Assassin's Creed II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
jah vagyis apropó - FLYING KNEEVES SKILL megvan, fasza meg minden - de valahogy mégse tudtam kamatoztatni, például: 3 õr áll egy bejárat elött, megállok velük szembe, kilockolom az egyiket, dobókések kiválasztva, hosszan x lenyom és mégiscsak 1-et dob el - párszor ez megesett, aztán nem jöttem rá - viszont nagy csatába/harcba meg ment, mikor már notorius voltam és kiakartak nyirni
Szóval, szembeállsz a jobb/bal ajtókeretnek, felfutsz a falra/ajtóra, majd amikor fent vagy, felengedsz minden gombot, majd hirtelen megnyomod elugrasz a lámpa fele.
http://www.youtube.com/watch?v=DvyJj4ZOEM4&fmt=22 Tekerj a video feléhez, ott lehet látni hogy is néz ki ez az ugrás.
While running up a wall, USE LS and Press A to JUMP in the chosen direction.
Kár hogy az utolsó tomb elõtt is használni kellett ezt, csak ezt a kedves fejlesztõk elfelejtették bemutatni 😄
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
Pedig rohadtul vártam 😞
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
Mikor jelenik meg pc-re?
mert hogy a polcokon nemláttam az tuti😄
Pécé játékok hugyér kaphatóak itthon, z új játékok 7 ezer ft körül, amik pár hünapon belül erõsen értéküket vesztik és pár ezresért megvehetõek, szóval pécés fronton örülni kell neki nem pedig elégedetlenkedni, mert baromi jó árak vannak. Konzol fronton az a 7 ezer 11 ezer, az a 2 ezres játék meg 5 ezer... igaz ennek is van jó oldala mert értéktartak a játékok így könnyú eladni, cserélni és új játékra beruházni, de nem lenne ellenünkre a 7 ezres árcédula egy AC2 esetén😊
Azt bírtam, gém eleje felé megyek - 3 õr rámköt, de mikor már elég közel voltam hozzájuk, susmorogtak meg minden, aztán elõakarták rántani a kardot - fogtam, EGY SZÚRÁS, még1 szúrás és mégegy 😄DD megszurikátátáztam õket 😊 ez is faszszább mint az 1-be, mert attol h észrevesznek még tudsz 1 csapásos halált okozni, s nemcsak hátulról, hanem akár szembõl is pl nagy fight közbe, ha éppen elbambul az õr és nem hárít a fegyverével
A kilencvenes évek eleje óta van pc-m (486sx-el kezdtem, ami alig volt több egy 386dx-nél, ha ez mond bárkinek, bármit) és tavaly döntöttem úgy, hogy elegem van abból, hogy a legjobb játékok nem, vagy csak késve jönnek ki pc-re, ráadásul a felüknek szörnyû a portja. És folyton egy vagyont költöttem vas fejlesztésre.
Úgyhogy tavaly szeptemberben eladtam a windows pc-met és vettem egy Mac-et és egy Boxot. Azóta köszönöm, jól megvagyok. Mac munka + net + video, box game.
Tényleg csak azokat sajnálom, akik rendesen megveszik a játékaikat pc-re és mégis késõbb kapják meg, vagy szarul átírva, vagy egyáltalán nem. Õk többet érdemelnének, de nekem nem volt kedvem kivárni, amíg ez a helyzet rendbe jön, ha egyáltalán valamikor...
Tegnap vettem meg, kb. egy órát tudtam vele játszani, de az elsõ tapasztalatok alapján: EZ VALAMI ESZMÉLETLEN! Bokámat lefostam ...
Amúgy tényleg lehet nagyon jó áron szerezni új és régebbi játékokat is, csak nyitott szemmel kell járni.
És egy olyan is, hogy megnézik, hogy konzolon mennyire fogy és csak akkor adják ki pc-re, ha már nyereséges. PC-n úgyis szétvarezolja mindenki.
És persze az is ott van, hogy el kell készülnie az átiratnak.
Más országokban tudják olcsóbban adni a játékokat, sõt, egy két cím esetében már magyarországon is meg tudták oldani. Szóval van megoldás, csak akarni kellene a nagy kiadóknak, meg visszavenni kicsit a kapzsiságból.
áhh, hagyjuk a francba 😄
Racism is a weapon of mass destruction!
amúgy assassin tombot ha jelzi a térkép, akkor be tudsz menni.
kincsesládához van térkép minden városrészben, de nem kapsz érte semmit, de pénzt szépen lehet vele gyûjteni. én mexereztem mindet, csakhogy ne legyen olyan hamar vége a dalnak 😊
hát ez vmi iszonyatosan hihetetlenül jólett gyerekek - nem nagyon bírom letenni - senquence 4 be v után vagyok asszem - szal haladtam azért...
pár gyorskérdés, meg majd visszaolvasok, csak most...
tehát - a treasure/kincsesládákat mennyire érdemes gyültögetni ? pénz van bennük 30-40 körül már kilootoltam, de csekkoltam oszt van 300 - szerencsére acsi nincs rá utolag megnéztem, de vmi bonus jár érte ?
(ezt meglözö kérdésem lett volna de mar tárgytalan, h érdemes akkor elkezdeni begyüjtögetni öket mikor minden térkép meglesz, mert pl a tollakat ez nem mutatja és egyböl beugrott h lehet magammal bas*ok ki mivel toll és mittomén mi miatt megint kell majd itt keresgélni ahol összeszettem a ládákat)
Másik, egyik vidiben már láttam, szal nemvolt nehéz megtalálni a Floranceben lévõ óriástemplomnál lévõ <{>{>Assassin tomb bejáratot - persze az elején nem engedett be, DE aztán felkutattam újból és még mindig nem lehet, pedig már [/spoiler]Márió le is vitt a kriptába az ösökhöz és emlitette is h mi a szitu na mondom akkor már tuti mehet a dolog [/spoiler] szal még nem :S
Mennyire érdemes ezt a 6 tombot megcsinálni, feltéve ha meglehet, s nem csak a jatek legvégén adja be az uccsot - mert ugye tudom mit kapok, csak megéri e megcsinálni a jatek elején közepén ? és azzal végigbüntetni a játékot
Ne kocsogozz, én sem tettem!
a demagóg faszságaitokkal vár titeket a pc-s játékoknak leáldozott,ott a helyetek ezzel a faszdumával <#kocsog>#kocsog>
Racism is a weapon of mass destruction!
Ez van, a konzolt nem kell nyomni, az megy magától, a pécés közösség vágja saját maga alatt a fát.
és konzolra elõbb készvan, hisz utána kezdik pc-re átírni...
sõt ez mindennél meglehetne csinálni, csak sok fejlesztõ megvárja mig megoldják a pc-átiratot, és utána kiadatja a játékát egy idõben...de x360-ra készülnek legelõször el a multiplatformok.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"