7877
  • DarkSector
    mit gondolsz, ha már assassin akkor szerinted matricázzam az x-emet?
    mert lehetne nyomatni rá feliratot, meg az assassin jelet is...:D
  • CroftManor
    " Ráadásul ott van a menüben a kurzor is"
    tuti nem rám gondolt hanem az AC 2őre
  • DarkSector
    mert nézd végig előzményeket és logikussan kapcsolódik az én hsz-somhoz és azelőttiekhez is...az egy dolog hogy én benéztem...:D
  • CroftManor
    :D tényleg
  • DarkSector
    nah egyrésze igaz rád is, meg a hozzászólásomra is...:D
    mert téged is láthatott 1x a win7-ben egereddel kattintgatni.... :)
  • CroftManor
    igen azt. Ultimate-ot
  • DarkSector
    jah jó erről a linkről lemaradtam. :)
    de te is win7-et használsz nem?
  • CroftManor
    na látod mondtam én h nem rám érti... :)
  • DarkSector
    jah ez egyértelmű eredeti a játék és lopott, ezt irja is, vagyis utal rá hogy nem adja a crack-et.
    jó kapcsolatai lehetnek, vagy jó helyen dolgozik.

hányszor hallottunk már hogy launch előtt loptak eredeti példányokat, naná hogy ezek elindulnak...az már más kérdés, hogy launch előt az ubi miért nem kapcsol, hogy használják a szervert....
  • CroftManor
    sztem meg erre a videóra gondolt
  • DarkSector
    jópofa eltt, ezt úgyse láttuk még eddig sehol...ez is pozitív reklám, van warez vonatkozása, de mégis a játék előnyeit mutatja, szerintem nem rossz. grat annak aki berakta.
  • RYO21
    LOL a banner!
  • DarkSector
    ettől független igazat mond, nem hazudik, mert arra érti hogy te nyomod win7-en, én meg hülyeségből irtam pentium3-at....
    gondolom erre akart ezzel utalni.
  • Atkamon
    Háát,a zért szerintem ez a védelem sem tökéletes... Ha minden játék ilyen lenne, az elég gáz lenne azért... Valaki mittomén költözik, akkor jópár hétig nem tud játszani semmivel, amíg nem kötik be hozzá a netet...
    Meg sokan laptopon játszanak utazás közben, vonaton, repülőn stb, és ott sincs mindig net. Tényleg jó lenne ha beválna, de valahogy meg kéne oldani, hogy ne kelljen azért egyfolytában net.
  • Attelee
    Én szivem szerint kivánom h beválljon nekik!
    Késöbb minden kiadó átvenné ezt a védelmet,és a warez visszaszorulna
    olyannyira,h Xbox-on nagyobb lenne mint Pc-n!
    Ez azt eredményezné h a PC-s játékipar /ami valljuk be haldoklik/
    ujra felkelne poraiból!És akkor a következö párbeszéd az Alan Wake
    készitöi között:
    Te Józsi tudtad h megszünt a warez PC-re?
    -Nem bammeg méé?
    - Az Assassin's creed 2 Pc-s verzsijóból többet adtak el mint a két
    konzolosból együttvéve!
    -Nemmondodbammeg?Akkor mégiscsak megírní visszahozni azt a prozsjectet nem?
    -Debammeg!
  • CroftManor
    nézd vissza az előzményeket...
  • Atkamon
    Szerintem rossz hsz-re válaszoltál:)
  • Pretorian
    Procinál nálam 30k, ramnál 25, VGA-nál 40. A köv. 2 évben valszeg én is csak a VGA-t cserélem.
  • Kongy
    Mit látok szarul mondd már meg? Win7ről indítja. Ez PC-s verzió...
  • Kongy
    Én magamról tudom, hogy van aki nem bírja kivárni. Ez volt az Avatarral is... és ha 1 hétig nincs törés az is jo eladásokat eredményez.
  • CroftManor
    te valamit naon félreértettél :D
  • Pretorian
    Egyébként a UBisoft úgy fogalmazott, hogy "még nincs crack a DRM-hez, ezért felesleges letölteni a játékot" - ha ők is tudják, hogy lesz hozzá crack, akkor mi a csöcsnek a DRM a játékba? Azt hiszik, hogy ez majd megdobja az eladásokat? Aki warezolni akar, az úgyis megvárja a cracket.
  • Pretorian
    Persze hogy nem jelenti azt, mivel a gazdag emberek szarrágók. Ezt egy tanárom fogalmazta meg még jó régen, és sajnos ez szinte olyan törvényszerűség, mint a gravitáció. :D
  • Kongy
    Hát én abban nem lennék olyan biztos. Win7-ről indítja nagyokos.... szemmel látható. Ráadásul ott van a menüben a kurzor is, meg a DRM az indításkor... szóval nem fake...
  • tommygear
    szarnak rá sajnos
    tudod nincs rá kapacitás
  • snake200
    Ám legyél tölem bár gondolom az én szavam semmit se számit
  • Atkamon
    Nem tom, már régóta akartam, csak most lenne értelme is, eddig nem nagyon ment a topic xD
    Per pillanat nekem ez a legjobban várt játékom, én az elsőt is nagyon imádtam, nagyon sokszor végigvittem azt is:D Ezt meg már az első E3-s videók óta tűkön ülve várom xD
  • CroftManor
    mért akarsz az lenni? én is az akarok lenni :D
  • Atkamon
    Ma egész nap nem kaptam amúgy választ a házigazdakérésemre... talán holnap...
  • CroftManor
    á nem tom.. :) ha eladom vennem kell megint másikat... hát 63é vettem tavaly nyáron, most durván 40et érhet
  • Kandurex
    Nekem a lélektani határ, bármilyen alkatrésznél, 50k :) ...bár megmaradok ennél a gépemnél (E8400,4GB,3870X2), max. rám rohad, ezzel még kibekkelem az elkövetkező konzolgenerációig és jöhet a jól megszokott munka laptopom.
  • DarkSector
    mennyiért.
  • DarkSector
    nekem 82 ezer volt csak a vga-m régen. Ekkora hülyeséget nem csináltam azóta.
    ez nem azt jelenti hogy más hülye aki vesz ennyiért csak én már nem adok többet ennyit.
  • CroftManor
    még a mai napif teszek fel vidiket mirrors edgéről, de a VGAt tényleg nem nagyon használom ki, eladó ha kell valakinek xD
  • Atkamon
    Hehe, emlékszem még a Mirror's Edge-s korszakodban vetted a karit:)
  • tommygear
    és?
    megjelenés után 2 hetente elmondták, hogy jövőhéten jön a törés
  • Atkamon
    Aha, kb... ha pl valami nehzéz részt épphogy emgcsináltál, de még nem mentett a játék, és akkor megy el a net, akkor azt kezdheted először... Mondjuk az AC2-nél ez a probléma szerintem nem fog fennállni, mert ahogy hallom, nem túl nehéz játék:D
  • DarkSector
    de nemis figyeltem mien faxa géped van mennyiért adnád el? a vga-t? :)
  • CroftManor
    én sokat költöttem a gépre kb 200 ezret, na meg volt a 4890 Toxic eleve scak az volt 60 ezer, a samsung full HDs monitor is 55 volt.. de mind1.
    az xbox 60 volt, és akkor a játékokat nem is számolom...
  • DarkSector
    és a menüben ott lesz az "Ezt jól beszoptad most!" felirat....:)