Assassin's Creed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atkamon
Valami irtóhülye okból kifolyólag nem lehet levenni az armorokat, csak cserélgetni õket... Pedig ezerszer jobban néz ki Ezio szerintem armor nélkül...

Hú, jó, hogy írod, gyors megnéztem Youtube-on. Picit durva, mondjuk nekem mindegyik Puzzle-nél ilyen érzésem volt, mikor mindenhol ott volt 1 alma 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

bigapó
tök izgi ez a játék. ez a The Truth már régóta bizgatja a fantáziám, most hogy kapom sorba a képeket csak még jobban érdekel. nagyon tudnak ezek a srácok 😊
neke irányitással vannak gondok néha, fõleg mikor idõre kell menni valahova, 20 centire van az a kötél ami két tetõ között van, erre rittig mellé lép és leesik...persze megkapaszkodik, de akkor is idõveszteségem van. szóval nagyon kell figyelni, mert kicsi hülyeségeken múlik sokszor a dolog.

The Matrix has you...

Velük kb a játék 5 százalékában kell csak beszélni
más
Hogy kell teljesen levenni a vértet???
enlightened
Ez a zene nagyon kemény, nem bírom abbahagyni a hallgatását. Mindig eszembe jut, ahogy Ezioék ott állnak a torony tetején és azt hiszik, hogy minden rendben lesz és aztán kiderül, hogy sajnos az assassinok élete mindig kemény lesz.

enlightened
Az a baj ha olaszra állítod, akkor lucy meg desmond is olaszul tolja õk meg nem olaszok, szóval nem olyan jó az.

az elején, amikor ezio anyja leonardohoz kísér és kijött leonardo ott mit kell csinálni? megjelenik egy láda az ajtó elõtt de akrmit nyomok nem töri fel meg semmi
Help please!
És nagyon ott van, ha olaszul beszél . . .

Sokkal hangulatosabb
rage
Köszi, tényleg, még a játék betöltése elõtti opciókban benne van
Király 😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

bigapó
menüben lehet kiválasztani a beszélt nyelvet, tegnapelõtt én is átállitottam, szóval mûködik. tök jó 😊

The Matrix has you...

rage
Utólag (reinstall nélkül) be lehet állítani, hogy a beszéd nyelve olasz legyen, a felirat angol ?

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

bigapó
áá, nekem az amikor a papot öli meg, erre azt mondja: végre meglátom melyik oldalnak volt igaza 😊) ez akkora poén 😄
amit az elején irnak, hogy ezt a játékot sokféle vallású és nemzetiségû ember csinálta, na ez a pont az I-re 😊

The Matrix has you...

MerlinW
1. Állítsd be hogy offline mentsen
2. A mentés könyvtárban van egy temp könyvtár. Abban minden egyes mentéspontról (gyémánt ikon) van biztonsági mentés.

[merlinw.org]

enlightened
Nekem az a kedvencem:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amikor belovagol Jacopo a városba nagy mellénnyel és ledobják a francesco hulláját fellógatva

Atkamon
Hát igen, azokat én is hiányolom, kb 2 olyan van, amikben jót mondanak, pl amikor mondja a pasi, hogy "I'm not ready!" és Ezio meg, "We rarely are..." az pl kurva jó😄 Meg a végén a "Show mercy please!" "I have..." 😄
Kb ez a két emlékezetes "halál elõtti" párbeszéd van benne...

enlightened
Egyetértek. Amikor elõször toltam ott én is azt hittem, hogy király lesz ha ilyen pillanatok lesznek benne. De késõbb nem lettek, egyszerûen nincs akkora jelentõsége, hogy megölsz valakit, mint a 1-ben volt. Ott legalább pár dolgot elmondtak. Itt meg kb annyit hogy It's over aztán Ezio tolja a szokásos olasz szöveget.

Lobsterman
Azért mondom az nem panaszkodik akinek minden tökéletesen megy.
De azért jó internet vagy rossz volt már olyan hogy a net tökéletesen ment mégis ledobált.

Atkamon
Hát, nem jó az interneted akkor:S Nekem soha semmi bajom nem volt vele.

Sharks
Hát, én meg úgy fogalmaznám meg, hogy csak az nincs felháborodva, aki nem lát tovább az orránál.

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

Lobsterman
Én is fel voltam háborodva a DRM-en mielõtt megvettem, most mégjobban mert eddig vagy 10* kidobott, és egyszer a mentésem is elrontotta úgyhogy 1 óra játékot is újra kellett csinálnom. Különösen idegesítõ tud ám lenni amikor az ember komplett video végigjátszást próbál csinálni, és csak a hibák tömkelege jön az arcába.
Én inkább úgy fogalmaznám meg hogy az nincs felháborodva csak a DRM-en, akinek még semmi gondja nem akadt vele.

Viszont sikerült végre rájönnöm, miért igértek a kiegészítõhöz fullra bejárható Rómát és Rodrigo Borgiát, mint fõellenfelet.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Merthogy ugye itt az alapjátékban Rómának, azon belül is a Vatikánnak csak egy apró részét lehet bejárni(ami gyakorlatilag folyosó jellegû), és Rodrigo sem hal meg a végén.

