7877
  • simon007
    Valaki tudna segítene?

Sajnos kitörlődött az AC 2 a gépről. Fiaimmal hárman játszottunk, 4-es, 8-as, 11-es sequence részeknél. Újratelepítés után vissza lehet valahogy tenni ezt a 3 különböző mentést a játékba vagy csak egy mentést?

/ Ubisoft game launcher törlődött ki valahogyan. Esetleg ezt vissza lehet tenni valahogyan? /

• bigapó
    :DDD nem rajtad nevetek, csak eszembe jutott, hogy megmutattam barátnőmnek, hogy milyen magasra fel tudok mászni és onnan milyen sokáig zuhan a csávókám (ami egyébként marhára tetszik nekem is, néha beleborzongok ahogy másodpercekig zuhan, az nagyon élethű tényleg:) )

ja, hozzáteszem, most látta először ezt a játékot és szerintem hasonlót sem nagyon, nem egy játékőrült:)

mikor beleestem a szekér szalmába, ezt mondta: "Miért nem robbant szét az a szekér alatta?" :D

komolyan röhögőgörcsöt kaptam, mert nekem ez eszembe se jutott, de Ő a kicsi "realizmusával" nem értette miért nem tört szét alattam a szekér, holott ennek kellene történnie ha kicsit gondolkozol fizikai törvényekkel is :)

