7877
  • Shep
    Tudom mire írtad, de te is felfoghattad volna én mire írtam.
  • Skynet
    Tudtommal a Cod6ból sem ment el 1 millió példány pc-n...:D
    Neked lehet hogy nem szörnyű.
    De ha a pénzéhséget veszed alapul akkor a kiadó mondhatja azt hogy: Mivel konzolon a jelentősen gyengébb warez miatt kb 10-15ször több fogyott,ezért a pc felejtős. Vagy gyorsan csapjatok össze vmi átiratot.
    A COD6-nál 10milliós össz eladásnál tartott a pc 600.000-nél...És a COD húzónév,eleinte a warez ellen is jó volt így többen vették.
    Pc-n a Sims és az MMO-k fogynak jól. Ennyi.
    Meg esetleg a multiplayer játékok amiknél ideiglenesen megoldják a warez-t. Kíváncsian várom BFBC2-ből mennyi megy el pc-n.
  • CroftManor
    mért érzed magad átverve? warez mindig is volt, van és lesz. mellesleg ez a játék eleve már ősszel megjelent konzolra, én pl nyilván nem veszem meg PCre is hamár egyszer xboxra megvettem plusz fizettem külön a DLCkért is.
  • MerlinW
    Ez lárifári. Amíg tudnak egy (szubjektív) sz@r játékkal is millárdos bevételeket szerezni (COD), addig lesz PC-s játékfejlesztés. Az is hzzátartozik, hogy a játékosok 70%-a PC-s.
    Végére egy kis matek: a nagyobb játékok átlagosan 20 millió dollárból készülnek. Ez kb 4 milliárd Ft. Ha eladnak 1 millió példányt, ami a nagy nevek esetében általános dolog napjainkban, az 10 milliárd Ft bevételt jelen. Nem olyan savanyú az a szőlő hidd el.
  • enlightened
    Veled van a gond mert rajtad kívül mindenki értette amit írtam és nem akadt fenn rajta. De örülök, hogy visszatértél, egy kicsit kötekedni.
  • Shep
    Ha te azért veszel játékot, hogy az elsők között vidf végig akkor ott valami gond van.
  • enlightened
    Hát nem tudom, de kezdem úgy érezni, hogy tényleg fordulópont előtt áll a PC-s játékipar. A crackerek már pofátlanul gyorsan dolgoznak, előbb feltörik a gamet mint hogy megjelenne, ez így nem fog továbbmenni, tényleg nem fognak semmit se csinálni PC-re. Én a helyükben az assa 2-t se készítettem volna már el. Megjelent szépen PS-re meg xbox-ra ősszel és úgy is hagytam volna:D.
  • Skynet
    Az a baj hogy maguk alatt vágták a fát..
    A védelem miatt elég sokan döntöttek úgy hogy helló akkor nem veszik meg. Ezekután végképp nem fogják,mert a warezzal nyugodtabban játszhatnak.
    Singleplayer játék sosem lesz warezbiztos, a felesleges nomrál vásárlókat szivató védelemmel pedig inkább csak még több vásárlót vesztenek.
    Majd a sok seggarcú warezpisti ráébred arra miért is nem kéne minden nagynevű játékot (ami elött heteket tölt) lewarezolni,amikor a játékfejlesztők félredobják a pc fejlesztéseket (és biza egyre több van ebből,és egyre több az összecsapott konzolport).
  • CroftManor
    kép
    kép1
    kép2
  • enlightened
    Ettől függetlenül megveszem, mert mondtam hogy gyűjtő vagyok, csak idegesít, hogy fizetek azért hogy szarabb verziót kapjak mint a crackelt.
  • enlightened
    Hát figy, most adjak 10ezret azért amiért te semmit nem adsz és kénylemesebben is játszol mert net se kell?
  • enlightened
    Ennél a DRM-nél ezek szerint még a starforce is keményebb volt ezek szerint. Vagy csak a skidrownál ezerszer jobb programozók vannak mint Ubi-nál.
  • MerlinW
    Túl sokat foglalkozol másokkal:)
  • enlightened
    Tökre nem éri meg megvenni. Mire megveszem vérpisti már túl van az első két pályán és net se kellett neki hozzá:S Le vagyok lombozva átverve érzem magam.
  • CroftManor
    sőt már a hang is angol...
  • CroftManor
    hát nem egészen...
  • atila4
    le lehet tölteni az angol nyelvi file-kat :D
  • atila4
    Erre számítani lehetett :) Nem tudnak még olyan védelmet kitalálni amit nem lehet feltörni :D
  • enlightened
    Jó de hogy írta át a nyelvet a képeken, ha ez az orosz, ha meg az angol honnan van meg?
  • enlightened
    Hát asszen ezek után nem kell izgulni, hogy nem jut a boltba. Megint én fogom megszívni mert megveszem a gamet. Igaza van az Ubinak ha többet nem csinál semmit, ezek után nekem se lenne sok kedvem:D
  • atila4
    jajj hogy lehetsz ilyen... -.-" tök mind1 a nyelv
    a program kodok ugyanugy vannak megírva angolon mint oroszon....
  • enlightened
    Feltörték az angol verztiót ráadásul???????????

