7877
-
kkn #7317 Már lentebb írtam, hogy megvan, azért sem tudom, hogy mi hiányzik. -
#7316 Hát Altair ruháját felnyitottad? Mert van Forliban is egy sírhely, amit fel kell deríteni. -
kkn #7315 Akkor csak azért van ott, hogy a játék végi szabad világban ez is meglegyen lehetőségként? Ezek szerint nem fog eltűnni az ikonja?
De akkor mi hiányzik Forliból, felderített célhelyként? Van lista, hogy miknek kell lenni az adatbázisban itt a hat hely között, amit kiad? -
#7314 Nincs célja annak a repülésnek, csak repkedhetsz kedvedre. Nem kell lerúgni senkit. De amúgy F-el lehet, amikor közel kerülsz hozzá. -
kkn #7313 A DNA-ban 5-öt ír jóvá, és Forli/Romagna alatt a Locations-ben hiányzik egy pont, annyi van, hogy Missing Entry, vagy fordítva. Valami bejárat hiányzik?
Nem értem, küldetések végigcsinálva. Most fejeztem be az orgyilkosságokat. A DNA már nem jelzett teljesítetlent, de ettől még Florence-ben kiadott még egyet.
Szóval Forli is készen van, de kint a város északi világítótornyán van egy Assassins jel, a sárkányrepülő. Azzal is mentem már, igaz, nem tudtam, mire van, így csak szálltam egyet, azután elengedtem, és kiestem belőle. Videón láttam, hogy a tetőről kellene a katonákat lerugdosni. Most ezt próbáltam, de még nem tudom, melyikkel rúg ( az elsőnél már megvolt, de nem tudtam, mit tornászik ).
Most meg van adva, hányat kell lerúgni, vagy mindet? Semmi iránypont a térképen, csak a tüzek, katonák ilyenek, de cél, hogy oda kellene eljutni, vagy számláló, hogy hány célpont van, nincsen. Mire jó ez a repülés? -
kkn #7312 Én sem szeretem, főleg a katakombákban, amikor külső állásba vált, és sokszor nem látni, hová ugrik, meg merre kellene orientálni a figurát. -
#7311 Am sikerült. de gőzöm sincs hogyan:D összejött. A pc-n az irányítás az valami förtelem ilyen részeknél:S
#7310: köszi, ezt még nem is néztem. -
#7310 Wow, én meg boxon nem tudtam a legkönnyebb versenyt sem megcsinálni. Amúgy esc, ott meg Abort Memory... -
#7309 sehogy :) meg tudod te azt csinálni :D jó mondjuk én boxon nyomtam, ott könnyű volt az irányítás -
#7308 A többi titkos hely csak a limitált verziókban érhető el. -
#7307 Elvállaltam egy versenyjátékot időben, de a hülye pc-s irányításnak köszönhetően soha nem jön össze, az amit szeretnék.
Kérdésem:
Ezt a mellékküldit hogy a francba lehet leadni? -
#7306 hát ha megvan altair armorja, akkor nem lehet több titkos hely. -
kkn #7305 Na, véletlenül sikerült, mert ha futok utána, és közben ugrok, akkor csak meglökte mindig. Egy lépcsőnél sikerült az ugrás, akkor tényleg felugrott, de futás közben nem jött össze. Eleve, hogy tartani tudjam a tempót, használnom kellett az előre, a második egérgombot, meg az ugrás gombot is. Így, ha ugráshoz felengedtem, és lenyomtam, hogy megcsinálja, lényegében picit lassultam.
Mindegy, sikerült végigjátszani mostanra. Még hátravannak Velence északi kerületének a ládikái, plusszfeladatai, vagy 9 bérgyilkosság, meg pont 50 tollnál járok.
Azt nem értem, hogy a DNA-ban milyen titkos helyeket nem számol, hová kell még eljutnom. Azt hittem, ezek Altair ruhájához a titkos helyek, az mind megvolt, de ha mg van, akkor nem. -
kkn #7304 Ok, még így próbálkozok majd, mert ezt is próbáltam, ledöntötte, de nem maradt rajta, mint másnál láttam. Ha ráugrott, mit kell nyomni, hogy ne keljen fel? -
#7303 Futás közben amikor mögötte vagy nyomd meg a Shift-et, és ráugrik. -
kkn #7302 Üdv srácok!
Tetszik az AC2, az előző is tetszett, bár az utolsó küldetéseket nem bírtam végigjátszani, mert nem nagyon megy az ilyesmi.
A 2 most segít, hogy ennyi élet van plusszban, így én is haladok vele, bár az irányítása olyan idióta, hogy sokszor a falra mászok mérgemben, amikor mindig nézeteket vált, miegymás, és nem azt csinálja, amit szeretnék. Miért nem lehetett egyszerűen arra menni, de leginkább ugrani, amerre néz a figura, és csak az egérrel fordítani ( ezért szeretem a Mafia játékot, egyszerű a figurával navigálni )? Ugyebár PC-n csinálom.
