7877
  • Atkamon
    Nem a bal egérgombot kell nyomni, hanem a jobbot:) Simán fuss el
  • Richardix
    csak tartsd nyomva a spacet és fuss el
  • hegege
    Lehet én vagyok a béna de amikor tanítanak küzdeni ott az utolsó "cuccot" (escape performed) nem tudom megcsinálni,mert nem értem mit kell "csinálni" .Mondja hold attack 1 button ill a space.Ha legyomom az attack gombot és nyomva tartom akkor v beüt neki egyet v lehajol,de közben már megüti kardal és nem tud hátralépni..és igy nem tudok innen tovább jutni...
  • Seth
    Naná hogy nincs boxon drm,még csak az kéne
  • Atkamon
    Én sem vettem még észre semmit a DRM-ből:)
  • Atkamon
    Hát szerintem már csak azért is nagyon fontos szerintem, hogy láthasd, hogy mennyi mindent újítottak. Sokkal jobb érzés úgy játszani szerintem:)
  • dodika28
    Én is elkezdtem a 2-őt, viszont az egyel nem játszottam. Az alaptörténetét vágom, meg amit elmondtak a kettő elején. Fontos végigvinni előtte az 1-et?
  • manome
    Na végre sikerült végig tolna a gametjo volt már várom a következő rész :D (Az uj DRM nélkül persze :D )
  • CroftManor
    hát igen :) de tavaly november se most volt :P jó persze azóta sokszor elővettem meg 2x kitoltam, de most vhogy elfogott a "vágy" h játszak vele. Még jó h boxon nem volt ilyen DRMes faszság, vagy ha van is rajta, az egészből semmit nem lehet észrevenni, akármikor tudok játszani
  • Richardix
    hát nagyon húderég nem lehetett, mert konzollal is kb bő fél éves :P
  • CroftManor
    hú de rég játszottam a kettővel :) elő kéne venni megint
  • JethroHUN
    Tudom, #5960 as HSZ is ezt írja, de elugrik mellette, le a párkányra megint. :| Kipróbálom a felugrást :) Amúgy köszi
  • Atkamon
    Gerenda mellett felfutsz a falon, amikor a legmagasabb ponton vagy, elugrasz a gerenda felé, és akkor belékapaszkodik... De már olyat is olvastam, hogy simán beállsz a gerenda alá, és jobb klikket nyomva tartva megnyomod egyszer a space-t, és akkor felugrik...
  • JethroHUN
    Én is ott vagyok elakadva. Nem megy sehogyse...
  • Atkamon
    Én ezt a zászlós részt nagyon egyszerűen megoldottam:D Az első kettő nagyon könnyű, a harmadikat meg úgy csinálom, hogy odamegyek, ahova a másiknak el kell vinnie a zászlót, és elveszem tőle mielőtt bevinné, és akkor már nem tud utolérni:D
  • Richardix
    végigvittem a játékot.. hát, hallottam hogy a vége szájtátós, de erre tényleg nem számítottam! az "epilógus" meg ad 1-2 tippet miről is fog szólni a 3. rész... vagy ki tudja.
  • DarkSector
    jah mert akkor beszívósodik a szivacsfejű.
  • JackSparrow88
    Ok sikerült azóta. Egyébként én is úgy csináltam hogy leugortam a picsába és épphogy túléltem. De ahogy előttem is mondták, harmadik alkalommal kb 1 másodperccel előbb ér oda a tag mint én szal az azért volt nehezebb mint az első kettő...
  • elitehun
    Velem is ez volt. harmadjára teljesen beindul a csávó
  • DarkSector
    Igen én is szívtam!