Valaki mondja, hogy ez nem igaz. Az angol még ki se jött mégis hogy törték fel?
  • HeadHunter86
    Ez így van sajnos. Az ilyen ultrahiper sziper védelmek általában mindig rosszul sülnek el.
  • mac83
    katt
  • Skynet
    Ahogy sejteni lehetett feltörték,és innentől ráadásul még célszerűbb is a warezzal játszani mert az nem hajigál ki netszakadásnál...
    Szomorú,de ez a védelem nem a warez ellen volt jó,hanem a vásárlók ellen.
  • tommygear
    idáig tartott a drm sajnos :(
  • HeadHunter86
    Pár kép tőlem:

• MerlinW
    [Szociális probléma-OFF]

Nekem akkor se lógjon a neten. Fizessék az internetszámlámat vazze:D

Miután az első rész nem tetszett, erről viszont sok jót hallottam lehet, hogy majd letöltöm és megnézem. Játékot idén vettem már eleget, többel befürödtem (STALKER, AVP3, Avatar - 2-3 óra után mentek Vaterára), aztán nekem sincs mindig időm/kedvem sem az eladással pöcsölni, sem bukni 1-2-3ezer forintokat. No mindegy, én bajom. Csak nem szeretem, hogy ha a pénzemért az én fa**omat verik csalánba. Különben is kertes övezetben vagyok, többször előforul hogy szakadozik a net (Magyar belvároson kívüli DSL powa!), én meg nem ajánlom senkinek, hogy abban a 1-2 órában amit játékra tudok költeni heti 1-2 nap, közbeszóljon bármi is.

De mint az már le lett tisztázva, mindenkinek saját döntése warezol-e vagy sem, ha nem jár a szája:) Nekem warez kérdésem SG-n sosem volt, nem is lesz, ettől még nem leszek álszent:) Ha agresszív a védelem, én is duzzogni fogok. Mondjuk már kinőttem abból, hogy ne tudjak élni bármilyen játék nélkül:)

Nálam ez kb úgy néz ki, hogy évente veszek 20 játékot (átlagban 7-8 megy is tovább), letöltök 50-et, végigjátszok kettőt, 10 darab több ideig él mint 5 órána, a maradék 58 pedig 1-2 óra nyomkodás, aztán ha nincs szabad helyem, kuka. Kb ennyi maradt a játékos mivoltomból (és kb a semmire verek el évente 150.000Ft-ot:)). '84 óta játszom.. elfáradtam, öregszem:)
  • tommygear
    gta4hez van hivatalos nodvd launcher
  • norbi2fraktal
    mer nincs belőle ratail dvd
  • HeadHunter86

• Atkamon
    Nem értem, ha feltörték az SH-t, akkor az AC miért nincs még fenn?:D
  • Atkamon
    Hát ez az, hogy egy mentéssel... a mentések még mindig nem működnek...
  • grebber
    Na a holnapi nap le is vehetitek majd szerintem a számlálot:

Silent.Hunter.5.Battle.of.the.Atlantic-SKIDROW Ezen is ugyanez a védelem van!

Szegény Ubi.
  • norbi2fraktal
    amugy is a SKIDROW feltörte a Silent Hunter V-is :D éljeen:D
  • HeadHunter86
    A warezt ki lehet ütni. Most toltam vele fél órát. Igaz nem az elejétől hanem már egy mentéssel. Azt mondják néha elfehéredik a kép. Nálam ilyen még nem volt. HA kell tudok képet rakni. Hogy hogyan néz ki.
  • Scouser
    Köszönöm, látom azért vannak még jóérzésű emberek...

Egyébként nem is olyan kevesen vagyunk ám, akik eredeti játékokat vesznek. Sokszor járok a CD Galaxisban, de még egyszer sem volt olyan, hogy rajtam kívül legalább egy valaki ne állt volna a kasszánál...
  • grebber
    Én GTA 4-et nem akartam megvenni mert ment a multi meg minden más live-os koddal.De STEAM akciót 2050ft-ért nem hagyhattam ki így hát megvettem!
  • Attelee
    Te aztán megmondtad ecsém!
    Igazad van egyébként!Azok meg akik tanyán laknak,és szaladgálnak
    ismeröshöz h add már ide meg töltsd már le nekem azok vegyenek konzolt baxxákmeg!

BaLeeX:
    Én ha megvenném és korrekt védelem lenne rajta még örülnék is neki, hogy amiért én pénzt adtam azt más nem élvezheti ingyen.
    Ez a játék pedig (konzol verzió alapján) bőven megéri az árát...

Én is mikor megvettem a GTA 4-et 12000Ft-ért marhára felkurta az agyam amikor feltörték 2-3 hét mulva,és jöttek a Pistikék verni magukat a topikba.
  • Kongy
    Én rohadtul megfogom venni, de mint már mondom most 20adjára már elő is rendeltem...