Assassin's Creed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atkamon
Olyan pánvél van rajta, ami csak ennyit ad... A páncél adja fõleg a HP-t, én például sosem veszek semmilyen páncélt, mert szerintem sokkal jobban néz ki anélkül Ezio, meg egy icipicit nehezít is rajta, mert csak kevés hp-m van.

gyûts kódexlapokat is ^^

every damn day

FLeT
Azt én sem tudom.
Mindig megveszem a legdrágább páncélokat de az életem nem nõ, ha valaki tudja mért nem akkor segíthet.

Mindenkinek köszönöm a választ!

°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®

Jump és utána grab(PC-n space + shift), ha megvan már ez a képességed.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

xXtamasXx
ahhoz meg kell csinálni a "monkey see monkey do" nevû küldetést amiben a tolvajcsaj megtanít a mászási technikájára
amúgy, hogyhogy ilyen kevés a hpd?? mármint az összes nem arra gondolok h nincs tele

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

MerlinW
Magasugrást kitanultad már? Ha nem akkor várj addig, és utána próbáld.

[merlinw.org]

FLeT
De más feljárat nincsen.
Legalábbis én nem találtam

szabii98
Magasan van nem?

I met God. She's black

FLeT
Sziasztok!
Velencében járok és az istenért sem tudok felmenni az egyik "kilátópontra".
Ott a fogócska de mégsem ugrik fel rá
vmi ötlet?

Hát, akkor megérdemeljük😄
Fizika/latin ötös 😄

every damn day

Köszi! Igen eredeti. A sikeres vizsgaidõszakra leptem meg magam vele!!! 😛
Atkamon
Aha. De csak ha eredeti.

Hali!

Ha jól tudom akkor az Ubisoft a saját szerverein tárolja a felhasználók mentéseit a játékból. Szóval ha én most újrarakom az OP rendszert és utána felrakom az ACII-t akkor ugyanonnan tudom folytatni ahol abbahagytam, ugye?
Lassan a végére érek és tényleg úgy tûnik a proci kevés hozzá. Assassin Tomb-ok egyikénél sem volt gond, itt ugye nincs is akkor gépigény ill. csak a nagy városoknál fõleg Firenze futott rosszabbul. RAM mennyi kell neki 1,5 2gb-ot ír ajánlottnak?

MerlinW
Már márciusban.

[merlinw.org]

Atkamon
Warez topic

igen, a skidrow crack.

every damn day

sniperelite
hy azt szeretném kérdezni kijött e már valami ami orvosolja a fehér képernyõ bugot és lehet a küldiket is csinálni? a válaszokat elõre is köszönöm

Kongy
Szerintem a procc kicsit kevés. Nemcsak AC-hez, mindenhez. Az én 4 magos procimon + 5770-emen is be-bereceg néha a game, természetesen max grafikán. De ettõl függetlenül teljesen jól fut.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Úgy látszik csak nekem fut szarul. USB-s hangkártyát használok, azért a biztonság kedvéért újra raktam a drivereket, megnéztem integrált hangkártyával is, nem lett jobb. Más mai játékokkal pedig nincs gond.

szabii98
Nekem is csak néha, végre 20as misszió😄DDDDDD

I met God. She's black

Nekem viszonylag régi gépem van (2 hónapos <#idiota>) de jól megy rajta az AC II, már kívülrõl-belülre kinyaltam, azt is tudom, hogy nyög Ezio. <#crazya>

nekem nem mindíg, de yakran, fõleg ha lassú a gép, de utána a játéték már nem

every damn day

Atkamon
A Ubi logo nekem is mindig beszaggat, és mindig ugyanazon a ponton, nem tudom miért... De a játék nem szokott.

rage
Mert az ilyen típusú akadozást (lásd Ubisoft logo utáni) nagyon gyakran hangprobléma okoz.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Nem is a vga körül keresem 😊. Mibõl gondolod, hogy hangkártya?

rage
Szerintem nem is feltétlen a VGA kártya körül kellene a problémát keresni, hanem könnyen lehet, hogy inkább a hangkártyád drivere körül.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

A vga 4870 toxic 1gb.

