Assassin's Creed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Végre megvan Altair nagymester páncélja! Pöpec😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

megjelenhetne már pc-re, már alig várom a hsz-eket h ki-mit gondol a játék végérõl :|
elitehun
Hát igen. Konzolt csak az ÜK-ban lehet venni <#worship>
Nálunk kurva drága az xbox. Kb 70000 ft

figyelj mondjuk hogy szard le ezeket a hülye argepes oldalalakt, valamelyik pesti konzolsshopból vegyél

kérlekszépen - ÜK-ba most néztem, meg neked, rákereshecc - fekete elit, 120GB-s minden extra tartozékkal vaccsi újjonnan 60 000 PÉZ - szinte ingyé van 😄

én még 80 vagy 85 ért vannak anno a gépet és csak sima 20gigás prémium

bazz desokat irtatok 😄 bocs CroftManor, úgyvolt, h leszek csak aztán mégsejött össze 😄 majdnem reggel 6 kor feküdtem le áhhh .D😄: 😄😄: 😄😄

Totti5
60asat váltotta fel a 120as azért kerül ugyan annyiba. 120asat vedd természtesen, de ha a fehér tetszik, akkor a 60asat, mert amúgy ugyan az.

CroftManor
Oks. Még egy utolsó kérdés: ezt vagy ezt? Árban nem nagy eltérés van az árgép.hu szerint, nyílván érdemesebb a 120ast venni, de lehet ki se tudnám használni

Nothing is True, Everything is Permitted

Totti5
Simán tudod majd 1080pbe is futtatni ha a monitorod full HD, de sokat nem érsz vele mert a játékok 80%a 720pre van belõve ami tökéletes lesz a te kijelzõdön, még közelrõl is, mert nem egy nagy kijelzõrõl van szó.

Totti5
Aztán meg meglátod mennyi jó játék van konzolra és pebissantasz😊 érdekel pl a Condemned 2? csak konzolra jelent meg, vagy majd az új GTA? csak azon lesz elõször stb... jó dolog ha van egy kozol a háznál, hisz ez az elsõdleges játékplatform, erre jön a legtöbb játék idõben, vagy csak kizárólagosan. Persze a pécé sem rossz ha van, hisz arra is vannak jó játékok, de ez már csak pénz kérdése. Én pl pécére egy fillért nem költöttem már 4 éve és akkoriban is max egy közép alsó kategóriám volt, inkább játékokat veszek konzolra, másra nem herdálom el pénzt.

Nincs itthon LIVE, a magyar piac kicsi ahhoz hogy az MS ezzel foglalkozzon és a warez aránya is nagyon magas, de rá se ránts, sokat nem számít. Angol címmel kell regelni és elérhetõ majdnem minden szolgáltatás, pár demo vagy letölthetõ tartalom régiózáras. A multi, és minden más funkció kifogástalanul mûködik és használható.

Hogy AC2 is legyen, most vagyok a karneválba velencébe ( volt videókbe szóval nem spójler😊 ) bár ez még csak az eleje, de már most brutális a hangulat és a nyüzsi ami ott megy, hihetetlen.

CroftManor
Oks, akkor britként kell regelni. Meg azt mondták hogy a legtöbb xboxos játék csak a 720 p-t tudja kezelni, hiába van full HDs monitorom. <#rolleyes> Tehát inkább tvhez kéne venni. Ami nekem meg nincs.

Semennyire. Magyarországon nincs LIVE, úgyhogy itt nem tudsz regisztrálni (évek!!! óta igérgetik). A britekknél érdemes. Amúgy semmi különös, simán leregisztrálsz aztán kész, többet nem kell vele foglalkoznod.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

CroftManor
Am az mennyire igaz, hogy ha Magyarországként regisztrálom az xboxos profilom, akkor nem tudok letölteni DLCket pl? Csak ha britként regelek?

Igen pontosan. Ezt a Fable 2-ben elszúrták. Kiléptél átálítottad az Xboxon az idõt és újra elindítva a játékot, milliomos volt a karrakter. AC2-ben ezt kompenzálja a hugi, hogy a fölét lenyulja. Amúgy ha jól vettem ki úgy egy órát töltõdik a láda függetlenül a maximált összegtõl, mert arányosítva leosztja a gép. Azaz ahogy nõ a telek értéke és 20 percenként befolyt összeg, úgy tolják ki a láda végösszegét is, ami a fullos kipörgetés esetén olyan 58000f körül van (nem emléxem pontosan). A végén már annyi pénzem volt, hogy hagytam a hugit jól élni. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

á, akkor lehet szöszmötölni a világban, amíg megtellik ... 😄
köszi

CroftManor
Hát ha azt nézzük, hogy hónapokat megelõzõen játszhatok konzolon az AC2vel, akkor nekem megéri. Ettõl függetlenül még veszek majd játékot boxra, de jelen pillanatban csak ez érdekel

