7877
-
#7277 Ez is fasza xD -
BIZ0906 #7276 Én offolom mert nem komálom a homályos izéket :) -
#7275 Hali
Csak egy gyors kérdés, ti kikapcsoljátok a beállításokban a post effects-et? Mert én nem tudom eldönteni hogy hogy szebb és jobb :) -
#7274 heh, nekem egyszer egy ilyen jött össze xD Így esett le az archer a tetőről:D -
#7273 Áucs xD -
pocok022 #7272 sziasztok
bocsi a sok kérésért
de jó lenne egy sequence 10 mentés
mert megint nem enged tovább a 9. végén
ki viszem a küldetést meg ölöm az embert el menekülök be megyek a házba és le fagy mindig.Ha valakinek van ilyen mentése elöre is kösz
[email protected] -
pocok022 #7271 sziasztok
nem tudja valaki
hogy nem-e lehet valahogy el pörgetni a videókat
mert van egy pár ahol le fagy és nem enged tovább
előre is köszönöm -
pocok022 #7270 nagyon szépen köszönöm
isten vagy -
#7269 Rendben megpróbálom kösz. -
#7268 Írja, hogy high profile-ban kell a space, tehát nyomva kell tartani a jobb egérgombot, akkor leszel high profile-ban, és ahhoz kell a space-t nyomni.
Low profile-ban, tehát amikor nem nyomod a jobb egér gombot, akkor kevésbé feltűnő dolgokat csinál a karakter, ugyebár csak sétál, beleolvad a tömegbe, illetve majd ha megtanultad, akkor tudsz lopni is másoktól. -
#7267 Üdv.
Lenne 1 problémám. Most kezdtem a játékot és amikor a templomtoronyhoz kéne felmenni akkor egyszerűen nem tudok első lenni mivel nem működik a sprint. Állítólag a space-re van berakva ez a láb kezelése de hiába nyomkodom nem ugrik meg nem sprintel semmi. Ha valaki tudna segíteni, hogy milyen kombináció szükséges, hogy sprinteljen vagy ugorjon azt megköszönném. -
#7266 Küldöm. -
pocok022 #7265 sziasztok
nem tudna nekem valaki egy mentést küldeni
sequence 9 körül
mert 8.végénél mindig lefagy a gép
[email protected] -
Bly24 #7264 Kösz. -
#7263 canyourunit.com -
Bly24 #7262 Sziasztok.Menne ezzel a videókártyával közepesen vagy maxon????
ATi Mobil RadeOn HD3300 512 Mb -
#7261 Nem, azok az egyes glypheket felnytió kódok... -
syberia2 #7260 úgy tudom, nem! -
Armisael #7259 Sziasztok a Glyph megoldások után amiket kiír kódok azokat lehet valamire használni? -
#7258 Köszi :) amúgy megoldódott és nem jársz messze, mert volt egy kis idegen kéz (tesóm) általi Videókártya állítgatás -
#7257 tudsz képet mutatni róla? PCn van meg? Lehet VGa vagy driver hiba. cseréld le a drivert, vagy max ne jelöld ki a katonákat -
#7256 Helló (véletlenül Ac1-es fórumba is elküldtem)
Problémám merült fel a játékkal. Harc közben a kijelölt katonák teljesen vakító fehérek, kivehetetlen szinte az alakjuk. Eddig minden jó volt, most akartam másodszor kijátszani (Velencében tartok). Már amikor elindítottam a játékot furcsák voltak a fények alapból minden olyan vakítóan fényes volt,de hétvégén még nem volt baj. Nagyon remélm hogy tud valaki valamilyen megolást. -
priluki #7255 oké köszi:) -
#7254 ha végképp nem megy, nézd meg you tubeon a walkthrough videóban -
priluki #7253 odamentem a felkiáltojelhez de semmit nem tudok csinálni.. és ugye az az aktiv küldetés.. de azért ujra átnézem a villát. köszi -
#7252 két ládika is van a villában. van egy fent az emeleten, ahova majd a tollakat kell tenni, az alsó szinten lévőből meg felveheted majd a pénzt, amit fogsz kapni. Mindig a felkiáltójelhez menj. -
priluki #7251 hi.. kicsit elakadtam.. most vagyok elöször a villába ott a codex wall a másik szobában villog egy ládika,ha odamegyek kiir valamit , de semmit nem csinál a térképen is ott villog a felkiáltojel.. láma vagyok tom de segithetne valaki! thx -
Hoz_Hun #7250 Hehe, mert nem kirabolni kell Leonárdót, hanem segíteni cipelni. -
Line #7249 Hehe jaja rájöttem. Azért szoptam be mert egyrészt xar a billentyűm. Másrészt előrtte már hosszan nyitottam pár ládát ja. Kösz azért! -
#7248 Nem folyamatosan kell nyomni, csak elé állni, és egyszer megnyomni... De ezt írja amúgy a játék is. -
marci555 #7247 Heló!
Valaki tudna küldeni egy olyan mentést, ami ott tart h megérkezünk Velencébe, mert már ott tartottam, mikor elszállt a gépem, szal nagy segítség lenne. Újrakezdni már nem sok kedvem van...
Előre is köszi!
-
#7246 mindig írja mit kell nyomni... -
#7245 azzal kell felvenni, amivel a piros ládikákat is ki kell nyitni.
Nem tom pc-n melyik az én boxon játszottam -
Line #7244 Hát játszottam már pár játékkal de ilyen idegesítő buggal még nem találkoztam. Ráadásul eredetibe vettem meg a játékot.... -
Line #7243 Első találkozásnál Leonardonak a pakkját az istennek se veszi fel. Elvileg a shiftet kell nyomnom folyamatosan ugye? -
Line #7242 Még szerencse, hogy 26 os moncsim van. -
Line #7241 Kösz! De ez azért elég szépen visszavesz a játékélményből úgy gondolom. Na mind1... -
#7240 Sajnos nem lehet, az 1el sem lehetett 16:10ben játszani. -
Line #7239 Tehát 16:10 be szeretnék játszani nem 16:9- ben. -
Line #7238 Hali! Megvettem a játékot és meglepve tapasztalom, hogy hiába lőtte be magának az 1920x1200 as felbontást ez a két feket csík alul meg fülül jelen van. Valaki segítene hogyan lehet, ezt kivenni? Vagy később változik? Ez engem iszonyat zavar.