Assassin's Creed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atkamon
Öh, nem tudom, hogy ez most melyik kületés akar lenni, de ha az aranymaszkos, akkor csak foglald le a célpontot kurtizánokkal, és space-el lopd el tõle...

Ha az a küldetés az, amiben egy dobozt visz egy õr a városon keresztül, menj fel a tetõre, öld meg az ottani õröket, ha kell, csak úgy, hogy ne vegyenek észre, és a tetõrõl ugorj rá hidden blade-el az õrre.

FLeT
elakadtam velencében amikor valami maszkot vittek egy dobozban. Követni kellett a csávót, majd megszerezni 90 másodperc alatt úgy, h nem vesznek észre az õrök. Smoke bomb-al próbálkoztam, de nincs elég.
Valaki légyszi írja le a trükköt.

°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®

Atkamon
A villában vissza tudod cserélni egy régebbi kardra a fegyverteremben. De amúgy én is mindig hidden blade-et használok csak, néha tõrt. A kardot általában kiüttetem a kezembõl egy brute-al, és még jobban is néz ki nélküle Ezio 😄

FLeT
elõbb utóbb úgyis mindent meg kell venni...
A vége felé már annyi pénzed lesz, hogy nem tudsz vele mit kezdeni.
Menj vissza a fegyverszobába és válassz egy másik kardot.
aztán várjál, hogy a Villa ládácskája megteljen 😊

°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®

Nekem is lenne problémám!
Nincs valami megoldás arra hogy az egyik fegyverem ELAD -jam? Azt a Schiavone -t vagy mit a 25.000 F -es kardot mer megvettem de s**r -t sem ér a 2 Hidden Blade -el jobban harcolok. Nincs erre valami megoldás vagy vuisszatölteni a játékot egy korábbi állásra?
Blacksheep333
Köszönöm szépen!<#wink>

Az operációs rendszeren is túl...

MerlinW
Itt találsz mentéseket:
link

[merlinw.org]

Blacksheep333
Épp a "Monkey sees, monkey does" fõküldetést csináltam, mikor elment az áram, és mikor újra elindítottam a játékot a Story Mode-ban csak három üres Session állt. Nem törlõdött ki, csak "elszaródott" és most már nem látja a játék.

Próbált Data Recovery-t, de nem sikerült.
Aztán próbáltam új játékot kezdeni és azt a .save filet felülírni a sérülttel, de ez sem jött össze.

Atkamon
Nem hiszem, hogy az áramszünet miatt ment el... Szinte bármit csinálsz a játékban, elmenti...

Blacksheep333
Sziasztok!
Egy áramszünet miatt elszánt a mentésem, és azt szeretném kérni, hogy ha van olyan köztünk, aki a Sequence 7-nél vagy elõtte jár (tehát még nem ment át Venicebe vagy ha igen csak kevés küldetést csinált) az legyen szíves elküldeni a mentését, nagyon megköszönném!

Dejó müxik nagyon szépen köszönöm megmentetted az életem <#vigyor3><#worship>
Atkamon
Nem fagy le, írja, hogy válaszd ki a hidden blade-et... 2-es gomb...

Sziasztok

Azt valaki megutdná nekem mondani hogy miért fagy le amikor megkapom azt hidden bladet vagymi (vmi kés szerüség)Mer amikor mondja hogy vegyem fel én felveszem és lefagy

PLS valaki segitsen!!Nagyon megköszönném
Atkamon
Miközben harcolsz, jobb klikk+space+egy iránygomb, hogy gyorsan kilépj a harcból, és elkezdj futni.

Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni hogy kell megcsinálni a kiképzésnek azon részét mikor írja hogy : WHEN LOCKED, HOLD f-gomb AND HOLD space WHILE MOVING AWAY FROM YOUR ENEMY TO QUICKLY EXIT A FIGHT. Elõre is köszi a segítséget!
jajjdehülyevagy

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Atkamon
Innen...

Nem érted, hogy nem itt kell crack-rõl, meg warez témáról beszélni?? Ott a warez topic.

de atkamon te honnan szedtél cracket? nem tudnád elküldeni? vagy egy linket küldeni?
Atkamon
Fogd már fel, hogy a warez topicban kell errõl érdeklõdni!

#6803: Nekem is épp most jött elõ egy olyan bug, hogy ha egy célpontra ráugrok hidden blade-el, akkor épp mielõtt megölném a célpontot, eltûnik. A térkép viszont ott jelöli, ahol eddig is volt, és nem tudom befejezni a küldetést... Mellékküldiben is tapasztaltam már (sõt, nem is assassination-ben, hanem beat up-ban) meg fõküldiben is, történetesen az utolsó célpontnál... Ráugrottam, és eltûnt... Úgy tudtam aztán csak megoldani, hogy nem ráugrottam, hanem oda mentem és úgy öltem meg.

merlinw nem tom hogy innen honnan lehetne letölten cracket ha tudsz akkor linkelnél egy konkrét linket pls
davidka003
Nálam is volt ilyen.
Abort Memory és indítsd el újra.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Blacksheep333
Biztos vagyok benne, hogy azokat ölöm meg, mert a kék icon ott van a fejük fölött és a minimapon is jelzi õket.

