Assassin's Creed II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
megvoltam szédülve felutaztam pestre érte, hóba, szaridõbe a megjelenés napján- mindenképp limitedet akartam venni, aztán rongyosra gyalogoltam a lábam, azt mégiscsak simát tudtam venni 😄DD
Vissza a komolyságba - remélem már tényleg nemfogok csalódni ennyi várakozás után...aztán majd holnap összedobok egy élménybeszámolot vagy vmi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PSN ID.: Beegabor
ah és holnap meglesz a gém juhhhúú 😄
Véletlenszerûen belebotlottam egy videóba, a Velencei Assassin sírban (Santa Maria Della Visitazione), amelyik azaz ugra-bugrálós és vízvan a teremben. Na a vízben van egy baszott nagy szörny, csak várni kel vagy egy perect aztán felbukkan. Jó poén, meg fogom nézni.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
The set comes with the game, art book, statue of the latest protagonist and GameStop "exclusive" in-game maps. One map is the previously mentioned >>>>> Palazzo Medici <<<<<, while the other is the >>>> Santa Maria dei Frari in Venice<<<<.
ezek után lehet menni jutubra, és rákeresni
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
Racism is a weapon of mass destruction!
Annak mondjuk valahogy k***ára örülnék, ha ezeket beletennék ingyen és bérmentve a PC verzióba.
a kettes pontot tök jól át lehet hidalni kultúrált fórumozással és a spoiler tagek használatával
a link meg parasztság volt, szerencsére kinyomtam gyors, amint elolvastam a címét..és a linkelés után nem csodálkoznék ha páran megkérnének hogy fogd meg a szabályaidat és told fel a seggedbe azokat jó mélyen 😄DD
különben meg a helyedben én magam kérném a hozzászólásod törlését
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hol a rohadt életben lehet megborotválkozni? xÐ
Bocsi Sound, csak nem akartam senki, hogy írja, hogy "Te rohadt ****************************, elrontottad az életemet ezzel te hülye ******************************..."😊
Mégegyszer leírom, a szar fórumszerkezetrõl nem én tehetek. Össze van gányolva.
2. Ha nem akarsz spoilereket akkor ne olvasd a topicot.
3. Ha Assassin's Creed 2 PC-s infokat akarsz, akkor gúglizzál, úgyse találsz semmit.
4. Tarsd be a 2. szabályt!.
tuti spoilermentes PC gameplay video!!!1111oneoneoneelveen
LINK!!!111oneoneoneeleven
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Mert konzolos haverom sír hogy kurva nehéz!
Next PC upgrade: 2022
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
megjelent pc-re? NEM, akkor mit turkálsz itt? Semmit nem lehet lespoilerezni, ha te magad odafigyelsz erre. Legalábbis én így csinálom.