Assassin's Creed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CroftManor
én is 😊 boxon

Nothing is True, Everything is Permitted

Csacsi
Nah megyek játszok kicsit a mûködõ kódommal 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1267550738

every damn day

zavar
elitehun
Na jó te segg hülye vagy inkább menj át a warez topikba
de te is a Register Product hoz irtad be?
de nekem nem eredeti
elitehun
Pont a kézikönyv hátuljáról másoltam ki és nekem megy<#eplus2>
Register Product hoz milyen kódot kell be irni?Valaki azt meg tudná adni nagyon kéne.
Figyelj, miért nem takarodsz át a Warez topicba?

every damn day

Kösz!És mûkõdik is elöl csak három betûnek kell lennie?
elitehun
Persze tessék
ACW-9NN8-M3MY-TTE6-6GDZ
Valaki adja meg a serial number kódot .
Csacsi

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

elmondod?
elitehun
Hát ha nagyon akarod elmondhatom az enyémet <#eplus2>
elitehun
Hoppá ez nem válasz lett volna csak véletlenül rányomtam aztán meg frissítettem az oldalt és azt hittem hogy elfelejti. Ezek szerint nem XD
elitehun
Ma a kezembe került a doboza és kedvem támadt megint végigvinni a gémet. És hát még mindig ugyanolyan jó mint volt 😄 Lehet harmadjára is végigviszem. Addigra meg csak kijön a Brotherhood 😄
Tudtok mondani egy telepítõ kódót?
gfreak
(warez topik katt ide) felirat nem gyanús a logó alatt?<#ticking>

Racism is a weapon of mass destruction!

Hol tálálom meg a telepítõ kodot az interneten?
valaki segítsen?
de az enyém nem eredeti
Csacsi
Elméletileg benne van a dobozban....Legalábbis nekem benne volt.

sziasztok
Megtudnátok mondani honnan tudnám leszedni a telepítõ kodot?
bigapó
igen? akkor rosszul emlékeztem. az utolsó kard amit kapunk azzal kevertem. sokat ugyan nem használtam, de nekem az tetszett közülük.

The Matrix has you...

gfreak
nem kardot hanem harci kalapácsot 😉

Csacsi
Akkor az a köpeny fasza ajándék 😊 Jajj...csak érjek már haza 😊

bigapó
Ja és legkönnyebben úgy találod meg õket, ha átváltasz Eagle Vision-be, úgy világitani fognak messzirõl, de ha éppen küldetés közben vagy, akkor meg figyelj egy csilingelõ hangra, az is jelzi, ha közelében vagy egy ilyenek. A tollak a 100%-os kivitelhez kellenek, magát a játék befejezését nem befolyásolják. 50 tollnál kapsz egy fasza kardot, 100-nál pedig egy köpönyeget amit hordva állandóan támadni fognak az õrök, nem szeretik 😊

The Matrix has you...

bigapó
a madárkalitka azok a bérgyilkos küldetések, arra pénzt kapsz csak (ha jól emlékszem)

The Matrix has you...

Csacsi
Okés....köszi, majd megnézem akkor.

Atkamon
Hát, a híresebb épóleteken vannak glyph-ek, azok legtöbbjével találkozol. Az adatbázisban jelöli azokat az épületeket, amiken van glyph.

Csacsi
Köszi mindenkinek.

Szóval akkor a Truth "jelképeivel nem futok össze, ha csak a fõküldit csinálom. Azthiszem, akkor majd mindenhol körülnézek inkább. 😊

Angolul tudok, azzal nincsen gond, csak gondoltam estig összegyûjtöm ezeket az infókat, hogy este már megint csak játszhassak.

Atkamon
Hát igen, de pl ha nem tudsz angolul, akkor a truth-al nem sokra mész, meg emg sem tudod õket oldani.

gfreak
mondjuk amellett hogy nem kötelezõ, erõsen javallott xD

a tollakat mondjuk nem gyûjtöttem össze mindet, nem egy nagy cucc amit kapsz értük, Altair kardja sokkal jobb...

