Assassin's Creed II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
[merlinw.org]
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A játék elmondja és ki is írja, hogy az uccsó kodex a térképen van jelölve, de nincs. Ha jól értem, Rómába kéne eljutni, de a térkép nem jelöli. Mi a teendõ?
[merlinw.org]
http://www.youtube.com/watch?v=3-XB4pX1dbo&feature=related
Ugrani én is tudok csak nem kapja el,hogy kell ugy ugranom h elkapja a platformot?
#7698: köszi :3
()() (^^)
mert én kijátszottam, de nem láttam
()() (^^)
Ha elindítom az AC2-õt akkor mindenáron beakar logoltatni. (Sajnos skip login nincs. Nem értem minek, hisz offline is bõven ellennék...)
Azonban hiába adom meg a felhasználó nevem és jelszavam, ez a rügyvedék kiírja, hogy "legalább egyszer online is bekell lépned, hogy offline játszhass. Ha már egyszer beléptél ezen a gépen, akkor ellenõrizd a felhasználó neved/jelszavad"
Direkt ezért hoztam létre egy profilt az uborkaszoft-on is. DE Nem segít <#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ennyi a történet😊
[merlinw.org]
am grat, szép szám!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
[merlinw.org]
Tollak: Összesen 100 darab van belõlük, és az összes városban találsz a háztetõkön. Ezio édesanyjának a szobájában lévõ ládikába lehet berakni õket. 50 darabért cserébe megvásárolhatod Condottiero kalapácsát a kovácstól, ami 30.600 aranyba kerül. Ha mind a 100 megvan, akkor megkapod az Auditore család köpenyét. Ha ezt hordod, izgalmas lesz az életed, mivel az õrök azonnal rád támadnak, amint látóterükbe kerülsz.
Kódexlapok: 30 darab van belõlük. Elengedhetetlen a végigjátszáshoz. Mario dolgozószobájába kell a falra helyezned õket.
A 16-os alany videói: Ezekbõl 20 darab van. Minden városban fellelhetsz a falakon nem oda illõ, fénylõ jeleket. Megközelítve õket, nézetet váltva egy-egy videó jön elõ.
Szobrok: 8 darab van belõlük, mind a birtokon található a városfalon belül épületek oldalán. Egyszerû észrevenni õket, mivel fénylenek. Ha a helyükre rakod õket (a villa körül lévõ talapzatokra), akkor minden párosért 2000 arany üti a markodat.
Kincsesládák: 330 található belõlük, minden városban vannak. A festményárusok jó pénzért térképeket is adnak minden egyes kerülethez. Megtalálásuk térkép nélkül se nehéz, inkább a mennyiségük miatt tart jó darabig. Sok ládát õrök vesznek körül.
Kilátók: 66 kilátó van összesen, a városok feltérképezését szolgálják.