Assassin's Creed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én most megint elkezdtem elõlrõl játszani, és feltûnt egy kis baki... mongyuk talán nem is baki, de érdekes... emlékeztek az elsõ részben anno a vége felé Lucy felmutatta a kezét és látszott hogy hiányzott az egyik ujja, u.az mint Altairnak. Vhol azt olvastam hogy ugye azt a hidden blade miatt kellett levágniuk, ebben a részben viszont Ezionak nem kellett levágni :/
Lure az annyit tesz "elcsalni". De azt a pasast én simán kinyírtam (nem is lehet elcsalni, üvöltözve ott prédikál a torony tetején... a hülye).
Nem lehet, hogy voltak veled tolvajok? Kurtizánok és a bérenc katonák nem tudnak tetõre mászni, de a tolvajok jönnek veled árkon bokron át. Ha veled vannak és kijelölsz valakit akkor lehet velük elcsalni a kiszemeltet (az "Y" gombal).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

kisebb apropó kapcsán volt egy rész, spoilerbe írom le azért

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mikor az egyik tagot kellett kinyirni tuscanyban, ahol az a sok toronyvan a városban, jah igen maffei atyát, aki a torony tetején volt - szal elöször odamegyek és a játék kiadott olyat, h Lure, lure away - Press Y ez mit csinált volna, mert mire észbekaptam elkezdõdött a harc

ez simánjó lesz

Totti5
tökéletes!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

CroftManor

Nothing is True, Everything is Permitted

CroftManor
Ja és sztetek mindenképp LCD tv kell hozzá vagy elég hozzá a samsung 2333SW monitorom is?

CroftManor
nekem sztem jó lenne akkor a sima Xbox 360 Elite 120 GB (Jasper alaplapos) Ár: 58990 Ft. A lentebb említett játékokkal nem játszok, most is scak AC 2 végett akarok karácsonyra venni magamnak egyet.

Totti5
Már csak a fekete elite kapható 120gbos vinyoval vagy van egy extrább kiszerelés 240 gigával. 60gbos gépek már kimentek a forgalomból, illetve van még árkéd de ugye abban nincs HDD szóval komolyabb gémingre az felejtõs.

Xbox 360 Elite 120 GB (Jasper alaplapos) Ár: 58990 Ft
Xbox 360 Elite 120 GB + Lego Batman és Pure (Jasper alaplapos) Ár: 61990 Ft
Xbox 360 Elite 120 GB Forza 3 Pack (Jasper alaplapos) Ár: 63990 Ft
Xbox 360 Elite 120 GB HALO 3 ODST Pack (Jasper alaplapos) Ár: 66990 Ft

ilyen árak vannak pl gamestore.hu

Amelyik tetszik. Vinyót (meg egyebeket) külön is vehetsz hozzá.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

CroftManor
És milyet érdemes venni ezek közül? Az elite-nek van a legnagyobb vinyója

Az a #16 alany. A glypsek meg nem mások mint azok a jelek, amiket vérrel a falra írt az elsõ részben. A videót a végén egyben játsza le.

Majd felveszlek már, ha nemgond 😊

Pl ezek a glypsek nagyon bejönnek, ne mondjatok el a videót 😊 majd összeáll szépen minden darab - hanem mást akaro kérdezni ezzel kapcsolatban, vagyis hogy jól értem-e hogy mivan

Tehát, ezek a glypsek, az egyik elõd/alany által hátrahagyott hát hogyis fogalmazzak információk, amik úgy kerültek be, hogy õ feltörte a rendszert, tök érdekes és jó ez a egész - nagyon bejön a megvalósítás, ez a mátrix feeling, a rendszer ahol tényleg sok minden megtörténhet és megvalósítható ezáltal - meg az a illetö aki a glypsek alatt beszél tudom ugyanaz, de hogy vagy mint törte fel kódolta v mittomén és mi célból, abból nem hogy az igazságra fényderüljön v vmi ilyesmi ha jól vettem ki

Totti5
PSPs ACban Altair van. Most én is az õ páncéljára gyúrok már csak 1 "amulett" kell hozzá.

