Assassin's Creed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elitehun
Nem. A mapon ráviszem az egeret és irja hogy Templar Lair. Asszem még van 1 ami nincs kész. Majd ma vagy hnap dobok fel képet ha nem hiszed el. Am lehet hogy úgy kell feloldani hogy belépsz ubi.com-ra az accoddal és ott megvenni uplay pontokért amiket achievementekért kapsz
CroftManor
nem a secret locations-ra gondolsz? Amiért megkapjuk Altair páncélját? mert az alapból benne van, a Templairs Lair sztem az fizetõs tartalom, legalábbis boxon az volt.

Nothing is True, Everything is Permitted

dani71
de hogy oldottad fel õket?

AMD DirectX11 Radeon HD 6850 Saphire Toxic

elitehun
Fogalmam sincs mert nekem sima verzióm van mégis vannak benne Templar Lair-ek<#fejvakaras>
Atkamon
?
PC-re csak Black Edition van?-.- Csak mert a templar lair-ek abban vannak.

elitehun
De PC-re nincs is sima verzió
Atkamon
Hát, sima verzióval sajnos nem tudod...

elitehun
Már csináltam azt is 😛
dani71
hogyan tudom feloldani a templar lair -okat?

xXtamasXx
akkor legközelebb ha seprû van nálad, fogj meg egy katonát és vágd el vele a torkát...elég vicces látvány 😄

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

elitehun
Viccelsz a legjobb 😄
Én a speciális fegyókkal ellátott katonákat (az a nagy páncélos és a lándzsás) mindig így nyírom ki mert qurva látványos 😄 Plussz tudok még 1 countert is csinálni utána.
Meg még az is tetszik nekem hogyha szerze vhonnan egy seprût akkor azt úgy használja mint vmi bunkót
grebber
Zavviról ~7800FT házhoz szállítással a Brotherhood!

Next PC upgrade: 2022

bigapó
Nekem azok is tetszettek mikor elvette az õrök fegyvereit és azokkal nyírta ki õket 😊

The Matrix has you...

elitehun
Sõt. minden mellékküldetést meg lehet csinálni amit kihagytál
elitehun
De ha nem a postás hozza hanem elmész a boltba XD
Dead
Igen.

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy a játék végigvitele után még lehet a pályákon mászkálni és begyûjteni a korábban meg nem vett képeket, páncélokat, fegyvereket és az egyes városok Assassin's Assignment (postagalambos küldetések) még meg lehet csinálni?
Atkamon
Miben kényelmesebb? Ugyanúgy a postás hozza... 😄

elitehun
Ja sajnos. De most az a pár ezer nem olyan sok. És itthon mégiscsak kényelmesebb ^^
Atkamon
Hát igen, Zavviról is szállítással együtt nincs 8000, nem nagyon éri meg itthon venni😊

elitehun
Amúgy 576-ban 8000-ért lehet elõrendelni
elitehun
Megjegyzem van a Brotherhood-nak is topikja
Jóhogy nem szúrta ki a szemem nem vettem észre a cd galaxis volt a legelsõ amit néztem😄

Atkamon
CDGalaxis... 9900 Ft

Sziasztok.valaki Tudna olyan oldalt mondani ahol van a Brotherhood-nak elõjegyzett pc ára.?van amikor még megjelené elõtt tudható mennyibe fog fájni egy játék...erre gondolok 😊

gfreak
ja hát ha nem csak a kettõ közül kell választani, akkor egyértelmûen a penge 😉

Racism is a weapon of mass destruction!

elitehun
Az elején nekem is nehezen ment de bele lehet jönni. Meg azért én szoktam használni a kardot is vagy a tört hiszen úgy néha fílingesebb 😄
dani71
igaz csak hidden blade-vel nem mindig jön öszze a counter kill<#shakehead>

CroftManor
sztem is

Atkamon
Hát szerintem a hidden blade a legjobb...😄

gfreak
Altair kardja

Racism is a weapon of mass destruction!

dani71
melyik a legjobb fegyver?
Mármint Altair kardja vagy a condottiero war hammer

Atkamon
Regisztrálsz egy Ubi accountot, a dobozban lévõ kódot beírod a játék elsõ indításánál, akkor az hozzárendeli a kódot az accounthoz, és játszhatsz. Minden indításnál bejelentkezik automatikusan, és indul a játék.

KollerN
Köszi
Tehát a telepítésnél reigsztálok a Ubihoz majd az indításnál az ot megadott adatokkal bejelentkezek a kliensben és Go

elitehun
A ubi oldalára nem kell bejelentkezni mindig. Elég egyszer regisztrálni. De amúgy ha beteszed a CD-t akkor a telepítésnél is mondja hogy kell regisztrálni és ott regisztrálsz és annyi. Van egy kliens és oda kell majd bejelentkezni az indításnál de beállíthatod hogy megjegyezze a felhasználónevet meg a jelszót.
elitehun
Hát pdig ott a szmájli is XD
KollerN
Hello
A Brotherhood-ot nagyon tervezem hogy megveszem eredetibe amint lehet (pc-re várok), fõleg hogy multi is lesz azt meg nem eredetivel nehéz lenne játszani 😄
Na lényeg az hogy érdekelne, hogy hogy megy ez a regisztráció a Ubisoftnál
Ha szépen megkérem valaki írja már le legyen oly szíves😊 Egészen onnantól hogy feltelepíti a játékot... mi jön azután? felugró ablak hogy regisztrálj itt-és itt meg hogy írd be a kódodat ide meg ide és ennyi?
És minden indításnál el kell játszani pl már az AC2-ben is az indításnál be kell jelentkezni az UBi oldalán? Elõre is köszönöm annak aki fárad a kiváncsiságom kielégítése céljából

Atkamon
Ez a szarkazmus dolog nem nagyon megy neked, mindig félreértenek az emberek 😊

elitehun
Tudod hogy nem gondoltam komolyan ott a szmájli 😄
Akkor nem szoltam 😊

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

CroftManor
milyen jó ötleteid vannak.. xD

Atkamon
Nem hinném, hogy tolonganának, ebbe sem írt szinte senki, amíg csak konzolokon volt kinnt.

És ha csinálsz 1et?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

CroftManor
hát mivel nincs az sgn külön AC 2 topik boxra, így kénytelen vagyok ideírni.

elitehun
Te csak maradj csendben az xboxoddal <#banplz>
Úgy igen de hát nem nagy kunszt, hamarabb játszhatod ki mi meg késõbb ez eddig sem vágott a földhöz legalább láthatjuk mit ne rontsunk el 😄

CroftManor
nekem amúgyis márcsak 28 nap 😄

Hát kb jah 😊

CroftManor
amíg jön a brotherhood, addig el leszek a kettõvel is. Meghát amúgyis keveset tudok játszani meló miatt, legalább gyorsabban telik az idõ

Én már csak unalmamban játszogatok véle box és eredeti nélkül...jah és nem segítek senkinek ott a warez topik. Egyébként szerintem meg direkt tette az agyát.