Assassin's Creed II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
neke irányitással vannak gondok néha, fõleg mikor idõre kell menni valahova, 20 centire van az a kötél ami két tetõ között van, erre rittig mellé lép és leesik...persze megkapaszkodik, de akkor is idõveszteségem van. szóval nagyon kell figyelni, mert kicsi hülyeségeken múlik sokszor a dolog.
The Matrix has you...
más
Hogy kell teljesen levenni a vértet???
Help please!
Sokkal hangulatosabb
Király 😊
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
The Matrix has you...
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
amit az elején irnak, hogy ezt a játékot sokféle vallású és nemzetiségû ember csinálta, na ez a pont az I-re 😊
The Matrix has you...
2. A mentés könyvtárban van egy temp könyvtár. Abban minden egyes mentéspontról (gyémánt ikon) van biztonsági mentés.
[merlinw.org]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kb ez a két emlékezetes "halál elõtti" párbeszéd van benne...
De azért jó internet vagy rossz volt már olyan hogy a net tökéletesen ment mégis ledobált.
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Én inkább úgy fogalmaznám meg hogy az nincs felháborodva csak a DRM-en, akinek még semmi gondja nem akadt vele.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Még a "rendezésben" is lehet találni pár érdekességet. Beraktak szófordulatokat a venetói nyelvbõl, pár közelkép a harcban is lehet jól eltalált. A tornyok kipipálása, bár persze a tizediknél ez már nem újság.
Azért látszik, hogy ezt a játékot a profitvágy mellett sok utánajárással, nagy gondossággal és valószínûleg sokan élvezettel készítették.
Ezio: "Its a good life we live, and may it never change"'
Federico: "And may it never change us."
[merlinw.org]
Amd athlon x64 x2 dual core processor 5200+ 2.70Ghz 9500 GT 1gb Kingmax ddr2 800Mhz 4gb
[merlinw.org]
Néha látok az utcán pickpocket-os csávót, elkapom ahogy kell és utána nem kell kinyírni vagy valami? A másik, hogy láttam más fazonú csávót is, õ feltûnõen reneszánsz ruciban volt, de õt is el akarták kapni. Elkaptam, de nem történt semmi. Na Õ mi célt szolgál? Mert ikonnal nem jelzik a térképen. Még annyi, hogy hallottam olyat, hogy egyes missziók újratermelõdnek. Ez igaz? smile.gif . Mert az assassination küldik zseniálisak? van bennük kihívás rendesen biggrin.gif .
Egész jó játék volt így összességében, a történet tényleg remek volt, csak az irányítás volt sokszor gázos, meg volt néhány kifejezetten idegesítõ küldetés. Reméljük ezeket a hibákat is kijavítják majd a befejezõ részre.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Valószínû, már jókor vehettem meg, mert a DRM-el kapcsolatban a világon semmi gondom nem volt egyszer sem. Igazából, észre sem lehet venni, sõt, az meg kifejezetten jó, hogy így nem kell játék közben a lemez. (vagy a mini image :-)
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
a 2 sima ember lejön a 3. dik nem a páncélos
nem original van meg asszem dvd 9 -es
szval mit csináljak HELP!!!<#help>#help>
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu