7877
-
bika1212 #6997 XD köszi hogy válaszoltál :) -
#6996 Vicces gyerek vagy. Tudod az a pár szám 7000 forintot ér.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!MENJ ÁT A ROHADT WAREZ TOPIKBA, SZEDD LE A CRACKET -
bika1212 #6995 nekem nincs ot de meg tudnád adni???? -
#6994 Szerintem az a kézikönyv hátulján van. Én ott találtam. -
bika1212 #6993 sziasztok.
Föl telepitetem a assassin's creed 2 és kelet registálnom registáltam és cd-key kódót kért ha tudtok adni meg köszöném. -
#6992 Bevagyok jelentkezve és kódot kér :/ -
#6991 Ha már egyszer beregisztráltad a játékot az UBI accounthoz, akkor nem kell többé a kód, csak be kell jelentkezni. -
#6990 beakarom írni a kódot, be is írom és azt írja ki "The key has ben used already"
Mit tegyek?Reinstall? -
#6989 Megtudtam csinálni(hál isten)
-
#6988 Nektek már maxosan kiépített Monteriggoni?:D
Én most újrakezdem, kicsit nosztalgiázni :) -
#6987 jaja sztem is :) ma is tolni fogom vele Altair armorjában, bár így kissé uncsi, h céltalanul bolyongok a városokban.. Már 4x kijátszottam, most is 1 millió feletti pénzem van, mert ugye folyamatosan gyűlik a villában... -
#6986 Értem, de akkor is nagyobb küzdelemre számítottam vele... viszont ismét hangsúlyozom, h a játék maga nagyon jó!!! -
#6985 minek kattintson ha még olvasni sem tud? :D -
#6984 ott van a banner alatt hogy warez topik, katt oda -
fekinho #6983 Valaki esetleg tud segiteni az imént leirtakkal kapcsolatban?..le lehet e tölteni már a fullos verziót..ha igen, honnan?
Megköszönném bárkis segítségét!!! -
#6982 Rodrigo nem halt meg, benne lez a Brotherhoodban. -
fekinho #6981 Sziasztok!
Rég jártam már itt..Valaki tudna nekem linkelni ahonnan letölthetem az AC2-t?..olyan verzióra gondolok, ahol minden okés..crack..Mert volt egy orosz verzióm..de az nem indult..Elöre is köszi a sgítséget! -
#6980 Azt hittem, h Rodrigo kicsit nehezebb lesz megölni, ez egy kicsit csalódás volt, de a játék nagyon bejött, pedig alapjáraton nem nagyon rajongok ezért a stílusért, de ez a játék beszarás jó lett. -
#6979 szerintetek kezdő konzolosként melyikre éri meg megvenni xbox ra vagy pc-re? -
#6978 Azt várjuk, hogy a Ubi megtömje a zsebét a konzoleladásokból. -
syberia2 #6977 miért, tulajdonképpen mit várunk? Mert átírni konzolról nem fél év:)
Meg hát remélem kicsit jobb DLCket kapunk! -
#6976 Hát, nekem azért, mint hatalmas AC rajongónak nem olyan mindegy :S -
syberia2 #6975 hát nemtom szerintem tökmindegy mikor jön ki pcre ha egyszer ugyanazt kapjuk:D Najó, plusz DLC... -
#6974 ezzel csak azt akartam mondani, mint azt már korábban is leírtam, hogy mindenek van előnye és hátránya. Nekem előnyöm, hogy hamarabb játszhatok vele, hátrányom viszont az, hogy a dlcket meg ezeket külön pénzért tölthetem le boxra, míg ti ingyen megkapjátok. Lásd AC2 PC version... -
#6973 Hát mivel mindkét topicba beírtad ,hogy neked milyen jó mert boxod van így te tehetsz róla ha valaki félreért I) -
#6972 félreértesz. de mindegy. -
BIZ0906 #6971 Nem. Ő csak a boxot warezolja -
#6970 Fantasztikus és akkor mi van ha neked van xboxod és hamarabb játszhatsz vele, különb ember leszel ez által? -
#6969 És milyen jól teszik. Azért, mert valaki egy hónappal előbb akar játszani, ne kapjunk már egy KotOR 2-t, ha értitek a hasonlatot. -
#6968 Látod ott azt a magas fát? Na, olyan magasról sz*rik Ubisoft a leveleinkre:) -
syberia2 #6967 Hát keressünk valakit akinél lázadhatunk:D
Fejlesztő/kiadó emailjére írjunk gyorsan:D -
#6966 még jó h van xboxom... :D biztos megint ősszel jön mint az AC 2 -
Ironman2 #6965 Majd valamikor jön a Brotherhood pc-re jövő tavasszal.Ubisoft most jelentette be.
http://www.gamestar.hu/assassins-creed-brotherhood-pc-re-majd-valamikor.html
-
#6964 gregtom és az eredeti játékok? Ugyanmár:) -
#6963 Eredeti? -
gregtom6 #6962 Üdv.
Múltkor indítottam volna a játékot, töltött valamit le, és azóta nem indul. Mi lehet a gond? -
#6961 Na, hát az tök jó:) Nagy nagy gratula, én is nagyon imádom a Black Edition-ömet. -
NHLFAN #6960 ebay-en volt egy 0-s srác,de mondom ott az ebay buyer protection így mondom bajom lehet egy kezdőtől sem.nagyon rendesen el is küldte.azt mondta megvette a play.com-on kivette a dobozból és lefényképezte utána ugyanannyiért tovább is adta nekem(60 font volt a play.com-on is amíg kapható volt:))érti ezt valaki? -
#6959 Ugyanaz a lemez van a dobozban, mint a normálban. Csak hát benne vannak a kódok, amikkel fel tudod nyitni a bónusz pályákat. Honnan szereztél végül Black Edition-t? -
NHLFAN #6958 na megjött a Black Edition-om!egyébként miből derül ki hogy ebben más lemez van mint a normál kiadásban?dobozkép ugyanaz,igaz még nem bontottam ki:)))