7877
-
#7357 http://www.ipon.hu/hir/enyhulo_ubisoft_drm/15399 -
#7356 Nem tom... Nem játszottam a játékkal régóta... Mióta van a módosított DRM? -
#7355 most vmi patch kijött erre a módosított drm-re? -
#7354 Amikor megcrakkelted, használtál hozzá jelszót? -
xido #7353 flémelés utolsó része..nem is az zavarna,ha töréssel nyomnám...hanem nem tudom emiatt kimaradnak-e dolgok,mint a values.db féle szarakodásoknál.. -
xido #7352 Én az egész játékot újra rajtam megint és szarik a netre...szégyen szemre skidrow dll töréssel meg pöccre..kicsit basz érte az ideg,kivételesen érdekelne a netecs acsi meg minden szar,ami egy rendes serial miatt elérhető lenne:) -
xido #7351 tehát törölted/uninstalláltad csak a launcher mappát,amit aztán a lemezen találva újra felraktál és el is indult?
csak hogy tudjam,ha otthon majd nemsokára kipróbálnám én is:) -
#7350 Működik a game. Egy egyszerű launcher újratelepítés kellett. szégyellem magam komolyan. -
#7349 ápdételi a láncsert. tuti h a frissítés kavart be. -
#7348 Namost újratettem a game launchert, most úgy tűnik működni fog. -
xido #7347 egy angol fórumon ezt írták tavaly májusban erre:
"Right click on game name in steam, go to properties, local files, and verify the integrity of game cache and see if it downloads the missing launcher file."
bár nem tudom,dobozost be lehet-e etetni a steam-el.. -
#7346 próbáltam. nem jó így sem. -
#7345 Próbáld meg újrainstallálni... -
#7344 Nem tudok játszani, ez is azt írja, hogy nincs fenn a game launcher. -
xido #7343 na akkor lehet megnyugodtam..délután fél 3kor még nem ment,lehet most már menni fog,frissítették az istenadták a szervert:) -
xido #7342 Nem..tegnap raktam fel direkt eredetit..de még az első indítás cdcsekk utáni update-t se találja..aztán csak forog és nincs netkapcsolat.. -
#7341 Indításkor kell a net. Akkor ellenőrzi, hogy eredeti-e a játék :) -
#7340 Hmm, viszont a játék nem indul el, ha az indítás előtt húzom ki a netet... De ha játék közben húzom ki, akkor rögtön kellene, hogy jöjjön a hibüzenet, hogy nincs net, nem? -
#7339 Inkább csorgatom a nyálamat akkor. :D
-
#7338 Nekem megy az AC2... és kihúztam a netet, és nem állt meg :) Fel is vettem egy tollat, aminél ugyebár ment is, és akkor sem írta ki, hogy nincs kapcsolat. -
#7337 Prince of Persia se működik. -
#7336 Az a durva az egészben h a game launcher a telepített programok között van! ESZMÉLETLEN. -
#7335 Nekem most update-eli a launchert... Lehet, hogy vége a DRM-nek?:) -
#7334 Emberek! Nektek működik most a játék? Én feltelepítem, de azt írja ki, hogy a Ubisoft game launcher nem található. Namost, eddig ilyen nem volt, a játékot megcrackeltem (!!) az EREDETI játékot, és így már megy, de a mentéseim sehol... Most akkor mi van? Ez összefüggésben lehet azzal, h a jubiszaft vmi patchet akar kiadni, ami eltünteti a DRM-et? :S -
#7333 Nem kapsz jutalmat a 100%-ért, a tollakért kapsz egy palástot, ami felettébb sokat ér, mindig notorious leszel tőle... -.- -
Sponnyabob #7332 Sziasztok!
Sikerült a végére érnem a játéknak és nagyon tetszett viszont az irányítást billentyűzetről egyszerűen képtelen voltam megszokni úgyhogy végül gamepaddal játszottam amivel viszont nagyon élvezetes volt a játék. További kérdésem lenne hogy az egyéb cuccokat (sas tollakat, festményeket, szobrokat, pénzes ládákat) érdemes-e összegyűjteni kapok valami extra dolgot belőle vagy csak a 100%-os kijátszáshoz kellenek? -
#7331 pár hete szüneteltetem, kicsivel utánad vagyok :D -
xido #7330 Kíváncsian kérdezem,mi is a teendő,ha a frissen felrakott játék első indítására nem éri el a szervert update szempontjából,amit leszedek és felrakok a netről..majd forog a kis bigyusz és röhög a képembe,hogy nincs internet kapcsolatom és nem is indít ezáltal..Nagyon szeretnék eredeti játékot nem a Ubi szerver emulátorral futtatni... -
#7329 megelőztél.. :) -
ricsa008 #7328 ok siker -
Hoz_Hun #7327 Lopd el tőle a maszkot. Ütközz bele oldalról, simán, mint a normál lopásnál. De ne fuss!
Ha kell fizess kurtizánoknak, hogy tereljék el az emberei figyelmét vagy szórj el pénzt. Akkor ha jól emlékszem ő is megáll hogy leszidja az embereit. -
ricsa008 #7326 sehogy nem jön össze neki futok detected
pedig tudon néztem vidit is mindent ugy csinálok de neki futok ozt vége -
hollófernyiges #7325 Szerintem próbálj meg lopni a fazontól (sietős sétából nekimenés). -
ricsa008 #7324
sziasztok
itt mit , hogy kell
követem a hapit egy valami nagyobb épületig ahol vehérfal miatt nem tudok utánna menni és failed -
#7323 nagyon jó a multi. you tubeon egy csomó videó van róla, többek között én is tettem fel jó párat. -
#7322 Emlékszem, tavaly kérdeztétek páran, hogy ugyan hogy lehetne már ebből multit csinálni... Hát kíváncsi leszek a brotherhood-ra (mondjuk még a 2-őt is el kéne kezdeni előbb) -
#7321 sztem is felülmúlta :) Nagyon klasz, sztem jobb a brotherhoodnál is. Igaz az inkább a multira van kiépítve. nem a single-re. -
#7320 huh sikerült végigtolni. nagyszerű játék. 9.5/10
milliószór felülmúlja elődjét, mindenben. -
#7319 Már a legvégén vagyok. megszereztem az almát és be is illesztettem a villa birtokán lévő lukba, és ott vannak a szövetségeseim is. Kiraktam a kódex falat is (földrészek), de az istennek sem akar semmi sem történni....
ja és pár kódex: No data, ezt írja ki. és igen, meg van mind a 30.
na most akkor mi jön ezeke után? nekem nem játszik be semmit sem. nem történik semmi -
#7318 sztem valami melléküldi lehet