Seth
a végére olyan 55k körül ha jól emlékszem Ha megtelik a láda,akkor ki kell venni, hogy újra menjen bele a lóvé

PSN ID.: Beegabor

Elkeztem feljeleszteni a villát.
20 percenként jön a bevétel (mostmár több mint 7000), de azt mondta a hugi, hogy ha túl sok pénz összejön, akkor a töbletet õ lecsippenti (gondolom a teszidõszakban valaelyik jól fejlett tesztelõ ott hagyta a gépet estére és reggelre lett egy milliomos orgyilkosa 😄😄😄)

A lényeg: mennyi a limit a ládában?
köszi

Én potosan egy játék miatt vettem konzolt.
És nem bántam megazóta sem.

Atkamon
Én is elgondolkodtam, és felvetettem a lehetõségét, hogy veszek konzolt csak emiatt a játék miatt, de aztán mégsem... Nem adom meg ezt az örömöt a ubisoft-nak😛

gfreak
te egészen komolyan egyetlen játékért szeretnél venni egy konzolt???<#fejvakaras>

tényleg frankó kis kosztümös/kardozós filmet lehetne csinálni a játékból, csak az aranykezû Uwe B. lehetõleg kimaradjon belõle 😄 nem hiszem mondjuk hogy hatalmas sikerprodukció születne...max pár játékos megnézné...

Racism is a weapon of mass destruction!

CroftManor
Hát nem tudom mi lesz, mert én mindig is PCs voltam, most is csak azért akarok boxot venni, mert PCre csak vmikor jövõ tavasszal jön ki az AC2.

tényleg milyen jó lenne ha csinálnának rendes filmet belõle, és u.ezekkel a színészekkel/modellekkel készítenék el...😮
lol😄 mongyuk van benne valami 😛
Seth
Értem, Francisco Randez neked jobban bejön , semmi gond, tõlem nem tudja meg senki <#idiota>

Atkamon
Ja, õ annyira nem látványos... mármint😄 érted... 😛

Seth
Kristen Bell-rõl, de elég béna lett a drága

Atkamon
Hát ja😄 De amúgy Shaun Hastings-t is egy létezõ emberrõl mintázták, még a hangját is õ adta. Danny Wallace a neve. Lucy-t kirõl mintázták?

AC filmbe tökéletesebb Desmondot nem is találnának, nem gondolod?😄
Atkamon
ANYÁD!!😄

Nem is tudtam errõl😄 hát ez... wow😄

egy kis ON: azt tudtátok, hogy Desmond karakterét is mintázták vkirõl mint Lucyét? Utánanéztem, egy Francisco Randez nevû fószerrõl... kigúgliztam, elég durva, 1-2 képén tökre felismerhetõ h Desmondot róla modellezték 😮
Pontosan.

11-nél csak egyszer adtam többet új játékért: Halo 3 Legendary Edition (Game+Extrák+doboz+sisak) 13e.

Atkamon
öööh, nem tom, én sok helyen 17ezerért látok új játékokat boxra. 576-ban is, saturn-ban is, bár ezek gondolom olyan helyek, amiket itt senki sem ajánl😛

gfreak
igen, úgy értettem hogy míg nem tudom letépni a fóliát a dobozról és bepattintani a korongot a gépbe 😄DDD

addig marad a saboteur 😄DD

elitehun
a valszeg XD
Én is a saboteurt nyomtam. nem egy rossz játék az fix 😄
TDC Geronimo
dupla annyiba? legrosszabb esetbe 13k, de most pl ahonnan én veszem ott 11k minden új game. Okosan kell vásárolni nem ilyen szutyok media markt és társaiba vásárolgatni.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

zaki
szerintem úgy értette hogy amíg nem jön pcre addig eljátszik a sabotourrel 😄

elitehun
Hogy érted hogy a setupot? már van warez? gondolom nem mert akkor jobban pörögne a topik 😛
Atkamon
Jaa, láttam gametrailers-ön a review-t, ott is mutatták😛 Én is beterveztem most még elég sok játékot a PC-s megjelenésig, csak pénzem nincs T_T

Ma kijött amúgy az 1.0-ás patch PS3-ra, 11-én pedig XBox-ra jön😉

gfreak
nekem is tetszettek...meg tök szívesen elgyüjtögetek én mindenféle szirszart, remek környezetben, szépen kidolgozott mozgással párosítva 😄DD most pl. a The Saboteur-rel nyomulok, ugyan messze nem AC, de kicsit hozza azt az érzést...ezzel kárpótlom magam amíg el nem tudom indítani az AC2 setupot 😄DD mellesleg a Saboteur azót kirúgott fejlesztõi is tisztelegnek az AC elõtt, és az egyik versenyautót elnevezték Altair-nak 😄DD

