7877
-
#2311 Már mindenhol van net, akinek nincs úgysem akarja megvenni:D:D:D:D:D -
#2310 ezek a szakadások azért elég nagy túlzások egyértelmű hogy csak lejáratás miatt van, nem is gond ha védekeznek ÉN MAX NEM JÁTSZOK IEN VÉDETT JÁTÉKOKKAL, NEMGOND, DE ETTŐL MÉG EZEKET A JÁTÉKOKAT MEGVENNI SE FOGOM, MEG MOST ANYAGILAG SE TUDOM...
SZÓVAL PÉNZBEN EZZEL NEM ÉRNEK EL SEMMIT. -
#2309 Aha, aha és szerinted csak nettel rendelkezők akarnak majd vele játszani? Modemmel elég gáz csak azért fizetni a perceket, hogy játszani tudj, akinek meg nincs net az kussoljon. És ne kezdjük el a már mindenhol van net és akinek meg nincs az úgyserm akarja megvenni dumákat. -
#2308 igen ne érts félre én értem mit akarsz mondani.
de ahhogy a wow-nál vannak tört szerverek, meg cod-nál is.
ez pláne pótolható.
itt ne abból indulj ki hogy mi kell a netről hogy menjen, hanem hogy mit nem lehet megoldani , vagy más progikkal pótlni.
hát semmit...egy tréner is simán tud menteni, pedig az csak egy szir szar összetákolt csít. -
#2307 sok fröcsögő kocka már bojkottálást fújja megint mint az mw2nél... abból is mi lett? semmi mindenki vette mint a cukrot, mindehol el fog terjedni ez a drm rendszer -
#2306 Komoly, bár nem tudom ezt hogy gondolják. De lesz erre is megoldás, ahogy minden másra. Mondjuk a splintert amúgy is tervezem megvenni ,de ez a fajta védelem azért eléggé pofátlan és diszkriminatív is. -
#2305 Szerintem ezen nem kell fennakadni, általában akiknek kábeles rendes netjük van nem szokott megszakadni csak úgy, ha 1 másodpercre megszakad nem fog kibaszni a játék, hanem megpróbál reconnectelni és ott folytathatod ahol voltál. Aki attól fél hogy emiatt nem fog tudni játszani annak nem a gamet kéne szidnia hanem az internet szolgáltatoját, mert ha percenként megszakad a neted az télleg gáz, ha meg nem akkor fogsz tudni nyugiban játszani. -
#2304 Nos, mint mondtam, nem biztos, hogy jó ez a védelem, én se örülök azért neki, mert mindent nem szabad megvenni, és nem is lehet.
Viszont több millióan CS-znek, WOW -oznak napi 16 órákat, és senki nem panaszkodik szakadások miatt :) -
#2303 amúgy meg a tökéletes védelem az lesz, ha nem lehet majd kapni, letölteni játékot, hanem egy közös vagy nem közös szerveren lesznek fent a játékfájlok, ahol nem érheted el, és rákattintva csak leszedne egy exe-t, meg max mentés mappákat...és ennyi...ez lenne a tökéletes.
de ehhez kurvagyors net kellene mindenkinek. -
#2302 Úgy, hogy a WOW is állandó netkapcsolatot igényel, ahova be vagy jelentkezve, és ez is, be kell jelentkezned és ugyanazon az elv alapján ellenőriz is. Teljesen ugyanaz, ilyen védelem nem volt még single player játékon. -
#2301 Szerintem egy ilyen védelem több vásárlót riaszt el, mint amennyi warezos átáll a miatta a jó oldalra. Megint egy túllihegett warezhiszti, aminek a végén az jár jól, aki kivárja a normális törést. Én spec ilyen védelemmel ellátott játékot tuti nem veszek meg; Ha a családban épp tölt valaki, vagy akár én magam a háttérben, akkor fennáll a veszély akár egy mentés elvesztésére, akár arra, hogy nem tudod folytatni a játékot... (Belegondolok, hogy ESETLEG egy hard fokozaton vívott sokszori nekifutással végigvitt csatát bukok el, mert a másik gép lefoglalja a sávszélt előlem, hülyét is kapnék, én ezt nem kockáztatom meg) Hamar vissza fogják ezt a védelmet vonni... -
#2300 egyetértek utcsó 3 videó is álleesős, csak remélem a coop is izgis lesz. -
#2299 de nem értem single-t hogy hasonlithatsz egy multihoz.
itt van mit feltörni, és csinálnak max egy mellékprogit a mentéshez ennyi.
míg egy multi kötve van hisz ott egymáshoz kell kapcsolódni, és azt az élő személyt nem tudják mellékprogrammal pótolni.
itt viszont lehet pótolni. -
#2298 jól beszélsz szőristen -
#2297 Az új Splinter Cell, ami most jön áprilisba, és személy véleményem szerint odabasszósan kegyetlen jó játék lesz, DRM -et használ majd. -
#2296 Készülj fel, ez a jövő. Hogy ez jó? Azt nem tudom,...egészséges warez nem árthat senkinek, és eddig jó volt, mert a kis huncut kiadók nem adnak már demót és a sok szemét közül nehéz eldönteni mi a jó és mi a rossz játék, a kritikáknak manapság pedig már nem lehet hinni.
