Assassin's Creed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CroftManor
Hát megmondom õszintén még sosem toltam boxon xD, majd ha nem tom megszokni, eladom 😊
Am gamestore-on rendeltem. Tudtok róla mondani vmit? Várjak még a héten vagy adjam le a rendelést máshol?

Nothing is True, Everything is Permitted

elitehun
Én is csak azért nem veszek boxot mert s konzol nem jön be. De ha a microsoft kifejlesztene egeret meg billt akk sztem sokkal nagyobb nyereségük lenne
" Én igazából a kontrollerrel nem tudok megbarátkozni és ezért nem veszek boxot." ezen csak nevetni tudok már bocs 😊

Atkamon
Majd mesélj, hogy milyen az élmény a PC-hez képest úgy általánosságban😛 Én igazából a kontrollerrel nem tudok megbarátkozni és ezért nem veszek boxot.

CroftManor
igen, boxon ez lenne az elsõ játékom, de nem tom mi lesz, mert hétfõn rendeltem meg a boxot, kedden rátelefonáltam a hapira h mikor hozzák, azt mondta legkésõbb csütörtökön meg kell hogy érkezzen! Így mondta. (mondjuk már eleve a megrendelésrõl se kaptam visszaigazoló e mailt)

OFF áááh kurvaéletbe kihuztak a fogam - már bocs - tegnap sokadjara elöjött, de oly intenziv volt a fájdalom, h azcask na, meg ma is, hazakellett jönnöm a kurzusról - de a vonaton is majd megvesztem - és még ennek a majomnak állt fentebb, h miért orditottam, nem annyira de azért kicsit, mikor mar nem birtam tovább - elkezdi h annyira nem fájhatott, nem nem a kurva anyád ha nem matattál volna- balra jobbra, éreztem a fogot h szétszakitja az inyem meg h karcolja mindenhol ahol azthittem nem is kéne - éspedig adott injekciot, elégjol el is zsibadt, csakhát nemtom mi történt, viszonylag még gyorsan is kivette, de az a FÉLPERC akkor is örökkévaloságnak tünik áh - na bocs az offért

Solid Snake
Futár már javában játszik vele <#zavart1><#hehe>
Megvetted a boxot?
És ez lesz az elsõ játékod?
Gratula!

Jól fogsz szórakozni, ne aggódj 😄😄😄

CroftManor
Én is nemsokára hozzákezdek a játékhoz, mára igérték, h kihozza a futár az xbox360 elite-t, azóta is hozza <#rolleyes>

Ûberfasza!

Nagyon szép, nagyon változatos, sok újítás, sok kis apróság és az elsõnél is jobb sztori. A nehézség tökéletes, a csaták pont elég nehezek, de ha okos vagy, akkor sokkal könnyebb.
Megért minden fillért.
Egyértelmûen az év játéka.

Mot megyek a maradék acsikért, meg tollakért.

És igy összességében milyen volt a játék ? Az elsõ részhez képest ?? Nekem az elsõ tetszett,de egy idõ után nagyon meguntam,és uninstall

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Most értem a végére.
FUCK!!!

Megyek alszom rá egyet ...

rendicsekKK 😄

Lehetne hanyagolni a gyõzike-nyelvezetet az élménybeszámolókkor? <#smile>

elitehun
Hát a 15. században is volt válság XD
Nah meglett a ruha hajnalban, hát gyerekek, h néz ez már ki, nagyon állejtõs, percekig csak vizslattam, h most WTF OMG MIVAN 😊 - a kardot is megvettem hozzá, de nemtom tényleg, h hogy került a boltoshoz a cucc 😊

btw vmi bugra lettem figyelmes, a villával kapcsolatban, történt ugyanis, hogy kiszedtem a pénzt, majd 50k- már lehetett volna 100 is, csak nem mentem vissza egybõl azt megtelt és ugyvolt egy darabig, majd mikor végeztem a tombal akkor mentem felvetttem stb. és mond miii WTFFF

hogy a fenébe lehet az, hogy 14 ezer florin jön be 20 percenként (vagy vmi ilyesmi mennyiség) 40+ nak kéne bejönni ahogy eddigis - asszem 40 volt vagy 20 mind1 - de ezt nem értem, mi történt volna ? VISSZAESÉS FTW 😛

azok valóban jok, nekem megvannak már 1 ideje, de nem igazán tudok öket hasznositani mivel vmi nem stimm...

pl tegnap is lándzsa a kezembe, kijelölöm az ellent, háttal van nekem odamek, 4 -en állnak ott, hosszan X és semmi, simán üt, nemtom nem sikerült még ez ugy igazán nekem

a soktõr eldobással is hasonló volt eddig - a homokdobás az ment, de mikor tegnap akartam meg nem, mondom mi a fasz, csak combatban lehet ezeket, mikor már elkezdödött, vagy mi a fene, ott állok a brute elött oszt les, én meg hiába jelöltem ki az "öklöm" és hosszan x semmi...

