Assassin's Creed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na..az AC3 elõzetes óta nõtt a szándék..újra kezdtem Ezio kalandjait...ahogy nyílnak a területe,kilátók az elsõ,aztán kincsesládák..még a codex lapok is..holott még nem is lettem assassin,csak köpenyes bosszúszomjas fiúcska..jó az ajtókat védõ 3as õrség..nekem esnek hatan kardokkal és csak ütni tudok,semmim nincs még..izgis😊
MerlinW
Két ember közé kell állnod, de ne nagyon vegyenek észre. Hátulról célszerû. Másik megoldás, ha föléjük mész és ugrasz. Ha elég közel van egymáshoz a két ellen, akkor duplázni fogsz.

[merlinw.org]

Ugye ha már megvan a dupla tõrünk, akkor egyszerre akár két ellenfelet is leszúrhatunk. Az lenne a kérdésem hogy ennek pontosan mi a technikája? Csak mert vagy sikerül, vagy nem. Nem mindig jön össze.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

mascarun
Okés!
Köszönet! 😊

MerlinW
Ááá FAIL😊 Azt hittem ez a Revelation topik😄 Mindegy, az almás rész is a vége fele van. Az emlékek halványulnak, de szerintem nincs egy óránál több belõle.

[merlinw.org]

mascarun
Úgynézem még valami almát kell hajkurászni!Amit elvettek amikor megszúrt az egyik csóka. Altair ruhája már megvan.

MerlinW
A megboldogult Altair kezébõl? Akkor 10 perc van hátra a játékból😊

[merlinw.org]

mascarun
Most szereztem meg a 6. korongot!

MerlinW
Ha jól emlékszem 9. A 4. korong után beindul nagyon, ne add fel😊

[merlinw.org]

mascarun
Hány "fejezetes" a játék? Akármennyire is jó egy idõ után elkezdem unni.

Na, már tárgytalan 😊 Végig toltam és már nincs több kérdésem.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

+ még egy kérdés. Ha harcolok, akkor homályos lesz a kép. Ez mitõl van, és hogyan kapcsolhatom ki?

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Sziasztok. Ott járok, hogy már csak egyetlen egy kódex hiányzik, plusz beszéltem Leonardo-val is a családi birtokon. De nem tudok bemenni a villa azon szobájába, ahol a kódex lapok vannak a falra gyûjtve, plusz lejárat van a titkos földalatti helységbe.

A játék elmondja és ki is írja, hogy az uccsó kodex a térképen van jelölve, de nincs. Ha jól értem, Rómába kéne eljutni, de a térkép nem jelöli. Mi a teendõ?

Foxy0
oké nem kel bekapni az embert ha vmit nem tud

MerlinW
Warez topik fejlécében baromi nagy linkekkel ott van az emulátor - rákattintva a telepítési útmutató - és a crack is. Figyeljünk már oda kicsit.

[merlinw.org]

Foxy0
és gyik-ot hol találom?

szerintem a gyik-et olvasd el a fejlécben amott..valamit kihagyhattál,az a rész még erõsen védett volt,emulátoros trükkök meg minden..
Foxy0
nem segít senki én meg már tolnám a játékot

MerlinW
Át kell menned a warez topikba..

[merlinw.org]

Scany01
üdv felraktam utána mit kel csinálni hogy elinduljon a játék?(mikor elindítom valami regisztrációs ablak jön elõ)

Ja értem én is elõször nem tudtam mi is az 😄

Picar77
ott láttam, csak csodálkoztam hogy a játékban meg nem láttam 😄

()() (^^)

shiftet nyomd meg, mikor felugrott
Sziasztok olyan problémám lenne h velencében nem tudok meg mászni egy kilátót.pontosabban ezt:
http://www.youtube.com/watch?v=3-XB4pX1dbo&feature=related
Ugrani én is tudok csak nem kapja el,hogy kell ugy ugranom h elkapja a platformot?
megválaszolom a saját kérdésem; nem lehet
nincs mit és ha megkeresed a youtubun ratkatka videót le is vannak fordítva.

Picar77
ruha alapján én is oda tettem csak kommentekben meg ac2-t írtak de akkor mindegy 😄
#7698: köszi :3

()() (^^)

Tényleg csak a 2-ben is van hasonló de az teljesen más.

CroftManor
Ez a Brotherhoodban van, nem a 2-ben.

Nothing is True, Everything is Permitted

ez akkor lesz teljes ha a titkos szimbólumokat (glyph ) megtalálod és megfejted.

Picar77
ez mikor jött elõ az ac2-be vagy hol ?
mert én kijátszottam, de nem láttam

()() (^^)

hülye kérdés, de 2 éve játszottam végig a játékot és már nem emlékszem: valóban nem lehet kiszállni desmonddal az animusból, úgy, mint a brotherhoodban? vagy csak én nem találtam meg ezt az opciót?
MerlinW
Akkor a warez topikban olvass vissza😊 Elég a fejlécet.

