7877
-
#2351 persze persze -
#2350 Ööh, nem, ahogy megszakad a kapcsolatod, megáll a játék, próbál 4-5ször újracsatlakozni, és ha nem tud, kidob a főmenübe. -
#2349 -
#2348 jah azzal csak felvágni akar amugy P3-al nyomja....láttam a saját szememmel
azt csak kiírta, hogy olyat szeretne...:) -
#2347 Ha az a gépe, ami a leírásában van, akkor teljesen helytálló számára is. Nem két forintos gép az sem! -
#2346 és?
azt mondták hogy nem lehet majd ugyanúgy neten nyomni, és ez igaz, mert nem lehet de amúgy megy. -
#2345 jah luxus, de croft lehet a gépére tul sokat nem költött, neki is fehér-doboza van. -
#2344 jajj teknogods
fél éve ígérik az mw2 törést -
#2343 De miért akinek percdíjas netje van nem akarhat ezzel a játékkal játszani? Érdekes figur vagy. Na részemről vége, mert ez a topic is nagyon eltért már a témától. :) -
#2342 Hát igen, valahol ez az egész játszadozás eléggé luxus kategória, gondolj csak bele, mennyit költöttél a gépedre, internetre, vagy magukra a játékokra....szóval..:/ -
#2341 a másik meg az hogy akinek van pénze, nem feltétlen jelenti azt hogy megveszi :D miért fizessen azért amit ingyen is megkaphat? Aki albérletet fizet meg villanyt, gáz számlát, az inkább meggondolja h játékot vesz vagy befizeti a számlát. -
#2340 Shep ezt már rég túltárgyaltuk. Akinek percdíjas net csomagja van ne vegyen játékot, hanem költse ruhára meg élelemre. Áltlában így is szokták. De ne rágódjunk már ezen. Aki megveszi megveszi aki nem nem, úgyse tehetünk semmit. -
#2339 iet se szabad mondani, hiszen az igazság az hogy mi warezolunk, ők védik csak a saját tulajdonukat ezért nem hibáztathatod őket. -
#2338 Látszik, hogy mennyire másként látod te a dolgokat. Nem csak olyan emberek vesznek játékot akinek erőmúvük, csúcssebességú netjük van és a pince meg tele van Mars csokival. Képzeld vannak olyanok is akik vidéken laknak régebbi konfigjuk van és összespórolják a pénzt egy-egy játékra. (nem ez nem én vagyok ez csak egy példa). Akinek meg percdíjas net csomagja van az egy szar játék miatt fizesse a perceket? Gondolkozzál már! -
djcom #2337 Utolsó szó jogán, mert engem rohadtul nem érdelek ez a játék, kívánom az Ubisoft-nak, hogy ne jöjjön be nekik!
De amennyiben bejön, márpedig ez sokkal valószínűbb, akkor lehet menni a boltokba PC játékért.
... -
#2336 Nyugodjatok meg :D Teknogods meg fogja oldani a mentést :D A Starcraft 2 bétához is csináltak launchert, és tudsz kulcs nélkül single-vel játszani... (pedig az is battlenet) -
#2335 lényegtelen mennyi, ha netet fentartom, akkor nem egy retkes játék miatt fogom...:D
és ha meg nem lesz netem BÁRMI OKBÓL, akkor dobhatom a kukába.
de ezt az anyagilag támogatottak nem tudják elképzelni.
nekem volt már 1-2 hónapig nem volt net, nah akkor ebben az esetben rághattam volna a körmeimet. csak ezt akartam figyelemfelkeltésnek felhasználni, hogy ez bonyolult mint minden, amikor ti is tudjátok kitalálnak törvényeket szabályokat, és később olyan gondok merülnek fel, amiket végig se gondolnak előtte.
ebből gondolom hogy leszarnak mindenkit. -
#2334 Én egyébként úgy gondolom hogy a DRM nem oszt vagy szoroz semmit.
Akinek van pénze meg fogja venni úgy mint eddig DRM-el együtt is, akinek meg nincs az meg vár a warezra.