<#eljen>

a keményebb õrök már nem hajolnak le a lovettáért 😄DD - de szomtam csinálni - am jóakul irsz 😄DD - én akkor biztos felnevettem volna 😊(jahogy te is nevettél, bocs elöször pont nem azt olvastam😄), majd kiprobálom, azzal a kétkezessel még nem counteroltam õket

Tanuld még meg a specko dolgokat a ténernél (asszem 10K körül vannak, kivéve az elsõt az ingyen van), az is jó móka; földet a szemükbe szorni, lábukat kisöpörni a lándzsával, vagy az egyik kedvencem a dobókésekkel egyszerre sok õrt ledobni.... állat

Pénzszórás akkor jó poén ha üldöznek 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Biztos a villából lopta ki. Most meg eladja Ezionak. Jó boltot csinál 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Megint láttam valamit, amit eddig nem:
Szokásos csata, 1 brute és vagy 10 katona. Túlerõ. Nekem 😊))
Na tehát, a brutenál szokásos lefegyverzés, saját kétkezes kardjával agyoncsapás (ezt egyszerûen nem tudom megunni <#vigyor><#vigyor><#vigyor>) és ha már nálam volt, gondoltam kinyírom vele a maradék csákókat. Jön az ellen (sima katona), nyomom a szokásos counterkillt, erre Ezio kimozdul, beleállítja a a katona homlokának a közepébe a pallost (úgy orrnyeregig), majd a csávó karddal a fejében eldõl, mint egy zsák. Úgy feküdt a földön mint valami bizarr, minimalista sír, égmek meredõ pallossal a fejében fejfának. Eszméletlen jól nézett ki és morbidsága ellenére, nem tudtam megállni, hogy ne nyerítsek fel hangosan 😄😄😄

A másik kedvencem mostanság az önkiszolgáló íjászok (éppen tollakat keresgélek). Az a jó velencében, hogy rengeteg a víz, az íjász hullája lecsúszik a tetõrõl és általában a vízbe esik (már ha jónevelt) és az eltakarítással se kell foglalkozni. Bár csak a többi hulla is elsétálna a legközelebbi kútig, szénaboglyáig vagy hasonló ... 😄😄😄

Próbáltatok már pénzt szét szórni? Úgy vetik rá magukat (az õrök is), mint éhes mókus a föld utolsó mogyorójára 😄😄😄

elitehun
Nem véletlenül kereskedõ 😉
kali=kalapács 😊

lol jah jo csak érted altair kardja hát mondom mihez járhatnak máshoz mint... 😄D az szép h ha annál lehet megvenni, de örülnék ha mondjuk 400k lenne, akkor jobban élvezénk, 40k nemsok, mintha véletlenül kiesne Ezio zsebébõl pár garas florin 😄

Seth
Nem, az nem jár hozzá, ne zavarj össze. Azt a kardot majd a villában tudod megvenni a kereskedõnél asszem 40k-ért. Hogyan jutott hozzá a kereskedõ az mondjuk rejtély 😊

PSN ID.: Beegabor

na igy világos 😊 h az is jár akkor hozzá - akkor az 50 toll nem sietõs

Prince23
Tavasz, március környékén

PC-re mikor jön ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Seth
Altair kardja

Seth
Lesd a térképet majdcsak megjelenik ahogy haladsz a sztorival, nem hinném, hogy úgy el lehet hagyni. A viewpointokat az összeset csináld meg

Seth, vagy valaki, elmondaná akkor nekem, hogy az uccsó
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
tombal kapcsolatban mi a helyzet, kb mikor jutok el oda v vmi, btw, az 5. nagyon fasza volt, az a bazilikás, mikor 4 puzzlet kell megoldani, nagyon nyomtam neki 😄 😉

kalira ?

kard ?

Seth
Ha kiváncsi vagy rá és le akarod lõni a poént akkor inkább nézd meg youtube-on. assassin's creed the truth

elitehun
ÉS spoilerben leírod hogy mi az pls?
Seth
Sosem használtam,mert kisebb vmelyik értéke mint a kardé, ígyhát marhára felesleges miután a kard sokal korábban megvolt.

A megérzésed helyes 😊. Amúgy nem pucérok , csak vmi szuper feszülõs cumó van rajtuk

Ha minden igaz, küldtem valamit Live-on.

