Assassin's Creed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ötven tollért már kapsz valamit. 😊 Térkép nélkül azért elég kihívás lesz a tollak összeszedése. Menüben le van bontva területegységekre, ott meg tudod nézni hányból-hány van meg adott helyen.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Vissza tudsz menni. A DNS menüben válaszd ki és replay. Akármelyik sírhelyet újrajátszhatod.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Csak silveren vagyok, néha még maammal is nehéz össze egyeztetni, hogy jusson idõ játékra, másokkal meg szinte már lehetetlen. Legalább is rendszeresen.

Én is tartok a tollaktól, most úgy negyvenet szedtem össze jártamban-keltemben, a játék végére lesz kb. 50. Az pont a fele. Sebaj, majd rohangálok körbe a maradékért, mert vagy 3 acsihoz is kell, tehát nem lehet kihagyni.

Apropó, megvan Altair páncélja és kardja. Most vagyok a karneváli résznél és Altair páncéljában és a karneváli maszkban nagyon bad ass Ezio barátunk <#eplus2>

Atkamon
Sokkal könnyebb ebben a részben megtalálni õket már csak azért is, mert Eagle Vision-ben fénylenek a tollak.

már kérdezni akartam, tollakat kb mennyi idö összeszedni, meg nagyon befogom szopni, hamár azért szedegettem, mikor kedvem volt, azt van 20db - ac1, ott már pár darab miatt is szívtam idõket - mondjuk ott többszáz zászló volt itt meg össz van 100

Seth
Összes toll

PSN ID.: Beegabor

offkorzreg
az Auditore palástot hogy lehet megszerezni?
spoilerbe írja le valaki,thx

Na akkor azt majd megsasolom, btw, liveon vagy ?

Most, hogy jobban visszagondolok a kutas tényleg fõ küldi volt és a 10 brute kifingatást azt Firenzében kaptam, ha jól emlékszem sima orvgyilok küldi volt, a galambducból.

"Apropó, rabolták már ki valamelyikõtöket, nekem egy olyan 30ezret akasztottak le az övemrõl (kicsit vastag vagyok). Vad üldözés a városon át, sikoltozó némberek, dühös árusok. Ideges (halott) íjászok. Egy sötét sikátor, egy halott tolvaj. Gonoszul vigyorgó orvgyilkos ... nem jó mókust választottál, öcsi. "

😄😄😄😄:😄 XDDD persze szoktak lenni rablók 😊 de azt bírom, h randomszerüen megjelenik a térképen az a priosas vmi, de nem is volt ott mellettem vagy én nemtom h h, de mondom picit unreális de nem zavar 😊 - mind1 kergetem, azt leütöm és kiirva, h az én és mások pénzét is visszaszereztem 😛 De teccett ahogy leirtad (ld. fentebb) 😄DD "kicsit vastag vagyok" 😛PP

A többit értem, az ellenfelekkel kapcs.ban újat nem mondtál, azt hittem, h vmi ténleg nagy komoly ami elkerülte a figyelmemet 😛

De akkor az a melléküldis dolog, az hogy is van ? Nem írtál arra semmit.

Ellenfelek (írom inkább spoilerben):

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Közkatona: legjobb a counter kill, de szinte bármi mûködik, kizárólag nagyobb számban jelenthetnek problémát.
Agile Soldier (aki ügyes): õk már néha kivédik a countert és elég ügyesek, de szintén csak nagy létszámban jelentenek problmát.
Íjász: Közelfut (amíg kiabál. a barom) és hidden blade. Azonnal kampec.
Seeker (lándzsás/alabárdos): na erre tök véletlen jöttem rá: puszta kéz. De komolyan, közel mész, belépsz a szálfegyver hatósugarán és nem tud veled mit kezdeni. Ha bele gondolsz, logikus. Aggig ütöd az arcát, amíg nem kel fel többet. Köpni-nyelni nem tud 😄😄
Brute: lefegyverzés (puszta kézzel), majd a saját fegyverével agyoncsap. Priceless. Abszolút kedvenc 😄😄😄

Ha meg sok ellenfél jön rám, a taktika a következõ: menekül, tolvaj/zsoldos felbérel és máris kiegyenlítettebb a harc.
Vagy: tetõre felmászik és aki kidugja a kicsi buksiját a cserepek felett, arra jól rábaszok. (Kedvenc).

