Assassin's Creed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KAranténbol visszaállitottam, kikapcsoltam nodott ,de a ubilancherbe nem tudom bemásolni a dll craket
hiába huzom átt nem másolja be semmi hibaüzenet de nem másolja oda.. ????? Mit tegyek?
Grove4
Nekem is elõfordult, kapcsold ki a vírusvédelmet mialatt játszol, ha továbbra is probléma, akkor nézd meg, hogy nem tette e karanténba és állítsd vissza,majd azután kapcsold ki a védelmet.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Unable to find the ubisoft Game launcher , please re install Assassins creed 2 .
Ubisoft game launcher:
Error code 2.

ui.: ubiorbitapi_r2.dll craket a nodom trojainak érzékeli és egyfolytában irtja.

A játékot már 90% ban kijátszottam nem szeretném elõröl kezdeni .de gondolom a crack miatt nem is engedné..

Nagyon megköszönném ha valaki tudna segíteni ,hogy mit tegyek vele hogy tudjam folytatni.várok megoldásra ötleteket.
Elõre is köszönöm..
DarkSector
igen itt én is elakadtam. lol mikor megtudtam hogy kell....😄
nah fuss fel szembe a falon majd oldalra nyomd az irányitót, és ugorj...énis aszittem ugy megy mint prine of persia-ban....😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

hello

falon futás hogy mûködik
az utolsó síros küldinél az istenért nem jöttem rá
Atkamon
Azt én még soha nem tapasztaltam.

Grove4
Még nem tapasztaltam.Azt viszont igen, hogy néha nem blokkol.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

tommygear
akadozik az egér ha körbefordulsz, próbáld ki nyilakkal is a kameramozgatást úgy mennyivel jobb
Atkamon
Játsz a játékkal, jön majd minden sorban...

rayman12
jah ok, csak mostvagyok ott hogy mario le vezetett oda.

amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670

xXtamasXx
jelöli a térkép, de el kell jutni egy bizonyos pontig szal a legelején hiába keresed....

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

rayman12
és azok mere vannak?

Grove4
Assassin's Tomb-okban össze kell gyûjteni azt a hat medált.

rayman12
Altair páncélját hoygan lehet megszerezni?

Grove4
Kösz.

Atkamon
Csak repkedni lehet.

Grove4
A special memory ad vmit, vagy csak repkedni lehet?

Grove4
Milyen egérhibát?

Atkamon
Nem...

tommygear
javították már am az egérhibát??
IJIazz
a jobb klikk még a high profile is nem csak az üres kéz, persze csak ha épp nem harcolsz.. 😊

bigapó
ja tényleg, üres és fegyveres kéz, na ez nem jutott eszembe 😊

The Matrix has you...

xXtamasXx
pontosabban : láb, fej, üres kéz, felfegyverzett kéz (az elején mikor Ezio születik is így írja)

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

bigapó
nem írja, de annak van nevezve vagy hogy mondjam😊 elsõ részben is már volt ez. az eagle vision pl azt hiszem az. de lehet keverem😊 mindenesetre van láb, kéz, fej és fegyver. vagy nem fegyver? 😊

The Matrix has you...

Atkamon
Jobb klikk... Nem ír az Head gombot 😊

Sziasztok ma vettem meg a játékot és olyan kérdésem lenne, hogy mivel kell blokkolni? A leírásban a "Head" jel lenyomását írja de ez nem mûködik... (és õszintén nem is látom értelmét, hogy ezen a gombon lenne)
Kongy
lehet jönni az AC Brotherhood topicba...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

bigapó
juj de komoly😊 kíváncsi vagyok multiba milyen lesz 😊 zászlórablás, mint cod-ban 😊 hasonló ugye van benne, mármint a kettõbe. állat szép videó, az elején már majdnem film minõségû.

The Matrix has you...

tommygear
elitehun
Ha másban nem is grafikába mindenképpen 😉
Kongy
pc > xbox 360

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

lehet

every damn day

Atkamon
Hát, talán grafikailag...

dede videotesztben mondták, h teljesen egyformák

every damn day

Kongy
a PC Guru ilyet sosem állított...

Atkamon
Van... az elsõ részt is, meg ezt is majdnem fél évvel késõbb kaptuk meg, mint a konzolosok...

na nemár
bibibi<#beka3><#buck>

És ezek után mondja azt a PCGURU hogy nincs különbség a pc és box közt😛

every damn day

Atkamon
A PC verzió a Director's Cut, több féle küldetés van benne, mint konzolon.

hmm
tényleg az😄
milyen a director's cut?
nekem is az van asszem, de nem tudom, mi a különbség...

every damn day

rage
Ubisoft weboldalán meg lehet vásárolni az elsõ rész Director's Cut verzióját 14 EUR-ért, a második részt meg 49-ért.
S van egy olyan lehetõség,hogy mindkettõt együtt - 14 EUR-ért.
Érdekes...:-)

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Köszi szépen sikerült!

Atkamon
A kiálló gerenda mellett fuss fel a falra, amikor a legmagasabb ponton vagy nyomd a gerendafelé mutató iránygombot, és nyomd meg az ugrást (space)...

Sziasztok!
Elakadtam 1 helyen.Mikor újból desmondal vagyok és útánna Altair vagyok követnem kell 1 embert aki 1 toronyhoz mén.És ott hogyan lehetne felmászni a torony teteire?Erkélyig felmászok és onnan hova tovább?

xXtamasXx
jó, ügyes vagy 😄

davidka003
Nekem az sikerült 30mp körül úgy, hogy csak a sima rejtett tõrt használtam.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

xXtamasXx
hát szerintem elég hatékony pl a van az a küldetés amikor 10 bruteot kell megölni 1 perc alatt , 5öt megmérgezel amint meghalnak akkor indul a számláló és leszurkálod a többit de pl ha csendesen kell vkit likvidálni akkoris jó

Grove4
OK.Köszi.

bigapó
szerintem az assassin contract nem termelõdik újra.
a poszterek igen, mert azzal a körözésed szinjét tudod csökkenteni.
a mérgezett pengétõl pár másodperc múlva furcsán fognak viselkedni a delikvensek és ha ez pl egy õr, akkor a kardjával elkezd csapkodni. nem túl hatékony, de ilyen elterelésnek talán jó, vicces, egyszer próbáld ki milyen😊

The Matrix has you...

Grove4
Az assassin contract-ok meg a letéphetõ posterek újratermelõdnek?
Ja és a mérgezett pengét még sosem használtam.Mire jó az? hogy mûködik?

Grove4
Már rájöttem közben, kb. kiszúrta a szemem, de csak most vettem észre, hogy nyitva van.