Assassin's Creed II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
kérlekszépen - ÜK-ba most néztem, meg neked, rákereshecc - fekete elit, 120GB-s minden extra tartozékkal vaccsi újjonnan 60 000 PÉZ - szinte ingyé van 😄
én még 80 vagy 85 ért vannak anno a gépet és csak sima 20gigás prémium
Nincs itthon LIVE, a magyar piac kicsi ahhoz hogy az MS ezzel foglalkozzon és a warez aránya is nagyon magas, de rá se ránts, sokat nem számít. Angol címmel kell regelni és elérhetõ majdnem minden szolgáltatás, pár demo vagy letölthetõ tartalom régiózáras. A multi, és minden más funkció kifogástalanul mûködik és használható.
Hogy AC2 is legyen, most vagyok a karneválba velencébe ( volt videókbe szóval nem spójler😊 ) bár ez még csak az eleje, de már most brutális a hangulat és a nyüzsi ami ott megy, hihetetlen.
Nothing is True, Everything is Permitted
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
köszi
PSN ID.: Beegabor
20 percenként jön a bevétel (mostmár több mint 7000), de azt mondta a hugi, hogy ha túl sok pénz összejön, akkor a töbletet õ lecsippenti (gondolom a teszidõszakban valaelyik jól fejlett tesztelõ ott hagyta a gépet estére és reggelre lett egy milliomos orgyilkosa 😄😄😄)
A lényeg: mennyi a limit a ládában?
köszi
És nem bántam megazóta sem.
tényleg frankó kis kosztümös/kardozós filmet lehetne csinálni a játékból, csak az aranykezû Uwe B. lehetõleg kimaradjon belõle 😄 nem hiszem mondjuk hogy hatalmas sikerprodukció születne...max pár játékos megnézné...
Racism is a weapon of mass destruction!
11-nél csak egyszer adtam többet új játékért: Halo 3 Legendary Edition (Game+Extrák+doboz+sisak) 13e.
addig marad a saboteur 😄DD
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ma kijött amúgy az 1.0-ás patch PS3-ra, 11-én pedig XBox-ra jön😉
Én személyszerint nagyonnagyon örülök, hogy bennehagyták a view point-okat, imádtam õket az 1-ben is.
2.: ha erre a pár konzolátirat játékra építed fel a 'leáldozást' akkor igazad van, még szerencse hogy a játékfejlesztõk nem így gondolkodnak 😄
3.: nem lehetne a 'vegyél konzolt' reklámkampányt felfüggeszteni végre? írjatok a játékról, milyen szép, milyen fasza, szívesen látunk képeket, videókat, spoilermentes élményeket, de most már elég lesz a konzolok dicsõítésébõl, köszönjük 😄
Ha meg Bluray filmeket veszel magadnak, akkor a játékárak miatt nem is kell aggódnod, mert Bluray filmárak a csillagokban vannak, ahhoz képest minden olcsó már.
Meg nem kell a warezon se vacillálnod, mert az PS3-on nincs.
(Ezzel együtt én XBox360 sem warezolok... ...de tényleg nem)
Én imádtam azt is. A 2 játékmenete annyiban más, amennyiben Ezio is egy teljesen más karakter, mint Altair. Meg látszik, hogy sokkal nagyobb stáb dolgozott rajta, tényleg nincsenek copy+paste megoldások, mint a "generikus templom" az elsõben, meg a hírnökök is többféle szöveget nyomnak. Meg persze több a tennivaló is, az biztos, hogy jobban "le tudja kötni magát az ember". Viszont az a hátránya is megvan, hogy a "nagy gyilkosságok" is eléggé generikus missziók, nem emelkednek ki a játékmenetbõl, mint az elsõben.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Itt vagyok én élõ példának ennek cáfolására. 😊
Egyszerûen gyorsabb lett az egész játékmenet, nem olyan lassú monoton a történetvezetés mint az elõdben. Több a tennivaló
Egyébként a játékmenet lényegileg ugyanaz, pár idegesítõ hülyeségtõl megszabadították (pl. lehet vágtázni, és nem lesznek a katonák idegesek), GTA-s lett a játékmenet az elsõ részhez képest (ami történeti szempontból érthetõ, ezt jól megoldották), meg vannak plusz dolgok (karakterfejlesztés, pimpelés), úszás, jármûvek, stb.
De azt nem értem, hogy ha valaki utálta az elsõ részt, ezt miért szeretné.