Ennyi. -
#2333 tudjuk, én az invitelnél dolgoztam annó és ott is a 4 megás net volt 6 ezer per hó. Most a UPC netem 30 megás és havi 4500 Ft -
#2332 jah ahol te laksz ott 3000ft a 200megás net azt elhiszem.
azt viszont elárulom, van ahol 3-4 mega kerül 6500ft-ba.... -
#2331 csak poén volt :) -
#2330 nem mondom hogy ez megáll, hisz ők leszarják nagy ívben, szerintem konzolon ultra bevételük van már most, magasról leszarják pc-n ki játszik vele, meg ki nem. :D -
#2329 agree, -
#2328 nem, nekem eleve megvan a játék boxon -
djcom #2327 Én is ezt gondolom. És tudom is. De ez sajnos nem minden játékra igaz.
És bizony előtte nem lenne rossz kipróbálni, hogy tudjad mire is adod ki a pénzed..
De nem minden játéknak van előtte demója. -
#2326 azt a neve miatt vették, és nem a warezosok rendelték elő, ráadásul olcsóbb.
ami olcsósodik, azt amúgyis meg szokták venni ha warezban valakinek megtetszik egy játék, ez elhiszitek vagy nem de ez így van. -
#2325 3000forintos net árak mellett nemhiszem, hogy ez olyan nagy probléma lenne annak aki megvesz egy játékot -
#2324 öregem ti aztán kitudtok találni jó sztorikat, ezt ugye te se gondoltad komolyan, hogy ez megáll ez az érv a DRM ellen, írd meg az Ubinak biztos teszeni fog nekik is. Itt most nem egy emberről van szó nem értitek meg
AZ ubit hidegen hagyja ha nicsn munkahelyred és nem tudsz játszani a maradék még megfogja venni, ne egyénekben gondolkozz hanem milliókban. -
#2323 legyen igazad.
csak félek tőle hogy akinek pénze van akkor nem ezt fogja megvenni. bármennyire is jónak találtam énis. -
#2322 5500,- forintért lehetett most venni az Alien versus Predatort! Nézd be a topikjába, minden 2. hozzászóló megvette! Ez teljesen jó útvonal lenne! -
#2321 Ugye te most otthon nem azzal próbálkozol sunyiba, hogy te feltöröd a DRM -et, mert mentem leszopom magam...kézen-állva :D -
djcom #2320 Viszont ha nem tizenezer forintért árulnák a játékokat, hanem mondjuk 5-6 ezerért meg lehetne venni őket, (miután a megjelenés előtti demot ki lehet probálni) akkor sztem sokkal több eladást lehetne produkálni.
De hát az emberi faj legfőbb tulajdonsága a kapzsiság... -
#2319 nincs rá megoldás van egy clonedvd és kész -
#2318 Jól van, te sem fogtad fel amit írtam, nincs is kivel beszélni. -
#2317 jah ez full egyértelmű, vagy akinek van és netán hibát okoz valami, vihar stb vagy nem marad pénze már netre, tegyükfel elküldik a munkahelyéről és szünetelteni kell a netjét, akkor bassza meg a megvett játékát, vagy menjen a szomszéd városba a rokonához netért kölcsönbe...igazad van bárcsak ennyire egyszerüen el lehetne intézni mindent. :D -
#2316 Ezt ne így fogd fel. Jelen pillanatban kb. 100 PC -ből 90 warezol..és ez egy nagyon pozitív szám most, ha nullára vesszük őket, kb. 40% biztos, hogy elkezdi venni a játékokat, azt kétlem, hogy leszokna róluk :) játszani jó, és mindenki szeret játszani :),..szóval 40% elkezdi venni, ez óriási szám, tekintve, hogy a PC tábor önmaga kb. akkora, mint az összes konzol együttvéve...meg mondjuk 2X megszorozva :D -
#2315 Gondolkozzál már has van valakinek 10 rugoja egy játékra akkor 5000Ft-ja is lesz netre. LOOOOL. És ne kezdd hogy lehet oylan helyen lakik meg hasonlók. -
#2314 hát vaze mivel nem jött válasz, inkább a megoldást mond ne a szemrehányást -
#2313 Köszönöm, én is ezt akartam mondani :) -
djcom #2312 Ez így igaz. Ha a többi fejlesztő is rááll erre akkor a wareznak annyi:(
Sajna ez nem olyan mint anno a SF. Nem vagyok benne biztos, hogy lesz rá megoldás...