Assassin's Creed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
csináltam is feliratot hozzá anno
link
többi rész is megtalálható az accomon
MerlinW
"warez topik kattint ide"

[merlinw.org]

white0517
http://imagerz.com/QFdCDQoEBlI

ezt hogy csináljam meg sztem jól raktam ki de ha ellépek a képtõl akkor kietszi h menjek vissza mi nem jó szerintettek?

Amd athlon x64 x2 dual core processor 5200+ 2.70Ghz 9500 GT 1gb Kingmax ddr2 800Mhz 4gb

4. sequence után, mikor a papóval kell beszélni, és ad egy tekercset, utána nem ad újabb questet sehol. a beszélgetés után fehér lesz minden és bejön középre egy jel, ami az élére állított négyszög és benne egy felkiáltójel villog. És utána nincs több quest, elvileg elkéne vinni vmilyen lorenzonak! Valaki tud erre egy megoldást?
MerlinW
Erre annyit tudok írni: Hát Nos... <#zavart1>

[merlinw.org]

Atkamon
He-he😄 Hát ja, még megjelenés elõtt adták ki novemberben... Akit most kezd érdekelni a játék, az nem biztos, hogy tud róla😄

Biztos sokan tudják, de gondolom sokan nem:

VAN FILM: Lineage a címe.

Számomra ez ma derült ki.

MerlinW
A DirectX-et a Microsoft fejleszti. A játékfejlesztõk meg használják. DX9 és 11 között hatalmas fejlõdés van, az más kérdés, hogy a játékfejlesztõk ezt még nem használják ki.

Vegyük figyelembe viszont, hogy:
1. nvidia-nak még nincs DX11-es kártyája kereskedelmi forgalomban
2. Még csak fél éves a DX11.

Még annyit, hogy a DX olyan mint egy mûhely. Szerszámokkal van tele. Attól hogy verziószámot váltanak, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy több szerszám lesz benne inkább azt, hogy azokat könyebben lehet használni. A DirectX nem a játékosok játékszere, hanem a programozóké.

[merlinw.org]

Nem fussa,valamibõl etetni kell a ménest.😊
Atkamon
Vedd meg a játékot és jó lesz😊

Vagy menj át a warez topicba

hy a codexek összeszedésénél akadtam el firence nevû városba fölmászok a egyes viewpoint-okra és nem deríti fel a térképet még kettõ kellene,
valakinek nincs ötlete hogy lehetne felderítenni?
Miért mit csináljanak vele ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

éppen azért írom h nem bírnak már mit csinálni a fejlesztõk ezért továbbfejlesztik a dx9-et és dx11 nevet adnak neki de ez már nem ide tartozik másik fórumba!!

elitehun
Miaz hogy a DX9-ben is rejlik szépség?? Legfeljebb annyi a különbség dx9 és dx10 között hogy dx10-ben fodrosabbak a felhõk meg szebb a víz<#sniffles>
mert mondom olyan jól néz ki de akkor a dx9 ben is rejlik szépség!!

elitehun
Villa. A bejárat után balra az elsõ ajtó aztán jobbra az ajtó
tommygear
dx9 alapból
Nekem az a baj hpgy megszereztem a fekete ruhát és vettem egy másik válvédõt és most ujra fehér ruhám van :SS Hogy lehet lecserélni a ruhát? plz help
csõ
a játék az dx 10-es alapból vagy lehet valahol állítani??

Atkamon
Akkor az Ezio's Family szól.

MerlinW
Vagy az Earth, vagy az Ezio's Family. Az elsõ 3 track gyakorlatilag ugyanaz. Egyik a toronyban szól, másik az akasztáskor, harmadik a credits alatt.

[merlinw.org]

berczely
Tudja valaki melyik szám szól akkor amikor kiírják hogy Assa II. amikor felmásztok a haverral a magaslatra.?

Soundtrack-ban mi a címe?

tommygear
nemtudom mi nehéz bennük fõleg hogy jelöli a térkép mindet még viewpoint mászás nélkül is
MerlinW
Lent következõ, majd elõzõ.

[merlinw.org]

MerlinW
Tuscany-ban is van igen.

[merlinw.org]

tommygear
nálam is 😮
bigapó
nálam széthullott a topik, nem látom a beirásaim sem.

The Matrix has you...

white0517
köszi a tippet akkor mászogatok 😊

Amd athlon x64 x2 dual core processor 5200+ 2.70Ghz 9500 GT 1gb Kingmax ddr2 800Mhz 4gb

Atkamon
Van San Gimignano-ban is... és nem kell a térkép, hogy lást õket a map-en, én már jóval azelõtt a küldetés elõtt megszereztem õket, amiben kellenek.

MerlinW
Ha végigjátszottad a fõszálat, kaptál egy térképet Mario-tól. Ergo az összeset látod a térképen... viewpoint nélkül is. Eléggé elüt a színük a többitõl (szürke). Flori, Velence, Florence-ben vannak.

