Assassin's Creed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintetek tényleg azért késik pc-re mert javítanak rajta, vagy mert a konzolosok fizettek érte? (csak mert sok helyen ilyeneket írnak)

<#eljen><#eljen><#eljen><#email><#crazya><#eljen>

zaki
degec<#mf2>

DarkSector
én ébren is ezt álmodom...😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

elitehun
Azt álmodtam hogy az AC2-vel játszok, de ha harcra kerül a sor akkor még a kardot sem tudtam elõvenni XD
teccett az 1 - 1000g 😄 2x végigvittem, zászlókba már mondjuk belevertem a verhetöt, meg voltak uncsi részek, de jó játék volt 😛

megvoltam szédülve felutaztam pestre érte, hóba, szaridõbe a megjelenés napján- mindenképp limitedet akartam venni, aztán rongyosra gyalogoltam a lábam, azt mégiscsak simát tudtam venni 😄DD

Atkamon
Ha tetszett az 1, tuti nem fogsz csalódni. Ha nem tetszett, akkor meg azért nem fogsz csalódni, mert ahhoz képest hatalmas elõrelépés😛

dejó 😊 - amugy ahogy elnézem most a kommentjeimet úgyleri róla mintha 14 eves szintjen lennék na mind1 :o csakmár saját magamnak is feltünt 😊

Vissza a komolyságba - remélem már tényleg nemfogok csalódni ennyi várakozás után...aztán majd holnap összedobok egy élménybeszámolot vagy vmi

Seth
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az egyik Assassin's Tomb-ban egy vizes teremben egy bazinagy polip úszkál a mélyben.Ha sokáig vársz ,akkor feljön kicsit a felszínre. Ennyi, nem bánt , csak érdekesség

PSN ID.: Beegabor

kihalt a tápik, de milyen szörnyröl beszéltek ti wtf 😊 erre lettem volna már kivancsi tegnap is 😮

ah és holnap meglesz a gém juhhhúú 😄

Sound
elég parásan néz ki 😄

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

hmmmm

szörny ? 😮 wtf - na majd meglesem, csak legyen már meg a gém wahhhh :S

Kettõ meg is néztem a youtube-on. Azt írták hamarosan elérhetõ DLC lesz mindenkinek, szóval nem maradunk le róla. 😊

Véletlenszerûen belebotlottam egy videóba, a Velencei Assassin sírban (Santa Maria Della Visitazione), amelyik azaz ugra-bugrálós és vízvan a teremben. Na a vízben van egy baszott nagy szörny, csak várni kel vagy egy perect aztán felbukkan. Jó poén, meg fogom nézni.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Köszi.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Sound
2 klikk volt gúgliba:

The set comes with the game, art book, statue of the latest protagonist and GameStop "exclusive" in-game maps. One map is the previously mentioned >>>>> Palazzo Medici <<<<<, while the other is the >>>> Santa Maria dei Frari in Venice<<<<.

ezek után lehet menni jutubra, és rákeresni

A balck és a whith editionban, vajon mik azok a plusz bejárható területek? Errõl tud valaki valamit? Csak mert kiváncsi vagyok.

gfreak
ugyan...a DLCkkel akarják ráerõltetni a 'csakazértisingyéjáccombaszki' hozzáállású fanatikokra hogy vegyenek játékot...és persze ilyenkor anyáznak azok (többek közt jópáran a topikból, velem együtt) akik megveszik a játékokat, hogy lehúznak minket még

Racism is a weapon of mass destruction!

Atkamon
Ja, amúgy ma bejelentettek 2, azaz KETTÕ DLC-t... mind2 március elõtt fog megjelenni, az egyik januárban, másik februárban... Azt írják, hogy ezek ki fogják tölteni a hiányzó memory block-okat a játékból, amikrõl mondjuk nem tudok sokat, mert ugye nem játszottam a játékkal.

