Assassin's Creed II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Az arany maszkért hajtok a velencei karneválon.
25 szalagot kéne megszereznem de azt nem tudom,hogy kell.
Valaki segítene?
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Mondjuk azt nem értem, hogy az anya, hogy tudott 25 évig térdelni az ágy mellett.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
3szor 0zom azt a dagadtat, elmenekül
Megvédem a várat, kimenekítem a kölköket, alma eltûnik
Levadászom az almát, erre hasbaszúrnak és megint mehet almáért
Sosem értem azokat az embereket, akik ezt kérdezik fórumon, hogy "innen még mennyi van hátra?" 😄 Általában én magam akarom felfedezni a játék végét, ha meg már azt várom, akkor az rég rossz😄
De közben már rájöttem...
Köszi mindenkinek a segitséget...
<#zavart1>#zavart1><#worship>#worship>
Jó játékot!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
[merlinw.org]
Ám szánalmas a vége felé a harc, 3szor nullázom le az életét, erre átvezetõ alatt elfut -.-
<#worship>#worship>
<#conf>#conf><#conf>#conf>
Most komolyan.. ne viccelj már.. Schumacher is kicsúszott többször, attól még k*va jó pilóta. Kicsit uncsi ez az álfelháborodott divatfika.
[merlinw.org]
"Could not connect to steam network!"
Öcsém és nekik járt a szájuk hogy nem árulják az assat mert a DRM mekkora kiszúrás. Hát ez mi?? Ne csinálják már!!! Komolyan mondom vicc. Nem tudom installalálni se!!! Ezek után elmennek a ****-ba, a DRM ötször jobb mint a rendszerük.
Na ezek után tudod mikor veszek steames gamet mégegyszer. Sajna muszáj volt, mert másképp nem árulják, de már szétrobbanok az idegtõl.
Hát, mozgatgatni kell az egeret, aztán egyszer csak rámegy a kijelölés...
Nem hallottam új patch-rõl, majd egyszer biztos lesz...
Pedig ezeknek a fegyvereknek pont ez lenne a lényege, hogy messzirõl el tudjak intézni vele valakit, de ez a célpontkijelölõs probléma meghiúsíja.
Amúgy ígérnek újabb patchet a játékhoz?
Csak mert megtanultam a villa elõtti gyakorlótéren, de élesben a harcban még nem sikerült kivitelezni.
A másik kérdésem az lenne, hogy lehet e a kijelölt célpontok között váltani. Gyakori probléma, hogy ki akarom jelölni a megölendõ célpontot, de az istennek se akar ráálni amikor be próbálom célozni, mindíg valamelyik testõrre áll rá.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Sajnos a vért jórészt kitakarja, de ha nem hordod, akkor látványosabb a különbség 😊
😊