7877
  • bgabor
    Viszont sikerült végre rájönnöm, miért igértek a kiegészítőhöz fullra bejárható Rómát és Rodrigo Borgiát, mint főellenfelet.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Merthogy ugye itt az alapjátékban Rómának, azon belül is a Vatikánnak csak egy apró részét lehet bejárni(ami gyakorlatilag folyosó jellegű), és Rodrigo sem hal meg a végén.
  • Nos
    Ezzel vitatkoznék. Mármint a művészi elemek hiányával. Az épületek (és nem csak az ismertek), a ruhák, a képek, igen a zene.
    Még a "rendezésben" is lehet találni pár érdekességet. Beraktak szófordulatokat a venetói nyelvből, pár közelkép a harcban is lehet jól eltalált. A tornyok kipipálása, bár persze a tizediknél ez már nem újság.
    Azért látszik, hogy ezt a játékot a profitvágy mellett sok utánajárással, nagy gondossággal és valószínűleg sokan élvezettel készítették.
  • MerlinW
    Destiny Trailer :)

• tommygear
  • MerlinW
  • MerlinW
    A játék legszebb pillanata, mikor Eizo és Federico a toronyban vannak... Azt nagyon eltalálták, zenével, beállítással, mindennel. Sajna a művészi elemek itt el is fogytak a játékban:) A zenét kivéve természetesen.

Ezio: "Its a good life we live, and may it never change"'
    Federico: "And may it never change us."
  • MerlinW
    Keress még 10-et:) Kicsit unalmas, de a ami utána jön bőven kárpótol érte:)
  • Atkamon
    Menj és keress többet...
  • white0517
    mit csináljak akkor ha 20 codex-em van csak ?
  • MerlinW
    1000-1500 pénzt adnak, ha leölöd őket. A piros zsákos ikonnal rendelkező a tolvaj, megöléséért nincs bünti, az ikon nélküli tolvajért jár bünti. Illetve van a szemtanú, ami eltörli a körözési szint 75%-át.
  • tommygear
    ottvan a lepel a hátadon :D
  • Atkamon
    Hát ja, csak feljebb megy a notoriety-d, és én nem szeretem amikor tele van poszterekkel a mini-map xD
  • tommygear
    1től nem halnak meg
  • Cat 02 #5743
    Akkor kiírja, hogy Ezio did not kill citizens!
  • tommygear
    elég ledobni őket dobókéssel :)
  • Atkamon
    Mind a kettő ad pénzt, ha elkapod őket a shift-el. Az Assassination küldetések meg végesek, nem termelődnek újra.
  • Cat 02 #5740
    Elvileg ő valami üzenethordózó a másik meg sima tolvaj. De mintha mind2 adna pénzt.
  • tomvader60
    Hali!
    Néha látok az utcán pickpocket-os csávót, elkapom ahogy kell és utána nem kell kinyírni vagy valami? A másik, hogy láttam más fazonú csávót is, ő feltűnően reneszánsz ruciban volt, de őt is el akarták kapni. Elkaptam, de nem történt semmi. Na Ő mi célt szolgál? Mert ikonnal nem jelzik a térképen. Még annyi, hogy hallottam olyat, hogy egyes missziók újratermelődnek. Ez igaz? smile.gif . Mert az assassination küldik zseniálisak? van bennük kihívás rendesen biggrin.gif .
  • bgabor
    Hát én megvettem eredetiben(pont ma sikerült a végére érnem), de a DRM, és az ubisoft hozzáállása engem is felháborít.

Egész jó játék volt így összességében, a történet tényleg remek volt, csak az irányítás volt sokszor gázos, meg volt néhány kifejezetten idegesítő küldetés. Reméljük ezeket a hibákat is kijavítják majd a befejező részre.
  • grebber
    Van valami olyan magyar oldal ami összefoglalja az 1-2 rész történetét?
  • Kandurex
    Már rég kapnod kellett volna pár pontot a pofátlan warezolgatásod miatt a játékosba. nem beszélve a viselkedésedről. Most pótlom a hiányt.
  • Gideon Wieth
    ahogy én észrevettem a DRM-en az van felháborodva aki emiatt nem tudja lewarezolni. Azok akik megvették, lehet az elején szívtak vele, de azóta nem hiszem h problémájuk lenne vele :)
  • Rage47
    és több gépen is használhatod, nem kell a mentéseket cipelned magaddal
  • rage
    Én március 28-án vettem meg, azóta játszok vele.
    Valószínű, már jókor vehettem meg, mert a DRM-el kapcsolatban a világon semmi gondom nem volt egyszer sem. Igazából, észre sem lehet venni, sőt, az meg kifejezetten jó, hogy így nem kell játék közben a lemez. (vagy a mini image :-)
  • tommygear
    legnagyobb warezpisti sg-n ez a rodman, rá kell hagyni a hülyeségét
  • Gideon Wieth
    Miért is ne ? Egy szar játékról lenne szó azt mondom oké, de lehetne benne annyi tisztelet a fejlesztők iránt, hogy megveszi a játékot .Benned meg pláne...
  • Rodman6
    Ne vedd meg.
  • Atkamon
    Vedd meg.
  • Lorant999
    Heló én is velencénél járok de verekedni kell
    a 2 sima ember lejön a 3. dik nem a páncélos
    nem original van meg asszem dvd 9 -es
    szval mit csináljak HELP!!!
  • BIZ0906
    Hát, elég szarügy :S
  • triplet
    Van Warez verzió? Ennyi volt a DRM? 45 nap kb és feltörték? A fene:(
  • tommygear
  • Cat 02 #5724
    Mögéjük mész és Space (steal)
  • Laci82
    Sziasztok.
    Az arany maszkért hajtok a velencei karneválon.
    25 szalagot kéne megszereznem de azt nem tudom,hogy kell.
    Valaki segítene?
  • Atkamon
    Na végigvittem másodszor is, most minden tollal, treasure chest-el, mindennel.
  • Gideon Wieth
    értem :-) hát akkor ha a boltból megjön a PC-s eredeti is akkor uccu neki :-)
  • Atkamon
    Benne vannak a DLC-k a történetben, az utolsó előtti, meg az azelőtti fejezet a két DLC.
  • Gideon Wieth
    Sziasztok! A DLC-ket csak a játék végigjátszása után lehet végigvinni ? Boxon már végigtoltam a játékot, úgyis neki esek majd megint PC-n csak érdekelne, hogy lehet-e külön is játszani a DLC-ket :)
  • tommygear
    meg persze senki nem öregedett
  • Atkamon
    Igen, az elég érdekes valóban:D Sajnos nem túl júl mutatták be az idő múlását, csak éppen a vége felé kezdték el mondogatni, hogy "jaj már 10 éve", meg "jaj már 22 éve"... De a játék közben meg teljesen olyan volt, mintha pár hónap lett volna. Szegény Claudia is 22 éven keresztül ült az asztal mögött:D