FSpofon
akkor rossz célpontot ölsz meg, nincs semmi szükség eagle visionre, elég feltûnõen jelöli a célszemélyt a játék.

Arab money

Blacksheep333
Remélem tudtok segíteni. Az a nagy problémám, hogy az Assassination melléküldetéseket nem tudom befejezni.

Felveszem a mellék küldetést, Eagle Vision-al bemérem a célpontokat, megölöm õket, és nem történik _semmi_.
Jutalmat nem kapok érte, a minimapon továbbra is jelzi a területet, ahol lehetnek és más küldetést se tudok felvenni. Valamint ha megnyitom a menüt, még mindig írja hogy: "Kill the 2 conspirators!"

Ha esetleg valaki tud rá megoldást, elõre is köszönöm a segítséget!

MerlinW
fejléc, (warez topik kattint ide)

[merlinw.org]

de nincs hozzá valamilyen mûködõ crack vagy ilyesmi mert régen megvolt de a lemeze elromlott ezért letöltöttem de így nem megy ha vki tud hozzá egy jó cracket vagy vmit az segítsen lécci nagyon kéne. elõre is köszi
MerlinW
Mert nem vetted meg. (warez topik kattint ide)

[merlinw.org]

Hali van egy olyan problámám a játékkal, hogy a legelején amikor beszállok abba a gépbe elfehéredik a képernyõ és egyszerûen nem megy tovább. nem tudjátok hogy ez mért van? help lécci
Atkamon
Elsõ végigjátszásnál én sem tudtam ezt, elolvastam, hogy kell, de még akkor sem értettem😄 Aztán egyszercsak leesett😄

bigapó
hát biztos😊

Én eleinte nem vettem igénybe segítséget, rájöttem saját buksival, hogy mit kellene keresni, elég egyértelmûek voltak az elején, de aztán amikor már kigúvadt a szemem és akkor sem találtam meg amit kellett és akárhogy forgattam akkor sem volt jó, na, akkor elgurult a gyógyszer és mentem a youtube-ra 😊

The Matrix has you...

Atkamon
Hát igen, ezt próbáltam én is elmagyarázni, csak nem sok siekrrel😄
Az elõzõ képen is látszik, hogy a 7es alatt olyan szimbólum van, ami 4-et jelent, tehát a 7es alá keresni kell egyet, ami négyszer hajlik. A 9es hajlik 6szor, a 0 7szer, az 1 pedig akkor logikusan 8szor, tehát ott meg egy olyat kell keresni, ami 8szor hajlik😄 Szerintem érthetõ xD

bigapó
fúú, ezt a magyarázást még Én sem értem. nekem nem ezzel a logikával sikerült megcsinálni, csak azt figyeltem, hogy milyen számot keresek és mi jön a kitakart résznél.

The Matrix has you...

Afe
Nagyon köszi mindkettõtöknek!<#eljen>

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Afe
Tudom én vagyok a hülye, de még mindig nem tiszta amit mondasz😊
Az oké, hogy a szögek száma a lényeg, meg a < jelet rakjam a 4-esre a tekerõn, de ekkor nincs jel az 1 és a 7-nek. A 9-sen pedig egy hatszög lesz. És akkor most mi van??

Atkamon
Hát, ha megnézed, a körön sorba mennek a szimbólumok. Az elsõ (<😉 egyszer hajlik élesen, a második kétszer, a harmadik háromszor... Ha egy kimarad, akkor azt helyettesítsd be olyan számmal, ami ott jönne. Pl itt egy négyes van kihagyva, tehát oda keress egy olyan jelet, ami négyszer hajlik élesen.

Afe
Kösz a segítséget, de ha megfeszülök se látok számot a képeken. Egy 4-es van középen a két kép között, de ha azt összerakom a < val, akkor a 7-esnek nincs értéke. Szóval nem értem mivan, pedig eddig mindegyiket könnyen kizsugáztam, de ez nem megy.

Atkamon
Az a lényeg, hogy azt kell a szimbólumokon számolni, hogy hányszor hajlanak meg élesen. A képernyõn pedig látod a < jelet, és még keress egy számot, ahhoz a számhoz kell azt a jelet igazítani.

Afe
Sziasztok! Megtudná valaki mondani, hogy itt mi a helyes kód? Mert már az összes variációt beütöttem ami a tekerõbõl kijött, de egyik sem stimmelt.

