7877
  • Kongy
    Az nem lehet. Nekem is kiirta, hogy nem sikerült menteni, de legközelebbi indításkor már sikerült szinkronizálni... Amúgy meg a gépen van 1 mappa, amiben benne vannak a savek, akk is ha online tárolod...
  • Pluskast
    Mindenkinek ez van. Az Ubi fórumán megy az anyázás. Sőt olvestam egy magyar srác kommentjét aki azt írta, hogy neki 12-14 órányi játékmenetet nem mentett el a szerver. Ha ez nálam is igaz lesz.. Vissza követelem a pénzemet! Bekaphatja az UBI....
  • Kongy
    Akk nem vágom. Tuti vhogy meglehet csinálni..
  • triplet
    Nem karnevál. Utánna sokkal.

Tommy: tudom hogy ez PC topik, de hát a játék az ugyan az:)
  • elitehun
    Már volt hozzá szerencsém
  • elitehun
    Nem tom. nekem egérrel könnyen megy
  • CroftManor
    ha vki nem látta volna még tőlem... Most épp aktuális :D
  • tommygear
    kit érdekel itt az xfos kedves mama2? :D
  • Kongy
    WTF? Karneválon? Ott egyszerűen csak figyeled a HUD-on a GPS-t. :D
  • triplet
    De egyre nem válaszoltatok nekem: hogy lehet a leggyorsabban megcsinálni az ilyen gyűjtős küldetéseket? Tudjátok ahol időre kell mondjuk 22 fehér kört összeszedni. Mert a hülye kamera miatt, és a félreugrások miatt nem sikerül sosem, és így nem tudom tovább vinni a történetet:S
  • Kongy
    Aztán úgy 10 perc után beszól xD :

• Kongy
    No, emberek, most eddig jut el a játék, ha futtatni akarom. :D

• elitehun
    engem még 1-szer se tudtak lekardozni. vagyis de egyszer de azért mert az egyik őr lelökött maradt egy hp-m egy másik őr meg levágott :S
    Am én szoktam használni a pisztolyt nagyon fílinges :D
  • Kongy
    Jaja, nagyon sokszor ugrottam rosszfele. Volt olyan, hogy a view pointról leugorva nem a szénakazalba estem. xD

Haverom megkérdezte hányszor jobb az AC1-nél.
    Mondom... háát kb úgy 1000x. :D
    -Akk készitek 1 heti hidegélelmet, mert az AC1et is 30 óráig toltam. xD
  • triplet
    Xboxon már a tököm tele van azzal hogy a kamerakezelés miatt azt sem látod hova ugrasz, és egyfolytában leesel...
  • Kongy
    Jaj, istenem! Amúgy se lehet meghalni. :D Játék alatt én 8x haltam meg, megnéztem. :D Ebből kb 7 biztosan leesés a bánázásom miatt, és kb 1 a kard általi halál. :D
  • Kongy
    Az is kemény ám, hogy a pisztolyt a játék során élesben egyszer sem használtam. :D Egyszerűen nem kellett. Amikor a karneválon a csávót azzal kellett volna kinyírni, akkor próbálta rámerőltetni. Mondom, nekem ne osszad az észt, hivtam a prostikat, elterelték az őröket, és meg felugrottam a hajóra és nyakonszúrtam a szemetet. :D
  • elitehun
    OK.
    Valaki nem tudja hogy az igaz-e hogy nem lehet meghalni Altair páncéljában? Mármint harc közben
  • snake200
  • tommygear
    mnem is rád értettem :)
  • Kongy
    De L.E.S.Z.A.R.O.M.
  • elitehun
    Itt nem a javításról van szó hanem hogy Altair páncélja! :D
  • elitehun
    Ez nem azt jelenti hogy végigszaladtam rajta. Csak ha megláttam a térképen a Tomb-ot elmentem oda megcsináltam aztán persze felfedeztem a várost.
  • Kongy
    Nekem volt volt hozzá türelmem. :P Leszarom Altair páncélját, a játék alatt a simát is alig kellett javítanom. :D
  • tommygear
    énis lassacskán fogok haladni, felfedezek mindent nem végigszaladok rajta rögtön :D
  • elitehun
    Akkor csak én voltam olyan elvetemült hogy amint lehetett csináltam a tombokat? :D
    Mit tegyek nagyon akartam Altair cuccát mivel nem kell javítani és rohadt jól néz ki
  • Kongy
    Nem várom, már tolnám. :D
  • bajsz
    megjelent végigvitted és már a 3.at várod?:D

