7877
  • tommygear
    http://www.ipon.hu/hir/enyhulo_ubisoft_drm/15399
  • Atkamon
    Nem tom... Nem játszottam a játékkal régóta... Mióta van a módosított DRM?
  • tommygear
    most vmi patch kijött erre a módosított drm-re?
  • szabii98
    Amikor megcrakkelted, használtál hozzá jelszót?
  • xido
    flémelés utolsó része..nem is az zavarna,ha töréssel nyomnám...hanem nem tudom emiatt kimaradnak-e dolgok,mint a values.db féle szarakodásoknál..
  • xido
    Én az egész játékot újra rajtam megint és szarik a netre...szégyen szemre skidrow dll töréssel meg pöccre..kicsit basz érte az ideg,kivételesen érdekelne a netecs acsi meg minden szar,ami egy rendes serial miatt elérhető lenne:)
  • xido
    tehát törölted/uninstalláltad csak a launcher mappát,amit aztán a lemezen találva újra felraktál és el is indult?
    csak hogy tudjam,ha otthon majd nemsokára kipróbálnám én is:)
  • Kongy
    Működik a game. Egy egyszerű launcher újratelepítés kellett. szégyellem magam komolyan.
  • Kongy
    ápdételi a láncsert. tuti h a frissítés kavart be.
  • Kongy
    Namost újratettem a game launchert, most úgy tűnik működni fog.
  • xido
    egy angol fórumon ezt írták tavaly májusban erre:
    "Right click on game name in steam, go to properties, local files, and verify the integrity of game cache and see if it downloads the missing launcher file."

bár nem tudom,dobozost be lehet-e etetni a steam-el..
  • Kongy
    próbáltam. nem jó így sem.
  • Atkamon
    Próbáld meg újrainstallálni...
  • Kongy
    Nem tudok játszani, ez is azt írja, hogy nincs fenn a game launcher.
  • xido
    na akkor lehet megnyugodtam..délután fél 3kor még nem ment,lehet most már menni fog,frissítették az istenadták a szervert:)
  • xido
    Nem..tegnap raktam fel direkt eredetit..de még az első indítás cdcsekk utáni update-t se találja..aztán csak forog és nincs netkapcsolat..
  • Kongy
    Indításkor kell a net. Akkor ellenőrzi, hogy eredeti-e a játék :)
  • Atkamon
    Hmm, viszont a játék nem indul el, ha az indítás előtt húzom ki a netet... De ha játék közben húzom ki, akkor rögtön kellene, hogy jöjjön a hibüzenet, hogy nincs net, nem?
  • Kongy
    Inkább csorgatom a nyálamat akkor. :D

• Atkamon
    Nekem megy az AC2... és kihúztam a netet, és nem állt meg :) Fel is vettem egy tollat, aminél ugyebár ment is, és akkor sem írta ki, hogy nincs kapcsolat.
  • Kongy
    Prince of Persia se működik.
  • Kongy
    Az a durva az egészben h a game launcher a telepített programok között van! ESZMÉLETLEN.
  • Atkamon
    Nekem most update-eli a launchert... Lehet, hogy vége a DRM-nek?:)
  • Kongy
    Emberek! Nektek működik most a játék? Én feltelepítem, de azt írja ki, hogy a Ubisoft game launcher nem található. Namost, eddig ilyen nem volt, a játékot megcrackeltem (!!) az EREDETI játékot, és így már megy, de a mentéseim sehol... Most akkor mi van? Ez összefüggésben lehet azzal, h a jubiszaft vmi patchet akar kiadni, ami eltünteti a DRM-et? :S
  • Atkamon
    Nem kapsz jutalmat a 100%-ért, a tollakért kapsz egy palástot, ami felettébb sokat ér, mindig notorious leszel tőle... -.-
  • Sponnyabob
    Sziasztok!
    Sikerült a végére érnem a játéknak és nagyon tetszett viszont az irányítást billentyűzetről egyszerűen képtelen voltam megszokni úgyhogy végül gamepaddal játszottam amivel viszont nagyon élvezetes volt a játék. További kérdésem lenne hogy az egyéb cuccokat (sas tollakat, festményeket, szobrokat, pénzes ládákat) érdemes-e összegyűjteni kapok valami extra dolgot belőle vagy csak a 100%-os kijátszáshoz kellenek?
  • Jim Morrison
    pár hete szüneteltetem, kicsivel utánad vagyok :D
  • xido
    Kíváncsian kérdezem,mi is a teendő,ha a frissen felrakott játék első indítására nem éri el a szervert update szempontjából,amit leszedek és felrakok a netről..majd forog a kis bigyusz és röhög a képembe,hogy nincs internet kapcsolatom és nem is indít ezáltal..Nagyon szeretnék eredeti játékot nem a Ubi szerver emulátorral futtatni...
  • CroftManor
    megelőztél.. :)
  • ricsa008
    ok siker
  • Hoz_Hun
    Lopd el tőle a maszkot. Ütközz bele oldalról, simán, mint a normál lopásnál. De ne fuss!
    Ha kell fizess kurtizánoknak, hogy tereljék el az emberei figyelmét vagy szórj el pénzt. Akkor ha jól emlékszem ő is megáll hogy leszidja az embereit.
  • ricsa008
    sehogy nem jön össze neki futok detected
    pedig tudon néztem vidit is mindent ugy csinálok de neki futok ozt vége
  • hollófernyiges
    Szerintem próbálj meg lopni a fazontól (sietős sétából nekimenés).
  • ricsa008

sziasztok
    itt mit , hogy kell
    követem a hapit egy valami nagyobb épületig ahol vehérfal miatt nem tudok utánna menni és failed
  • CroftManor
    nagyon jó a multi. you tubeon egy csomó videó van róla, többek között én is tettem fel jó párat.
  • Sharks
    Emlékszem, tavaly kérdeztétek páran, hogy ugyan hogy lehetne már ebből multit csinálni... Hát kíváncsi leszek a brotherhood-ra (mondjuk még a 2-őt is el kéne kezdeni előbb)
  • CroftManor
    sztem is felülmúlta :) Nagyon klasz, sztem jobb a brotherhoodnál is. Igaz az inkább a multira van kiépítve. nem a single-re.
  • Prince23
    huh sikerült végigtolni. nagyszerű játék. 9.5/10

milliószór felülmúlja elődjét, mindenben.
  • Prince23
    Már a legvégén vagyok. megszereztem az almát és be is illesztettem a villa birtokán lévő lukba, és ott vannak a szövetségeseim is. Kiraktam a kódex falat is (földrészek), de az istennek sem akar semmi sem történni....
    ja és pár kódex: No data, ezt írja ki. és igen, meg van mind a 30.

na most akkor mi jön ezeke után? nekem nem játszik be semmit sem. nem történik semmi
  • CroftManor
    sztem valami melléküldi lehet