Hogy csináltam fél millát? Egyszerû, nekem is 84% körül van a villa, tehát, ha 4x bejön a pénz (4x20 perc), akkor megyek és begyûjtöm az 58k-t. Ha nem játszom annyit egyszerre, akkor úgy zárom a játékot, hogy elõtte ürítek - ládát. Elég sokat csak csavargok a világban és nézelõdök, szépen gyûlik a lé 😊

Ja, rájöttem, hogyan szabaduljak meg azoktól a pofátlan zenészektõl (gondolom téged is halálba idegesítenek): Nos, megölni õket nem érdemes és nem is stílusos, ilyen erõvel öregeket, vagy állatokat is ölhetnék, egyáltalán nem tanúsítanak ellenállást. Nem. A megoldás az, hogy meglopod õket. Erre megsértõdnek és elhúznak a Pí-be. És még nyersz is 5-10 Florint a tranzakción 😄😄😄

Apropó, rabolták már ki valamelyikõtöket, nekem egy olyan 30ezret akasztottak le az övemrõl (kicsit vastag vagyok). Vad üldözés a városon át, sikoltozó némberek, dühös árusok. Ideges (halott) íjászok. Egy sötét sikátor, egy halott tolvaj. Gonoszul vigyorgó orvgyilkos ... nem jó mókust választottál, öcsi. <#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Nekem márcsak az Altair outfit hiányzik, de az annyira nem izgat - ahogy irtam, ld. lentebb 😊 témát nem engedi leszedni - a családi kripta jóak volt, bár pont siettem, azt az írásokat nem olvastam el, visszalehet még menni oda valahogy, mert én nem igazán tudtam :SSS - térképen már nem jelzi, az egyszer meg pont megtaláltam utánna azt az ajtót, de semmi, nemtudtam bemenni, a menübõl, a memoryból még nem néztem

hmmm imho, hol is mikor ajánlotam a uplayt ?😊 - a tegnapira gondolsz amit beírtam ? az nem pontosan az, de nem számít mind1 😛

btw faszos kivolt mert mondom leszedem már ezt a UPLAY témát 10 pont, nemsok, erre RÉGIÓZÁR befigyel, pfff lol - aztán eszembejutott, h 1 hete liveon irta vki, meg kérdezte h mivan- de ilyet, egy szaros témára régiózárat tenni, megáll az eszem, ilyen talán még nem is volt

<#eljen> 😄DD - még jóhogy beleolvastam 😊 sietek én is wazz 😊(updtade: csak benéztem a topikba, aztán ha igy alakult, kicsit beleirtam, lásd lentebb 😄), mostmár megint elkezdem tolni mint állat 😊

"Kisköcsög jár-kel a piacon, néha elmegy a kút mellett. Nosza, be a kútba, amikor nem figyel a gorillája, mikor legközelebb arra járt, csak kinyúltam, leszúrtam és lerántottam a kútba. Senki nem vett észre semmit. Legendary!"

Ilyet én is csináltam 😊 csak az a fõküldibe volt 😄DD ijjjájj debegszopattam a kisgecieket 😊 - ráadásul az pont egy ilyen szép környék vót 😊 piac, zöldövezet- TUSCANYBA asszem
Elötte szépen felbéreltem a zsoldosokat, mert a bevezetölépcsõútnál áltak örõk, azt azokra ráküldtme öket én szépen bementem, meg minden vagy 2-3x ujrakezdtem mert túl távol kerültem tõle, furi, elöször azt hittem h tul közel, utánna néztem a kiírást - na mind1 azt ledöftem a gecibe mikor közel volt a kúthoz azt berántottam a picsbe 😊

