Assassin's Creed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xXtamasXx
ez most nagyon kellett, mi?

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

gfreak
1.: ha végigjátszod a játékot, figyelsz a történetre (mert ugye ez nem egy gyors hack 'n slash) akkor illik rájönni, miután láttad a TELJES truth videót

2.: ha nem a teljes van meg, akkor meg hiába lesegeted a részeket, különben ki lehet sakkozni hogy mit jelenthet

3.: ugye az összes gylph-et be kell gyûjtened...ha az ment, akkor illik ezt is felfogni..ha meg nem, ahonnan lenézte a megoldást, megtalálja a jelentését is...

4.: ha ilyen odafigyeléssel sikerült végigjátszani a játékot, akkor nem is nagyon érdemlitek meg hogy megértsétek...van egy nagyon jó történet, de a vérpisták inkább elnyomják vagy csak néznek ki a fejükbõl 'hogy mikó lehet má ölni a zanyátokat vazze, ne pofázzatok má!'..az ilyen attitûdhöz meg tök felesleges bárminemû történet is

5.: miért írnám le egybõl kétszer?

6.: engedtessék már meg nekem hogy ne írjam le egy játék teljes történetét (vagy a lényegét ha úgy vesszük), akár spoilerbe sem, mert lehet hogy vannak önállóan gondolkodó, fantáziadús létformák akik végigjátszanák...és közben ott van a saját elméletek gyártásának az öröme is

7.: ahelyett hogy megmondanád kinek, mit és hogyan kellett volna válaszolnom, ha segíteni akarsz neki, megteheted te is (ne más faszával verd a csalánt fiam!)

zárszóként megjegyzem hogy az összes becsmérlõ jelzõ felsorolása a stílusomra illetve a jellememre irányulóan sem hat meg, véleményemen nem változtat, innentõl kezdve leszarom, és ha nem akarod még egy (mert ez is az) teljesen felesleges hozzászólással növelni a topik méretét, megsúgom: nem is kell..küldd el a véleményed rólam privátban, kevésbé terheli meg a fórummotort (úgyis törlöm) xD

ja igen, különben paraszt vagyok, tudom..ez van

Racism is a weapon of mass destruction!

crackyS
egyébként a vaultnál én is úgy reagáltam, mint ezio:what the fuck?!

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

crackyS
hm...a napkitöréses témára gondolsz?

Atkamon
Az nem a jövõ... most nincs kedvem leírni, majd talán késõbb leírom... De amúgy Minerva is elmagyarázza a szitut...

talán valami viziót látnak a jövõrõl mint amikor ezio hasonlót látott mikor betette az almát abba az üregbe vagy mibe...
azaz...

mondjuk nem tom hogy mikor szerezték meg az almát mert az egész olyan pörgõs hogy alig tudom kivenni az egészbõl hogy mi történik, de mér csak a végén szól az éva az ádámnak hogy megtalálta az almát ??? <#conf><#conf><#conf>
crackyS
ahelyett hogy leoltod szegényt, 2x leírhattad volna tömören mi a lényege...

ádám és éva? oké....fogják az almát, de modern világban vannak úgy hogy még mindig hézagos 😄

gfreak
ugyan, semmi, mi értelme is lenne egyáltalán..pfff

a teljes truth-t végignézted ugye? szerinted annak mégis mi az értelme? mégis?

Racism is a weapon of mass destruction!

amúgy tényleg annak a truthnak mi értelme van ? azt értem hogy megtalálják az egyik piece of eden-t de most ennek mi értelme ?
amúgy azok nem indiánok hanem ádám és éva 😄
crackyS
tudok angolul. <#wave>

Atkamon
Áttekinthetetlen? Minden fejezetnek és küldetésfajtának van egy blokk, egy blokkban meg az odatartozó küldetések... ennél egyszerûbben nem lehetett volna megoldani...
Tanulj még kicsit angolul, és akkor megérted a sztorit is, addig a Truth-al nem sokmindent tudsz kezdeni...

crackyS
nézegettem, csak bonyolult nekem...áttekinthetetlen 😄 na majd még megpróbálom éés még egy kérdés: ez a Truth micsodának van értelme, vagy csak nézni kell, ahogy a 2 indián rohangál?

Atkamon
Igen.

#7111: De lesz vége. Nézz bele a DNA menübe.

crackyS
még egy kérdés. ha megvan az 50 toll, akkor egy harci kalapácsot kapok, ha a 100 akkor az auditore köpenyt..ugye?

crackyS
kérdés...csináltam már assassineta küldit, de még mindig lehet ugyan ott felvenni...annak soha nincs vége?

