7877
  • MerlinW
    Csak a preorder cuccokkal több a deluxe (2 templar lair). Nem letölthető vagy megvásárolható külön.
    Viszont behekkelhető netről töltött deluxe mentésekkel, én is azt csináltam.. Sokat egyébként nem vesztesz vele.
  • ratgab
    Kérdés: Megvan dobozosban az AC 2, de látom, hogy már olyat digitálisan nem is árulnak, csak a deluxe kiadást!

Steamen lehet venni alapkiadást és deluxe kiadást is, valamint az alap tulajok upgradelhetik az alap kiadásukat deluxe-re( pénzért persze).

Mivel ubishop-ban nincs ilyen upgrade lehetőség, így egy dobozos tulaj mit tehet a deluxe kiadás megszerzése érdekében?

Létezik, hogy a dobozosok ingyen megkapták a deluxe kiadást, tehát uplayről ez már feljavítva (alapról deluxe-ra) tölthető le?

Vagy aki dobozost vett, esetleg 0 day az most így járt és nincs mód a deluxe megszerzésére csak ha újra megveszem?
  • MerlinW
  • MerlinW
  • ffxi
    Akkor Merlin szindróma :)
  • MerlinW
    Nekem is mind a 4 dobozos, de Steam-en már nem veszem meg:) Főleg, hogy már UPlay-ről is letölthető a digitális változat a dobozos kulccsal.
  • ffxi
    1. rész megvan nekem dobozosan. Akkor steam-en miért ne? :D (Darksector szindróma xD)
  • MerlinW
    És ide is, mert miért ne:

Steam-en az összes AC játék 66-75%-os akcióban. 30€-ért az összes rész + DLC.
  • nagykispeter
    Köszönöm szépen
  • ffxi
    Keresztes háború ág tetszett a legjobban. A többi is jó. De kár, hogy nem azt folytatták.
  • MerlinW
    1. Reneszánsz - AC2
    2. Testvériség - AC Brotherhood
    3. Keresztes háború - AC1
  • nagykispeter
    A könyvek a játék történetét írja le?Ha igen akkor milyen sorrendbe passzol a könyv címe a játékokkal?
    Előre is köszi?
  • MerlinW
    PC-n csak a Brotherhoodban és Revelations-ben vannak.
    Sziasztok!
    Most vettem meg steam-en, és az érdekelne, hogy a 2. részben vannak-e belső achievementek?
    Vagy ez csak a Brotherhood-ban volt először?
  • xido
    ma Fókusz..egy haditudósító fotós csaj riportja alatt AC2 zene..Venice rooftop's track :)
  • bendáj17
    Pontosan remélem így már megfogja találni :) mert balra vannak a fegyók meg a páncélok. Jobbra meg a épitőmester, meg Mario szobája, fent meg képek meg stb :)
  • CroftManor
    Egészen pontosan, ha belépsz a villába, a balra lévő szoba :)
  • bendáj17
    Tényleg köszi a pontosítást. Mivel egyszerre toltam ki az összes eddigi részt néha összefolynak bennem a helyek :D
  • adamant
    Köszönöm szépen megpróbálom :D
  • xido
    egész pontosan ott lesz a Monteriggioni birtokon az egyik szobában,a 2.részben
  • bendáj17
    a assassin székhelyen minden cuccot megtalálsz. Pontosan nem tudom talán egy kis lakás. Bocsi ha butaságot írtam.
  • adamant
    Üdv mindenkinek!
    Kéne egy kis segítség fegyver választással kapcsolatban. Amikor a kovácsnál megveszek egy fegyvert, az leváltja az előzőt, és nem tudom hogyan lehet a már régen megvett fegyvert rakni a kezembe. Most megvettem egy kardot, de volt előtte egy másik amit már megvettem és nem tudom hogyan kell vissza cserélni. Legyetek szívesek segítsetek :S Előre is köszönöm!
  • MerlinW
    Én innen rendeltem, de ha belföldről szeretnéd, akkor innen
  • xido
    576.hu
    cdgalaxis.hu-ez utóbbi gls-el akár vidékre is
  • Foxy0
    és tuc olyan oldalt ahol tokkal szállítanak?(nem csak letölteni)
  • MerlinW
    Akkor rá kell áldoznod 2000Ft-ot.
  • Foxy0
    üdv írtad hogy emulátoral csináljam azzal se sikerült
  • bendáj17
    Pont egyből beugrott az AC2 :d
  • xido
    Legyen ön is milliomos ma
    Melyik város urai voltak a Mediciek:)

ejjejj:)

Firenze,Milánó,Nápoly,Velence
  • xido
    Noha ismertes,hogy vannak színészek,akik játékokban szinkronizálnak mellékszereplőként..mókás most,hogy Leonardo-t faggató és rugdosó Firenzei katona azon a hangon szólal meg,aki a Skyrimben sokak hangja,többek között a Whiterun-i jarl-é is:)
  • xido
    Na..az AC3 előzetes óta nőtt a szándék..újra kezdtem Ezio kalandjait...ahogy nyílnak a területe,kilátók az első,aztán kincsesládák..még a codex lapok is..holott még nem is lettem assassin,csak köpenyes bosszúszomjas fiúcska..jó az ajtókat védő 3as őrség..nekem esnek hatan kardokkal és csak ütni tudok,semmim nincs még..izgis:)
  • MerlinW
    Két ember közé kell állnod, de ne nagyon vegyenek észre. Hátulról célszerű. Másik megoldás, ha föléjük mész és ugrasz. Ha elég közel van egymáshoz a két ellen, akkor duplázni fogsz.
  • Rony94
    Ugye ha már megvan a dupla tőrünk, akkor egyszerre akár két ellenfelet is leszúrhatunk. Az lenne a kérdésem hogy ennek pontosan mi a technikája? Csak mert vagy sikerül, vagy nem. Nem mindig jön össze.
  • mascarun
    Okés!
    Köszönet! :)
  • MerlinW
    Ááá FAIL:) Azt hittem ez a Revelation topik:D Mindegy, az almás rész is a vége fele van. Az emlékek halványulnak, de szerintem nincs egy óránál több belőle.
  • mascarun
    Úgynézem még valami almát kell hajkurászni!Amit elvettek amikor megszúrt az egyik csóka. Altair ruhája már megvan.
  • MerlinW
    A megboldogult Altair kezéből? Akkor 10 perc van hátra a játékból:)
  • mascarun
    Most szereztem meg a 6. korongot!
  • MerlinW
    Ha jól emlékszem 9. A 4. korong után beindul nagyon, ne add fel:)
  • mascarun
    Hány "fejezetes" a játék? Akármennyire is jó egy idő után elkezdem unni.