Van valakinek ötlete mitõl szaggat EZEN a konfigon. Futás, háztetõkön ugrálás közben fõleg. Pár másodpercenként akad egyet, belassul, szaggat. Ami a legszebb az egészben, hogy mindent levehetek minimumra, hiába állítok a ccc-en mindent teljesítmény felé, csak alig befolyásol valamit.
Már az furcsa volt amikor indítás után bejött az ubisoft logo rögtön akadt egyet.
Próbáltam vissza rakni régebbi catalystot nem ért semmit ill. procit is lekorlátoztam, de ebbõl sem derült ki egyértelmûen semmi. Közel sem játszhatatlan a játék, de nagyon idegesítõ.

Nem pont ilyen de ehhez nagyon hasonló a gond:
http://www.youtube.com/watch?v=6C7L7xCst6M

szabii98
Azt a ruhát, ami a képen van hogy tudom megszerezni és mikortól?

I met God. She's black

MerlinW
Nekem sem áll szándékomban megmondani ki-mit csináljon, de ha én csak azért megvettem, hogy közremûködjek a törés elkészítésében, azoknak akik ki szeretnék próbálni, akkor ha tetszik, te is megvehetnéd😊

[merlinw.org]

Igen, ez az antiwarezeseknél olyan mint ha megveszel egy limited edition-t -csak a legjobb érdemli meg

every damn day

Atkamon
Szerintem akkor igazán megérdemelné, hogy megvedd... De mindegy, te döntésed, ebbe most ne menjünk emgint bele...

Én inkább lehúztam gyorsan netrõl, amíg nincs benne multi én nem adok ki rá pénzt, de ettõl függetlenül a legjobb játék amivel valaha játszodtam.

szabii98
Holnap vagy holnapután jön a játék de várom már😄DDDDDDDD

I met God. She's black

Akkor fullra megéri! 😄

Grove4
Azért nem fogok kaparni, 98%-ban így is megvan a játék.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Atkamon
Az Auditore palástot, amivel mindenhol notorious vagy 😊

Grove4
A 100 tollért mit kapok?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

bigapó
nekem is megjött a Blur kb 10 nap alatt, nem volt gond vele, azóta is rendszeresen játszom, szóval még csak nem is kamu kódot raktak bele.

The Matrix has you...

szabii98
Na ha minden igaz holnap rendelhetem a játékot<#vigyor>

I met God. She's black

Atkamon
Nem tudom, nem értek hozzá, de nem hinném... Ha olyan könnyen fel lehetne, akkor már feltörték volna.

És nem lehet azokat a titkosított fájlokat vhogy feltörni?

Atkamon
Az elõzõ részben nincsenek is feliratok, szóval ha magyarítanák is, csak a menüket tudnák. A 2-t jó lenne, de sajnos (úgy, mint az 1ben) az összes játék fájl titkosított, úgyhogy nem lehet õket módosítani...

És ezt tapasztalatból mondom...
Am. kíváncsi lennék, hány FPS-ed van(frame per screen) a játékban azzal a videókarival...

Nem amiatt szaggat, és nyugi, szar a videókarid egy ilyen játékra.
De nem csak erre sajnos.
Nekem laptopomban van ilyen videókari, 2004-ig megjelent játékok futnak rajta, onnantól semmi.
Max az alacsony költségvetésû játékok, talán. Tehát az oldalnézetes játékok.

Hy all!
Magyarítást nem készít senki ehhez a játékhoz? Meg talán az elõzõ részéhez?

rage
Nincs köze hozzá, attól még szaggatni fog.

Taylor10
Az Assassin's Creed egy kicsit szaggat mert directx 9 van fent,de ha a directx 10-et felrakom akkor nem fog szaggatni???

megyek, várj meg😄

every damn day