Assassin's Creed II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem lehet, hogy voltak veled tolvajok? Kurtizánok és a bérenc katonák nem tudnak tetõre mászni, de a tolvajok jönnek veled árkon bokron át. Ha veled vannak és kijelölsz valakit akkor lehet velük elcsalni a kiszemeltet (az "Y" gombal).
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nothing is True, Everything is Permitted
Xbox 360 Elite 120 GB (Jasper alaplapos) Ár: 58990 Ft
Xbox 360 Elite 120 GB + Lego Batman és Pure (Jasper alaplapos) Ár: 61990 Ft
Xbox 360 Elite 120 GB Forza 3 Pack (Jasper alaplapos) Ár: 63990 Ft
Xbox 360 Elite 120 GB HALO 3 ODST Pack (Jasper alaplapos) Ár: 66990 Ft
ilyen árak vannak pl gamestore.hu
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Majd ha gyün a DLC mi, jah a bannoltak nemtudják majd tolni :SSSS ccc ténleg
Nem bántam meg azóta sem, egyrészt a FU-el több mint egy évvel hamarabb játszhattam és nagyságrendekkel jobb mint pc-n, másrészt azóta is volt egy csomó game, ami kimaradt volna, vagy késõbb jött volna, vagy csapniváló volt pc-n.
Vegyél egy Boxot (vagy PS-t, ami jól esik) nem bánod meg.
Nagyon bejött.
A kettõ meg ...
a 2 jobban tetszik nekem mindenben,ahhoz kicsit másképp állok
PSN ID.: Beegabor
😄DD kajak csak ennyi van benne hidd el - nagy szar az egész 😄DD
Mondjuk én eléggé elfogult rajongója vagyok az elsõnek, imádtam azt is, még mostanában is elég sokat játszok vele, pedig már másfél éve megvan... Nekem már akkor is tökéletes lesz, ha csak olyan lesz, mint az 1, két hidden blade-el😛
"Eddig talán nem tûnt fel, de valójában értetlenül állok az elõtt, amit a Ubisoft Montreal véghez vitt. Mármint pozitív értelemben persze. Nem voltak elég változatosak a missziók? Most már azok. Eleged volt a repetitív dolgokból? Számûzték mindet. Túl egyhangúak voltak a városok? Fuss el Velence egyik végébõl a másikba, és ámulj. Utáltad a hosszas, idegesítõ lovaglásokat? Most már alig pár másodpercesek csupán. Nem tetszett, hogy céltalan volt a zászlók gyûjtögetése, és még segítséget sem kaptál? Megoldották. Higgyétek el, nem túlzok, amikor azt állítom, hogy a fejlesztõk minden egyes felmerült hibát és hiányosságot megvizsgáltak, és kijavítottak: ami eddig unalmas volt, az most beszippant, amibõl kevés volt, abból most rengeteg van, ami pedig jól mûködött, az valahogy még jobbá vált."
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
(ezzel csak az a baj hogy van sok h... ismerõsöd)
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx