7877
-
#6236 Igazad van, csak annyiban tévedtél, hogy 50 toll után van meg az utolsó fegyver. akkor nekem ez hiányzik:) köszi:)
Condottiero War Hammer -
#6235 nekem nincs meg az 50 toll, de Altair kardját már megszereztem. a fegyverhez is kell a toll? biztos? -
#6234 az megvan, ezért nem értem. megnéztem magukat az állványokat és az egyik buzogány fajta hiányzik, ezért nézegettem a városi kovácsokat, hátha meglelem, de egyszerűen nincs. persze tuti ha most játszanék rögtön megtalálnám a hiányzó kovácsmestert:)
mindegy, gondoltam, hogy nálam lesz a gubanc, úgyhogy holnap újracsekkolom az összes várost. köszi azért. -
#6233 Asszem 50 toll után kapod meg. Am még van egy buzogány akármi is amit asszem 100 toll után kapsz meg -
#6232 Öh, Altair kardja az utolsó, Monteriggioni fegyverboltjában szoktam megvenni, bár lehet, hogy máshol is meg lehet nem tudom... de azt valamivel fel kell nyitni, csak nem tom mivel xD Talán Altair páncéljával együtt:D -
#6231 jut eszembe, a villában található lista szerint nincs meg mindegyik fegyver, egy hiányzik, de ha megyek a városokban már nem tudok venni újat, ott azt mutatja, hogy mind megvan. ez valami bug lesz? -
#6230 jaja, az is nagyon jó volt. az előző videóban a zene is tök jó, ez legtöbbször versenynél volt nekem, de ezek szerint itt is ez ment:)
tényleg a 2-es tomb, megtaláltam:)
TOMB 2 -
#6229 Nekem a Basilica de San Marco a kedvencem, rohadt szép belülről az épület, meg a "puzzle" is ötletes. -
#6228 nekem személy szerint azt hiszem a második volt a kedvenc a Tomb-ok közül. Egész pontosan az amikor egy templom belsejében kell mászkálni és már a végén kurva magasra jut fel az ember, tele ilyen gerendákkal, meg rudakkal, az nagyon kúl pálya volt:) -
#6227 ez eléggé szopatós rész volt, nekem is meggyűlt a bajom vele, de csak azért, mert nem arra ugrott amerre Én szerettem volna, inkább két centivel arrébb, hgoy pont ne érjem el amit meg tud fogni :)
egyet lehet tenni: gyakorolni, gyakorolni és gyakorolni. előbb-utóbb megtanulod fejből, hogy mennyire nyomd és milyen irányba, akár billt, akár gamepadot, ne add fel, sikerülni fog:) ha nagyon nem megy, akkor pihenj egy kicsit, kb 15 percet és próbáld újra, elsőre fog menni, mert az ujjad már megtanulta, csak agyban vagy fáradt hozzá. sok sikert. -
bat777 #6226 ezt tom... -
#6225 Mert a kamerával együtt változnak az iránygombok is... -
bat777 #6224 gondoltam erre is..., de nem sikerül... mindig a vízbe ugrok... :( próbálkozok, de ma már szenvedtem vele eleget. -
#6223 Bármilyen hihetetlen ahhoz hogy jobbra ugorjon a falról a jobbra+ az ugrás gombot kell nyomni ^^ -
#6222 Erre én is kíváncsi vagyok, két napja szenvedek én is! -
bat777 #6221 hali elakadtam egy ponton, légyszi segítsetek.
a video 2:55 percénél járok, ahol az utolsó kulcsot kell megszerezni..
a videóból kiderítettem, h hogyan kell továbbmenni. a falra ugorva és oldalra továbbugrik a kapaszkodóra... csak, h nem tom, h mit nyomjak, h mikor felmegy a falra, utána jobbra ugorjon... az a baj, h a falnál a kamera sem úgy mozog, h jó legyen.
