7877
  • enlightened
    Na én is pont ezt mondom, ezt a visszamondás amugy sem tudom te hol látod atkamon, mert ezt te nem láthatod ki mond vissza. Meg miután az előrendeléssel te még nem nyilatkoztál semmirol, ez nem jelent számodra semmilyen kötelezettséget ha nem veszed meg de elorendelted akkor se történik semmi. Igy az elorendeléseket nem szokták visszamondani, mert azzal kb semmi se történt csak jelezted hogy ha lesz esetleg majd megveszed, de ez nem számit szerződésnek.
  • DarkSector
    nem hiszem hogy viasszamonnyák.
    ez ígyis úgyis jó játék, ha már megvesznek valamit, akkor inkább ezt.
    ennek lesz későbbis értéke...gondolom...:)
  • enlightened
    Persze most nehogymár ettől vonják vissza, midnenkinek van állandó nete, ezért nem fogják visszamondani. De ha visszavonják annál jobb, legalább pénteken nem lesz tülekedés és jut nekem is mindenképp.
  • DarkSector
    neked eredetivel eddig hány percet sikerült össz-vissz? :)
  • Attelee
    Tényleg nem volt senki a Mammutban a Launch Partyn?
  • Atkamon
    Hát öhh, igazából épp az ellenkezője történik. Iszonyat sok ember pont a DRM miatt mondta vissza az előrendelést, és inkább megvárja a crack-et, vagy inkább nem is játszik a játékkal. Bármelyik nagyobb külföldi oldalt megnézed, mindenhol ezerrel szidják a DRM-et, és megesküsznek, hogy sohatöbbé nem fognak egy Ubisoft játékot sem megvenni ezzel a DRM-el.
    Play.com-on is a DRM bejelentése előtt annyian előrendelték a PC-s Black Edition-t, hogy mind elfogyott, most meg visszament a listába, annyian visszamondták.
  • Kongy
    az vicc, mer az AC2 producere azt mondta h "nekünk fontos a PC mint platform, mert szerzödésünk van az Intellel, és ezért kell, hogy az AC2 hibátlanul fusson PC-n"
  • Atkamon
    Semmiféle szarakodás nincs. A játék hivatalosan 4-én jelenik meg, az, hogy van olyan hely, ahol előbb kijött, az csak szerencse, vagy éppen pech, nézőpont kérdése.
  • enlightened
    Miért is zárjon be? Most fog inkább virágozni. Csomóan meg fogják most venni a DRM miatt a gamejeiket nem tudom miról beszélsz.
  • Kandurex
    Miért, mi történt?
  • zola2000
    LOL, asszem bezárhat az ubisoft pc részlege, bár amit eddig bejelentett az ubisoft pcre, az még gondolom megjelenik...
  • tommygear
    de jó lett volna menni részegen a launch partyra
  • Kongy
    Azt nem értem mit szarakodnak ennyit a kiadással...
  • tommygear
    előrendeled
  • tommygear
  • enlightened
    MIMI? síberia hogy rakattad félre? Hol? Nekem is félre tudnak rakni?

Légyszi mondd meg hogy hol???
  • gfreak
    mit nyomnak? fut nekik vagy két percig az a házibarkács fos....majd amikor beszívom a kézikönyv illatát :DDD
  • Atkamon
    A Ubisoftosok mondtak sokmindent a névről, de nemrég írtam, hogy ők sem azt mondták, hogy szószerint sas-t jelent. Régi nyelvezetből származik, amit még anno a görögből vettek, repülő vadászt, vadászmadarat jelent.
  • syberia2
    AC II félrerakva, már boltban van, pénteken megyek érte !!
  • Kongy
    Nekem nem nyitja meg a warez topicot. Honnan töltik ezek? ahol én néztem még nincs.
  • DarkSector
    nézz szét a topicban már most nyomják.
  • enlightened
    megnéztem az ezio szót az olasz szótárban ezt írják: ezio = aetius
    Honnan vettétek ezt a sas meg ilyen neveket? Tesómtól is megkérdeztem neki felsőfokója van olaszból azt mondta ilyen szót a sas-ra nem ismer. Ez az Aetius egy sima rendes olasz név, nem igazán van mögöttes jelentése. Honnan vettétek a sas-t?
  • atila4
    vagyis majdnem 3 :D
  • enlightened
    Huszárok, mindig ilyenek lesznek nem tudod őket megváltoztatni, de most ráfaragnak mert akik megveszik most kivételesen elobb fognak tudni játszani mint ok.
  • DarkSector
    előfordulhat, hátmég azok a warezosok akik mérgükben megrendelték...:)
  • DarkSector
    jah olvasom nah erről beszélek amíg nem lesz kötelező élő személlyel a neten komunikálni, vagyis nem online multi, addig beszopják, franón tökmindegy mekkora védelemmel csöcsörésznek, és mivel offline, még patch is alkalmatlan ezellen a későbbiekben, úgyhogy szoppancs, mennyi idő is telt el?
  • Attelee
    Na ha ilyen hamar feltörik akkor az Ubisoft olyan szinten fog besértödni,h
    semmilyen játékot nem fog kiadni PC-re!
    /Megyek nézek Xbox árakat!/
  • atila4
    de van
  • DarkSector
    nincs is warez topic.
  • DarkSector
    többi országban 4x annyi.
  • tommygear
    kidob egy idő után úgyis
  • Kandurex
    Nem fut, felesleges rajta agyalni, megáll mert nincs hitelesítve. Ez az egész házi warez röhej.

Egyébként meg #41 hozzászólás a warez topikba, a kép linkelője írt.

Szóval nem kell minden huszárnak bejárni egy kis kamu örömhírrel.
  • snake200
    múkodj
  • snake200
    azt irja a képek allatt hogy mükögik a mentés is
  • tommygear
    menteni nem lehet szal lófaszt nem ér még
  • mikiking
    igazad van,nem 5.-én hanem 3.-án megtörtént ,vagyis ma
  • atila4
    szerintem vehetitek le a számlálót :) nézzetek a warez topicba :):)
  • zola2000
    Ja bocs ez a #2316ra ment (nem jó a válasz erre gomb az opera mini 4el)
  • zola2000
    "A pcs tábor akkora mint az összes konzol kétszer"

Csak kelet európában és dél koreában van ez így.
  • Kongy
    Szóval a "nincs warez" számláló addig számol amíg fel nem törik? Még 1 hónapig számolhat minimum. :-P De ugyis feltörik majd, csak nem 5-én. :P