7877
-
Steve Q #7797 Akkor lehet, a videokártya kezelőpultján kell letiltani (Catalyst v. Nvidia Control Panel).
Szívesen, bár csak azt tolmácsoltam, ami a fórumon le van írva. Ha valami játék vagy hardvergond támad, külföldi fórumokon érdemes először körülnézni. -
simonl #7796 Köszönöm a válaszod, VSync -et nem tudom hol lehet állítani AC2 -ben, talán nincs is.
Triple Buffering -ról most hallottam először:)
Az ajánlott, D3DOverrider programot kipróbálom, ám még nem találtam hozzá magyar nyelvű útmutatót.
Azért még egyszer kösz...
-
Steve Q #7795 Másoknak is volt hasonló gondja ilyen konfiguráción.
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1731688
Itt az áll, a játék nem engedélyezi a VSync-et és a Triple Buffering-et egyszerre, ezért esik le a framerate. Két hasznos tippet adtak meg: érdemes a játékban kikapcsolni a VSync-et, vagy D3DOverrider-t használni, ami erőlteti a kettő együttes használatát. -
simonl #7794 Sziasztok, a következő jelenséggel találkoztam, gondoltam leírom hátha valaki talált már megoldást rá:
Az aláírásomban lévő konfigurációval és win7 x64 alatt a játék apró kis szaggatásokat - röccenéseket produkál a játék.
Megpróbáltam a minimum beállításokra butítani de akkor is zavaróan szaggatott. Offline is próbáltam, ott is. Brotherhoodnál nem csinálja max beállításoknál sem.
Valami Ötlet? Esetleg Win8 telepítése?
-
M Csabesz #7793 A black editionban lévő dlc-re gondolok. Altair ruhájára stb.- re gondolok a dlc-ben ezt akarom felrakni.Vmi oknál fogva nem akar elindulni a black edition win7 32 bites rendszeren. -
Gary #7792 Ebből az infóból, nagy a valószínűsége, hogy amit letöltöttél, az csak egy olyan mentés, amiben aktiválva van a DLC.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Gondolom, csak be kell másolnod a mentések közé és a játékon belül azt a mentést kell választanod.
Lehet, hogy trükköznöd kell a Uplay-jel, azaz először ki kell kapcsolnod az online mentést, majd bemásolni, játékot indítani...
Talán, a warez topikban többet tudnak róla. -
M Csabesz #7791 Nem. Van gy 2save és egy 2save.metadata -
#7790 Nem telepíteni kell? -
M Csabesz #7789 Hello mindenkinek!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Leszedtem az assassin's 2 dlc-t és nem tudom, hova kellene bemásolni. -
xido #7788 akkor azt javallom,az ubilauncher mappából a storage mappát mentsd ki,emlékeim szerint abban foglal helyet valamilyen számmal jelölve -
#7787 nekem konkrét mentéskel azaz mappa/fájl mert pendrájvra tölteném -
Lokker #7786 Ha használod a uplay felhőadattárolás-t vagy mit, akkor minden játékból való kilépés után szinkronizálja a mentéseket. Legalábbis H6-nál én mindig visszakapom a mentéseimet újratelepítés után (pl: win reinstall). Szerintem ez itt is működik. -
#7785 üdv
épp gép újrarakásnál járok és elkezdtem a játékot de nem szeretném előről kezdeni a mentést hol találom?
(tom hogy ez nem az a topik de a ac3-nak is kéne a mentése) -
xido #7784 sajnos mindig..csak Rómában vezetik be a banki átutalást -
hawkie22 #7783 Egy kérdés. Jelenleg Velencében járok. Van lehetőség máshogy is kivenni a pénzt a villa dobozából vagy mindig vissza kell utazni a villába, hogy kivegyem?