Sejtettem, hogy majd egybe vágja és talán hang is lesz, mert az így elég darabos és zavaros.

Most 18 van meg a 20-ból, már alig várom, hogy meglegyen mind. Én valami olyasmire tippelek a pucér férn és nõ, meg a kertes jelenetek miatt, hogy valami Éden Kertes banzáj lessz a videóban, de ez csak megérzés ...

Altair kardjának minden értéke max, mostmár kívámcsi vagyok én is a kalira.

Seth
Majd ha meglesz mind, akkor lejátsza egyben, teljes hosszában, hanggal

😮 bocs a duplapostért, mind1 hadd pörögjön a tápik -
és mennyire jó az a kis kalapács ?😄😛 legalább minden értéke full ?😛 érdemes még a játék végezte elött megszerezni vagy tökmind1 ? meg lentebb Caine emlitette, h jár tán fegyó is Altair páncéljához, ahhoz viszonyítva, habár nem is tudom mennyire akarom tudni, legalábbis azt, h a kettõhöz viszonyitva mi a különbség - meg márcsak 1 tomb kell, Velence ugye, de már itt voltam pár órája velencében mikor kiadta a helyet, h hova mehetek, emlékeid szerint, innen ugye nem a játék legvége elött lesz lehetöségem elmenni az uccsó tomb-ba ?😊

😮 hát én mindig megnézem õket, mert ugye alapból lejácca, aztán még egyszer rányomok, nagyon kiváncsi leszek, mert ha rányomok, h play all akkor akadozva nyomja, úgyis látni azért dolgokat, de eddig nem fostam azért össze magam 😄D

Azért privibe v itt elmondhatod a gt-d 😊

btw mostmár kezdek én is telelenni lovettával 😊 zsírosan vastag a zsebem, de még a tiédet azért nem koccolja xD

btw, tegnap voltak jó harcaim 😊 szeretem kombinálni a dolgokat, hogy egy harcba több fegyvert bevetek, én nemtom h meik ellenfél ellen melyik fegyver a jó, azt nem igazán jegyeztem meg nemtom 😄

Viszont jönnek rám, na mondom gyertek kis sneciekgeciek - piff puff paff, egy counter két counter, 1 disarm, még 1 - grab torokvágás - x -es combo kill, beakasztom neki- elvágom a torkát, SNEAKY INSTANT KILL with RÖVID TÕR 😄DDD xDD HÁTULRÓL PAFF GECI KÉTKÉZZEL BELE A FEJIBE H megne sántuljon - AZTÁN VÁLTÁS HIDDEN BLADE, HIDDEN BLADE COUNTER, SZEMEMSZÚR, MELKASON, TOROKVÁGÁS- KÉTKÉZZEL GYOMRON BEAKASZT ÉS TESTEL ODÉBLÖK 😄
És az új fav, amit tegnap láttam elõször egy páncélozottt lovagon v nem, mind1 😊 HIDDEN BLADE COUNTER, DE CSAK 1 KEZES - LENYOMTA A KIS GECieeKK A TORKÁN KERESZTÜL A sneciekkKnek és még bent tartotta, aztán mikor KIHÚZTA JÓ OBOÁSOS VÉRES VOLT A POFÁLYA 😄 ÉS MÉG SZÉPEN LEengedte a testit a fõdre 😄DD LÁÁÁV

Seth
egy jó kis kalapács

Seth
20 db van összesen az egész játékban. Feloldottam, utána csak lestem XD

Na mondjad csak, h mit 😄 akkor még lehet a sztori vége elõtt összekapok azt a 50-et 😛

www.gamer365.hu ÉV JÁTÉKA SZAVAZÁS - én már leadtam a voksom, tegyétek meg ti is 😛 - Nagyon valószinû, h ott lesz az elsõ helyen, de nagy versenybe van a Batman:AA és az Uncharted 2- vel - szal hajrá, aki úgyérzi ez a év játéka, akkor go és szavazzon (regelni kell)

HÁt basszatok meg ez a játék vmi beszarás, alig tudtam letenni, teh áááh - hajnali 3 kor már abba kellett hagynom

Annyit lehet errõl a játékról beszélni, mint egy nagy RPG-rõl, nem vicc

Mindig történnek olyan momentumok, hogy az vmi hihetetlen, legszívesebben, darálnám most az újjammal és úgy érnem, mert annyira gyorsan akarnám mondani 😊

elitehun
Ti már kioldottátok a Nagy Titkot? Tudtommal úgy lehet kioldani hogy ha az összes városban megkeressük az információ töredékeket. Meg képrejtvényeket kell kioldani. Városonként asszem 16 darab van.
offkorzreg
köszie 😊