7877
  • KaszaN
    Ez is fasza xD
  • BIZ0906
    Én offolom mert nem komálom a homályos izéket :)
  • KollerN
    Hali
    Csak egy gyors kérdés, ti kikapcsoljátok a beállításokban a post effects-et? Mert én nem tudom eldönteni hogy hogy szebb és jobb :)
  • Atkamon
    heh, nekem egyszer egy ilyen jött össze xD Így esett le az archer a tetőről:D
  • KaszaN
    Áucs xD
  • pocok022
    sziasztok
    bocsi a sok kérésért
    de jó lenne egy sequence 10 mentés
    mert megint nem enged tovább a 9. végén
    ki viszem a küldetést meg ölöm az embert el menekülök be megyek a házba és le fagy mindig.Ha valakinek van ilyen mentése elöre is kösz
    [email protected]
  • pocok022
    sziasztok
    nem tudja valaki
    hogy nem-e lehet valahogy el pörgetni a videókat
    mert van egy pár ahol le fagy és nem enged tovább
    előre is köszönöm
  • pocok022
    nagyon szépen köszönöm
    isten vagy
  • dave10000
    Rendben megpróbálom kösz.
  • Atkamon
    Írja, hogy high profile-ban kell a space, tehát nyomva kell tartani a jobb egérgombot, akkor leszel high profile-ban, és ahhoz kell a space-t nyomni.
    Low profile-ban, tehát amikor nem nyomod a jobb egér gombot, akkor kevésbé feltűnő dolgokat csinál a karakter, ugyebár csak sétál, beleolvad a tömegbe, illetve majd ha megtanultad, akkor tudsz lopni is másoktól.
  • dave10000
    Üdv.

Lenne 1 problémám. Most kezdtem a játékot és amikor a templomtoronyhoz kéne felmenni akkor egyszerűen nem tudok első lenni mivel nem működik a sprint. Állítólag a space-re van berakva ez a láb kezelése de hiába nyomkodom nem ugrik meg nem sprintel semmi. Ha valaki tudna segíteni, hogy milyen kombináció szükséges, hogy sprinteljen vagy ugorjon azt megköszönném.
  • Atkamon
    Küldöm.
  • pocok022
    sziasztok
    nem tudna nekem valaki egy mentést küldeni
    sequence 9 körül
    mert 8.végénél mindig lefagy a gép
    [email protected]
  • Bly24
    Kösz.
  • Atkamon
    canyourunit.com
  • Bly24
    Sziasztok.Menne ezzel a videókártyával közepesen vagy maxon????
    ATi Mobil RadeOn HD3300 512 Mb
  • Atkamon
    Nem, azok az egyes glypheket felnytió kódok...
  • syberia2
    úgy tudom, nem!
  • Armisael
    Sziasztok a Glyph megoldások után amiket kiír kódok azokat lehet valamire használni?
  • KollerN
    Köszi :) amúgy megoldódott és nem jársz messze, mert volt egy kis idegen kéz (tesóm) általi Videókártya állítgatás
  • CroftManor
    tudsz képet mutatni róla? PCn van meg? Lehet VGa vagy driver hiba. cseréld le a drivert, vagy max ne jelöld ki a katonákat
  • KollerN
    Helló (véletlenül Ac1-es fórumba is elküldtem)
    Problémám merült fel a játékkal. Harc közben a kijelölt katonák teljesen vakító fehérek, kivehetetlen szinte az alakjuk. Eddig minden jó volt, most akartam másodszor kijátszani (Velencében tartok). Már amikor elindítottam a játékot furcsák voltak a fények alapból minden olyan vakítóan fényes volt,de hétvégén még nem volt baj. Nagyon remélm hogy tud valaki valamilyen megolást.
  • priluki
    oké köszi:)
  • CroftManor
    ha végképp nem megy, nézd meg you tubeon a walkthrough videóban
  • priluki
    odamentem a felkiáltojelhez de semmit nem tudok csinálni.. és ugye az az aktiv küldetés.. de azért ujra átnézem a villát. köszi
  • CroftManor
    két ládika is van a villában. van egy fent az emeleten, ahova majd a tollakat kell tenni, az alsó szinten lévőből meg felveheted majd a pénzt, amit fogsz kapni. Mindig a felkiáltójelhez menj.
  • priluki
    hi.. kicsit elakadtam.. most vagyok elöször a villába ott a codex wall a másik szobában villog egy ládika,ha odamegyek kiir valamit , de semmit nem csinál a térképen is ott villog a felkiáltojel.. láma vagyok tom de segithetne valaki! thx
  • Hoz_Hun
    Hehe, mert nem kirabolni kell Leonárdót, hanem segíteni cipelni.
  • Line
    Hehe jaja rájöttem. Azért szoptam be mert egyrészt xar a billentyűm. Másrészt előrtte már hosszan nyitottam pár ládát ja. Kösz azért!
  • Atkamon
    Nem folyamatosan kell nyomni, csak elé állni, és egyszer megnyomni... De ezt írja amúgy a játék is.
  • marci555
    Heló!

Valaki tudna küldeni egy olyan mentést, ami ott tart h megérkezünk Velencébe, mert már ott tartottam, mikor elszállt a gépem, szal nagy segítség lenne. Újrakezdni már nem sok kedvem van...

Előre is köszi!

• bigapó
    mindig írja mit kell nyomni...
  • CroftManor
    azzal kell felvenni, amivel a piros ládikákat is ki kell nyitni.
    Nem tom pc-n melyik az én boxon játszottam
  • Line
    Hát játszottam már pár játékkal de ilyen idegesítő buggal még nem találkoztam. Ráadásul eredetibe vettem meg a játékot....
  • Line
    Első találkozásnál Leonardonak a pakkját az istennek se veszi fel. Elvileg a shiftet kell nyomnom folyamatosan ugye?
  • Line
    Még szerencse, hogy 26 os moncsim van.
  • Line
    Kösz! De ez azért elég szépen visszavesz a játékélményből úgy gondolom. Na mind1...
  • Atkamon
    Sajnos nem lehet, az 1el sem lehetett 16:10ben játszani.
  • Line
    Tehát 16:10 be szeretnék játszani nem 16:9- ben.
  • Line
    Hali! Megvettem a játékot és meglepve tapasztalom, hogy hiába lőtte be magának az 1920x1200 as felbontást ez a két feket csík alul meg fülül jelen van. Valaki segítene hogyan lehet, ezt kivenni? Vagy később változik? Ez engem iszonyat zavar.