Ja, és a hibákról annyit, hogy olyan elõfordult, hogy az ellenfél kivégzéskor állva maradt, egyszer beleolvadtam egy háztetõbe, de ki tudtam jönni, volt, hogy kint maradt 2 jel a képen, ami az õrök figyelemszintjét jelezte.
Kb ennyi, de ezek is csak 1x fordultak elõ, ami egy 15-20 órás játéknál semmi sem.

Hú, na végigvittem a játékot.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hihetetlen volt a története, és sokkal erõsebb a kezdése, mint az AC1-nek. Vhogy az AC1 nem volt ennyire kidolgozott, nem volt háttértörténete Altairnak, csak kaptad a fõküldiket, és rengeteg mellékküldit mellé.
Ebben Ezio-nak sokkal nagyobb szerepe van, mint háttértörténet, és ez már tényleg az életének a bemutatására törekszik.
Mellékküldik alig vannak, amik vannak, azok is elég könnyûek. Ez igaz a fõküldikre is.
Sokan panaszkodtak, h a versenyek de nehezek, hát nekem nem voltak túl nehezek. Egyszerûen amikor nem akarsz ugrani, akkor elengeded a space-t, és csak a jobb kattot tartod folyamatosan nyomva.
Sok jó küldetés volt, bár így, h nem kellett átöltözni(jó, 1 alkalmat kivéve), így a valóságban simán kiszúrhatnák. Bár a köpenyes megoldás jó, hisz eltakarja fegyvereit.
Nagyon jó ötlet, h sok kapcsolata van az elõzõ résszel, nem kizárólag a fõbb vonalakban.
Tehát h Ezio is hall Altairról, ami nagyon jó ötlet, nem csak Desmond.
Viszont nekem nagyon fura volt az, hogy a sztoriba belekavarták az isteneket(itt megint nagyon jó húzás, h Desmond-al beszélt Minerva😊)
És az még furcsább, amit a The Thruth-ban láthatunk.
Õszintén szólva, számítottam arra, hogy Desmonddal kell majd vmikor ugyanígy assassinkodni, bár én az utolsó részre számítottam erre, amikor már nem az Animusba kell belebújni, és már mindent tudni fogunk.
Persze a 3-ban már valószínû ez is sorra fog kerülni.
Szóval érdekes fordulatot vett a történet, és kezd nagyon tetszeni, bár nem gondoltam, h scifi is lesz a dologban(nem Desmond jelene miatt mondom ezt).
És a mellékküldetések is néhol megváltoznak, ami megint jó pont.
Összességében nagyon jól megalkotott játék, látszik, h dolgoztak rajta.

Hát ha belegondolsz, nagyon sokszor nem arra megy sem Altair, sem Ezio, h ne szúrják ki. Ez nem Hitman.
47-es tényleg arra ment, h fel se tûnjön, h ott van, itt pedig a küldetések sem olyanok, h nem szabad, h észrevegyenek. Pár küldi kivételével.

Atkamon
Ja, azzal is szoktam játszani, csak az mostmár egyre jobban kitûnik a tömegbõl... Ugye az elsõ részben még annyira nem, abban a melegben persze, hogy fehéret hordanak, de a Brotherhood trailerében is belép a tömegbe Ezio a fehér ruhában, és rögtön ki is szúrják...

Illik hozzá a fehér is, nekem azzal se lett volna gondom, hisz az õsi assassin-ok is(legalábbis a játék szerint) fehér köpenyt viseltek.

Mármint a ruhája nem ilyen.
Amúgy én mióta megszereztem Altair megszerezhetõ ruháját, azóta csak az van rajta(mármint Ezio-n).
Egyszerûen ez az emléke Ezio-nak, így én nem befolyásolhatom az emlékeit😄
Amúgy sztem nagyon jól néz ki, nem csicsás, és tetszik, h a földig ér a köpenye. Vhogy Batman-es feeling-et ad😄 Persze ez eredeti sztori, és sokkal jobban átélhetõ, mivel a Batmanbõl készült ezer dolog, és azt sose fogjuk "teljesen" átélni.
Bár csak azért is jó az a ruha, mert meg kellett dolgozni érte.

Mintha csak a saját Ezio-mat látnám😄

davidka003
Nekem is ez a kedvencem. Valahogy a fehér nem illik hozzá szerintem.

Atkamon
Nekem nem nagyon tetszik Altair páncélja sem, túl csicsás szerintem, kicsit olyan, mintha valami cirkuszi fellépõ lenne.
Ez a kedvenc ruhám:

xXtamasXx
hát sztem Altair páncéljában és az Ebony "köntösben" nagyon faszán néz ki 😄

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

FLeT
van 20/33
eddig ennyi a max, mindet összeszedtem

°°&#183;.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.&#183;°° °°&#183;.:| XBOX 360 |:.&#183;°° by FLeT&#174;