"Nagyon jók és elég változatosak a fõvonal feladatai, de nagyon jók a mellék küldik is.
Volt, hogy két õr beszólt, hogy minek tépkedem a a kõrözési plakátokat (mért vazze, mert gyûjtöm Õket, ugyanis egy jól sikerült kép van rajta rólam ), nekem jöttek, elkezdtek lökdösni, erre bepipultam, pont kettõjük között voltam, nyomtam egy (X)-et. Aki már játszott vele az tudja ez mi: double stealth kill . Laza mozdulat a két oldalra és egy-egy torokszúrás a mikuláscsomagban ... 😄😄😄 Eszméletlen jól nézett ki.

Ezeket az ilyen szituációkat én is nagyon bírom 😊 lökdösõdik az õr, mewg minden, kurvajók a szövegek is áááááh, mondom tudod kit lökdöss azt paff, SZURIKÁTÁTÁTÁTÁ 😊

"Még valami, egyszer kaptam egy küldit, hogy intézzek el 10 brutot (teljes vértezetes, kardos/alabárdos. brutál) 1 (!) perc alatt. Mondom, ez kemény lesz, jó ha ennyi idõ alatt egyet meg tudok ölni (még nem volt meg a disarm). Felbéreltem egy csapat tolvajt, rájuk küldtem és sétáltam körbe a karcban és szépen, sorban hátba szúrtam mindenkit. Nem túl sportszerû, de Q hatékony . Negyvenvalahány másodperc alatt meg is voltam."

Na hallod ezt hol hogy vetted fel, ilyennel én még nem találkoztam, melyikbe van benne, az Assassination contractos mellékküldikbe ? Kipróbálnám 😊

"Közben rájöttem, melyik ellenfelet hogyan lehet a leggyorsabban elintézni. Ha megvan a recept, akkor kb. 5-10 mp a kurafi. Nem írom le, nem veszem el az örömöt azoktól, akik ki akarják maguknak tapasztalni. 😄"

Azért elmondhatnád, jól nyomom a gémet szerintem, talpra esett is jo gamer vagyok 😄, de azért hátha nem vettem észre vmit 😊

"Nemrég léptem át a fél millát pénzben, talán már elég lesz, de lehet még gyûjtögetek kicsit, az olyan jó 😄😄😄"

[b]Ezt hogy a picsbe csináltad, h ennyid van ?😛 - nem azt mondom énse szûkölködöm, sesemmi, olyan 40-50k körül vagyok most, de perpill minden armor, weapon megvan már véve, a villa csutkára van fejlesztve, csak a bonusokra fogmár adni, ahogy haladok a gémben - btw ez a villás dolgot is szuperül eltalálták, még a játék elött mielött megvettem volna halodtam, h érdemes lesz fejleszteni meg minden, meg is érte és jó kis dolog ez a is játékban.

Shep
Majd feltörik ezt az új csodát is, max várni kell rá pár hónapot, addigra meg a játék ára is lemegy 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Eszméletlen ez a játék.
Tegnap észre se vettem és már ma volt 😊)) (4-ig maradtam fent, most már alig tudom nyitva tartani a szemem.)

Reggel próbáltam belépni/regisztrálni Ragnar úr (<#vigyor>) inspirálására a uplay-re, de folyton azzal jött, hogy nem találja az accomat (a uplay, nem Ragnar), kössem össze a netwarhoz a live id-mmel.
Persze ilyen menüpont nem volt, tehát szarrá idegeskedtem magam, majd azzal mentem dolgozni, hogy biztosan valami nyilvánvaló módon meg lehet ezt oldani, de lehet három óra alvás után ez nem fog összejönni.
Mikor hazaértem elolvastam a manualt és kiderült, hoghy a játék fõmenüjébõl lehet ezt megtenni. Már meg is vettem az extra késeket, az Auditore sírt (extra helyszín) és a témát. Már csak Altair ruhája van hátra 😊))
Kaptam 10 bónusz pontot, mert a neten regisztráltam és másik 10-et, mert boxon beléptem. Zsír 😊))