Na mindegy, azzal akadtam el, hogy visszatérve Forliba, a végén kergetem a papot a városban, de fogalmam sincsen, mivel tudok úgy ráugrani, hogy megálljon, ahogyan a jútubon láttam. Csak mindig ellököm, felugrok a falra, pénzt lopok tőle, a halálba üldözöm, meg felhúzom a katonákat, de fogalmam sincsen, melyik gombokat kellene nyomnom ahhoz, hogy továbbjussak.
Hiába a villában a gyakorlókör, egyszerűen nekem nem igazán azt csinálja, amiket a leírás akar a kicsit bonyolultabb kombinációkban, csak néha, és véletlenül. Így itt végképp nem tudom, melyik gombok kellenek. Az kellene, amikor nyakon ragad valakit? Az is csak véletlenül jön néha elő, nem azt akarom.
Persze, az angoltudás hiánya sem segít. -
#7301 -
Ragnar360 #7300 ööö jokorsz be ilyet ide te :o ^^
ma mindenki megkergült ?:) -
#7299 Ez a játék baromi jóra sikerült. Az első rész hangulatát simán hozza, viszont történet szempontjából Ezio elpicsázza akkori énjét, Altairt :D -
Ragnar360 #7298 áruld már el, hogy h találtál rám, hogy privátot küldtél...,mikor én nem írok ide, nem láthattál - most is csak direkt néztem be, mert sejtettem már, hogy ide is írsz
egyébként valószínü azért nem müködik mert nem erdeti a játékod - produtct keyt meg csak onnan tudsz szerezni hogyha megveszed a játékot
vagy ott van a warez amit most is próbálsz, de abba itt nem segithetünk -
mazursky13 #7297 Sziasztok nekem is ugyan az a problémám ami adamant-nak.
Amikor megnyitom a játékot akkor az Ubisoft Game Launcher felhoz egy ablakot és ezt irja : An internet connection is requied to play this game.Failed to connect to the Ubisoft master servers.Please verify your internet connection is functional and try again.
De már egyszer bejött és akkor pedig a product key-t kérte akkor most mi van?? honnan szerezzek product key-t?? légyszives segítsetek (ha tudtok)
Előre is köszönöm.
Sziasztok. -
#7296 Az év mondata:
"Bármit meg teszek hogy ez a játék jó legyen ha kell letörlöm a frisített fájlokat és akkor ulyra kezdem csak legyen jó :D"
Köszönjük, mint a vesszőket:) -
#7295 koszi :) -
#7294 2011. február -
#7293 Hello a broderhood mikor fog jonni PC-re. -
#7292 Értem.Ez vinné maxon???
VTX3D VX5670 512MD5-HV2 PCIE
-
#7291 GT220 hisz arra a kommentra is írtam! -
#7290 Melyik?? -
#7289 Ez nem igazán játékra való! -
#7288 Vagy ezzel??
nVidia GeForce GT220 chipsettel, 512MB DDR3 (akár 1024MB TurboCache) memóriával, DVI/HDMI kimenettel -
#7287 Ezzel a videókártyával menne maxon a játék???
VTX3D VX5670 512MD5-HV2 PCIE -
adamant #7286 Bármit meg teszek hogy ez a játék jó legyen ha kell letörlöm a frisített fájlokat és akkor ulyra kezdem csak legyen jó :D -
adamant #7285 Üdv mindenkinek egy kis bajom lenne a játékkal mert megvettem és telepítettem és valami Update gond volt töltöttem le egy frissitést akkor ezt a gondot már nem írta ki utána elindítottam a parancsikonnal és azt irta ki hogy : [IMG][/IMG] vagyis hogy nem lehet elíndítani mert ez a szerver nem jó vagy tudom is én mit ír kérlek segítsetek.
előre is köszönöm -
#7284 15€ Steamen a játék 1 napig. -
BIZ0906 #7283 Én aztat nem tom :) de nekem nem hányzik. -
#7282 Akkor a post effects-nek mi értelme van? Ha elmosodottá teszi a játékot az nekün mér lenne jó, tehát minek rakták bele? -
Bhalage #7281 hatalmas jatek a vege pedig olyan, hogyha vegig koveted a ac1 ac2 tortenetet, hogy befosol
;D -
#7280 basszus, egy csomoszor elment mellette, de le se szartam :D köszi! -
#7279 Persze, hogy van, keresd a nyíl ikont a térképen. Városok kapujában találod őket, Velencében meg vízpartokon. -
#7278 Par napja megint el kezdtem vele jatszani (meg elejen voltam), azota volt ilyen lovaskocsis kuldi meg minden, nekem tok bejovos :D nem is ertem miert szuneteltettem :D
1kerdes : van gyors utazas ? mire visszamegyek a villaba, da vinci uj helyerol legalabb 30perc lovagolas.