7877
  • Atkamon
    Hát azért nem olyan iszonyat sok... Jó persze, egy embernek nagyon sokáig tartana, de egy kissebb csapat azért meg tudná oldani.
  • Warton
    Kurva nagy meló lenne egyébként, főleg ha a helyszínek leírásait is beleszámítjuk.
  • Atkamon
    Én is csináltam volna már rég fordítást, de nem lehet sajnos, mert a játék fájl-jai titkosítottak, hogy ne lehessen modolni. Így a szövegfájlokhoz sem lehet hozzáférni.
  • destiner13
    hello, magyarosítást mért nem sikerült eddig készíteni, senki nem fordítja le, vagy mi? én szívesen készíteném el a szöveg fordítását de az ilyen informatikai dolgokat nem igazán vágom, ha abban segítene valaki meglehtne csinálni, nem?
  • Atkamon
    Így:
  • Aaron1212
    de az aszaszin jel az hogy néz ki?
  • Warton
    Kis parkour?? Azért volt egy-két elég durván nehéz rész.
  • xXtamasXx
    keresd a városokban az asszaszin jeleket, ott vannak a kripták, bemész, egy kis parkour után megkapod a tányért, és ezt hatszor :)
  • Aaron1212
    Hali.Azt szeretném kérdezni hogy az "ősöm" ruháját főküldikből lehet megszerezni(felkiáltó jeles küldiknél) vagy esetleg mellék küldikben.Mert ha jól értelmeztem a játékot akkor olyan "tányérokat" kell beszerezni.
    De ha rosszul tudom javítsatok ki légy szíves.
  • mgkp
    Na sikerült végigvinni, megértettem ezeket a "glyphs"-eket is. Viszont lenne pár kérdésem :
    SPOILER
    Ugye az derül ki a The Truth-ból, hogy Ádám és Éva immunis volt ezekre az Éden darabokra amikkel az emberiséget rabszolgaságban tartották azok " akik előbb jöttek" (those who came before). Háború alakult ki és újra kellett építeni a világot, ezek az "istenek" eltűntek és az éden darabjai a történelem folyamán szétszóródtak. Viszont az egyik ilyen lény, "isten" akivel a játék végén találkozunk katasztrófára hívja fel az emberiség figyelmét. Akkor ők most akkor mik? Egyszerre jók és rosszak?
    És akkor a keresztesek ugyanazt akarják elérni mint amit régen az emberiséggel tettek ? Tehát ők is rabszolgaságban akarják tartani őket úgy hogy agymosást csinálnak az Éden Darabjaival amivel úgymond békét érnének el?
    SPOILER VÉGE
  • Atkamon
    Gratulálok a szintedhez :)
  • CroftManor
    boxra meg 13k volt megjelenéskor
  • syberia2
    ez kicsit spoiler nemde?:)) Amugy most néztem Svájcban az ac2 csak 16k Ft. Itt megjelenés napján volt 8k
  • Atkamon
    Röviden? Ezio apját és testvéreit megölik, és ő ezért bosszút akar állni mindenkin, aki felelős a halálukért. Közben pedig kiderül, hogy a családjában generációk óta mindenki bérgyilkos volt, és a Templar-ok ellen küzdenek, akik egyben az apja haláláért felelős emberek is.
  • Brad33
    Már egy ideje játszom a játékkal, és felirattal nagyjából meg is értem, de kicsit mégis zavaros a történet. Igazából röviden miről szól?
  • Dead
    Ilyenkor kell átfáradni a warez topicba.
  • Aaron1212
    Valaki leírná hogyan lehet játszani a játékkal ,mikor elindítom kéri a kódot de semilyen kódot nem fogad el.Ilyenkor mi a teendő?
  • Atkamon
    Nem nagyon tudja érthetőbben szerintem, mert ő sem érti az egészet:)
  • xXtamasXx
    nah ezt most írd le érthetőbben
  • CroftManor
    ja, azt néztem én is,h ez miről beszél :D
  • Dead
    Ezio is meghalt? Neked miylen karaktert dobott a gép játszani?
  • Brad33
    Amúgy ha jól emlékszem azokat kellett kiválasztani, amin szerepel alma.
  • Atkamon
    Azokat a jeleket glyph-eknek nevezik, húsz van belőllük összesen, és "Az Igazság"-ot tartalmazzák. Subject 16 csinálta, hogy valamit elmagyarázzon vele. De ahogy mondod ez csak egy mellékküldetés, szóval ha ennyire nem érted az egészet, akkor szerintem hagyd...
  • mgkp
    és nem kell
  • mgkp
    Na várjunk nagyon összekavarodtam most.
    SPOILER
    Ezio és a testvérei meghaltak. Most az a csaj aki segít , az ő házához kell elmenni. Ott előtte fennt még találok valami jelet aztán beszélnek hozzám az Animus-on keresztül meg a 16-os alany is beszél valamit. Atán 5 kéept kellett találni amivel nem tudom mit kellett volna csinálni vagy látnom rajta de véletlenül kinyomtam mert gondolom az nem főküldetés és már nem tudom újrakezdeni. Elmagyarázná valaki ezt a jeles dolgot meg hogy mit kellett volna a képeken látni?
    SPOILER VÉGE
  • MerlinW
    Áhááááá!:)
  • DonPetrucio
    bocs, nem olvastam végig a kommented
  • bigapó
    nem az a poén, hanem, hogy összekeverte a crack-et a magyarítással. azért az már nem semmi :)
  • MerlinW
    Áprilisi a hír, március vége óta a törttel játszanak az emberek:)
  • bigapó
    ez egy akkora facepalm, hogy ilyet még a világ nem látott :D
  • DonPetrucio
    Dehogynem tudják feltörni a kódot: http://gamepod.hu/hir/feltortek_a_drm-et_jatszhato_az_assassin_s_creed_2.html
  • MrIncredible
    hát ezt igazán sajnálom. nem tudok angolul sem olaszul sem. De a remény hal meg utoljára, mert a játék hangulata és Firenze is nagyon tettszik. Gépem még nincs hozzá, de remélem az is meg lesz lassan.
  • bigapó
    nincs különös ok, nem tudják a kódot feltörni, bár ez nem olyan, mint a crack:) mindegy, bonyolult megcsinálni, így nem fogják egyénileg. a gyártónak kellett volna, alapból, ez nem sikerült, így angolul kell játszani..vagy olaszul, úgy még jobb is :)
  • MrIncredible
    és ennek van valami különös oka?nem tudják feltörni, vagy csak nincs rá ember?
  • bigapó
    sose nem lesz.
  • MrIncredible
    sziasztok!lehet tudni valamit magyarosításról? lesz hozzá egyáltalán?
  • Dead
    Látod a kép alatt azt a pici fekete szöveget?
    Oda menj át.
  • DonPetrucio
    Valaki meg tudná adni a feltört játék torrentjét?
  • bigapó
    igen, benne vannak.
  • Andris22
    Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy ugye az itthon kapható, sima PC-s verzióval ki lehet játszani 100%-os teljesítésre a játékot? Külföldi fórumokon olvastam, hogy hogy mindent megcsináltak, de mégsem lett 100%, mert hiányoztak nekik valami Temple Lair-ek. Ezek benne vannak a rendes PC-s kiadásban? A Sequence 12-nél járok, de egyelőre egyet sem láttam.