Amúgy, szerintem ez hatalmas húzás a készítõk részérõl, kb. olyan mint az acsi pontok, de miután megszerezted, el is költheted. Ötös <#eljen>

Ja igen, a játék.
Most tartok az ötödik pecsétnél és a 18. titkos szimbólumnál. Miután észre vettem, hogy csak a nevezetes épületeken van és ráadásul az adatbázis kis szem ikonnal jelzi, hogy melyiken van és ezek közül melyiket találtam meg, már sokkal egyszerûbb volt megtalálni a jeleket.

Nagyon jók és elég változatosak a fõvonal feladatai, de nagyon jók a mellék küldik is.
Volt, hogy két õr beszólt, hogy minek tépkedem a a kõrözési plakátokat (mért vazze, mert gyûjtöm Õket, ugyanis egy jól sikerült kép van rajta rólam <#idiota>), nekem jöttek, elkezdtek lökdösni, erre bepipultam, pont kettõjük között voltam, nyomtam egy (X)-et. Aki már játszott vele az tudja ez mi: double stealth kill <#eplus2><#eplus2>. Laza mozdulat a két oldalra és egy-egy torokszúrás a mikuláscsomagban ... 😄😄😄 Eszméletlen jól nézett ki.

Másik:
Nyírd ki a köcsögöt küldetés (van egy pár, de szerencsére, mind egyedi). Célpont megközelítése a háztetõkön át, a teret õrzõ õrök bambán néznek a város felé. Csekk.
Kisköcsög jár-kel a piacon, néha elmegy a kút mellett. Nosza, be a kútba, amikor nem figyel a gorillája, mikor legközelebb arra járt, csak kinyúltam, leszúrtam és lerántottam a kútba. Senki nem vett észre semmit. Legendary!
Hasonló küldetés, de egy szénáskocsi volt az útvonalban. Úgy intéztem el a csákót (kiszúr a szénabogjából, hulla beránt) hogy a testõre észre se vette, csak ment tovább 😄😄😄

Eszméletlen. Legjobban ezek a kis apróságok tetszenek és még sorolhatnám napestig ...
Van úgy, hogy miután elintéztem 4-5 õrt a 10-bõl, a jó kis counter killes combóval, kettõ három úgy dönt, hogy inkább megnézik otthon a munkaszerzõdésüket, miszerint ez benne foglatatik-e, mert õk nem biztosak ebben. És különben is el kell hozni a gyereket az oviból ... 😄😄😄

A kedvenceim a kurvák, gyorsan csöndesen meg lehet velük közelíteni a célpontot és ki lehet nyírni, vagy ki lehet fosztani a kincsesládát, ellopni a tekercseket. Gyors, tiszta munka, a lehetõ legkisebb feltûnéssel. Szeretem.

Még valami, egyszer kaptam egy küldit, hogy intézzek el 10 brutot (teljes vértezetes, kardos/alabárdos. brutál) 1 (!) perc alatt. Mondom, ez kemény lesz, jó ha ennyi idõ alatt egyet meg tudok ölni (még nem volt meg a disarm). Felbéreltem egy csapat tolvajt, rájuk küldtem és sétáltam körbe a karcban és szépen, sorban hátba szúrtam mindenkit. Nem túl sportszerû, de Q hatékony <#eplus2>. Negyvenvalahány másodperc alatt meg is voltam.

