Assassin's Creed II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
csak azt szeretném kérdezni, hogy az elsõ részhez is volt szobor vagy csak a másodikhoz?
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
elõre is köszönöm.
Köszi még egyszer a segítséget.
[merlinw.org]
Gondolom érdemes végigjátszani(este felkerült a Brotherhood is).A harc rendszere jobb,mint az 1-é volt anno.
Azt olvastam az 1.rész minden hibáját kijavították és szinte tökéletes lett.
Ez mindössze annyi,h ezt a game launcher-t telepítsem fel a játék telepítése elõtt?
1 windows "re" biztos megoldaná a problémám..
A Brotherhood fent van(tegnap óta),de ezt sem akartam volna kihagyni.
[merlinw.org]
A host file sokat segített.
Telepítés után letöltött egy 1.01 patch-et(automata-n),aztán viszont ez fogadott:
"Unable to find Ubisoft Game Launcher,please reinsatll Assassin's Creed II.
Ubisoft Game Launcher:Error code 2."
[merlinw.org]
"An internet connection is required to play this game.Failed to connect to the Ubisoft master servers.Please verify that yout internet connection is functional and try again."
Olvastamn,h régen volt ilyen gond.De azóta semmit nem tettek ellene?Mehet a kukába a játék?
Segítséget elõre is köszönöm.
Everything is true, nothing is permitted.
Ugyanakkor, ha nem túl sok idõt ölsz a tennivalókba, akkor széttöredezed a sztorit.
Szóval ízlések és pofonok! :)
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
talán az 1ben nem volt ilyen,de Ezio részeiben már igen
Azt szeretném kérdezni, hogyha befejezem a storyt, utána még mászkálhatok szabadon? Mert ha nem, akkor inkább ráfekszem a villa "rendberakására", és az összegyûjtendõ cuccokra is.
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Viszont behekkelhetõ netrõl töltött deluxe mentésekkel, én is azt csináltam.. Sokat egyébként nem vesztesz vele.
[merlinw.org]
Steamen lehet venni alapkiadást és deluxe kiadást is, valamint az alap tulajok upgradelhetik az alap kiadásukat deluxe-re( pénzért persze).
Mivel ubishop-ban nincs ilyen upgrade lehetõség, így egy dobozos tulaj mit tehet a deluxe kiadás megszerzése érdekében?
Létezik, hogy a dobozosok ingyen megkapták a deluxe kiadást, tehát uplayrõl ez már feljavítva (alapról deluxe-ra) tölthetõ le?
Vagy aki dobozost vett, esetleg 0 day az most így járt és nincs mód a deluxe megszerzésére csak ha újra megveszem?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Fákjúal!
Steam-en az összes AC játék 66-75%-os akcióban. 30€-ért az összes rész + DLC.
[merlinw.org]
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Fákjúal!
2. Testvériség - AC Brotherhood
3. Keresztes háború - AC1
[merlinw.org]
Elõre is köszi?
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Most vettem meg steam-en, és az érdekelne, hogy a 2. részben vannak-e belsõ achievementek?
Vagy ez csak a Brotherhood-ban volt elõször?
Nothing is True, Everything is Permitted
Kéne egy kis segítség fegyver választással kapcsolatban. Amikor a kovácsnál megveszek egy fegyvert, az leváltja az elõzõt, és nem tudom hogyan lehet a már régen megvett fegyvert rakni a kezembe. Most megvettem egy kardot, de volt elõtte egy másik amit már megvettem és nem tudom hogyan kell vissza cserélni. Legyetek szívesek segítsetek :S Elõre is köszönöm!
cdgalaxis.hu-ez utóbbi gls-el akár vidékre is
Melyik város urai voltak a Mediciek:)
ejjejj:)
Firenze,Milánó,Nápoly,Velence