Assassin's Creed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

triplet
Van Warez verzió? Ennyi volt a DRM? 45 nap kb és feltörték? A fene😞

tommygear
Mögéjük mész és Space (steal)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Sziasztok.
Az arany maszkért hajtok a velencei karneválon.
25 szalagot kéne megszereznem de azt nem tudom,hogy kell.
Valaki segítene?

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Atkamon
Na végigvittem másodszor is, most minden tollal, treasure chest-el, mindennel.

Gideon Wieth
értem :-) hát akkor ha a boltból megjön a PC-s eredeti is akkor uccu neki :-)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Atkamon
Benne vannak a DLC-k a történetben, az utolsó elõtti, meg az azelõtti fejezet a két DLC.

Gideon Wieth
Sziasztok! A DLC-ket csak a játék végigjátszása után lehet végigvinni ? Boxon már végigtoltam a játékot, úgyis neki esek majd megint PC-n csak érdekelne, hogy lehet-e külön is játszani a DLC-ket 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

tommygear
meg persze senki nem öregedett
Atkamon
Igen, az elég érdekes valóban😄 Sajnos nem túl júl mutatták be az idõ múlását, csak éppen a vége felé kezdték el mondogatni, hogy "jaj már 10 éve", meg "jaj már 22 éve"... De a játék közben meg teljesen olyan volt, mintha pár hónap lett volna. Szegény Claudia is 22 éven keresztül ült az asztal mögött😄

Vége jó volt meg a Credits is 😊
Mondjuk azt nem értem, hogy az anya, hogy tudott 25 évig térdelni az ágy mellett.

Atkamon
Iszonyat jó a zenéje, nagyon imádom... Mostanában mindig csak ezt hallgatom.

Rage47
hát igen, sztem a zenék is 2x jobbak, mint az elsõ részben😊
Kovácsnál.

Picit zavaró már, hogy megölök mindenkit és az intro-ban vége van.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

3szor 0zom azt a dagadtat, elmenekül
Megvédem a várat, kimenekítem a kölköket, alma eltûnik
Levadászom az almát, erre hasbaszúrnak és megint mehet almáért

Ragamofi
Sziasztok!
Hidden gun-hoz hol tudok "lõszert" szerezni???

Origin: Brandter55

jaj.Hát az elõzõ képhez viszonyítva ez mérföldkõnek számít

De szar a grafikája má!

Atkamon
Ennyire unod?😛
Sosem értem azokat az embereket, akik ezt kérdezik fórumon, hogy "innen még mennyi van hátra?" 😄 Általában én magam akarom felfedezni a játék végét, ha meg már azt várom, akkor az rég rossz😄

tommygear
már nem sok
Onnantól h megint Firenzeben vagyok mennyi van még hátra ?
Almáért

Dehogynem loptam....csak én hüle... átállítottam a billentyüzetet, oszt mos meg csodálkoztam hogy nem megy....
De közben már rájöttem...
Köszi mindenkinek a segitséget...
<#zavart1><#worship>

Kongy
Parancsolj: AVW-FXL8-Y3CW-LK86-DPF4

Jó játékot!

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

tommygear
szia
kérd bgabortól 😊
Üdv nemtudnátok megadni a CD keyt?
Rage47
szóközzel lopsz
játék elején volt is tutorial
Ott meghal a zsíragy vagy mi ? Mondjuk alma meglett az a lényeg

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

MerlinW
Erre szerintem a warez topikban panaszkodj, mert a bolti kiadásban nem így van😊

[merlinw.org]

MerlinW
A játék háromnegyedénél jársz és meg loptad magad szanaszét? Hát milyen bérnyilkos vagy te?😄 Adófizetõ?😊

[merlinw.org]

Space.

Ám szánalmas a vége felé a harc, 3szor nullázom le az életét, erre átvezetõ alatt elfut -.-

Azt hogy is kell ???
<#worship>

MerlinW
Lopj a csajoktól😊

[merlinw.org]

Kellene egy kis segitség.....köszi!!!

<#conf><#conf>

MerlinW
1.77, Lehet próbálgatni a tombokat.

[merlinw.org]

Bianca 😄

Atkamon
Senki a Valve-nál nem mondta, hogy a DRM miatt vették le az AC2-t a játékok közül... ezt csak kitalálta valamelyik újságíró, vagy gamer site, aztán ezt reklámozták... De egy hivatalos jelentés nem volt errõl...

MerlinW

[merlinw.org]

enlightened
Ne kezdd el jó. Mert ha tényleg így van ahogy mondod. A DRM is az elején volt csak rossz(Kicsit egy hétvégére a kanyarból). Õk kezdték el felháborodva mondani, hogy nem árusítják mert, hogy ez mekkora kiszúrás. Õk dettó ugyanazt csinálják, úgy hogy nem kell megvédeni.

enlightened
Ne várj választ! Március 12-én írtam nekik azt írták 1 napon belul válaszolnak, azóta nem jött válasz.

MerlinW
Jah Steam szar.. én is találkoztam már szerver leállással. Jah, 2-3x is megtörtént az elmúlt 7 évben.

Most komolyan.. ne viccelj már.. Schumacher is kicsúszott többször, attól még k*va jó pilóta. Kicsit uncsi ez az álfelháborodott divatfika.

[merlinw.org]

enlightened
Na sikeresen vettem egy gamet amit csak Steamen lehet használni. Az elsõ ami fogadott

"Could not connect to steam network!"

Öcsém és nekik járt a szájuk hogy nem árulják az assat mert a DRM mekkora kiszúrás. Hát ez mi?? Ne csinálják már!!! Komolyan mondom vicc. Nem tudom installalálni se!!! Ezek után elmennek a ****-ba, a DRM ötször jobb mint a rendszerük.

Na ezek után tudod mikor veszek steames gamet mégegyszer. Sajna muszáj volt, mert másképp nem árulják, de már szétrobbanok az idegtõl.

Atkamon
Én sem tudtam még azt a sok késdobós képességet használni élesben... Lehet, hogy harc közben lehet csak, nem tom.
Hát, mozgatgatni kell az egeret, aztán egyszer csak rámegy a kijelölés...
Nem hallottam új patch-rõl, majd egyszer biztos lesz...

Pedig így hidden pistollal vagy dobókésekkel el lehetne intézni.
Pedig ezeknek a fegyvereknek pont ez lenne a lényege, hogy messzirõl el tudjak intézni vele valakit, de ez a célpontkijelölõs probléma meghiúsíja.

Amúgy ígérnek újabb patchet a játékhoz?

A dupla késdobás kivitelezéséhez mit kell tenni?

Csak mert megtanultam a villa elõtti gyakorlótéren, de élesben a harcban még nem sikerült kivitelezni.

A másik kérdésem az lenne, hogy lehet e a kijelölt célpontok között váltani. Gyakori probléma, hogy ki akarom jelölni a megölendõ célpontot, de az istennek se akar ráálni amikor be próbálom célozni, mindíg valamelyik testõrre áll rá.

balee4
Az vicces, mert azt írták max 48 órán belül válaszolnak. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

arty
és arról az ubi tehet?

Forza.

Csak a ruhát festi, nem a vértet. Egyszerûen megmondod a szabónak, hogy melyik színt akarod, megveszed és már olyan is lesz a ruhád, amikor kilépsz.
Sajnos a vért jórészt kitakarja, de ha nem hordod, akkor látványosabb a különbség 😊
Atkamon
Altair-ét nem lehet, csak a sima assassin ruhát.

Köszi, de már megoldódott. A térkép nem akarta jelölni, csak egy idõ után ugrott be..
😊