Assassin's Creed II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
2.: ha nem a teljes van meg, akkor meg hiába lesegeted a részeket, különben ki lehet sakkozni hogy mit jelenthet
3.: ugye az összes gylph-et be kell gyûjtened...ha az ment, akkor illik ezt is felfogni..ha meg nem, ahonnan lenézte a megoldást, megtalálja a jelentését is...
4.: ha ilyen odafigyeléssel sikerült végigjátszani a játékot, akkor nem is nagyon érdemlitek meg hogy megértsétek...van egy nagyon jó történet, de a vérpisták inkább elnyomják vagy csak néznek ki a fejükbõl 'hogy mikó lehet má ölni a zanyátokat vazze, ne pofázzatok má!'..az ilyen attitûdhöz meg tök felesleges bárminemû történet is
5.: miért írnám le egybõl kétszer?
6.: engedtessék már meg nekem hogy ne írjam le egy játék teljes történetét (vagy a lényegét ha úgy vesszük), akár spoilerbe sem, mert lehet hogy vannak önállóan gondolkodó, fantáziadús létformák akik végigjátszanák...és közben ott van a saját elméletek gyártásának az öröme is
7.: ahelyett hogy megmondanád kinek, mit és hogyan kellett volna válaszolnom, ha segíteni akarsz neki, megteheted te is (ne más faszával verd a csalánt fiam!)
zárszóként megjegyzem hogy az összes becsmérlõ jelzõ felsorolása a stílusomra illetve a jellememre irányulóan sem hat meg, véleményemen nem változtat, innentõl kezdve leszarom, és ha nem akarod még egy (mert ez is az) teljesen felesleges hozzászólással növelni a topik méretét, megsúgom: nem is kell..küldd el a véleményed rólam privátban, kevésbé terheli meg a fórummotort (úgyis törlöm) xD
ja igen, különben paraszt vagyok, tudom..ez van
Racism is a weapon of mass destruction!
Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.
mondjuk nem tom hogy mikor szerezték meg az almát mert az egész olyan pörgõs hogy alig tudom kivenni az egészbõl hogy mi történik, de mér csak a végén szól az éva az ádámnak hogy megtalálta az almát ??? <#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf>
ádám és éva? oké....fogják az almát, de modern világban vannak úgy hogy még mindig hézagos 😄
a teljes truth-t végignézted ugye? szerinted annak mégis mi az értelme? mégis?
Racism is a weapon of mass destruction!
Tanulj még kicsit angolul, és akkor megérted a sztorit is, addig a Truth-al nem sokmindent tudsz kezdeni...
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
szóval akiknek még nincs meg azt ajánlom hogy érdemes végigcsinálni az idegtépõ assassin tomb-okat
na meg csináltam még egy memoryt, mára elég, már ha lehet ilyet mondami ac2-rõl c(.
kicsit hiányos, mert elõször nem egymagam játszottam, így elég sok rész kimaradt :s
és még 4 codex page kell...mit kapok ha megvan mind? arra már rájöttem, hogy a föld térképét kell kirakni...(abban a korban vághatta ezio a wtf? fejet, amikor megláttat amerikát 😊))
The Matrix has you...