Assassin's Creed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommygear
énis
enlightened
Rá eléggé, elõ is rendelem cdgalaxisba nehogy hoppon maradjak, hogy nem jut esetleg.

tommygear
ráizgult mindenki keményen 😄
cdgalaxisba remélem már ott lesz pénteken
enlightened
Azóta egyébként átjavították a hírt is péntekre😄. Mert elég nagy port kavartak vele.

enlightened
Nahh betelefonáltam megint. Közölték még mindig nincs game majd pénteken.

Mondom oké, de akkor nem kéne írni a weboldalra, mert ezzel sokakat megtévesztenek. Erre nem nagyon tudtak mit válaszolni. Mondjuk ezután a fake hír után már a pénteket se hiszem el nekik, tuti akkor is majd másnap rakják ki a polcra vagy nem tudom. A lényeg, hogy ne dõljön be senki az 576-nak nincs náluk se még AC2 a vevõket meg félretájékoztatták.

tommygear
nincs
Fehercsoki
Attelee
Nincs warez már??<#idiota>
Egyébként ha nem törik fel egy hónapig akkor kénytelen leszek megvenni!
8000-ért nem is drága,persze ha nem megy feljebb!

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

DarkSector
itt nem kell ugyanazt.
ettõl nem azt kell elvárni, mint egy rpg-tõl. De izlés kérdése, akinek nem tetszik, szíve joga, de nem monoton, ha azt nézem hogy teljes játékpaletta.
az akciójátékok brutál lineáris játékmenetét nézve ez sokkal több.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

snake200
nem vagy velle egyedül nyugi

Gigabyte MA785GT-UD3H I AMD Phenom II X4 955 BE C3 I GIGABYTE HD6850 I 2x2Gb DDR3 1333 mhz kingston I Gigabyte Supreb 550P I ACER AL2216W Cira Las Vegas I love his voice

tommygear
jó ezt már elmondtad egyszer ma
BaLeeX
Azért az mókás, hogy mikor õsszel kijött konzolra ment itt az észosztás, hogy hülye konzolosok mit írogatnak ide baromságokat.

Az elõzõ 2-3 oldalon tényleg sokkal értelmesebb témáról van szó. Tipikus PC topik lett. <#eljen><#buck>

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

CroftManor
ezzel a szaros game launcherrel nem tudok belépni, kéri h regisztráljak ubis regisztrációs lenne, tud valaki oroszul 😄 mert a végén mindig vmiylen hibát dob ki :S

Nothing is True, Everything is Permitted

tommygear
pl mi?
A francokat nem volt bugos😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

És az 1rõl?

every damn day

tommygear
igen az orosz clone, és?
am valaki nyisson már egy warez topikot
tommygear
nem a bugokról van itt konkréten szó, az elsõ se volt bugos sztem, hanem hogy annak monoton volt a játékmenete, ugyanazt kellett mindenhol csinálnie
tommygear
akkro olvass vissza van itt 2000 hsz csak dicsérik 😄 nem csak itt
Atkamon
Hát, én nem sokról tudok, ezt az egy videót ismerem. A Motion Capture színésszel egy interjú. Az elsõ percet át lehet pörgetni, csak a trailer az😄

hé valaki tud küldeni olyan hogyan készült az AC 2 videót?

every damn day

DarkSector
tény hogy a stílus ugyanaz, ha az elõzõ ugrabugra nem jön be valakinek, mert monnyuk fps-t szeret, akkor ez se jobb.
itt arról van szó, hogy az elsõ részen szinte minden bugot kellemetlenséget kijavítottak, a történet jobb szerintem és a városok kidolgozottabbak, és szerintem több a secret is.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

dienesoft
Végigvittem Xbox-on és azt kell, hogy mondjam, a tavalyi év LEGJOBB játéka volt nálam úgy, hogy az elsõ részét egyenesen gyûlölöm a mai napig. Egyszerûen gusztustalanul rossz lett az elsõ rész, dögunalom, vontatott, céltalan. A második részben pedig minden az ellentettjére fordított: a játékidõ alatt végig izgalmas volt, gyenge angoltudással is tökéletesen megérthetõ úgy, hogy az elsõt végig sem vittem. Ég és föld a különbség a kettõ között, a második részben egyszer sem akartam elnyomni a beszélgetéseket mert végig interaktív, az egész világa pezseg, mozog, él és ez az, amit tényleg csak akkor érzékelsz, ha kipróbálod. A játékban egy pillanatig sem unatkoztam, mert olyan világban érezhettem magam a történet elõrehaladtával, amit ezidáig egy játék sem tudott nekem úgy visszaadni, amennyire ez tudta. A képi világ, a mozgás, a hangok, a történet annyira komplex és lenyûgözõ, hogy észre sem veszed, ha órákig játszol vele. Szerintem egy vérbeli akciógémertõl bûn, ha ezt a játékot kihagyja!

