Assassin's Creed II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A köpenycserét is megtaláltam. Nem a kelmefestés az.
Az öltözékek menüben lehet az eddig megszerzett köpenyeket cserélgetni.
a kelmefestés meg gyakorlatilag a köpenycsere...és az se mindegy,hogy milyenre,van amelyik Firenzében megvéd a katonáktól,stb..stb..
Pedig már az Igazságot is jó ideje megfejtettem.
A szabónál én csak erszényt tudok venni vagy festetni, semmi köpenyre vonatkozó részt nem láttam, de lehet, hogy csak benéztem.
A repülõs emlék az csak szórakozásból van ott. A köpeny váltásra ha jól emlékszek a szabónál lehet váltani. Rémlik valami de lehet hülyeséget írok. A vérteket a villában lehet.
Egyébként a felébredésünk után hová tûnik a köpenyünk?
Utána egy sima fekete van rajtunk, az addig megszerzetteket fel lehet még valahogy venni vagy már nem?
A köpenyre vonatkozó csere lehetõséget eddig még nem találtam a vért szobában.
Szóval, ha valaki tudja, tényleg kíváncsi lennék rá mi értelme van ennek.
Feladatot nem kapunk célpont vagy egyéb nincs.
Mindenki csak szálldosott, de teljesíteni senki sem tudta.
Ha egyáltalán van mit és lehet, hogy ezt annyiszor játsza el újra az ember ahányszor akarja?!
És miért nem jelzi semmi hogy mikor mit kell csinálni?
A térképen nálam semmi más nem látszott csak a tüzek a repüléshez.
Kiraktam a kódex lapokból a világot, de nem történt semmi.
Ez így ok?
Illetve Forli kikötõjétõl nem messze kaptam egy rejtett emléket amikor Leonardo repcsijével kell repkedni.
De mit kell itt csinálni, mi a feladat???
Mert repkedtem egy jó 10 percet leszálltam és ott maradt a kezdõpont.
A két ládát megtaláltam, szóval köszi.
Viszont a kutas témát még mindig nem vágom.
Már felújítottam azt, amit lehetett, meg is néztem ott nincs semmilyen lejárat, zárt az alja.
Szóval a kérdésem még mindig az, hogy hogyan lehet lejutni a szentélybe???
Errõl nem tudtok videót esetleg?
A 16-os alany tekergetõs fejtörõi tényleg tükrösek. Melyik kellene? Ha az igazságra mész a menüben akkor ott mutatja melyik kell még.
Vagy itt Glyph
Oldalt az elsõ videó a további, itt el is magyarázza, hogy kell illetve hogy milyen módszerrel.
a kútnak utána néztem,házon belül fejleszteni kell talán és úgy nyílik meg..
Ezek szerint nem egy és ugyanaz a kettõ. Csak azt nem tudok, hogyan tudnék oda bejutni.
Ha valaki tud segíteni, írjon.
Illetve van még egy gondom.
Aki ezeket a kép tekergetõs fejtörõket kitalálta annak száradna le a keze.
A hetedik seq.-ben járok és van egy amit sehogy sem tudok megfejteni, már órákat töltöttem vele. Egy apa öleli a haldokló fiát. Ebben tudnátok segíteni?
Egy videót találtam hozzá, de abban olyan gyorsan tekergetik, hogy követni sem lehet, nem hogy az alapján megoldni.
Még egy kérdés. A villa udvarán a kútban lévõ szentélybe hogy lehet bejutni?
Ezek szerint ezek olyan mellékküldi féleségek, amiket nem kötelezõ megcsinálni?
Elég unalmasak egy idõ után szerintem.
(Te nem az a kriszta vagy MP-rõl?)
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
A Bérgyilkos küldetések végtelenek?
Eddig még akárhányat teljesítettem mindig rögtön visszakerült az ikon oda ahonnan épp felvettem.
Csak azért kérdem, mert ha így, van akkor hagyom a fenébe.
Eléggé hervasztó, hogy olyan mintha semmit sem csináltam volna azokkal amiket már befejeztem.
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Találtam egy egész értelmes videótis a beállításról.
Sokat segítettél, nem gyõzõm megköszönni.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Szívesen, bár csak azt tolmácsoltam, ami a fórumon le van írva. Ha valami játék vagy hardvergond támad, külföldi fórumokon érdemes elõször körülnézni.
Triple Buffering -ról most hallottam elõször😊
Az ajánlott, D3DOverrider programot kipróbálom, ám még nem találtam hozzá magyar nyelvû útmutatót.
Azért még egyszer kösz...
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1731688
Itt az áll, a játék nem engedélyezi a VSync-et és a Triple Buffering-et egyszerre, ezért esik le a framerate. Két hasznos tippet adtak meg: érdemes a játékban kikapcsolni a VSync-et, vagy D3DOverrider-t használni, ami erõlteti a kettõ együttes használatát.
Az aláírásomban lévõ konfigurációval és win7 x64 alatt a játék apró kis szaggatásokat - röccenéseket produkál a játék.
Megpróbáltam a minimum beállításokra butítani de akkor is zavaróan szaggatott. Offline is próbáltam, ott is. Brotherhoodnál nem csinálja max beállításoknál sem.
Valami Ötlet? Esetleg Win8 telepítése?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gondolom, csak be kell másolnod a mentések közé és a játékon belül azt a mentést kell választanod.
Lehet, hogy trükköznöd kell a Uplay-jel, azaz elõször ki kell kapcsolnod az online mentést, majd bemásolni, játékot indítani...
Talán, a warez topikban többet tudnak róla.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Leszedtem az assassin's 2 dlc-t és nem tudom, hova kellene bemásolni.
épp gép újrarakásnál járok és elkezdtem a játékot de nem szeretném elõrõl kezdeni a mentést hol találom?
(tom hogy ez nem az a topik de a ac3-nak is kéne a mentése)
Ha igen, akkor van erre valami gyors lehetõség?
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)