7877
-
tenthrodil #7037 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Engem is ez foglalkoztat elsősorban, #7022.
Szerintem ezért jut fontos szerep annak, mikor közli Ezioval, hogy nem képes felfogni kik is ők, és kétli, hogy bármilyen kori ember valaha is képes lesz erre.
Annyiban egyetértek Dead elméletével, hogy léteznek a játék jelenkorában is Ősök, és találkozni is fogunk velük majd.
Az ehhez hasonló könyv/film/játék történeteket alapul véve azt is le merném fogadni, hogy egy-egy Ős vezeti a két Rendet már azok megalakulása óta (Piece of Eden darabokkal állítva meg öregedésüket).
-
#7036 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát igen, Ezio is átélte, az tuti. A kérdés az, hogy Minerva hogy tudja megjósolni a jövőt, és ha meg tudja, akkor a saját jövőjüket miért nem tudta... Bár lehet, hogy mivel az embereket ők alkották, ezért az ő jövőjüket ismerik, de a sajátjukat nem... -
tenthrodil #7035 Francba, SPOILER! -
tenthrodil #7034 Jól mondod.
"Desmond olyat akart csinálni Ezio-val, ami nem része Ezio emlékeinek."
Pont emiatt gondolom azt, hogy Ezioval történt a nő csevegése, vagyis Ezio is átélte azt. -
#7033 én is pontosan így gondolom -
#7032 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem Desmond nem egy mozit néz arról, hogy mit csinált Ezio, hanem ő irányítja Ezio-t, viszont csak úgy irányíthatja, hogy szinkronban marad az emlékkel. Tehát ha olyan dolgot tesz, amit Ezio nem csinált (megölt egy civilt, bemegy olyan helyre, ahova Ezio nem ment), akkor ugye egyre kevésbé van szinkronban az emlékkel, és ha túlságosan kimegy a szinkronból, meghal, és az Animus visszateszi egy olyan pontra, ahol még stabil volt a szinkronizáció. Tehát a játékban a halál igazából deszinkronizálást jelent, mert Desmond olyat akart csinálni Ezio-val, ami nem része Ezio emlékeinek. -
tenthrodil #7031 [spoiler]Szerintem a "nem ölt civileket" szöveg csak azért van kiírva, mert felháborodást váltana ki a játékosok közt, ha egy véletlen mellécélzás után egyből "restart from checkpoint" felirat jönne.
De értem, mit akarsz mondani, ha kizárólag csak azt látnánk, ami Ezioval történt, akkor egy mozit néznénk végig, ahogy a kiszabott úton megy a karakter.
Ám szerintem, ha nem Ezio élménye lett volna, akkor semmi szükség nem lett volna az emlékekbe utazásra, egyszerűen csak az Animusba lépéskor felkeresi a csaj és kész. Vagy ahogy 16-os csinálta, nem Ezion keresztül kommunikált, hanem az Animus programozásába rejtett jeleken keresztül.
Vagy, ha már az Animusba magába képes volt behatolni az Ős, akkor jóval könnyebb módokon is felkereshette volna.
Érdekes az egész:D
[spoiler] -
#7030 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem lehetséges, ugyanis amikor játszol az nem azt tükrözi ami 100%-osan történt Ezioval, hanem egyedül a küldetések és főbb paraméterek egyeznek. Pl: ha megölsz egy civilt, akkor kiírja, hogy Ezio nem ölt meg civileket, holott te épp ott ölted meg. -
#7029 ebben Én is több realitást látok. -
#7028 Desmond 1.0??:D -
#7027 ha abba belegondoltok viszont, hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az animus vegulis nem csinal mast minthogy az alany genjeiben tarolt emlekeit 'vetiti' elenk, atelheto formaban...tehat az uzenet valoszinuleg ugyanigy genetikailag kodolva lett a teremtok altal, velhetoleg meg desmond 1.0-ba -
tenthrodil #7026 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem ez nem lehet, hiszen Ezio személyének jelent meg, Ezio maga élte át a találkozást, amiben nem hozzá beszélt a nő. -
#7025 Igen. -
tenthrodil #7024 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Úgy érted, hogy akkor a jelenben is létezik a nő és csoportja, és "real time" vette fel a kapcsolatot vele? -
#7023 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem nem jövőbe látás, hanem akkor konkrétan az Animuson keresztül beszélt Desmonddal a nő. -
tenthrodil #7022 Végigvittem, Truth is megvolt, egyetlen kérdésem maradt csupán:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A "teremtők" hogy voltak képesek a jövőbe látni? Desmondnak beszélt a csaj. Igaz, azt is mondta, hogy talán soha sem lesz képes az emberiség felfogni mik is ők valójában, szóval ez a "jövőbelátás" benne van a pakliban, viszont akkor meg felmerül a kérdés, hogy a számukra balszerencsés eseteket miért nem látták előre.