DarkSector
nekem hihetsz, jobb.

Atkamon
Itt is játszottak már vele sokan konzolon, hivatalos fórumon is mindenki dícsérte, ez már nem lehet kamu😊

Kandurex
Olvastam pár értékelés, ...

...és nem tudom, hogy mit is higgyek? Vagy egyáltalán szabad még hinni?

Megnézem a Gameinformert, a Gametrailers, sõt még a "patinás" Gamespot -ot is...és mi a végeredmény?

Nagyjából mindegyik ugyanúgy pontozta, mint az elõdöt...EGY DARAB nincs ahol feljebb értékelték volna.

Tehát mi történt?

Add1. Ha hihetõ a kritika, szar, mint az elõdje.

Add2. Ha nem hihetõ...minek olvassak vagy keressek reviewt, ha mind kamu.

Konklúzió: Igenis arra kell várni, hogy itt megnézzék páran és hintsenek pár sort, hogy milyen lett a játék, ugyanis addig minden csak kamu és kamu!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Hopp
nem vissza, de számlál😛

every damn day

Atkamon
Szerinted visszaszámlál?-.-

tommygear
olvass pár boxos tesztet, 10/10es játékélménye lett
Am mi ez a nincs warez már ... visszaszámláló?

every damn day

már csomószor leirtak akik játszottak az x-box verzióval,hogy kicsit se lett unalmas,és az 1-es minden hibáját javitották

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Kandurex
Kár, h nem érdekel ez a játék, az elsõ részt olyan unalmasnak találtam 😞 Majd aki megvette hintsen el pár sort, hogy milyen lett az elõdhöz képest.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

am én is tök ideg vagyok, 27.-én írtam az AN-TECnek, el is olvasták, de már 2 napja nem írnak... Csak oda szól egy 2000 ftos kupon, 7000 ft nem olyan sok már😄

every damn day

Nem azért, de ez sztem egy tv monitor xboxal...

every damn day

Kongy
Tököm kivan. Haverom (pesti) és már tolja...... ma délelõtt vette állitolag. Mondjuk azt nem mondta hogy hol, de majd megkérdem.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
jaja, már láttam. nemtom hogy indította be... cd kulcs nincsen.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

HeadHunter86

Kongy
A ruszki verzió szart sem ér, ne foglalkozzatok vele...

enlightened
Azt mondta a nõ hogy elég sokan, szóval bizonytalan az hogy a nem elorendeloknek jut e vagy hány jut. Ezek szerint nagyon sokan szeretik vagy beszartak õk is a DRM-tõl. Mindesetre én 4-5 körül végigtelefonálok pár üzletet megint és amelyikben pozitív visszajelzést kapok ott rendelek. Ezért jó budapestinek lenni, van vagy 8 üzlet és bármelyikbe el tudok menni BKV-val fél óra alatt.

Na, de legalább mondott egy kb. érkezési idõpontot. Hmm... Akkor tényleg jó sokan rendelhették elõ. <#merges2> <#eljen>

enlightened
De aki elõrendelte az ma befáradhat érte westendbe vagy mammutba és átveheti az eredeti DRM-el ellátott verziót😄. Remélem azért nekem is jut majd.

enlightened
Westenbe se jött még meg azt mondta 4 kor érkezik az áru és akkor kéne felhivni oket, hogy van e elég. Mert sokan rendelték elõ és lehet nem jut:S:S:S:S

enlightened
na hívom a westendet is akkor!

enlightened
Felhíyvtam a mammutot azt mondta igaz a hír, de még ma nem érkezett meg a szálklitmány hozzájuk és nem tudja hogy megérkezik e. Elvileg Budapesten már benn van az assassin creed 2, de az üzleteikben még nincsen. Holnap reggel érdemes próbálkozni náluk azt mondta, mert akkor kirakják már valszeg a polcokra.

Bocs, rosszul írtam, mert nem a Mammut, hanem a Westend! Azt hívd fel!

Westend Üzletközpont
1062 Bp, Váci út 1-3.
Aluljáró szint
0670/377-7158

enlightened
Na felhívom a mammutot itthonról fölösen nem megyek oda.

enlightened
Valaki tud adni egy számot. Felhívom az 576-ot, hogy ne rakjanak fel fake hírt, vagy ha tényleg kapható, akkor írják ki melyik pesti üzletekben, mert amelyikben én voltam az elég nagy és nem volt.

Mammut-ban lévõbe menj be, mert oda kerül leghamarabb minden cucc állítólag.

Na, az tényleg érdekes. <#fejvakaras> Vagy csak rossz 576-ba mentél be, ahol nem is tudnak semmit. <#eplus2>