Atkamon
Egyetértek. A konzolokról szóló beszélgetéseknek megvannak a saját topikjaik, maradjunk a játéknál😊

Én személyszerint nagyonnagyon örülök, hogy bennehagyták a view point-okat, imádtam õket az 1-ben is.

gfreak
1.: nálam a shift nagyon pengén nézett ki, és úgy töltött ahogy a hígfos spriccelt 😄 (nincs atomerõmûvem nekem sem)

2.: ha erre a pár konzolátirat játékra építed fel a 'leáldozást' akkor igazad van, még szerencse hogy a játékfejlesztõk nem így gondolkodnak 😄

3.: nem lehetne a 'vegyél konzolt' reklámkampányt felfüggeszteni végre? írjatok a játékról, milyen szép, milyen fasza, szívesen látunk képeket, videókat, spoilermentes élményeket, de most már elég lesz a konzolok dicsõítésébõl, köszönjük 😄

Én is szerettem az AC1-et. Nekem személyszerint Altair karaktere szimpatikusabb, mint a nagypofájú Ezio.

Na ja ha Bluray filmeket akarsz nézni akkor is a PS3 a te géped. Bár akkor vegyél hozzá egy távirányítot, mert kontrolerrel filmet nézni... bár biztos meg lehet szokni.
Ha meg Bluray filmeket veszel magadnak, akkor a játékárak miatt nem is kell aggódnod, mert Bluray filmárak a csillagokban vannak, ahhoz képest minden olcsó már.
Meg nem kell a warezon se vacillálnod, mert az PS3-on nincs.
(Ezzel együtt én XBox360 sem warezolok... ...de tényleg nem)

Petyus_
De ahogy Hoz_Hun is írta, az elsõ résznek is voltak elõnyei: ott sokkal jobban rákoncentráltál a gyilkosságokra, mert arról szólt az egész felvezetése, és tényleg a "monoton mellékküldetések" azért kellettek, hogy felderítsd, mikor kell lecsapnod, kaptál térképet az õrökrõl, tippeket, hogy honnan közelíts, stb. Az más kérdés, hogy a játék nem követelte meg, hogy használd ezeket az ismereteket, de jobban bele tudtad élni magad, hogy te egy kivülálló, magányos gyilkos vagy. 😄

Én imádtam azt is. A 2 játékmenete annyiban más, amennyiben Ezio is egy teljesen más karakter, mint Altair. Meg látszik, hogy sokkal nagyobb stáb dolgozott rajta, tényleg nincsenek copy+paste megoldások, mint a "generikus templom" az elsõben, meg a hírnökök is többféle szöveget nyomnak. Meg persze több a tennivaló is, az biztos, hogy jobban "le tudja kötni magát az ember". Viszont az a hátránya is megvan, hogy a "nagy gyilkosságok" is eléggé generikus missziók, nem emelkednek ki a játékmenetbõl, mint az elsõben.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Opcionális. Mondjuk jól eltévedsz, ha nem csinálod meg, mert addig nem fedi fel a térkép azon részét. Na meg a scrollokat is nehezebben találod meg nélküle. Mondjuk én pont örülök neki hogy benthagyták. 😊

Petyus_
Vagy kell neki blu-ray vagy ingyenmulti vagy wifi, vagy szeretne egy halk, kulturált konzolt. Már ez megéri azt a +10k befektetést. Azt nem értem, hogy miért írod azt, hogy PS3-at CSAK akkor vegyen, ha annak az exkluzívjaira van ráizgulva.

Seth
"De azt nem értem, hogy ha valaki utálta az elsõ részt, ezt miért szeretné."

Itt vagyok én élõ példának ennek cáfolására. 😊

Egyszerûen gyorsabb lett az egész játékmenet, nem olyan lassú monoton a történetvezetés mint az elõdben. Több a tennivaló

Petyus_
PS3-on más az élsimítás a játékban, kevésbé recés, viszont homályosabb lesz tõle a kép kicsit. Összhatásában fasza filmszerû. 😄

Petyus_
Bennehagyták, szerencsére. Nagyon kár lenne érte, ha nem tudnál a magasból letekinteni a városokra.

Egyébként a játékmenet lényegileg ugyanaz, pár idegesítõ hülyeségtõl megszabadították (pl. lehet vágtázni, és nem lesznek a katonák idegesek), GTA-s lett a játékmenet az elsõ részhez képest (ami történeti szempontból érthetõ, ezt jól megoldották), meg vannak plusz dolgok (karakterfejlesztés, pimpelés), úszás, jármûvek, stb.

De azt nem értem, hogy ha valaki utálta az elsõ részt, ezt miért szeretné.