7877
  • bika1212
    XD köszi hogy válaszoltál :)
  • JethroHUN
    Vicces gyerek vagy. Tudod az a pár szám 7000 forintot ér.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    MENJ ÁT A ROHADT WAREZ TOPIKBA, SZEDD LE A CRACKET
  • bika1212
    nekem nincs ot de meg tudnád adni????
  • JethroHUN
    Szerintem az a kézikönyv hátulján van. Én ott találtam.
  • bika1212
    sziasztok.
    Föl telepitetem a assassin's creed 2 és kelet registálnom registáltam és cd-key kódót kért ha tudtok adni meg köszöném.
  • szabii98
    Bevagyok jelentkezve és kódot kér :/
  • rage
    Ha már egyszer beregisztráltad a játékot az UBI accounthoz, akkor nem kell többé a kód, csak be kell jelentkezni.
  • szabii98
    beakarom írni a kódot, be is írom és azt írja ki "The key has ben used already"
    Mit tegyek?Reinstall?
  • szabii98
    Megtudtam csinálni(hál isten)
  • szabii98
    Nektek már maxosan kiépített Monteriggoni?:D
    Én most újrakezdem, kicsit nosztalgiázni :)
  • CroftManor
    jaja sztem is :) ma is tolni fogom vele Altair armorjában, bár így kissé uncsi, h céltalanul bolyongok a városokban.. Már 4x kijátszottam, most is 1 millió feletti pénzem van, mert ugye folyamatosan gyűlik a villában...
  • Csupi05
    Értem, de akkor is nagyobb küzdelemre számítottam vele... viszont ismét hangsúlyozom, h a játék maga nagyon jó!!!
  • bigapó
    minek kattintson ha még olvasni sem tud? :D
  • CroftManor
    ott van a banner alatt hogy warez topik, katt oda
  • fekinho
    Valaki esetleg tud segiteni az imént leirtakkal kapcsolatban?..le lehet e tölteni már a fullos verziót..ha igen, honnan?
    Megköszönném bárkis segítségét!!!
  • CroftManor
    Rodrigo nem halt meg, benne lez a Brotherhoodban.
  • fekinho
    Sziasztok!
    Rég jártam már itt..Valaki tudna nekem linkelni ahonnan letölthetem az AC2-t?..olyan verzióra gondolok, ahol minden okés..crack..Mert volt egy orosz verzióm..de az nem indult..Elöre is köszi a sgítséget!
  • Csupi05
    Azt hittem, h Rodrigo kicsit nehezebb lesz megölni, ez egy kicsit csalódás volt, de a játék nagyon bejött, pedig alapjáraton nem nagyon rajongok ezért a stílusért, de ez a játék beszarás jó lett.
  • destiner13
    szerintetek kezdő konzolosként melyikre éri meg megvenni xbox ra vagy pc-re?
  • Atkamon
    Azt várjuk, hogy a Ubi megtömje a zsebét a konzoleladásokból.
  • syberia2
    miért, tulajdonképpen mit várunk? Mert átírni konzolról nem fél év:)
    Meg hát remélem kicsit jobb DLCket kapunk!
  • Atkamon
    Hát, nekem azért, mint hatalmas AC rajongónak nem olyan mindegy :S
  • syberia2
    hát nemtom szerintem tökmindegy mikor jön ki pcre ha egyszer ugyanazt kapjuk:D Najó, plusz DLC...
  • CroftManor
    ezzel csak azt akartam mondani, mint azt már korábban is leírtam, hogy mindenek van előnye és hátránya. Nekem előnyöm, hogy hamarabb játszhatok vele, hátrányom viszont az, hogy a dlcket meg ezeket külön pénzért tölthetem le boxra, míg ti ingyen megkapjátok. Lásd AC2 PC version...
  • Shep
    Hát mivel mindkét topicba beírtad ,hogy neked milyen jó mert boxod van így te tehetsz róla ha valaki félreért I)
  • CroftManor
    félreértesz. de mindegy.
  • BIZ0906
    Nem. Ő csak a boxot warezolja
  • Shep
    Fantasztikus és akkor mi van ha neked van xboxod és hamarabb játszhatsz vele, különb ember leszel ez által?
  • Dead
    És milyen jól teszik. Azért, mert valaki egy hónappal előbb akar játszani, ne kapjunk már egy KotOR 2-t, ha értitek a hasonlatot.
  • MerlinW
    Látod ott azt a magas fát? Na, olyan magasról sz*rik Ubisoft a leveleinkre:)
  • syberia2
    Hát keressünk valakit akinél lázadhatunk:D
    Fejlesztő/kiadó emailjére írjunk gyorsan:D
  • CroftManor
    még jó h van xboxom... :D biztos megint ősszel jön mint az AC 2
  • Ironman2
    Majd valamikor jön a Brotherhood pc-re jövő tavasszal.Ubisoft most jelentette be.

http://www.gamestar.hu/assassins-creed-brotherhood-pc-re-majd-valamikor.html
  • MerlinW
    gregtom és az eredeti játékok? Ugyanmár:)
  • Atkamon
    Eredeti?
  • gregtom6
    Üdv.
    Múltkor indítottam volna a játékot, töltött valamit le, és azóta nem indul. Mi lehet a gond?
  • Atkamon
    Na, hát az tök jó:) Nagy nagy gratula, én is nagyon imádom a Black Edition-ömet.
  • NHLFAN
    ebay-en volt egy 0-s srác,de mondom ott az ebay buyer protection így mondom bajom lehet egy kezdőtől sem.nagyon rendesen el is küldte.azt mondta megvette a play.com-on kivette a dobozból és lefényképezte utána ugyanannyiért tovább is adta nekem(60 font volt a play.com-on is amíg kapható volt:))érti ezt valaki?
  • Atkamon
    Ugyanaz a lemez van a dobozban, mint a normálban. Csak hát benne vannak a kódok, amikkel fel tudod nyitni a bónusz pályákat. Honnan szereztél végül Black Edition-t?
  • NHLFAN
    na megjött a Black Edition-om!egyébként miből derül ki hogy ebben más lemez van mint a normál kiadásban?dobozkép ugyanaz,igaz még nem bontottam ki:)))