Atkamon
Tollak mindenhol vannak. Olyanok, mint az egyben a zászlók voltak, csak kevesebb van.
A Truth is, meg Altair páncélja is mellékszál, nem kötelezõ õket megcsinálni. A páncélhoz vidd végig az összes kriptát, a Truth-hoz meg oldd meg a feladványokat, amiket a falakon lévõ szimbólumoknál találsz.

nem, szanaszét vannak ilyen madártollak a tetõn

every damn day

Csacsi
Jah...tényleg....ott a "madárkalitkáknál a tetõkön....ugye? 😊

gfreak
tollakat

Csacsi
Bocsi a láma kérdésért még, de mit is kéne gyûjtenem Anyukámnak(már aki a játékban az, és nem szólal meg)?

Köszi elõre is.

robotnyk
a 6 tombot csináld meg, az elég hozzá.
Csacsi
Sziasztok. Csak egy gyors kérdés, ha csak a fõszálat követem, akkor meglesz Altair páncélja, és a "Truth" teljes hosszábban, vagy azért nem árt mindent megnézni hozzá? Illetve ha végigvittem, utána még rohangálhatok összevissza?

CroftManor
Engem még most is le tudna kötni a játék, ha újból elõvenném. Talán új játékot már nem kezdenék, így is 3x fullosan végigtoltam.
Kiváncsi leszek a Brotherhood jobb lesz e... 😊

Grr1234
Tegnap játszottam délután fél órát a játékkal, de annyira sok guard failt én még életemben nem láttam... volt ám mosolygás. 😊

CroftManor
ez nyilván attól függ, h ki mennyit játszik. Én pl nagyon keveset. Évente kb 2 játékot veszek meg, mivel kevés játék érdekel és idõm is kevés a meló miatt.

gfreak
na majd a 720 bebüntet xD pedig most készülök konzolvásárlásra, csak nem egyszerû a különbözõ 'only' címek miatt..nyomnám Fable 2-vel, de az Infamous is piszok jónak tûnik..kettõt meg most biztos nem tudok venni (meg alapból úgy gondolom hogy egyre pont elég lesz megvenni a játékokat)

tényleg konzolosok, ti évente kb hány címet vesztek meg? PC-re olyen nyolc-tíz játék / év az átlag nálam...

CroftManor
nekem egy éve van boxom, kb egy hónap alatt hozzá lehet szokni a kontrollerhez. Eleinte nekem is szar volt, de aztán úgy toltam vele mint pc-n billel.. Abban iagzat adok, h PCn tényleg szebb meg gyorsabb, hiszen boxon csak 30 fps-el futnak a játékok.

gfreak
ezzel nem tudok vitatkozni, tény <#bohoc>

nyers, nagyképû és még bunkó is..viszont egy tucatnyi normális kérdésre válaszoltam, segítek mindenkinek ha tudok és ha normális problémákkal/kérdésekkel találnak be..a spoiler nélküli végkifejletrõl agyalás meg ne menjen már..van aki most kezdi, bejön segítségér, és akkor az egyik slusszpoénról agyalnak eszetlenül hogy 'ammegmitjelenthet?'

'and now for something completely different' (Monty Python)

kontrollerrel nekem sem volt bajom, még a közlekedés is jobban ment..a harc meg mindenképpen élvezetesebb sztem..meg hát a fotelban eldöglõs játék nagyobb mértékû élvezetet nyújt 😉

viszont pc-n tényleg szebb és gyorsabb..és fogalmam sincs hogy lehet, de mi is tapasztaltunk akadást boxon..érintetlen gép, gyári játékokkal..azt még megérteném ha jailbroken cucc lenne warezprogramokkal..de így..

JethroHUN
Nagyképûség pwaned again...

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

bigapó
csak gyakorlás kérdése, évek óta használom a rumblepad 2-esemet és Én is mindent megcsinálok vele.

The Matrix has you...

Atkamon
Most voltam bátyámnál, neki XBoxon van meg a játék, játszottam egy pár órát... Azt kell, hogy mondjam, hogy iszonyat szar az irányítás kontrollerrel. Amikor már hozzá szokott a kezem, akkor is alig tudtam navigálni Ezio-t, össze-vissza ugrált midnenfelé, egy tolvajt 10 percbe telt elkapnom... Szóval most már megértem azokat a konzolosokat, akik panaszkodnak az irányítás miatt... Ehhez képest PC-n nagyon könnyen tudok midennt csinálni, a legprecízebb ugrást is simán megcsinálom...
És nem mellesleg PC-n szebb, és gyorsabb is. Szebb, mert jobb az anti-aliasing, és a v-sync, és gyorsabb, mert Boxon a menük, meg a truth puzzle-ok beszaggatnak elég jól.