Szerintem iszonyatjó a sztorija a gémnek...Altair meg nagy muksibuksi lehetett, hamár az õ ruházatát majd megkapjuk megszerezhetjük, kiváncsi leszek rá - de btw vmeik psps v nintentodds-es verzsönbe nem pont azt a részt dolgozzák fel, vmi ilyesmi rémlik

hmmm micsoda ték 😊 értelek, gondolom majd azért neked is jólenne ha a dlct tudnád még tolni, cask sajna offline azt nehéz lesz megoldani, talán majd egyszer kiadnak ebbõl is game of the yeart azt szvsz azon rajta lesz

Totti5
Érdekes, de akkor hogy lehet a történetet maradéktalanul élvezni? vagy az nem számít nektek? Altairnak is meg volt a maga ideje és története, aki azt nem élte át végig annak kimarad egy igen jelentõs szelet az AC frencsájzból. A fõstory menete ebben is hasonló, talán az egyben még jobban kellett akciózni ( mint ahogy lejebb valaki említette ) hogy legyilkoljuk a senciket, mint ebben a részben ahol tényleg nem kell sokat tökölni és fél perc alatt kinyírjuk és kész ahelyett hogy tényleg be kellene cserkészni.

district 9-et nézek aztán tolom, szombat óta nem vittem, pont egy gyönyörû helyen hagytam abba, tudod amolyan zöld övezet, zöld fû mindenhol, nem is tom de egy új város elõtere, neve nem ugrik be, de ahogy néztem a térképen jóval kisebb mint florence -

Seth
Mindent megcsináltam amit lehetett, nincs már értelme

PSN ID.: Beegabor

nem is kell, max mégjobban tupirozzák, meg újjítások tömkelege, nameg új helyszín stb.

nemá' 😄

Arra kíváncsi vagyok, hogyha a 2. részt arra építették, hogy mi nem volt jó az 1. részben, a rossz dolgokat kijavították, a 3. részt hogy fogják megcsinálni?😊 Mert nemhiszem hogy erre a játékra is olyan sokan panaszkodnának, túl sok minden javítanivaló pedig nincs rajta...
Seth
Már el is felejtettem a játékot , elég volt belõle ! XD

nah pörögjön már a topik 😄 a féloff is mehet 😊

sztem nem lesz bennük semmi különös

akkor majd jöhetnek az élménybeszámolók a dlc-rõl, nagyon kíváncsi vagyok rájuk, én sajna abból a körbõl kimaradok 😞
Atkamon
Miért, mi számít érdemleges hozzászólásnak?

Áhh lecsengett a játék, konzolosok végigtolták már- nem pörög a tápik, nincs semmi értelmes érdemleges olvasni való kb 1 hete :////
Majd ha gyün a DLC mi, jah a bannoltak nemtudják majd tolni :SSSS ccc ténleg

Én anno a Force uUleashed miatt adtam el a PC-t és vettem boxot.
Nem bántam meg azóta sem, egyrészt a FU-el több mint egy évvel hamarabb játszhattam és nagyságrendekkel jobb mint pc-n, másrészt azóta is volt egy csomó game, ami kimaradt volna, vagy késõbb jött volna, vagy csapniváló volt pc-n.
Vegyél egy Boxot (vagy PS-t, ami jól esik) nem bánod meg.

Én az elsõt is imádtam már és az az igazság, hogy nem nagyon unatkoztam benne, egyszerûen élveztem a játékot, a repetitívebb részeken meg átvitt az, hogy már nagyon akartam tudni, hogy hogyan folytatódik/végzõdik a sztori.
Nagyon bejött.

A kettõ meg ...

Viszont annyi hiányérzetem van a 2-vel szemben, hogy maguk a fõ merényletek olyan slamposak lettek. Az elõzõ részben rákészülés, térképek (az õrök mozgásával), ötletek, útirányok. Itt meg „ott lesz, nyírd ki!” és odamegyek levágom. Semmi rákészülés nem kell.

Nem, csak felpattantam megdöbbenésemben és akkor történt az ominózus eset <#idiota>

CroftManor
Én az elején nagyon szerettem az AC1et, emlékszem tavaly a megjelenés után még tél környékén is játszottam vele, aztán igaz meguntam. Most egy hete újra felraktam és nagyon élvezem megint 😊 Nagyon várom a kettõt PCre. Gondolkozok xboxban.. de lehet nem érné meg nekem csak ezért most xboxot venni. <#rolleyes>

Atkamon
Na igen, viszont én nagyon nagyon sok olyat olvastam játékosoktól, mint a #983-ban lévõ vélemény, hogy az elsõt utálták, ezt viszont nem bírják lerakni.

offkorzreg
én az elsõ részt nem bírom végigjátszani,sajnos annyira meg unom,nem bírom rá venni magam hogy a végére érjek,már 3x indultam neki,szerintem ez ki marad nekem 😄
a 2 jobban tetszik nekem mindenben,ahhoz kicsit másképp állok

Seth
Nekem nem jött be az 1. rész, de ez a 2. nagyon tetszett. Innen borul az állításod szerintem