nem vagy semmi banyek:D
  • Kongy
    No, sikerült belépni, be is fejeztem a főszálat. :) Hát, hihetetlen jó game volt, ha DRM nem lenne, akkor 10/10-et adnék rá... tényleg. Kicsit sajnálom, hogy végeztem, mert tolnám még. :) nagyon várom az AC3-at az érdekes befejezés miatt. :D Sajnos kicsit túl könnyű volt a főellen... konkrétan meg se sebzett, pedig bespájzoltam gyógyitalokkal. :D

Na, most még van hátra 5 tomb, amiből meg kell szereznem a cuccost. :)
  • MerlinW
    Válogatni lehet. Egyébként 90%-ban a szimpatikus emberek viszik a legtöbbre:) Az érdekbarátságot úgy kell felfogni, mint egy befektetést:)
  • enlightened
    Hmmm, hát amit mondasz igaz, de én nem fogok érdekből haverkodni, nem tudok egy full unszimpatikus embernek nyalizni érdekből sem.
  • MerlinW
    Egy egyetemen 5 évfolyamnyi, több száz, akár ezer ember tanul. Fel kell ismerni a tehetségeket, kapcsolatokkal rendelkező (családú) emberkéket, és összehaverkodni velük:) Én is anno barátkoztam pár jópolgárral (van aki most MS Mo.-nál dolgozik, van Guglis, IBM-es), ma gyakorlatilag az ő kapcsolataik által élek:) Ezt hívják asszem társadalmi körnek.

Az érdekbarátság csúnya dolog (egyébként nem az, ha a kétoldalú, viszont hasznos), azonban az ember életének ezen 5 évében meghatározó tényező.
  • enlightened
    És mégis kikkel kössek kapcsolatot, sok kocka aki körülvesz, nem igazán potenciális ilyen szempontból.
  • MerlinW
    Egy aranyigazság: "Egyetem lényege nem a diploma, hanem a kapcsolatszerzés" :)

Egy haverom pl. a BMI-re járt (Havas Henrik suli), aztán a TV2-nél kötött ki mint Tények - politika riporter. Az évfolyamtársai meg "csak" bejártak, nem haverkodtak, most diplomás hólapátolók:D
  • snake200
    de most télleg nem "okoskodás" miatt irom de engem 1x be enged 1x nem.
  • kill3r21

• enlightened
    Jade Raymond elég sokra vitte. Bát azt nem tom, hogy kijött az egyetemről és egyből felvették a Sony-hoz. Én ha végzek örülök ha valami itthoni kis céghez felvesznek 0 tapasztalattal még nem nagyon lehet ugrálni, nem értem ő hogy tudott egyből odamenni:S, de azért jó, hogy legalább egy jó np is dolgozik a szakmában.
  • MerlinW
    Egy bizonyos pontig lehet... azonban 100+ vagy 1000+ gigabites támadás földre küldi a védelem processzorát - támadasokat felismerni és lepattintani processzorművelet, legyen az router, tűzfal, proxy bármi, amíg erre koncentrál a védelem, nem tud mással foglalkozni, valamint logikusan a sávszélességet is terheli. Kb ez a DDoS (Distributed Denial of Service, azaz elosztott szolgáltatás megtagadással járó támadás) lényege, a "figyelem elterelés".
  • kill3r21
    Ha te mondod, amugy fogalmam sincs, télleg csak elinditottam, mászkáltam stbstb :)
  • Atkamon
    Az csak egy tomb... de a történet küldetéseket nem tudod elkezdeni:) Meg szerintem a tombot sem tudod befejezni.