Annak mondjuk valahogy k***ára örülnék, ha ezeket beletennék ingyen és bérmentve a PC verzióba.

offkorzreg
és?nem nagyon érdekel..

gfreak
minek? büntetés tök felesleges, a bunkóságot a modik sem tudják gyógyítani, és szinte 100% hogy a végén én kapnék durva nyelvezetért, személyeskedésért, topikrombolásért, anyámért, a fülemért, mittoménmégmiértnem<#bohoc>

offkorzreg
csak nehogy szóljon valaki a modoknak,lol

gfreak
azért a hármas ponttal nem értek egyet, hiszen ez a topik azért is van, hogy lényegében mindenféle infót megosszanak egymással a játékosok (igen, játékosok, nem pcsek, nem konzolosok, egyszerûen így egy kalap alá véve a gamer community 😄)

a kettes pontot tök jól át lehet hidalni kultúrált fórumozással és a spoiler tagek használatával

a link meg parasztság volt, szerencsére kinyomtam gyors, amint elolvastam a címét..és a linkelés után nem csodálkoznék ha páran megkérnének hogy fogd meg a szabályaidat és told fel a seggedbe azokat jó mélyen 😄DD

különben meg a helyedben én magam kérném a hozzászólásod törlését

blackfire001
Nagy kár érte. 😞 Annyi pengéje van, és ennyit nem tud megtenni? :o
offkorzreg
oké,ezt eddig is tudtam

Seth
Hát ezzel együtt kell élned ,mert nem lehet.... XD

blackfire001
Gyerekek nagy gondban vagyok! xÐ
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Végigvittem a játékot, és van egy nagy gond, amire egyszerûen nem találok megoldást. Bejártam már 4 várost, de semmi...
Hol a rohadt életben lehet megborotválkozni? xÐ
am ténleg geciség még poénnak se volt túl jó 😊 én rányomtam, de egyböl láttam a videó nevét szal ki is nyomtam abba a pillben

Atkamon
Meg, de fogadd el, hogy nem csak a PC-s hírek vannak itt... mivel olyan nem létezik egyenlõre, a késésen kívül.

Bocsi Sound, csak nem akartam senki, hogy írja, hogy "Te rohadt ****************************, elrontottad az életemet ezzel te hülye ******************************..."😊

offkorzreg
azét ha majd lesznek új hírek,megleshetem itt ugye?

Sound
Utállak! 😄

Atkamon
Ha esetleg valaki bedõlne Sound-nak... ne kattintsatok a linkre😊

Sound
Én inkább azt mondanám, hogy a játék alapból elég könnyû, sajnos, de voltak részek ahol elakadtam jó néhány percre. De ezek is csak több (semminél) figyelmet igényeltek.

Sound
1.
Mégegyszer leírom, a szar fórumszerkezetrõl nem én tehetek. Össze van gányolva.

2. Ha nem akarsz spoilereket akkor ne olvasd a topicot.

3. Ha Assassin's Creed 2 PC-s infokat akarsz, akkor gúglizzál, úgyse találsz semmit.

4. Tarsd be a 2. szabályt!.

tuti spoilermentes PC gameplay video!!!1111oneoneoneelveen

LINK!!!111oneoneoneeleven

<#worship>

grebber
Értem.Akkor nem tudom a debil haverom mit bénázik!

Next PC upgrade: 2022

Pluskast
542-es hozzászólást tessék megnézni....

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

leiszedenem eked meg minden söt elis küldöm csak addjamán vki kõccsön 😄

Nem tudna valaki adni egy jó linket a zenéjéhez?

Atkamon
Én is mindenhol csak azt hallottam, hogy nagyon könnyû, meghalni sem nagyon szoktak.

zaki
semmi nehéz nem volt benne, sõt, inkább könnyû volt.

Seth
maradjunk annyiban hogy kurva könnyû inkább 😊

grebber
Az 1hez képest amugy nehezebb lett??
Mert konzolos haverom sír hogy kurva nehéz!

Next PC upgrade: 2022

HoReSz1975
<#kuss><#mf1>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

BaLeeX
Ovvi. <#idiota>

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

"namá megint a nyomi pécések ugatnak a nagymenõknek" 😄DDDD

Ne haragudj ,de tényleg ez volt a PC- s topic.Az elején mikor megjelent a game pár xboxos jött ,elmondani milyen.Szóval gondol át újra mit beszélsz és ki hol turkál😄

offkorzreg
mi az hogy mit turkálok itt?pc-s topik.esetleg új infó érdekelne és azért nézek be.nem tetszik valami?lehet takarodni amoda spoilerekkel a konzolosba haló

Sound
thanks for the nerdrage!

megjelent pc-re? NEM, akkor mit turkálsz itt? Semmit nem lehet lespoilerezni, ha te magad odafigyelsz erre. Legalábbis én így csinálom.

zaki
google? 100ezer találat van
http://www.gamesradar.com/
én innen szereztem be mindent