• Seth
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Azok a rohanó emberek Ádám és Éva, a kovácsoló XD emberek meg tudatuktól megfosztott emberek.Az alak aki a fénylő gömböt tartja pedig egy olyan ősi civilizáció tagja,mint amilyen Minerva is volt(aki a végén megjelent Eizo-nak)A lényeg, hogy az embereket ez az ősi civilizáció alkotta, az Eden -nel pedig irányították őket. Ádám és Éva ellopta az Eden egy darabját, azzal menekültek
  • JethroHUN
    Most raktam össze a The Truth videót, hát... nem nagyon értem hogy mi a lényeg benne és hogy jönnek azok a műanyaggal bevont emberek az AC2 be. Az egy dolog h a nőnél ott az az alma, de a kovácsolók? o.O
    Na mind majd kiderül a végén, de csak hnap :P
  • MerlinW
    Mássz meg egy házat, ölj meg egyedül 10 páncélos lovagot, ugorj 10+ métereket, stb. 0 realizmis van ebben a játékban. Ha lenne benne szimulátor lenne. De nem, ez csak egy árkád ugribugri:)
  • Atkamon
    Hát azért ebben lehet keresni szerintem:) A legtöbb dolog tök realisztikus benne, ez az egyik ok, amiért imádom.
  • bigapó
    Ezt amúgy nem is vettem észre, de akkor lehet Én csináltam valamit rosszul, nekem nem csapkodtak. majd kipróbálom:)
  • bigapó
    ne keressünk realitást egy szórakoztató játékban :)
  • elitehun
    Addig igaz hogy a tömegből senki nem venné észre de a delikvens valszeg. Szvsz egy bökés és egy szúrás között van különbség vagy 1-2 cm a húsban :D
  • syberia2
    Azért ha én egy nagy tömegben éppen csak megérintek valakit, az fel sem tűnik, mert mellette még 6 ember áll ugyanebben a távolságban...
  • JethroHUN
    Jah ez a pénzes dolog az is vicces, hogy mindenki eszét vesztve rohan florinért, Florin!!! florin!!! gold!!! yeah
    Amúgy az reális a körülötte lévő emberek nem veszik észre, menj ki egy forgalmas utcára, bökje meg vkit, majd menj arrébb, senkit nem fog érdekelni h történt e vmi, még azt sem aki elszenvedte. Mai emberek mennek mint a birkák. :)
  • gereee93
    Sziasztok. Miért van az, hogy ha elindítom a játékot és csatlakozni akar a szerverre akkor kiírja, hogy ,,Internet Connection is required to play
    this game. Failed to connect to the ubisoft master servers. Please verify that your internet connection is functional and try again.''
    Pedig van netünk meg minden ami kell. Aki tud tippet mondani a megoldásra, hogy működjön azt megköszönöm.
  • ibtorma
    Azután, hogy megírtam a hszt rögtön sikerült :D
    Pedig már jó párszor szenvedtem vele.
  • CroftManor
    nélküle? így :)
  • Seth
    "Nélküle pl hogy csinálod meg azt a küldit amikor 10 brute szuper páncélos katonát kell 1 perc alatt likvidálni? :D "
    Füstbomba,aztán instantkillek
  • Atkamon
    San Gimignano-ra gondolsz? Csak mert van egy épület is Velencében, aminek meg San Giacomo de Rialto a neve, de mondjuk azon szerintem viewpoint sincs:D Csinálj egy screenshot-ot, abból, amit leírtál nem lehet rájönni, hogy ez melyik torony.
  • ibtorma
    san giacomo-ban van 1 viewpoint a falon belül középtájon amit az istenért se tudok megcsinálni. Már fenn vagyok a legtetején de nem akar felhúzódzkodni. Már felfelé is trükkösen sokszor kell az oldalt váltani, valaki segítene?
  • robotnyk
    jó poén néha, főleg ahogy csapkodnak utánna. a kardos mérgezettek veszélyesebbek, mint alapból :D
  • Atkamon
    Úgy értem a hangulatrombolót, hogy egyátalán nem realisztikus... Odamegyek valakihez, megszúrom egy tűvel, és nem veszi észre... De még ha ő nem is veszi észre, a körülötte álló 100 ember sem veszi észre, hogy én odamentem hozzá, csináltam valamit, aztán eljöttem, és utána megőrül az illető... Aztán ugyebár elkezd őrülten csapkodni a fegyverével, de ha egy kis aprót dobok a közelébe, mindenki rohan oda, és leszarják, hogy akár meg is halhatnak:D
  • JethroHUN
    Nem hangulatromboló egyáltalán, ötletes. Nélküle pl hogy csinálod meg azt a küldit amikor 10 brute szuper páncélos katonát kell 1 perc alatt likvidálni? :D Amúgy ha szerencséd van akkor elég a célpont őrét megszúrni és levágja akit kell. :) 100 esetből egyszer :D
    És akkor minek a kard és a kés is + nálad? fölösleges ennyi fegyver. Úgyis vagy a hidden balde és a puszta kéz kombózás/váltogatás a legjobb
  • Atkamon
    Hát igen, a főküldetésekben egyszer sem használtam, kb két vagy három mellékküldetésben jól jön... De mondjuk szerintem alapból hülyeség az egész poison blade dolog, nekem elég hangulatromboló...
  • CroftManor
    nagyon ritkán
  • bigapó
    Ti használtátok a mérgezett pengét? ÉN egyszer sem találtam "hasznosnak", mindent meg tudtam oldani nélküle is.
  • elitehun
    Nem kapsz páncélt Ő a többi tombra gondolt
  • grebber
    Én a rácson beugrottam nem vizeztem.
    Kár hogy nem lehet magyarítani mert így nem játszom végig újra!
  • JethroHUN
    Szerintem tudom h hol szenvedtél, ott ahol a (3 v 4 kapu) ahol fent vagy egy párkányon és hozzád jobbra is van egy párkány szembe meg egy jó magas rács ahol fölül átlehetne ugrani az ajtóhoz. De a kapra belemegy a falba és semmit nem látsz?
    Ott annyi h leugrasz a vízbe... annyira egyszerű, h nem is gondolsz rá. nekem is csak csak sokadjára jött le h nem kell ám mindenféle trükk, ess a vízben aztán sétálj fel.
  • JethroHUN
    A családi kriptában kapok páncélt? o.O Én nem találtam, pedig meg volt a titkos láda is, de a végén, két sír volt de egyiket sem lehetett felnyitni, csak 4 szokásos 500f es láda és annyi :| akkor elmentem volna mellette?
  • grebber
    Na egy jól irányzott szerencsés vakugrással meglett!
  • MerlinW
    Nekem 3-4. próbálkozásra sikerült. Nézz jútúb videót, ha elakadtál. Nem olyan nehéz az a kripta. Van annál rosszabb is:)
  • grebber
    Hát 1 órát görcsöltem már és mindig ugyanott úgy behal a kamera hogy esélyem nincs átugrani ahova kéne mivel full ellenkező irányba mutat a kamera és nem is látom a karaktert se azt hogy merre néz hogy "vakon" ugorhassak esetleg!
  • Atkamon
    Jajj, azért ne túlozz már... Tény, hogy nem lehet elsőre megcsinálni a kamera miatt, de azért nem lehetetlen...
  • pxxl
    hát én is szptam vele jó ideig mire sikerült anyáztam is rendesen
  • robotnyk
    nálam nem vitte le ennyire a megítélést, de nagy baromságot csináltak, az tény :D
  • grebber
    Jézusom Ubi ezzel a családi kriptás kieggel le is rombolta a gameről felépített véleményemet!
    Ennyire hogy lehet elbaszni a kamerakezelést itt a belső részben.Esély nincs átvinni így :(
  • MarkBlade
    Plusz kapsz egy jó páncélt :)
  • barcalaci84
    storage mappában benne marad a törölt session fájlai ( a két deleted végű fájlt nevezd vissza...)
  • Atkamon
    Hát, letörölted a mentésedet, azt már nem fogod tudni visszaállítani.
  • bigiboi
    Valaki tudna segiteni?? A 11.pályánál jártam de véletlen nyomtam egy delete sessiont .
    Vissza lehet valahogy állitani? nem nagyon lenne kedvem ujra kezdeni:(
  • MerlinW
    Hasonló. Persze, ha neked a játék időpocsékolás, vannak értelmesebb időtöltési megoldások is:) Olyanok amiket a lányok is szeretnek csinálni fiúkkal.. pl:)
  • JethroHUN
    Most mentem végig a a családi kriptán... jó szánalmas, 2000 florinért... 30 percig ott szenvedni az ugrálással :( semmi új cucc.... 2000 rohad florin... hát b***** meg. Legalább egy kard vagy kés.
    A templar lair is hasonló időpocsékolás? mert azért nem megyek le hogy 1000 őrrel kardozhassak.