Ez pedig elég erős védelem, ezt feltörni olyan, mintha a WOW -ot törnék fel és játszhatnál eredeti szervereken. Húzós. -
#2295 lenni lesz splinterben, és lehetett volna ien videó a neten, ha egy ex példányt mutattak volna, de ez a double agent volt. -
#2294 akkor egy dologban mégis egyetértek a lázadozókkal: megveszem magamnak a játékot, és ha a UPC úgy adja (vagy az a fos amit modemnek csúfolnak) akkor ezerszer leszivathat egy végigjátszás alatt... -
#2293 Mert nincs is benne, mint említettem ez egy huszár videó.
2 játék használ most DRM -et, az egyik a Settlers 7 beta (2 hónapja kint van, nincs feltörve....), a másik pedig ez. -
#2292 jah én se tudom mert nem játszottam, de annyit tudok biztossan, hogy a védelem újjabb mint a játék és ez alapján próbáltam következtetni, hogy tán poén ez a videó. -
#2291 Huszár, a warezos leghülyébb változata, általában ő van fellázadva, ha nincs feltörve a játéka, vagy megjelenés napján nem tolhatja, az ő szemébe aki megveszi a játékot, az lúzer,..egyszerű kis tolvaj csicska. Persze van a warezosnak normális változata is, ők vannak többen.
Szerveren van a mentés, ha vége a pályának és megszakadt a kapcsolat nem tudsz menteni, és kénytelen vagy az utolsó mentéstől folytatni, ha helyreállt a kapcsolat. -
Csokis #2290 Akkor jól gondoltam. -
#2289 ja, így meg főleg...soha nem SC-eztem, így felőlem ez lehet akár új is :D -
#2288 ez azért elég viccesen szar : D -
#2287 hát, a hibaüzeneteket elolvasa kamunak tűnik ;) -
#2286 miota van az új DRM a régi Spliter Cell-ben? -
#2285 huszár???
különben én is így tudom, hogy a folyamatban levő pályát végigjátszhatod...viszont ha a mentés (ami azért a gépeden van) validálása is nethez kötött, akkor egy iylen megszakadás alatt elvégzett pályát ha lementsz (ha le tudod menteni) folytathatod onnan, ahool abbahagytad? -
Csokis #2284 Most komolyan ilyet csinál a valóságban a játék alatt vagy csak poén videó? Ha valóban igaz... -
#2283 akkor is ez a védelem egy kalap szar és kicseszés egyben... aktiválni még elmegy jó megértjük de net nélkül még x@rni sem lehet...ha convictionbe is ezt teszik akkor biztos nem veszem meg. -
#2282 Nem egészen így működik. Ez egy huszár videó.
Megszakadt kapcsolattal is lejátszhatod a pályát, viszont következőre nem léphetsz.
És ne is reménykedj, mindenki át fog állni a DRM rendszerre, már az Activison is szaglászik utána. -
#2281 ITT van a csodálatos UBISOFT védelem.
Remélem feltörik mihamarabb,részemről ubisoft játékot eredetiben többé soha max konzolon,ha ez a fos benne marad. -
#2280 jól tetted..nekem sikerült kétszer is kilovagolnom a semmibe pl :D -
syberia2 #2279 Miért, mi volt a lovaglással, én azokat igazából kihagytam:D -
#2278 na azért ennyire nem rossz gyerekek...két végigjátszáson vagyok túl, most már tényleg unalmas lenne nekifutni...de penge volt mikor kijött (annak ellenére hogy tényleg mindenhol ugyanazt nyomtuk :d ) -
#2277 -elsővel én sem találkoztam
-ne akarj dumálni harc közben fiam xD
-na az tényleg fos volt :D -
#2276 hát tényleg elég szar az első rész még most is,játszottam vele picit,szerintem most sem fogom végigvinni :D -
#2275 elsővel nem találkoztam
második nem bug sztem
a lovaglás tényleg az volt :D -
xxxpaulxxx #2274 -leugrassz a tetőről és jó pár mp múlva sebződsz is talán...
-kardozol és nem tudsz megszólalni mert hirtelen mindenki ütlegel
-a lovaglást már nem is részletezném -
#2273 Mondjuk a bolti árra cdgalaxisban 10ezer forintot írnak. Nem értem miért drágább ha én megyek el érte. Akkor ha nem rendelem meg hanem átveszem az üzletben az előrendelt termékem még meg is szívatnak 2000FT-tal? -
#2272 576-ba tuti nem megyek már, eléggé berágtam ezért a félretájékoztatásért.