itt vagyok elakadva -
#6220 köszönöm szépen, nekem is ez jött le. hiába, újra kell játszani az egészet és most jobban figyelek a szövegre is :) -
#6219 Idézet részben Seth hsz-éből (mert most fáradt vok megfogalmazni XD)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azok a rohanó emberek Ádám és Éva, a kovácsoló emberek meg tudatuktól megfosztott emberek. Az alak aki a fénylő gömböt tartja pedig egy olyan ősi civilizáció tagja,mint amilyen Minerva is volt(aki a végén megjelent Eizo-nak, meg Desmond-nak is)A lényeg, hogy az embereket ez az ősi civilizáció alkotta, az Eden -nel pedig irányították őket. Ádám és Éva ellopta az Eden egy darabját igy rájuk már nem hatott a hipnotizálás (vagy hívd ahogy akarod), azzal menekültek -
#6218 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ezt úgy érted, hogy ott is a napkitörések okoztak galibát a Földön? Én nem emlékszem ilyenre. az Ősökre igen, hogy úgy hoztak minket, de itt többről van szó szerintem. de világosits fel, lehet nem értettem jól valamit a végvideóban:) -
#6217 nekem is tetszett
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!bár a stargate-ben is ugyanez a téma kb., így nem adott túl sok újdonságot :| -
#6216 Nekem tetszik a végkifejlet, nem gyenge a történet amit kitaláltak köré. Méltó folytatása az első résznek, de egy teljesen új játékot kaptunk szerintem. Gratula a készitőknek :)
ui: The Truth viszont nem teljesen világos számomra, bár lehet, hogy csak túl fáradt voltam hozzá :) -
#6215 Hát én és még sokan mások simán játszunk vele egér+bill kombóval... -
BAk3R #6214 hali! csak egy olyan kérdésem lenne, hogy billentgyűzet+egér kombóval lehet vele rendesen játszani vagy szükséges a gamepad? köszi! -
Egy jó minőségű kép. Red/Cyan -
#6212 Így, ahogy mondod. A minőség az tényleg rossz. De "élőben" már nem ennyire vészes. Ugyebár ez nem stereo 3d, hanem anaglyph-es és a színek sajnos "eltűnnek". -
#6211 A cyan nem kék, hanem türkizkék lehet, azért volt paca:) Megfelelő távolságből nézve nem rossz, mondjuk 2percnél tovább nem bírnám:)
red-cyan:
red-blue:
-
#6210 jah nem tökéletes de azért 3d-s....:D -
#6209 Persze hogy nem főleg játékoknál nem de ez akkor se 3D mert éppen volt kéznél piros/kék szemüvegem és az egész egy nagy paca -
#6208 neméppen. -
#6207 Nem tom, ez a red/cyan nem a legjobb, sőt, mondhatni elég szar:S Nvidia 3D visionnel, vagy mi a neve, viszont azt mondják, hogy eszméletlen jó... tényleg lehet látni a magasságokat, meg minden:D Csak ne lenne olyan drága... -
#6206 Hogy 3D-ben lássuk ahhoz 2 szögből kellett volna felvenni a jeleneteket ergo ez nem 3D-s -
#6205 Ha valakit érdekel milyen 3D-ben a játék és van Red/Cyan szemüvege akkor klikk IDE -
syberia2 #6204 Hé, az miért van, h az AC2 90 %-os Userem visszaugrott a Seq. 10-re??? -
Hoz_Hun #6203 XBox360-on eleinte az benne sem volt, csak a későbbi kiegészítőben tették hozzá. Ugyan is sokan felháboorodtak, hogya a repülő masinériát nem lehetett többet használni (a fő küldetést után). -
#6202 Csak úgy, pontosan. -
#6201 A special memory mire jó? Florí ban van egy, a világító toronyból indul, repkedni kell de nincs hozzá küldetés, sandbox vagy mi? csak úgy szórakozásképpen repkedni kell? Mert pl ha lesek akkor sincs "mission faild" vagy hasonló. -
#6200 Vedd meg és akkor nem kell vele többet bajlódni:) -
eatmerr #6199 sziasztok.töröltem uj cracket tettem fel és törlödtek a savek.Tud vki vmit hogy lehet visszaálitani őket??? -
xido #6198 ugyanabba a mappába próbált átírni a mentések nevét..talán így session 1-2-3-ként látni fogja őket... -
simon007 #6197 11-es sequnce savegame visszatöltve.
DE hogyan lehetne még 2 különböző játékállást is visszatölteni egy játékon belül?
Így mindhárman tudnánk onnan folytatni, ahol abbahagytuk.
Ötlet?