Ezzel vitatkoznék. Mármint a mûvészi elemek hiányával. Az épületek (és nem csak az ismertek), a ruhák, a képek, igen a zene.
Még a "rendezésben" is lehet találni pár érdekességet. Beraktak szófordulatokat a venetói nyelvbõl, pár közelkép a harcban is lehet jól eltalált. A tornyok kipipálása, bár persze a tizediknél ez már nem újság.
Azért látszik, hogy ezt a játékot a profitvágy mellett sok utánajárással, nagy gondossággal és valószínûleg sokan élvezettel készítették.
MerlinW
Destiny Trailer 😊

[merlinw.org]

tommygear
MerlinW

[merlinw.org]

MerlinW
A játék legszebb pillanata, mikor Eizo és Federico a toronyban vannak... Azt nagyon eltalálták, zenével, beállítással, mindennel. Sajna a mûvészi elemek itt el is fogytak a játékban😊 A zenét kivéve természetesen.

Ezio: "Its a good life we live, and may it never change"'
Federico: "And may it never change us."

[merlinw.org]

MerlinW
Keress még 10-et😊 Kicsit unalmas, de a ami utána jön bõven kárpótol érte😊

[merlinw.org]

Atkamon
Menj és keress többet...

white0517
mit csináljak akkor ha 20 codex-em van csak ?

Amd athlon x64 x2 dual core processor 5200+ 2.70Ghz 9500 GT 1gb Kingmax ddr2 800Mhz 4gb

MerlinW
1000-1500 pénzt adnak, ha leölöd õket. A piros zsákos ikonnal rendelkezõ a tolvaj, megöléséért nincs bünti, az ikon nélküli tolvajért jár bünti. Illetve van a szemtanú, ami eltörli a körözési szint 75%-át.

[merlinw.org]

tommygear
ottvan a lepel a hátadon 😄
Atkamon
Hát ja, csak feljebb megy a notoriety-d, és én nem szeretem amikor tele van poszterekkel a mini-map xD

tommygear
1tõl nem halnak meg
Akkor kiírja, hogy Ezio did not kill citizens!

tommygear
elég ledobni õket dobókéssel 😊
Atkamon
Mind a kettõ ad pénzt, ha elkapod õket a shift-el. Az Assassination küldetések meg végesek, nem termelõdnek újra.

Elvileg õ valami üzenethordózó a másik meg sima tolvaj. De mintha mind2 adna pénzt.

Hali!
Néha látok az utcán pickpocket-os csávót, elkapom ahogy kell és utána nem kell kinyírni vagy valami? A másik, hogy láttam más fazonú csávót is, õ feltûnõen reneszánsz ruciban volt, de õt is el akarták kapni. Elkaptam, de nem történt semmi. Na Õ mi célt szolgál? Mert ikonnal nem jelzik a térképen. Még annyi, hogy hallottam olyat, hogy egyes missziók újratermelõdnek. Ez igaz? smile.gif . Mert az assassination küldik zseniálisak? van bennük kihívás rendesen biggrin.gif .
Hát én megvettem eredetiben(pont ma sikerült a végére érnem), de a DRM, és az ubisoft hozzáállása engem is felháborít.

Egész jó játék volt így összességében, a történet tényleg remek volt, csak az irányítás volt sokszor gázos, meg volt néhány kifejezetten idegesítõ küldetés. Reméljük ezeket a hibákat is kijavítják majd a befejezõ részre.

grebber
Van valami olyan magyar oldal ami összefoglalja az 1-2 rész történetét?

Next PC upgrade: 2022

Kandurex
Már rég kapnod kellett volna pár pontot a pofátlan warezolgatásod miatt a játékosba. nem beszélve a viselkedésedrõl. Most pótlom a hiányt.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Gideon Wieth
ahogy én észrevettem a DRM-en az van felháborodva aki emiatt nem tudja lewarezolni. Azok akik megvették, lehet az elején szívtak vele, de azóta nem hiszem h problémájuk lenne vele 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Rage47
és több gépen is használhatod, nem kell a mentéseket cipelned magaddal
rage
Én március 28-án vettem meg, azóta játszok vele.
Valószínû, már jókor vehettem meg, mert a DRM-el kapcsolatban a világon semmi gondom nem volt egyszer sem. Igazából, észre sem lehet venni, sõt, az meg kifejezetten jó, hogy így nem kell játék közben a lemez. (vagy a mini image :-)

tommygear
legnagyobb warezpisti sg-n ez a rodman, rá kell hagyni a hülyeségét
Gideon Wieth
Miért is ne ? Egy szar játékról lenne szó azt mondom oké, de lehetne benne annyi tisztelet a fejlesztõk iránt, hogy megveszi a játékot .Benned meg pláne...

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Ne vedd meg.
Atkamon
Vedd meg.

Heló én is velencénél járok de verekedni kell
a 2 sima ember lejön a 3. dik nem a páncélos
nem original van meg asszem dvd 9 -es
szval mit csináljak HELP!!!<#help>
Hát, elég szarügy :S

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu