tudom, nem mindenki... de akkor is...😊
[merlinw.org]
és akkor azért továbbra is megnézném a pc megjelenés elõtt 1 héttel kint lévõ konzol-warez forgalmat is,ami minden drm-tõl függetlenül kikerül mindig..
every damn day
every damn day
Amd athlon x64 x2 dual core processor 5200+ 2.70Ghz 9500 GT 1gb Kingmax ddr2 800Mhz 4gb
1.: Nem kell mentéssel vacakolni
2.: UPlay-pont(Ez nem tudom, mennyire függ a DRMtõl...)
3.: Én akkor, mikor a szerverek "összeomlottak", nagyban játszottam, de semmi nem zavart meg...
4.: Végre egy játék, amit nem törnek fel=lesz bevétel=a fejlesztõ meg fogja csinálni a folytatást<#vigyor4>#vigyor4>
every damn day
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