Assassin's Creed II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kéne nyitni egy topicot ennek, túl sok az off
every damn day
2 éve vásárolok a netrõl dolgokat, fõleg játékokat, és eddig egyszer sem volt semmilyen gondom... Pedig Ebay-t is sokat használom pl... Olyan helyrõl kell vásárolni, ahonnan sokan teszik...
Ez azért nem egy életbiztosítás
Ott van egy ilyen "furcsa" oldalon, hogy add meg a bankkártyaszámodat, az nekem gyanús. Nem mondom hogy ne rendelj, sõt én is rendelnék, de ennek a veszélyeibe nem árt belegondolni
every damn day
A szállítás tényleg ennyi, nekem is ennyiért hoztak egy nagy 2 kilós dobozt... Itt Magyarországon meg belfölfi szállításért elkének egy 1000rest... De nem kell félni amúgy semmitõl, nagyon korrektek, nagyon jól be volt csomagolva a cucc, egy karcolás sem volt rajta.
#6719: Nem tudom, nézd meg az oldalukon hol vannak boltok.
Anyum azért nem akarja, mert nem hiszi el 1 font a kiszállítás:S
De am megengedi😄D
I met God. She's black
Párizsban v svájcban vannak boltjaik?(oda megyek nyáron)
every damn day
Csak kártyával lehet, igen.
every damn day
Mora mennyiért lehet rendelni? Megbízható? Nem gyanús h ilyen olcsó?
every damn day
Ilyen kis doboznál nem tudom mennyi, nem rendeltem még ilyet Zavviról. Eredeti játékaink topicban tudnak segíteni, ott sokan rendeltek már onnan.
A puzzle megoldását pedig itt találod. Görgess kicsit le, aztán ott lesz az összes puzzle megszámozva.
A másik meg ,hogy most végeztem a Leonardo+Ezio+Fogat=Menekülés pályával és amikor utána rögtön betölt akkor Forliban vagyok. Ez a Forlis pálya már a DLC pálya csak a bele van integrálva a játék történetébe vagy a játék rendes történet vezetésében is van Forli pálya, és ha az utóbbi akkor a DLC pályák mikor lesznek elérhetõk? (ha egyszer végigvittük a játékot?)
Off:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
I met God. She's black
Egyébként Itt egy szûk kompatibilitás lista - ami csak tájékoztató jellegû. Ez alapján be lehet lõni, mit bír a cucc.
[merlinw.org]
Vista SP2-vel tökéletesen megy a játék (POP:TFS), láttam két szép szememmel. Egyébként borzalmas bughalmaz lett a PC-s verzió. Lényeg, hogy a rendszered környékén lesz a probléma, a játéknak el kell indulnia ha van minimum 2GB memóriád és egy 2,6+Ghz-es kétmagos prockód. Ja és kell neki egy legfrissebb VGA driver is.
[merlinw.org]
HÜLYE VAGY TE? Tudod ezzel mi megy közepesen?? A passziánsz bazdmeg.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
CPU: Pentium(R) Dual-Core CPU T4200 @ 2.00GHz
CPU Speed: 2.00 GHz
Ram: 2.0 GB
OS: Microsoft Windows 7 Enterprise Edition (build 7600), 32-bit
Video Card: Mobile Intel(R) 4 Series Express Chipset Family
A videó kártya ezeket tudja:
Video RAM 780.0 MB
3D Yes
Hardware T&L Yes
Pixel Shader version 4.0
Vertex Shader version 4.0
Sound Card: High Definition Audio hangeszköz
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
every damn day
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
every damn day
Még nincs crack a PoP-hoz de majd lesz és akkor net nélkül is menni fog.
Újabb DRM baki
Megvettem a PoP Forgotten Sands-t, ami Vistán nem fut hibátlanul. 8000 Ft volt, és NEM VETTÉK VISSZA a boltban
Állítólag nem tudnak mit csinálni a kóddal, ezért nem is fizetik vissza. Szóval elbuktam a pénzt. Aztán akadozva, meg ki-kikapcsolva végigvittem, 2-3 óra alatt. Aki egy ilyenért elkér 8at, az még nem látta az AC2-t!!
8k és nekem 30 óra volt!
every damn day
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"