Assassin's Creed II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Am gamestore-on rendeltem. Tudtok róla mondani vmit? Várjak még a héten vagy adjam le a rendelést máshol?
Nothing is True, Everything is Permitted
És ez lesz az elsõ játékod?
Gratula!
Jól fogsz szórakozni, ne aggódj 😄😄😄
Nagyon szép, nagyon változatos, sok újítás, sok kis apróság és az elsõnél is jobb sztori. A nehézség tökéletes, a csaták pont elég nehezek, de ha okos vagy, akkor sokkal könnyebb.
Megért minden fillért.
Egyértelmûen az év játéka.
Mot megyek a maradék acsikért, meg tollakért.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
FUCK!!!
Megyek alszom rá egyet ...
btw vmi bugra lettem figyelmes, a villával kapcsolatban, történt ugyanis, hogy kiszedtem a pénzt, majd 50k- már lehetett volna 100 is, csak nem mentem vissza egybõl azt megtelt és ugyvolt egy darabig, majd mikor végeztem a tombal akkor mentem felvetttem stb. és mond miii WTFFF
hogy a fenébe lehet az, hogy 14 ezer florin jön be 20 percenként (vagy vmi ilyesmi mennyiség) 40+ nak kéne bejönni ahogy eddigis - asszem 40 volt vagy 20 mind1 - de ezt nem értem, mi történt volna ? VISSZAESÉS FTW 😛
pl tegnap is lándzsa a kezembe, kijelölöm az ellent, háttal van nekem odamek, 4 -en állnak ott, hosszan X és semmi, simán üt, nemtom nem sikerült még ez ugy igazán nekem
a soktõr eldobással is hasonló volt eddig - a homokdobás az ment, de mikor tegnap akartam meg nem, mondom mi a fasz, csak combatban lehet ezeket, mikor már elkezdödött, vagy mi a fene, ott állok a brute elött oszt les, én meg hiába jelöltem ki az "öklöm" és hosszan x semmi...
a keményebb õrök már nem hajolnak le a lovettáért 😄DD - de szomtam csinálni - am jóakul irsz 😄DD - én akkor biztos felnevettem volna 😊(jahogy te is nevettél, bocs elöször pont nem azt olvastam😄), majd kiprobálom, azzal a kétkezessel még nem counteroltam õket
Pénzszórás akkor jó poén ha üldöznek 😊
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Szokásos csata, 1 brute és vagy 10 katona. Túlerõ. Nekem 😊))
Na tehát, a brutenál szokásos lefegyverzés, saját kétkezes kardjával agyoncsapás (ezt egyszerûen nem tudom megunni <#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>) és ha már nálam volt, gondoltam kinyírom vele a maradék csákókat. Jön az ellen (sima katona), nyomom a szokásos counterkillt, erre Ezio kimozdul, beleállítja a a katona homlokának a közepébe a pallost (úgy orrnyeregig), majd a csávó karddal a fejében eldõl, mint egy zsák. Úgy feküdt a földön mint valami bizarr, minimalista sír, égmek meredõ pallossal a fejében fejfának. Eszméletlen jól nézett ki és morbidsága ellenére, nem tudtam megállni, hogy ne nyerítsek fel hangosan 😄😄😄
A másik kedvencem mostanság az önkiszolgáló íjászok (éppen tollakat keresgélek). Az a jó velencében, hogy rengeteg a víz, az íjász hullája lecsúszik a tetõrõl és általában a vízbe esik (már ha jónevelt) és az eltakarítással se kell foglalkozni. Bár csak a többi hulla is elsétálna a legközelebbi kútig, szénaboglyáig vagy hasonló ... 😄😄😄
Próbáltatok már pénzt szét szórni? Úgy vetik rá magukat (az õrök is), mint éhes mókus a föld utolsó mogyorójára 😄😄😄
PSN ID.: Beegabor
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most 18 van meg a 20-ból, már alig várom, hogy meglegyen mind. Én valami olyasmire tippelek a pucér férn és nõ, meg a kertes jelenetek miatt, hogy valami Éden Kertes banzáj lessz a videóban, de ez csak megérzés ...
btw mostmár kezdek én is telelenni lovettával 😊 zsírosan vastag a zsebem, de még a tiédet azért nem koccolja xD
btw, tegnap voltak jó harcaim 😊 szeretem kombinálni a dolgokat, hogy egy harcba több fegyvert bevetek, én nemtom h meik ellenfél ellen melyik fegyver a jó, azt nem igazán jegyeztem meg nemtom 😄
Viszont jönnek rám, na mondom gyertek kis sneciekgeciek - piff puff paff, egy counter két counter, 1 disarm, még 1 - grab torokvágás - x -es combo kill, beakasztom neki- elvágom a torkát, SNEAKY INSTANT KILL with RÖVID TÕR 😄DDD xDD HÁTULRÓL PAFF GECI KÉTKÉZZEL BELE A FEJIBE H megne sántuljon - AZTÁN VÁLTÁS HIDDEN BLADE, HIDDEN BLADE COUNTER, SZEMEMSZÚR, MELKASON, TOROKVÁGÁS- KÉTKÉZZEL GYOMRON BEAKASZT ÉS TESTEL ODÉBLÖK 😄
És az új fav, amit tegnap láttam elõször egy páncélozottt lovagon v nem, mind1 😊 HIDDEN BLADE COUNTER, DE CSAK 1 KEZES - LENYOMTA A KIS GECieeKK A TORKÁN KERESZTÜL A sneciekkKnek és még bent tartotta, aztán mikor KIHÚZTA JÓ OBOÁSOS VÉRES VOLT A POFÁLYA 😄 ÉS MÉG SZÉPEN LEengedte a testit a fõdre 😄DD LÁÁÁV
Annyit lehet errõl a játékról beszélni, mint egy nagy RPG-rõl, nem vicc
Mindig történnek olyan momentumok, hogy az vmi hihetetlen, legszívesebben, darálnám most az újjammal és úgy érnem, mert annyira gyorsan akarnám mondani 😊