Totti5
Én nem mondtam hogy rossz, 1et is imádtam, ezt meg sokkal de sokkal jobban imádom, fõleg Itália miatt. Arra akartam rávilágítani hogy akinek az egy nem tetszett az ezt sem fogja élvezni mert copx paste ugyan az a játékmechanika, csak több a lehetõségk tárháza több ötlet, több féle mellékfeladat került bele. Ez olyan mint ha valaki azt kérdi hogy a Mass Effect 1 nem tetszett mert sok volt a párbeszéd benne, de a kettõ vajon tetszni fog? innen üzenem neki hogy nem fog hisz az is ugyan erre a sémára épül 1:1ben. Csak a ME fanok fogják értékelni azokat az újításokat amik belekerülnek és remélem hogy hasonló mennyiségben mint az AC2be, mert akkor egy szavunk sem lehet, hisz meghallagatták a játékosok kritikáját, de nem azokét akik nem jétszották végig hisz õket a fõstory sem érdekelte, nem hogy a mellék küldik, vagy más dolgok.

"ha csak olyan lesz, mint az 1, két hidden blade-el😛"

😄DD kajak csak ennyi van benne hidd el - nagy szar az egész 😄DD

Atkamon
Én például a hivatalos fórumon még egy embertõl sem olvastam, hogy ugyanolyan lenne, mint az 1. Nagyon kevés olyat olvasni, amit te írtál, és nagyon sok olyat, mint amit az idõzetben mondanak, és nem csak hivatalos kritikákban.

Mondjuk én eléggé elfogult rajongója vagyok az elsõnek, imádtam azt is, még mostanában is elég sokat játszok vele, pedig már másfél éve megvan... Nekem már akkor is tökéletes lesz, ha csak olyan lesz, mint az 1, két hidden blade-el😛

Totti5
Akinek az elsõ rész nem tetszett az ezt sem fogja többre értkelni, mert mindenben ugyan az a séma, csak mindenbõl több van, ami meg kicsit idegesítõ volt egyeseknek abból pedig kevesebb. Alsõban is az atmoszféra a karakterek, a story volt az elsõdleges mint a 2. részben is, persze ezen is csavartak met a stry sokkal összetetebb és csavartabb de hát ez az olasz "maffia" okán nem is csoda😄 Az sem elhanyagolható hogy ez ott folytatódik ahol az elsõ abbamaradtm hisz a story összefügg teljes mértékben és nem egy kát utalás van az elsõ részre a játékban.

"Eddig talán nem tûnt fel, de valójában értetlenül állok az elõtt, amit a Ubisoft Montreal véghez vitt. Mármint pozitív értelemben persze. Nem voltak elég változatosak a missziók? Most már azok. Eleged volt a repetitív dolgokból? Számûzték mindet. Túl egyhangúak voltak a városok? Fuss el Velence egyik végébõl a másikba, és ámulj. Utáltad a hosszas, idegesítõ lovaglásokat? Most már alig pár másodpercesek csupán. Nem tetszett, hogy céltalan volt a zászlók gyûjtögetése, és még segítséget sem kaptál? Megoldották. Higgyétek el, nem túlzok, amikor azt állítom, hogy a fejlesztõk minden egyes felmerült hibát és hiányosságot megvizsgáltak, és kijavítottak: ami eddig unalmas volt, az most beszippant, amibõl kevés volt, abból most rengeteg van, ami pedig jól mûködött, az valahogy még jobbá vált."

elitehun
Vállalod a felelõsséget és elviszed a játékot hogy megnézhesd mi nem tetszett neki benn <#idiota>
Nagyon ajánlom ! 😉 - Minden jó benne, röviden és tömören kb ennyi 😄 Nyugodtan megveheted, ha nemfog tecceni vállalom a felelõsséget 😊

Falcon87
Állva gépezel, vagy hogyhogy a bokád?😄

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

De a tesztekben általánosságokról beszélnek, ha egy ismerõsöd mondja el akkor sokkal jobban el tudod képzelni a játékot.
(ezzel csak az a baj hogy van sok h... ismerõsöd)

elitehun
De akik teszteltek vele azok végig is játszották tehát játékosok <#beka3>
TDC Geronimo
Néztem meg videókat is, de a tesztek annyira nem mérvadóak számomra. A játékos véleménye sokkal jobban számít.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

elitehun
Nézzél róla pár tesztet, de sztem megéri.
TDC Geronimo
Azt mondjátok megéri a pénzét? 1el toltam egy keveset, de ellaposodott hamar. Erre lehet beruházok karácsony elõtt.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Totti5
Maxira fejlesztettem a várost, most már keményen dõl a della, a dobozokat meg szedegesse a jövõben az akinek nincs jobb dolga😄