Assassin's Creed II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
every damn day
Mindig megveszem a legdrágább páncélokat de az életem nem nõ, ha valaki tudja mért nem akkor segíthet.
Mindenkinek köszönöm a választ!
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
amúgy, hogyhogy ilyen kevés a hpd?? mármint az összes nem arra gondolok h nincs tele
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Legalábbis én nem találtam
Velencében járok és az istenért sem tudok felmenni az egyik "kilátópontra".
Ott a fogócska de mégsem ugrik fel rá
vmi ötlet?
Fizika/latin ötös 😄
every damn day
Ha jól tudom akkor az Ubisoft a saját szerverein tárolja a felhasználók mentéseit a játékból. Szóval ha én most újrarakom az OP rendszert és utána felrakom az ACII-t akkor ugyanonnan tudom folytatni ahol abbahagytam, ugye?
every damn day
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
every damn day
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Már az furcsa volt amikor indítás után bejött az ubisoft logo rögtön akadt egyet.
Próbáltam vissza rakni régebbi catalystot nem ért semmit ill. procit is lekorlátoztam, de ebbõl sem derült ki egyértelmûen semmi. Közel sem játszhatatlan a játék, de nagyon idegesítõ.
Nem pont ilyen de ehhez nagyon hasonló a gond:
http://www.youtube.com/watch?v=6C7L7xCst6M
[merlinw.org]
every damn day
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
The Matrix has you...
Am. kíváncsi lennék, hány FPS-ed van(frame per screen) a játékban azzal a videókarival...
De nem csak erre sajnos.
Nekem laptopomban van ilyen videókari, 2004-ig megjelent játékok futnak rajta, onnantól semmi.
Max az alacsony költségvetésû játékok, talán. Tehát az oldalnézetes játékok.
Magyarítást nem készít senki ehhez a játékhoz? Meg talán az elõzõ részéhez?
every damn day