Közben rájöttem, melyik ellenfelet hogyan lehet a leggyorsabban elintézni. Ha megvan a recept, akkor kb. 5-10 mp a kurafi. Nem írom le, nem veszem el az örömöt azoktól, akik ki akarják maguknak tapasztalni. 😄

Nemrég léptem át a fél millát pénzben, talán már elég lesz, de lehet még gyûjtögetek kicsit, az olyan jó 😄😄😄

Nem tudom itt mennyire volt már szó róla, de gondoltam megemlítem, hogy milyen finomságok vannak az Uplay-en az AC2-höz (Xbox360, PS3-nál nem tudom ez hogy van). Akik játszottak, vagy végig is vitték a játékot biztos látták néha (kb 3x) megjelent az "Uplay action completed". Ha nem tudnád mi ez, akkor röviden annyi, hogy a játékban bizonyos dolgokért Uplay pontokat kapsz, amiket az Uplay-en (játék alapmenübõl elérhetsz – Ubisoft cucc) elkölthetsz Rewardokra.
Rewardok:
1. Dashboard Theme - AC2 Theme (asszem 10 pont, de az kinek kell?)
2. Larger Knife Pack - +5 dobókés (szabó üzletben megkapod)
3. Auditore Family Tomb – Monteriggioniban megjelenik egy Assassin sírhely (Auditore családi sírhely). Ügyességi elemekkel teli és az Auditorek származásának igaztörténete található meg benne (na meg némi pénzmag). Érdemes végignyomni!!
4. Altair Costume - IGEN, IGEN, Altair ruhája!!! Nem a páncélja (az viselhetõ alatta amúgy), hanem a tényleges szerelése! Az Outfiteknél berakja legalulra és fel lehet venni. (A jelenleg éppen viselt páncél és cape minden hatása marad, de Altair ruhája látható).

grebber
"Damn this game has triple protection. It has 2 DRMs and game is pretty bad so not many would want to pirate it anyway. Good job UBI"

"Protection as such is nearly identical to Riddick and Stalker Clear Sky (Tages/Solidshield with online activation.) but this is a somewhat newer version of it."

Jõvõre 3 ubi game is jön ugy szerintem ugyanezzel a véelemmel:

Splinter cell,assassins creed 2,prince of persia

Next PC upgrade: 2022

Atkamon
Miért, azon milyen van? Nem nagyon vagyok képben az Avatarral😛

grebber
Az már biztos hogy jó védelem lesz rajta ala AVATAR Game.

Next PC upgrade: 2022

Atkamon
no comment, nézzétek

inkább nem szóltam

én még csak 487000. dik vagyok 😄 - de belelesz húzva rendesen 😊

RANK NAME TIMES PLAYED DISTANCE COVERED
1. darkmage007 161:04:06 948283 m

ez a leaderboardról

hmm volt egy update a játékhoz - nemtom mit takar, eddig neten nem találtam semmit

de talán emiatt 😄 -->> www.assassinscreed.com/webbattle

Atkamon
Nem volt túl nehéz, bementem megkérdezni, hogy meg lehet-e venni a posztereket, azt mondták nem eladók, de szívesen adnak ingyen😄 ja mondom oké😄

hogy csináltad 😊 - nekem is szerezhetnél egyet 😛

Totti5
>> A Legjobb Szinkronszínész:
Jack Black (Brütal Legend)

>> A Legjobb Akció-Kaland:
Assassin's Creed II

>> A Legjobb Fejlesztõcsapat:
Rocksteady Studios (Batman: Arkham Asylum)

>> A Legjobb Csapat Sportjáték:
NHL 10

>> A Legjobb Férfi Alakítás:
Hugh Jackman (X-Men Origins: Wolverine)

>> A Legjobb Szereposztás:
X-Men Origins: Wolverine

>> A Legjobb Független Fejlesztés:
Flower

>> A Legjobb Egyéni Sportjáték:
UFC 2009 Undisputed

>> A Legjobb Szerepjáték:
Dragon Age: Origins

>> A Legjobb PC Játék:
Dragon Age: Origins

>> A Legjobb Nõi Alakítás:
Megan Fox (Transformers: Revenge of the Fallen)