van egy tuti tipp, én ugy zsinorba megcsináltam, fuss egyenessen és a bal szélén minnyár nyugiba ugorj le a picsába!
    Szó szerint! Elvileg nem fogsz belehalni és azonnal leérkezel a talajra, ennyi vissza már gondolom megoldod...
  • JackSparrow88
    Valaki segítsen már please annál a zászlós résznél amikor 3szor meg kell szerezni és elvinni egy helyre.(karneválnál)Képtelenség utolérni akármilyen gyorsan is megyek.(érdekes hogy 2szer sikerült, harmadikra azonban már egyszer sem) Ha mégis sikerült harmadjára is akkor meg átvált ilyen hülye kameranézetbe és akkor meg elveszi újra tőlem aztán b*szhatom már...
  • DarkSector
    Én 2x lenyomtam konzolra 2x, de ebből 1x-se tünt fel, akik beszámoltak valszeg agyonbuherált géppel tették, nem hiszem hogy eredeti sértetlen javítatlan géppel, mert akkor én is láttam volna már.
  • Carp Hunter
    Pedig PC.
  • Atkamon
    Aha, hivatalos fórumon sokan írtak erről meg tettek képeket, ugyanez volt, de PCstől még nem hallottam.
  • bigapó
    konzolon? az érdekes, akkor tényleg nem törés miatti hiba.

egyébként marha szép fények vannak néha, főleg mikor templomokban van és a rozettás üvegen jön be a fény, az királyul néz ki.
  • Atkamon
    Nem hinném, hogy a tört miatt van, bár PC-n eddig még nem hallottam erről a bug-ról, csak konzolon.
  • ALEXLONG
    Ez állat, füstbombát nem dobtál el tuti kifagytál volna a sok krehálastól
  • bigapó
    valószinű a tört verzió miatti grafikai hiba lesz. ha más játéknál nincs ilyen akkor nem kártyahiba, ettől függetlenül futtass le egy driverfrissitést és még directx-et is nézhetsz újat.
  • robotnyk
    :DDDD de állat
  • CroftManor
    mikor felfutsz a falra, újból megnyomod az ugrást plusz az oldalra gombot...
  • Richardix
    nem épp bonyolult... felfutsz a falra és jobbra-balra nyíl lenyomásával megint ugrasz...
  • gabo91
    Hali.

Utolsó sírban vagyok...
    Hogy kell felfutni a falra és oldalra ugrani, két napja ezzel baszakolódok... mit hogyan kell nyomkodni?
  • Carp Hunter
    Veletek előfordult, hogy a fények átvilágítják az embereket? Ez mitől lehet?
  • CroftManor
    te se játszottál az AC 1el, akkor minek játszol elsőre a kettővel?...
  • elitehun
    Az aranyos :D
  • Atkamon
    Olvass vissza kb 20 hozzászólást T_T

Olyan jó amúgy, hogy rögtön észreveszitek, ha le merem írni, hogy ez a rész nekem elsőre sikerült, csak azt nem látjátok, hogy előttem már kb 6 embernek leírtam, aki megkérdezte, hogy mit kell annál a résznél csinálni...
  • Vraaanyek
    Valaki segítsen kérem,mert esküszöm idegrohamot kapok...
    Velence előtt van az a küldetés, amikor animus-ból kiszállás után Altair bőrébe bújunk, követni kell valakit, de az bezárkózik,és fel kell mászni a torony tetejére...na már most, ahogy elérem az erkélyt, ahol egy fagerenda áll ki a falból egy lámpással, na arra a gerendára k.vára nem akar felmászni se felugrani sehogy sem, ez most bug, vagy én csinálok valamit rosszul??????
  • Richardix
    Huh, olyan buggal találkoztam az imént, hogy csak nézem O.o
    velencei karnevál, megyek a tetőkön, egszer csak látok egy íjászt, gyorsan odamegyek, leölöm. Ám ekkor egy valag vörös nyíl jelent meg baloldalt, odanézek, kb NEGYVEN ÍJÁSZ ÁLLT A TETŐN!!!!! nem csináltak semmit, csak álltak egy helyben.
    ha a közelükbe mentem akkor meg jobbrabalra dobált a kamera és folyamatosan villogott, mintha minden másodpercben üldözőbe vettek volna.
    Képek is vanak ám:

• elitehun
    Ráadásul az Ő hsz-e után az első rögtön megmondta mit kell csinálni. Az az utáni hsz-ben DarkSector elmondta mit kell csinálni. Sőt még az az utáni hsz-ben Rage is elmondta hogy mit kell csinálni
  • bigapó
    nem kell felvenni az egoisták fröcsögését:) lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal, tudod ;) mindig lesz aki segit, a többivel ne foglalkozz.