[merlinw.org]

Atkamon
Jaj azért nem olyan iszonyatos szenvedés összeszedni õket... ha megmásztad az összes viewpointot, akkor simán látni õket a térképen...

enlightened
Disarmnál arra kell figyelni, hogy pontosan akkor nyomd a countert amikor elérne a penge. Sima kardos counternél már nyomhatod akkor is ha elindul az ellenfél támadása. Disarmnál akkor kell nyomni amikor már elinditotta az utést és elérne a penge, tehát kicsit pontsabbnak kell lenni. Ha disarmoltad utána egybol nyomd az utást és ki is végzi a csávot. Nagy darabokat ugy szokta hogy beléjuk vágja a baltát, aztán amig szédul a behemót, lazán egy ujjal eldönti. Általában a baltát meg lándzsát benne is szokta hagyni az ellenfélben.

white0517
áá ki készítenek ezek a kódexek 24 meg van a többi vel meggyüllik a bajom alig találom õket 😞

MerlinW
Being Chuck Norris😊

[merlinw.org]

Atkamon
Az az adott küldetést abbahagyja, és majd kezdheted elölrõl, amikor akarod.

MerlinW
Törli a mentésedet a karakteredet, a játékot, majd az operációs rendszeredet is. Ezután kicsavarozza a HDD-t, majd két lábon ugrál rajta, a szétroncsolt maradékot pedig "kitolja" a szemetesig. Mert ilyen házias ez a menüpont, és a Mi érdekeinket szolgálja.

[merlinw.org]

Úgy ahogy a countert, csak ököllel menj.

tobias88
Disarmot hogy kell csinálni? mert ahogy a játék írja, úgy nem megy!
bigapó
tényleg az abort memory mit csinál? teljesen törli az egész mentést vagy csak az éppen adott küldetést lehet vele elölrõl kezdeni?

The Matrix has you...

Oda ahova nullázni meg pörgetni tudod :p

bigapó
kösz a tippet, ezt a csillingelõ hangot nem figyeltem még. azt szoktam észrevenni ahogy felette csinálja ezt a fehér kockás dolgot. az feltûnõ messzirõl is.

Azt is nemrég tudtam meg, hogy ahol galambok vannak, ott lehet ugrálni a tetõrõl, de érdekes módon nem mindig adja be, ott is figyelni kell hova ugrasz. meg néha ha verseny van, akkor leugrik, az meg nem vicces 😊

The Matrix has you...

MerlinW
Hova lehet "kitolni"? <#ravasz1>

[merlinw.org]

enlightened
Hidd el abbahagyható! Amikor megvan az összes és az elég hamar van mert a térkép jelöli a kincsesládákat szóval haamr össze lehet összeszedni. Featherek nehezebbek, de ha fülelsz akkor a featherek közelében van egy ilyen csilingelõs hang mint a ládáknál és így megtalálhatóak + eagle vision ki is emeli. Jó a game, de 30 óra alatt 100%-ra ki lehet tolni.

enlightened
Én is rájöttem ezekre, jó nem egybõl, de ha nézegeted egy ideig akkor bejön shaun a képbe és lehet kérni, hogy segítsen és az nem számít csalásnak benne van a gameben és onnantól, meg lehet oldani bármelyiket pikk pakkra szóval ezért elég sokan meg tudják ezeket oldani.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Igen a szögesre még éppen rájöttem, csak arra nem, hogy melyik mit jelent 😄

Positive Mental Attitude

bigapó
fúú, köszi. most majdnem kijelöltem, de magam akarom megfejteni. ehheehehe 😄

The Matrix has you...

Atkamon
Hát ja basszus az utolsó pár rejtvény elég nehézre sikeredett... Nem értem, hogy jönnek rá egyesek maguktól, hogy.... najó, ezt inkább spoilerben írom😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szóval nem értem, hogy jönnek rá egyesek, hogy azt kell megszámolni, hogy hányszor hajlik el élesen egy-egy szimbólum, és azalapján lehet megtudni a sorrendet... De az utolsó képforgatósat sikerült egyedül is, bár szenvedtem egy negyed órát vele 😄

bigapó
az egy helyre az a való világban értendõ, nem a játékban 😄 kicsit kocka vagyok mán 😄

The Matrix has you...

bigapó
ÁÁ, azok a Puzzle-ok a kedvenceim😊 irtó jó, mert változatos tõle a játék. sokkal jobb, mint az egy volt szerintem. itt is ugye ugyanazt csinálod mindig, de ez sokkal változatosabb szerintem. Tegnap is még a Villa kincsesládáit gyûjtögettem és már mennem kellett volna egy helyre, de még mondom egyet megkeresek😊 aztán még kettõt, mert közel voltak 😄 Egyszerûen abbahagyhatatlan.

The Matrix has you...

Nekem az utolsó három rejtvénynél elfüstölt az agyam 😄 a többi viszont jó volt

Positive Mental Attitude