Ha igen, akkor van erre valami gyors lehetőség? -
mrmonkey #7782 Sziasztok! Végre végig vittem, a fősztorit, minden percét élveztem csodálatos volt a környezet, a városok... Az Assassin's Creed III valahogy nem lett ilyen jó mint ez.. Azt is kivittem sok mellékszállal de nem élveztem annyira mint ezt. Most jön a Brotherhood majd ha megvettem boxra :-D -
#7781 várj egy kicsit vele a magyarítás kb. 50%-on jár -
#7780 Azt hiszem olyan nagy gond nem lehet. Az írást többnyire értem a beszédet nem, de ezt találtam ha minden igaz így már minden vidám lesz :) . Érteni is fogom meg élvezni is. Köszönöm azért. -
xido #7779 kézikönyv?...fél óra alatt megtanít a játék mindenre és már csak élvezni kell:)..a szöveg meg..hát sajna angol...maximum megveheted a hivatalos regényt,hogy képben legyél a dialógussal meg a történettel,bár nem 1/1 átirata a játékban elhangzott szövegnek gondolom.. -
#7778 helló. Ma akadtam véletlenül egy videóra ahol 3mp alatt eldöntöttem, hogy a 2. részével játszani akarok. namármost látom magyar felirat nincs a játékhoz, de az se érdekel viszont nagy segítség lenne ha valaki tudna útmutatást adni, honnan szedhetném le (már ha lelehet ) a magyar kézikönyvét (már ha van magyar) -
#7777 köszi -
#7776 Tudtommal nem volt. -
#7775 sziasztok
csak azt szeretném kérdezni, hogy az első részhez is volt szobor vagy csak a másodikhoz? -
#7774 Itt van
Ha eredeti játékod van akkor az #Ubisoft alatti részt töröld. -
#7773 Heló. ha szabad megkérnem valakit, elküldené a hosts fájl teljes szövegét nekem privátban?
előre is köszönöm. -
Destydeme #7772 Ok,thx. Úgy tervezem,h sorban végigmegyek mindegyiken.Az Ass.Creed III is nagyon jól néz ki,de ez még odább lesz,addig elvagyok ezekkel a részekkel.
Köszi még egyszer a segítséget. -
#7771 A második résszel indul be igazán a játék. Az első rész amolyan techdemo volt a másodikhoz képest:) AC2, Brotherhood és Revelations egy történetet mesél el, szóval érdemes mindhármat sorrendben végigjátszani. -
Destydeme #7770 Köszönöm a segítséget,sikerült elindítani."Kicsit körülményes" az ubisoft server miatt,de nem vészes.Másodjára is indult gond nélkül.
Gondolom érdemes végigjátszani(este felkerült a Brotherhood is).A harc rendszere jobb,mint az 1-é volt anno.
Azt olvastam az 1.rész minden hibáját kijavították és szinte tökéletes lett. -
#7769 Utána is lehet. -
Destydeme #7768 Megnézem.
Ez mindössze annyi,h ezt a game launcher-t telepítsem fel a játék telepítése előtt? -
#7767 Talán itt egy megoldás -
Destydeme #7766 Szívás,mert a launcher-t már töröltem,ahogy az előző hsz-ben írtad.
1 windows "re" biztos megoldaná a problémám..
A Brotherhood fent van(tegnap óta),de ezt sem akartam volna kihagyni. -
#7765 Program Files-ból az ubisoft launcher-t törölted? Ha nem akkor tedd meg, majd távolítsd el a játékot és telepítsd újra. -
Destydeme #7764 Szia.Félig sikerült,illetve haladtam.
A host file sokat segített.
Telepítés után letöltött egy 1.01 patch-et(automata-n),aztán viszont ez fogadott:
"Unable to find Ubisoft Game Launcher,please reinsatll Assassin's Creed II.
Ubisoft Game Launcher:Error code 2."
-
#7763 Ha fent volt a tört verzió, pucolj le mindent ami ahhoz kapcsolható. Ubisoft launcher-t, játékot, mindent. A hosts fájlból vedd ki az ubi szervereket, ha benne vannak, majd telepítsd újra. -
Destydeme #7762 Sziasztok.Megvettem eredetiben,viszont install után ez fogad.
"An internet connection is required to play this game.Failed to connect to the Ubisoft master servers.Please verify that yout internet connection is functional and try again."
Olvastamn,h régen volt ilyen gond.De azóta semmit nem tettek ellene?Mehet a kukába a játék?
Segítséget előre is köszönöm.
-
cRusa1deR #7761 Monteriggoni-ban a zsoldosoktól pénzért lehet tanulni három skill-t. A lándzsásat és a nehézfegyvereset meg is tudom csinálni, a tőrös nem megy. Mármint a városokban az őröknél, mert a zsoldosokba simán bele tudom vágni a három tőrt egyszerre. Mit ronthatok el? -
Ulthane #7760 Igen, csak kérdés, hogy lesz-e kedved. Én valahogy mindig úgy voltam vele, hogy ha vége lett a sztorinak, és még volt "tennivaló", valahogy már nem volt kedvem hozzá.
Ugyanakkor, ha nem túl sok időt ölsz a tennivalókba, akkor széttöredezed a sztorit.
Szóval ízlések és pofonok! :) -
xido #7759 igen..
talán az 1ben nem volt ilyen,de Ezio részeiben már igen -
#7758 Sziasztok.
Azt szeretném kérdezni, hogyha befejezem a storyt, utána még mászkálhatok szabadon? Mert ha nem, akkor inkább ráfekszem a villa "rendberakására", és az összegyűjtendő cuccokra is.