Assassin's Creed II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
every damn day
every damn day
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Racism is a weapon of mass destruction!
valaki segítsen?
Megtudnátok mondani honnan tudnám leszedni a telepítõ kodot?
The Matrix has you...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Szóval akkor a Truth "jelképeivel nem futok össze, ha csak a fõküldit csinálom. Azthiszem, akkor majd mindenhol körülnézek inkább. 😊
Angolul tudok, azzal nincsen gond, csak gondoltam estig összegyûjtöm ezeket az infókat, hogy este már megint csak játszhassak.
a tollakat mondjuk nem gyûjtöttem össze mindet, nem egy nagy cucc amit kapsz értük, Altair kardja sokkal jobb...
A Truth is, meg Altair páncélja is mellékszál, nem kötelezõ õket megcsinálni. A páncélhoz vidd végig az összes kriptát, a Truth-hoz meg oldd meg a feladványokat, amiket a falakon lévõ szimbólumoknál találsz.
every damn day
Köszi elõre is.
Kiváncsi leszek a Brotherhood jobb lesz e... 😊
Nothing is True, Everything is Permitted
tényleg konzolosok, ti évente kb hány címet vesztek meg? PC-re olyen nyolc-tíz játék / év az átlag nálam...
nyers, nagyképû és még bunkó is..viszont egy tucatnyi normális kérdésre válaszoltam, segítek mindenkinek ha tudok és ha normális problémákkal/kérdésekkel találnak be..a spoiler nélküli végkifejletrõl agyalás meg ne menjen már..van aki most kezdi, bejön segítségér, és akkor az egyik slusszpoénról agyalnak eszetlenül hogy 'ammegmitjelenthet?'
'and now for something completely different' (Monty Python)
kontrollerrel nekem sem volt bajom, még a közlekedés is jobban ment..a harc meg mindenképpen élvezetesebb sztem..meg hát a fotelban eldöglõs játék nagyobb mértékû élvezetet nyújt 😉
viszont pc-n tényleg szebb és gyorsabb..és fogalmam sincs hogy lehet, de mi is tapasztaltunk akadást boxon..érintetlen gép, gyári játékokkal..azt még megérteném ha jailbroken cucc lenne warezprogramokkal..de így..
The Matrix has you...
És nem mellesleg PC-n szebb, és gyorsabb is. Szebb, mert jobb az anti-aliasing, és a v-sync, és gyorsabb, mert Boxon a menük, meg a truth puzzle-ok beszaggatnak elég jól.