>> A Legjobb Letölthetõ Játék:
Shadow Complex

>> A Legjobb DLC:
Grand Theft Auto IV: The Ballad of Gay Tony

>> A Legjobb Wii Játék:
New Super Mario Bros. Wii

>> A Legjobban Várt Játék:
God of War III

>> A Legjobb Shooter:
Modern Warfare 2

>> A Legjobb Multiplayer:
Modern Warfare 2

>> A Legjobb Verekedõs Játék:
Street Fighter IV

>> A Legjobb Handheld Játék:
Grand Theft Auto: Chinatown Wars

>> A Legjobb Versenyjáték:
Forza Motorsport 3

>> A Legjobb Soundtrack:
DJ Hero

>> A Legjobb Xbox 360 Játék:
Left 4 Dead 2

>> A Legjobb Zene:
Halo 3: ODST

>> A Legjobb TV-s Licensz:
South Park Let's Go Tower Defence

>> A Legjobb Zenés Játék:
The Beatles: Rock Band

>> A Legjobb PlayStation 3 Játék:
Uncharted 2: Among Thieves

>> A Legjobb Grafika:

>> Az Év Játéka:

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Atkamon
Hol lehet megnézni, hogy kik nyertek a VGA-n? A Spike oldalán semmi sincs.

Atkamon
Juhéé, szereztem AC2 posztert 576-ból😛

pangás van megint 😊 - na én meg lassan de biztosan végre folytatom a gémet - terveim szerint hajnali 3-4 ig, cseppet levagyok maradva 😊

amúgy AC 2 - legjobb akció-kalandjátéka díjjat besöpörte a SPIKE VIDEO GAME AWARDS 2009-en

Ez volt az elsö kategória asszem, v az elején volt a shownak, örömmel meg is tapsoltam... õket, fejlesztõket - szegények 😊 hogy örültek meg minden 😛

én csak azt nemértem, h miért egy noobi volt pécés oldalon hirdetnek nyereményjátékot, pl GS - ahol szinte csak pécések vannak még a mai napig is - azt sok hasznát veszik a kódoknak is pl, áh nagyon, na mind1

Atkamon
Ááááh de jó neked T_T

papi08
Igen, most hétfõn nyertem, csütörtökön már itt volt, járt hozzá vörös viasz is.

13 éve itt. Szép idő.

ezt te nyerted?😄 de jó neked... nekem a pulcsira fájt a fogam😊
papi08
Nagyon tetszene a játék ha elfutna a gépemen. De sajnos nem😞
Viszont:
Én nyertem egy netes nyereményjátékon az Assassin's Creed II-es pecsétgyûrût.
Képek:
Kép1
Kép2

(a képeket linkként teszem fel, a nagy felbontásuk miatt)

13 éve itt. Szép idő.

CroftManor
Köszi a fórumot, bár most olvasgattam más fórumokat és ott írnak jó pár olyan dolgot, ami a box ellen szól... Hát ezt a dolgot még átrágom párszor...

Nothing is True, Everything is Permitted

De tényleg ezen a forumon XBox360 itt az SGn szivesen válaszolnak minden kérdésedre.

CroftManor
De igen bocs... Írnék én AC2rõl is ha lenne mit, de mivel nem játszottam még vele.... Na mind1

gfreak
CroftManor én tökéletesen megértem hogy rá vagy pörögve a konzolvásárlásra, de nem tudnád ezt pm-ben elintézni a konzolkrúval, vagy egy annak megfelelõ topikba irogatni?

Racism is a weapon of mass destruction!

Seth
Router-rel megosztod

CroftManor
hát mivel sosem volt még boxon, ezért igen. 😊
de akkor óránként fogom cserélgetni hol a PCre vissza ha netezni akarok, hol a boxra ha játszani akarok? <#rolleyes>

Seth
Ez most komolyan kérdés ?

CroftManor
Gamestoron meg 58 ezer. Lehet itt rendelem. Amugy ahhoz hogy feltudjak menni a marketplace-re, kell net kapcsolat? Ergo rá kell dugni a boxra a net kábelt?

elitehun
Überkonzol
Elit 120 GB-os 60ezer Ft és van egy csomag ami ugyan ez csak jár hozzá a Pure meg a Lego Batman és az 62ezer Ft
CroftManor
Az nem kifejezés <#rolleyes>
Mi az az ÜK?