7877
  • bigapó
    ez most vagy troll vagy totál elmebeteg...már bocsánat, de olvasni csak tud - bár ezután kétlem - és látja mit kellene csinálni és hogy hol. még ha először játszok egy játékkal, akkor is rájövök előbb-utóbb, mivel olvasok :)
  • xXtamasXx
    nemhittem, hogy egyszer bárki is ilyet mer mondani
  • MerlinW
    Hátööö.. hol tartasz? Melyik városban vagy? Mi történt legutóbb? A térkép mindig mutatja merre vannak a főküldetések. ESC-et megnyomva látod melyik sequence-ben vagy, összesen 14 van.
  • Atkamon
    Jaa, ezt nem láttam.
  • NHLFAN
    ami van az oldalukon,már nem az ő kínálatuk,hanem valami másik cégé.ebay-en meg nagyon horror áron adják...
  • Atkamon
    Hát, nem hiszem, hogy túl sok van Magyarországon... a play.com árulja, de az nem szállít ide, úgyhogy azt akkor tudod megszerezni, ha van UK-ben ismerősöd.
  • NHLFAN
    valaki tud esetleg egy eladó Black Edition verziót?
  • Blacksheep333
    omg, mekkora egy paraszt...

sorner:
    Az Animus pontosan mutatja, hány küldetés van a játékban.
    Mielőtt betöltenéd a Memory-t, ott van egy hosszú DNS csík Memory Block-okra oszta. Minden Block egy küldetés, be is van számozva.
  • Atkamon
    Ezen most kicsit kihűltem, nem tudom eldönteni, hogy ezt most komolyan írtad, vagy sem... Ha igen, akkor ez a játék nem igazán neked való, tanulgass angolt, és akkor talán meg tudod majd érteni :) Csak mert az azért elég durva, hogy van, aki még odáig sem jutott el, hogy elindítsa a küldetéseket...
  • sorner
    Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy assasin creed-el játszok már vagy 3hónapja és mindig cask ölök és ölök benne... annak a játéknak van amúgy vége??? mert már nagyon elkezdtem unni és azon gondolkozom, hogy abba hagyom...de az a gáz, hogy addig nem fogom tudni abbahagyni ameddig végig nem vittem, szóval értitek... valaki eltudja mondani nekem hogy mikor lesz a vége??? amúgy a játék maga elejinte nagyon szimpatikus volt...mert én nem is szoktam az ehhez hasonló játékokkal játszani... amúgy mi történik majd a csávóval meg ilyen érdekelnek :))))))))
  • syberia2
    wanted köpeny
  • CroftManor
    én már nem is emlékszem mit kapunk érte, olyan régen volt... Mit is? arra emlékszek hogy a feléért megkaptuk azt a kalapács szerű fegyvert.
  • Dead
    Nah összeszedtem mind a 100 sastollat. Amit kapunk érte, jól néz ki, de a hatása annál ellenszenvesebb.
  • Atkamon
    Igen, tudom, de hogy lehet, hogy másnak nincs csík?:D
  • Janika7605
    Hát emberek én az életemet teszem rá, hogy a 16:10 1680*1050 monitoromon teljes méretű volt a kép, addig amig rá nem kötöttem egy 16:9 LCD tévét a másik kimenetre...
  • szabii98
    16:9
  • Atkamon
    Nekem is... :D
    Mobilos kép:
  • MerlinW
    Ez viszont már egy jó kérdés:) 22"-es monitorom van. Neked?
  • Atkamon
    Én is ilyen felbontáson játszok, és nekem van... Ez hogy lehet?
  • MerlinW
    16:9 szélesebb mint a 16:10 ezért vannak azon sávok.

(Én 16:10-es vagyok én nincsenek sávok (1680x1050))
  • Atkamon
    Fordítva. Mivel a játék 16:9-es, ezért 16:10-ben vannak sávok.
  • Janika7605
    Nekem 16:10-ben vannak sávok, 1680*1050-ben
  • MerlinW
    16:9-ben sávok vannak, 16:10-ben teljes képernyős.
  • Atkamon
    Milyen felbontáson?
  • szabii98
    nekemmegy :O
  • rage
    Pedig nem megy teljes képernyőn
    :-)
  • Janika7605
    Hát nem tom. Én úgy emlékszem, hogy teljes képernyőn ment a monitoron.
    Sőt a tv után is ment teljes képernyőn, most meg nem???
    Lehet hogy rosszul emlékszem, de akkor hónapokon át nem vettem ezt észre? Sőt az első résznél se tűnt fel???
  • syberia2
    Valaki megtenné hogy bannerba ír ezeknek a warezosoknak a szabályt?
  • Atkamon
    Akkor warez topic.
  • Brad33
    Nem.
  • Atkamon
    Eredeti?
  • Atkamon
    Az a megfelelő megjelenés. Csak 16:9-es képarányt támogat a játék, ami 1680x1050-nél két kis csíkot eredményez, én is úgy játszok vele. A TV-d gondolom 16:9-es, és ott azért nem látszódtak a csíkok. Sajnos ez egy hülyesége a Ubisoftnak, ami már az első részben is jelen volt.
  • Brad33
    Hali!
    Most annál a résznél járok, amikor visszatért Desmond a jelenbe, majd megy vissza épp valamelyik városban, de amikor jön a szokásos bejátszás egy adott városról egyszerűen lefagy a kép. A hang alatta tovább "duruzsol", de nem tudok mit tenni. Van ötletetek?
  • Janika7605
    Halihó, sziasztok!

Találkozott már valaki a köv problémával?
    A HD4850 kártyám második dvi kimenetére rácsatlakoztattam egy LCD tévét dvi-hdmi kábellel.
    Az AC2 felismerte a max felbontását a tévének és simán tudtam játszani.
    Miután lebontottam a tv-t és csak a monitor maradt a játék képe nem megfelelően jelenik meg:
    A monitor alsó felső szélén marad 1-1,5 cm sötét rész. A felbontás 1680*1050, eddig is az volt, ha az AC2-ben váltok felbontást akkor sem jól jeleniti meg a képet.

Win7 64bit, Sapphire HD4850 a kártya.

Más játékoknál nincs gond.

Uninstall/Reinstall-t már próbáltam...

Valakinek valami ötlet????
  • CroftManor
    én is pont így értelmeztem.. aztán mikor felmásznak a az épület tetejére, valaki észreveszi őket
  • bigapó
    ja, tényleg..
  • Atkamon
    Hát Ádám és Éva.
  • bigapó
    mint a mátrixban, na de ki volt az első aki felébredt? :D
  • Dead
    Az én értelmezésem a videóról.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nekem úgy jött le, hogy az Éden tulajdonképpen egy ilyen mesterségesen épített hely volt és a "those who came before" vagyis azok akik előttünk/korábban jöttek építették. A végén mondja is az a bizonyos nő, hogy ők teremtették az embereket a saját képmásukra, felvették az istenek szerepét is. Van a videóban egy olyan rész mikor benéznek egy ablakon felfelé mászás közben bent emberek dolgoznak, egy sötét alak meg fogja az Apple-t. Vagyis azzal irányítja az embereket talán. Ádám és Éva pedig úgy néz ki, mint akik éppen kitörtek a tudatlanságból és rájönnek, hogy irányítás alatt voltak és ezért próbálnak megszökni. Mivel tudjuk, hogy a Bibliában úgy van, hogy harapott az almából Éva nyilván itt pedig szerzett egy Piece of Edent, valahogy így sikerülhetett kitörni az elnyomásból.
  • bigapó
    alapvetően a világvégéről van szó benne, nekem az jött le. de tényleg kusza az a film.