Atkamon
Semmire, nincs már mire költenem, ez a 100%-os Ezio-m.

Grr1234
Mire gyûjtesz te? 😄

Atkamon
Archer Fail(így esett le és így is maradt😄):

Alkottam:

xXtamasXx
fail...

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

The Protector
bocs.rossz topik

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

milyen szupermotort ??? <#conf>
Atkamon
?

The Protector
100%nál beadja a szupermotort?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Grr1234
http://img580.imageshack.us/i/nvtelenb.png/

A csata után. 😄

Dead
Következõkben spoilerben írd.

crackyS
még a fõ k** is, aki tanított lopni, meg ez az új srác...

crackyS
most szereztem meg azt az apple izét...aztán ezio kezébe beleforrasztottak valamit 😊) azt azért nem gondoltam volna, hogy mind assassin...kezd érdekes lenni...c(: ez a szakáll amit van ezion...hát sztem nem illik rá :s

crackyS
most én is feketében vagyok, de kedvencem az a piros csuklyás...

Dead
Esztétikus szemléletû vagy. 😊 RPG szemléletûek meg a statok miatt hordják, lehetne rózsaszín is 😄

Atkamon
Hát igen, a feketét én is szeretem, de inkább szeretem a sima ruhát feketére festeni. Altair ruhája nekem egy kicsit túl csicsás.

hú hát pedig feketében sokkal úgymond rémisztõbbnek, veszélyesebbnek nézel ki mint a fehérben meg engem jeleneteknél mikor közelrõl mutatnak engem az az érzés kap el hogy micsoda nagy rangban van az ezio
Atkamon
Öh, igen, ez az egyik bónusz benne, hogy nem törik 😄 De mondjuk én nem szeretem hordani, nekem nem tetszik.

hát halljátok már tegnap végigtoltam de még az elõtt jóval megszereztem az altäir páncélját de ez valami iszonyat jó !!! azóta nem sérült pedig már vagy 50 harcot vívtam mióta megszereztem !!! <#vigyor3>

szóval akiknek még nincs meg azt ajánlom hogy érdemes végigcsinálni az idegtépõ assassin tomb-okat
Na elkezdtem én is megint bár ha tehetném becserélném az ugyanolyan áron kapható ps3-as változatra, most, hogy egy ingyen ps3 került a birtokunkba 😛.
crackyS
😄
na meg csináltam még egy memoryt, mára elég, már ha lehet ilyet mondami ac2-rõl c(.

Atkamon
Csak te vagy ilyen gonosz😊

crackyS
egyébként..ti is bele szoktátok lökni a horgászó embereket a vízbe? vagy csak én érek rá ennyire?D:

crackyS
hm..értem
kicsit hiányos, mert elõször nem egymagam játszottam, így elég sok rész kimaradt :s

Atkamon
A kódexek kellenek, hogy végig tudd vinni a játékot... 😊

crackyS
noh..megvan altair ruhája c(:
és még 4 codex page kell...mit kapok ha megvan mind? arra már rájöttem, hogy a föld térképét kell kirakni...(abban a korban vághatta ezio a wtf? fejet, amikor megláttat amerikát 😊))

Atkamon
Nekem sincs vele különösebb bajom, de a Brotherhood-hoz viszonyítva viszont már nem számít túl jónak😄

crackyS
akarom mondani a felhõk mennek gyorsan

crackyS
hm...nekem ac2-ben semmi bajom az éggel...igaz hogy kicsit irreálisan gyorsan mennek, de azt rá lehet fogni az animusra

Atkamon
Ja, az ég eddig nem volt túl jó az AC játékokban, de most a Brotherhood-ban nagyon jó lesz az is. Teljesen fotorealisztikus lesz, a legújabb trailer-ben látszik jól.

CroftManor
hát jó, nyilván annó máshogy nézett ki, mint most.

Nothing is True, Everything is Permitted

bigapó
Ha az ég kék lenne a háttérben a cg-s grafika majdnem jobban tetszene😊 eszméletlen élethû, csak a színekkel van pár helyen gond.

The Matrix has you...

crackyS
ennek pont ma csináltam meg a sírköves küldetését, nem szeretek az idõvel versenyezni, de csak összejött

crackyS
biztos van benne munka...eszméletlen 😊