Ha meg előre láttak mindent, akkor kötelezően eleve elrendeltetettség is létezik, még számukra is, de innentől meg már mindhárom "frakció" célja értelmetlenné válik.
Van pár belekötni való a történet folyamában, de mielőtt ítélkeznék, inkább megvárom a legvégét az egésznek.
Örök ranglistámon igen előkelő helyre került így a játék, minden hibája ellenére. -
#7021 Koszonom a valaszt, akkor varok a kuldire. -
#7020 Megnyomod a shift-et és leszállsz :D -
#7019 hát meg azt is hozzá kell tenni h a landolás sem egyszerű azzal a repülő masinával. Én általában mindig szarrá zúztam, de nem volt szándékos :D -
#7018 Öh, nem igazán... Ez igazából azoknak ajánlott, akik mindent meg akarnak csinálni a játékban, amit csak lehet. -
Kheled #7017 100%nál van vmi bonus? -
#7016 Nincs... pénzt kapsz értük, meg valamennyire változatosabbá teszi a játékot... Illetve ha 100% szinkronizciót akarsz, akkor mindet meg kell csinálnod. -
tenthrodil #7015 Ó, ez jó dolog. Van valami jelentősége, hogy csinálom őket? Van mondjuk jutalom, ha mindet teljesítettük? -
#7014 Nem ismétlődnek. Az meg nem olyan nagy dolog, hogy ugyanonnan kell felvenni, ez olyan, mint egy postaláda... -
tenthrodil #7013 A levélfutár, galambos merényletek randomgeneráltak és ismétlődőek? Csak mert többször volt olyan, hogy bár más volt a kerettörténet és a cél, ugyanott és ugyanattól kellett felvenni a küldit, illetve ugyanaz a galambdúc volt a felvevőhely.
-
#7012 Hát meg mire kimegyek oda Forli legszélére... Annyi idő alatt simán odaérek máshova is:D -
#7011 nem igaz, mert Én olyan gyorsan futok, mint a szééél -
syberia2 #7010 meg gyors utazási eszköznek is jó, kár hogy nem raktak minden városba egyet:( -
#7009 Csak az az egy van, és csak azért van, hogy repkedhess össze-vissza, amíg meg nem unod:) -
Kheled #7008 special memories-ek micsodák? történethez tartoznak? Forli-ba volt egy repülős de semmi célt nemirt, van vmi értelmük,jutalmuk, vagy csak addig megy mig megnem unod? -
#7007 meg úgy, hogy oldalra ugrasz, nem felfelé. -
#7006 jaja, van amelyiken csak másik oldalról lehet följebb jutni. -
#7005 ja, ez az a torony? azt hittem a másik, amin sokan elakadtak szintén, pedig csak trükkös:) -
#7004 A Santa Maria Dei Frari-ra csak azzal az ugrással lehet szerintem felmászni... nem véletlenül adja azt a tornyot a küldetésben Rosa. -
#7003 egyébként nem is biztos, hogy az kell hozzá, lehet csak másik irányba kell ugrani. van egy ilyen torony ahol kicsit trükkösen kell felmászni. -
#7002 Megválaszoltad a saját kérdésed... -
#7001 A kep nem jelent meg, igy linkelnem: http://i795.photobucket.com/albums/yy238/MaceHindu/uvs091125-001.jpg -
#7000 Sziasztok!
Kicsit elakadtam egy venice-i viewpointnal. Nem tudok felmenni a tetejere.
A poen, hogy mas forumon is talaltam emberket aki elakadt ugyan itt. Ott vmi olyasmit irtak ha jol ertettem (angolul), hogy jelenleg nem, csak kesobbiekben lesz olyan ugro kepessegem, amivel megmaszhatom ezt a tornyot.
Legyetek szivesek segiteni. Koszonom. -
#6999 Persze, amit gyűjteni kell azok a tollak, és a glyph-t. Mindent fellehet szedni a történet befejezése utáni is, és hanem csináltad közbe na mellék küldiket, mint az assassination, a race, a deliveri vagy a beat up, azokt iscsinálhatod utána. -
tenthrodil #6998 Hello!
Érdekelne, hogy van-e a játékban olyan felszedhető tárgy, vagy achievement amit később, a játék befejezése utáni free-roamban nem lehet összegyűjteni, csak egyszeri lehetőség van felszedésére? Vagy 100%-ban lehet hanyagolni ezeket a tárgyakat és minden összegyűjthető a legvégén?