[merlinw.org]

hát ööö... izééé... szóval érted <#kacsint>

MerlinW
Bolti verzió?

[merlinw.org]

Urak, vissza olvastam, de nem találtam megoldást ezért kérem segítsenek.

Ha elindítom az AC2-õt akkor mindenáron beakar logoltatni. (Sajnos skip login nincs. Nem értem minek, hisz offline is bõven ellennék...)

Azonban hiába adom meg a felhasználó nevem és jelszavam, ez a rügyvedék kiírja, hogy "legalább egyszer online is bekell lépned, hogy offline játszhass. Ha már egyszer beléptél ezen a gépen, akkor ellenõrizd a felhasználó neved/jelszavad"

Direkt ezért hoztam létre egy profilt az uborkaszoft-on is. DE Nem segít <#rinya><#rinya><#rinya>

MerlinW
Az "assassin" nem tolvajt jelent😊

[merlinw.org]

Üdv mindenkinek.

Tolvajok hitvallása 2
Kész lett a Tolvajok hitvallása 2 tesztvideó is. 😊
ffxi
Most már yó. Server nem elérhetõ volt napi pár órában.

Fákjúal!

Jim Morrison
az igen !: )

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

MerlinW
Mikor megjelent a nem volt törhetõ, miután játékmenet közben minden esemény után egy kulcsot küldött a játék a szervernek, ami visszaküldött egy másikat és csak ezután folytatódott. Erre Dormine, én és még pár keleteurópai pajtással csináltunk egy szerver emulátort és összegyûjtöttük a kulcsokat. Ez 20+ ember 2-3 hónapnyi munkája volt. Miután elkészült, kijött a SKIDROW crack, aminek forrásában megtaláltuk az saját adatbázisunkat (ugyanabban a sorrendben, az általunk bennehagyott hibás kulcsokkal együtt)

Ennyi a történet😊

[merlinw.org]

Jim Morrison
õ, ez pontosan mi? 😊
am grat, szép szám!

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

MerlinW
Nekem is bolti, mondjuk nem játszottam vele 1 éve. Mi a probléma?

[merlinw.org]

ffxi
Én origival tolom és szivat az UBI 😞

Fákjúal!

MerlinW
Igaz, csak nekem érdekesség, de túllépte a 2 milliomodik látogatót az emulátor oldalam😊

[merlinw.org]

Jól teszed 😄 Én is nem rég toltam ki az AC, AC2-öt meg a ACB-t 😄

ffxi
Kivácsiságomat kielégítetted. Most szorgalmasan keresem/oldom meg a "rejtélyeket" 😊

Fákjúal!

Szívesen bármiben ha tudok segítek.

ffxi
Értem. Köszönöm.

Fákjúal!

Nem azokat nem ezzel lehet megszerezni. Altair páncélját a sirhelyek megtalálása során lehet megszerezni meg a kardját utána meglehet venni. 50 toll után vehetsz egy jó kis kalapácsot 100 után megkapod a családi öltözéket.
Tollak: Összesen 100 darab van belõlük, és az összes városban találsz a háztetõkön. Ezio édesanyjának a szobájában lévõ ládikába lehet berakni õket. 50 darabért cserébe megvásárolhatod Condottiero kalapácsát a kovácstól, ami 30.600 aranyba kerül. Ha mind a 100 megvan, akkor megkapod az Auditore család köpenyét. Ha ezt hordod, izgalmas lesz az életed, mivel az õrök azonnal rád támadnak, amint látóterükbe kerülsz.
Kódexlapok: 30 darab van belõlük. Elengedhetetlen a végigjátszáshoz. Mario dolgozószobájába kell a falra helyezned õket.
A 16-os alany videói: Ezekbõl 20 darab van. Minden városban fellelhetsz a falakon nem oda illõ, fénylõ jeleket. Megközelítve õket, nézetet váltva egy-egy videó jön elõ.
Szobrok: 8 darab van belõlük, mind a birtokon található a városfalon belül épületek oldalán. Egyszerû észrevenni õket, mivel fénylenek. Ha a helyükre rakod õket (a villa körül lévõ talapzatokra), akkor minden párosért 2000 arany üti a markodat.
Kincsesládák: 330 található belõlük, minden városban vannak. A festményárusok jó pénzért térképeket is adnak minden egyes kerülethez. Megtalálásuk térkép nélkül se nehéz, inkább a mennyiségük miatt tart jó darabig. Sok ládát õrök vesznek körül.
Kilátók: 66 kilátó van összesen, a városok feltérképezését szolgálják.